Niski facet = brak randek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet = brak randek

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 432 z 432 ]

391

Odp: Niski facet = brak randek
dovakhiin napisał/a:
Iceni napisał/a:

niechec budzi jedynie to, ze jestes zalosny.

Jestes jak zasmarkany dzieciak stojacy na srodku placu zabaw i dracy morde, ze sie nikt z nim nie bawi.

Mam gdzies, czy jestes niski, wysoki, ladny  brzydki, glupi  lysy czy kulawy.

przede wszystkim jestes wkurwiajacy.

Tak bardzo, ze nawet  wygwiazdkowac tego nie moge.

To nikt ci nie każe tutaj siedzieć i odpowiadać, ani nawet czytać tego co piszę. Na własne życzenie tutaj wchodzisz. No, ale jak niski facet coś napisze to wiadomo, ze wkurwienie jest silniejsze i trzeba pojechać mu od żałosnych, nudnych itd. bo przecież nie przyznacie o co stricte chodzi, ale zostawić w spokoju też nie można, bo jak takie ścierwo ma prawo żyć. Tylko powyżej 180 mogą sobie chodzić bez obelg i dowalenia.

Ci co mają 179 cm wzrostu to muszą mieć dopiero prze*ebane... tongue

Zobacz podobne tematy :

392 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-09-02 19:39:56)

Autorze, weź 10 głębokich oddechów. Szamoczesz się sam ze sobą. Nikt ci tutaj nie chce dowalić, po prostu szukasz konfrontacji, żeby sobie swoje teorie udowodnić ustami innych - prowokujesz.

HArveyem się nie przejmuj. To gośc, który "pożyczył" sobie osobowość z Batmana, bo wydaje mu się, że w ten sposób jest bardziej cool i badboyowy na Forum.
Avatar z Jokerem, cytaty, teraz jeszcze memy.. Taka typowo jak u nastolatka fascynacja np u. ektomorfików Arnoldem Schwarzeneggerem. Ani to podobne, ani predyspozycji wink

393

Harvey napisał/a:
dovakhiin napisał/a:
Iceni napisał/a:

niechec budzi jedynie to, ze jestes zalosny.

Jestes jak zasmarkany dzieciak stojacy na srodku placu zabaw i dracy morde, ze sie nikt z nim nie bawi.

Mam gdzies, czy jestes niski, wysoki, ladny  brzydki, glupi  lysy czy kulawy.

przede wszystkim jestes wkurwiajacy.

Tak bardzo, ze nawet  wygwiazdkowac tego nie moge.

To nikt ci nie każe tutaj siedzieć i odpowiadać, ani nawet czytać tego co piszę. Na własne życzenie tutaj wchodzisz. No, ale jak niski facet coś napisze to wiadomo, ze wkurwienie jest silniejsze i trzeba pojechać mu od żałosnych, nudnych itd. bo przecież nie przyznacie o co stricte chodzi, ale zostawić w spokoju też nie można, bo jak takie ścierwo ma prawo żyć. Tylko powyżej 180 mogą sobie chodzić bez obelg i dowalenia.

Ci co mają 179 cm wzrostu to muszą mieć dopiero prze*ebane... tongue

Ciekawe, jak byś cwaniaczku śpiewał, gdybyś przeżył to co ja. Z twojej perspektywy pewnie wszystko jest proste. Nie twój problem to urojony problem.

394 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-09-02 20:01:19)

nie odpowiadajacie już człowiekowi, nie tłumaczcie, bo to nie ma sensu... a on tylko bardziej się nakręca. Cokolwiek nie zostanie tu napisane, gość i tak wie swoje.
Potem pójdzie na kolejne, fyfnaste forum i powie, jak wcześniej nam mówił, że i tutaj go wdeptali w ziemię, że palali wielką niechęcią, agresją nawet, że inwektywami go poczęstowali, biednego żuczka. A dlaczego? Bo jest niski.

edit: aha, zbanowany. No to ma kolejny argument na to, że niscy mają w życiu przesrane wink

395

adiaphora napisał/a:

nie odpowiadajacie już człowiekowi, nie tłumaczcie, bo to nie ma sensu... a on tylko bardziej się nakręca. Cokolwiek nie zostanie tu napisane, gość i tak wie swoje.
Potem pójdzie na kolejne, fyfnaste forum i powie, jak wcześniej nam mówił, że i tutaj go wdeptali w ziemię, że palali wielką niechęcią, agresją nawet, że inwektywami go poczęstowali, biednego żuczka. A dlaczego? Bo jest niski.

Napoleon też był niski smile

Szkoda prądu, kolegę zbanowano tongue

396

adiaphora napisał/a:

No zgadza się, osobowości urojeniowe to do siebie mają, że działają wg strategii zdartej płyty. Ale nie trzeba mu dowalać dodatkowo.
Wiesz, znam ludzi, z których się wyśmiewano z powodu wyglądu i powiem Ci, że szlag mnie trafiał że nikt nie stawał w obronie. Wszyscy 'silni w kupie'.
Nie mówię, że trzeba go głaskać po głowie, ale widać, że gość jest już dość "skopany" i niczego poza dalszymi 'kopami' nie oczekuje.

397

Nie musieli się z niego naśmiewać, wystarczy że ma zaniżoną samoocenę i dużo od siebie wymaga, może mu się wiedzie na innych płaszczyznach jest pełen ambicji, a tutaj kobiety zawsze go zlewały, no to chłopa zalewa frustracja.
Ważne żeby się opamiętał, bo będzie zniechęcał wszystkich do swojej osoby.

Elle88 napisał/a:
adiaphora napisał/a:

No zgadza się, osobowości urojeniowe to do siebie mają, że działają wg strategii zdartej płyty. Ale nie trzeba mu dowalać dodatkowo.
Wiesz, znam ludzi, z których się wyśmiewano z powodu wyglądu i powiem Ci, że szlag mnie trafiał że nikt nie stawał w obronie. Wszyscy 'silni w kupie'.
Nie mówię, że trzeba go głaskać po głowie, ale widać, że gość jest już dość "skopany" i niczego poza dalszymi 'kopami' nie oczekuje.

Ale jednocześnie nie można go pocieszyć, bo wszystko odrzuca.  Pat.

399

No pat.
Ale jak mówię - jeśli gość MA za sobą tego typu doświadczenia, a nie sądzę żeby zmyślał na potrzeby wątku, to jest już tym faktem dość straumatyzowany.

Tak samo jak bywały wątki kobiet, które nienawidziły swojej fizyczności i były pocieszane i wspierane. I ok.
Wiadomo, że facetowi nie przystoi taka postawa i stękanie, ale jednak mało kto z użytkowników płci męskiej tutaj ma pojęcie co on przeżywa. Także morda w kubeł i trochę pokory powinno być, a nie pajacowanie.

400

Zdziwiłabyś się Elle, koleś podpada pod osobowość paranoiczną, a oni mają tendencję do przekładania zasłyszanych w internecie rzeczy na własne życie, jakby to się im przydarzyło, bądź też wyolbrzymiają wszystko w celu potwierdzenia swej tezy.

Miałem takiego znajomego, też niski, praktycznie w kółko ta sama polka, tylko jedno ale, on nigdy nie zagadywał do kobiet w realu, tylko przez komunikator na fejsie i to do najlepszych lasek, a potem płacz, że nikt nie chce bo jest niski.

401

przecież nikt mu nie dowalał, ale z drugiej strony to jest forum a nie kozetka psychoanalityka, jak ktoś oczekuje, że inni będą mu przytakiwać do znudzenia głową i rozwodzić się nad okrutnością tego świata, to jest w błędzie.
Wątpię, aby wyśmiewano się z jego wzrostu. Naprawdę wierzysz w to, że dorośli ludzie, tak po prostu. w jego w pracy, na ulicy, na imprezie czy w tym wspomnianym nieszczęsnym spożywczym aż tak zaprzątają sobie nim uwagę, żeby wyśmiewać fakt, iż nie ma metr osiemdziesiąt? A kogo to obchodzi? On sobie tak uroił, że go szykanują a jestem przekonana, że mają to serdecznie w nosie, co też staraliśmy się mu powiedzieć. On raczej jest mało sympatyczny, jest typem ofiary agresywnej, więc pewnie głownie z tego powodu nikt nie pała do niego sympatią a on to sobie tłumaczy na swoje - nie lubią mnie, bo jestem niski.

402 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-09-02 20:20:58)

RavenKnight napisał/a:

Zdziwiłabyś się Elle, koleś podpada pod osobowość paranoiczną, a oni mają tendencję do przekładania zasłyszanych w internecie rzeczy na własne życie, jakby to się im przydarzyło, bądź też wyolbrzymiają wszystko w celu potwierdzenia swej tezy.

Miałem takiego znajomego, też niski, praktycznie w kółko ta sama polka, tylko jedno ale, on nigdy nie zagadywał do kobiet w realu, tylko przez komunikator na fejsie i to do najlepszych lasek, a potem płacz, że nikt nie chce bo jest niski.

No zagadują różne "cudaki" wink Jak gość nie ma lustra w domu i bierze się za podrywanie kobiety, która naprawdę ma w czym wybierać to jest to osobowość paranoiczna i oderwana od rzeczywistości, w sensie - nie ma świadomości swojego wyglądu i prezencji.
Ale autor nie napisał do jakich kobiet startuje.

Też mnie wkurzyło jego oszołomskie momentami podejście, ale wiem też, że ludziska potrafią być okrutne i potem taki ktoś musi tą frustrację gdzieś wylać, odreagować.

@Adiaphora, niestety byłam świadkiem takiego szykanowania z uwagi na wygląd, więc wiem, że to się zdarza. Raz na przystanku a raz w środkach komunikacji miejskiej.Komentarze na głos, dorosłych facetów.
To musi zostawiać traumę.

Ale wiadomo, że jego podejście niesamowicie prowokuje i wk..a. Jest całkowicie do zmiany.

Owszem,może ktoś mu pocisnął na jakimś forum, wątpię, żeby aż takie chamskie teksty w realu, bo ludzie face to face nie mają tyle odwagi. Ale jak czytam, że nikt nie ma tak źle jak on, nieważne czy jesteś gruba,parchata i bez zębów lub masz raka,  to też mam ochotę mu już coś pocisnąć na otrzeźwienie.

404

dovakhiin napisał/a:

Tak, to ciekawe jeszcze skąd te osoby wiedzą, że jestem "frustratem, który z każdej strony oczekuje spisku", jeśli nawet słowa nie zdążyłem wypowiedzieć. Możesz mi to wytłumaczyć? Btw. śmieszą mnie kolejne posty, w których już kipi chęć dowalenia mi i wmawianie sobie i mnie, że to kwestia mojej "frustracji i zakompleksienia", a pogarda i tutaj wynika z tego, że napisałem, że jestem niski, więc wiadomo, że żadnej sympatii od kobiet i tutaj nie uświadczę. smile

Po co Ci sympatia kobiet? Z tego co piszesz, wynika, że ogólnie kobiet nie darzysz zbyt wielkim szacunkiem, choćby z powodu tego, że są małostkowe, puste, a na dokładkę uważają Cię za frustrata (tu, na forum). Po co Ci sympatia takich osobniczek? Niepotrzebnie tracisz energię i burzysz tylko tym swój wewnętrzny spokój. To głupie.

405 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-09-02 20:29:54)

adiaphora napisał/a:

przecież nikt mu nie dowalał, ale z drugiej strony to jest forum a nie kozetka psychoanalityka, jak ktoś oczekuje, że inni będą mu przytakiwać do znudzenia głową i rozwodzić się nad okrutnością tego świata, to jest w błędzie.

Nie no, ja mu troche dowalałam, a przecież ja lubię takich ... kompaktowych facetow big_smile

406 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-09-02 20:31:00)

@Iceni, to Mr Pączek jest kompaktowy? yikes Wyglądał mi na pokaźnego pączura.. Ale to pewnie złudzenie optyczne przez karnację wink

407

170 cm, mojego wzrostu.

408

Znam dwóch niskich facetów, obaj w związku. Ale obaj coś sobą reprezentują - jeden jest uczuciowy, wrażliwy, ale do tego z poczuciem humoru, po prostu ma dobry i promienny charakter, który przyciąga kobiety. Drugi też ma ŚWIETNE poczucie humoru i do tego... jest kobieciarzem, czyli powodzenie ma i to ogromne. Ale ma swoją dziewczynę, a jak sobie poflirtuje z koleżankami z pracy to na zasadzie żartu. Obaj mają dystans do siebie. Różni ich obu od ciebie to, że oni nie są sfrustrowani, sztywni, obrażeni na cały świat za to, że natura im poskąpiła paru centymetrów. Po prostu - są normalni, niezaburzeni emocjonalnie, stabilni. Są świadomi swoich ograniczeń, dlatego nadrabiają innymi cechami. Kombinują, potrafią się dostosować do rzeczywistości dalekiej od ideału. Rozumieją, że nikt nie jest ideałem i nie tupią nóżką, gdy im wiatr w oczy zawieje raz czy drugi. Tego wszystkiego ci totalnie brak, a nie centymetrów...

409

a tam zaraz pocisnął.... Nikt mu z powodu wzrostu nie pocisnął, wszyscy rozmawiali jak człowiek z człowiekiem, ludzkim głosem, jak w Wigilię. Ale to czcze gadki, podobnie jak w temacie wielkości penisa. Nie przekonasz takiego. Do usranej śmierci będzie się taki upierać, że od wielkości zależy wszystko. <nuda>

410

adiaphora napisał/a:

a tam zaraz pocisnął.... Nikt mu z powodu wzrostu nie pocisnął, wszyscy rozmawiali jak człowiek z człowiekiem, ludzkim głosem, jak w Wigilię. Ale to czcze gadki, podobnie jak w temacie wielkości penisa. Nie przekonasz takiego. Do usranej śmierci będzie się taki upierać, że od wielkości zależy wszystko. <nuda>

Z powodu wzrostu to nie... ale z innych powodow troche tak tongue

Pseplasam big_smile

411

a Ty to jesteś samo zuo, więc się nie liczysz...

412

adiaphora napisał/a:

a Ty to jesteś samo zuo, więc się nie liczysz...

Przestań, chyba "zło".  big_smile
Koleś, który nie ma własnej osobowości, dlatego podnieca się cudzą.

Mój ex tez kochał jokera, a większej pizdy ze świecą szukać. Często go cytował w sytuacjach, które wymagały powagi i jakiejś reakcji.. że nie wiedział jak problem rozwiązać to udawał ze go to nie rusza.
Sranie w banie wink

413

no przecież napisałam zuo wink

widzę, że bardzo lubisz kolegę big_smile
nie wiem, skąd ta sympatia, nie wnikam...

414

adiaphora napisał/a:

no przecież napisałam zuo wink

widzę, że bardzo lubisz kolegę big_smile
nie wiem, skąd ta sympatia, nie wnikam...

Żenujący są goście, którzy chcą na siłę być kojarzeni z jakąś kultową postacią.
Prawie zawsze stoi za tym brak własnej, wyrazistej osobowości.
Tyle.

415 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-09-03 00:24:11)

fascynacja wyrazistą postacią przekładająca się na avatary, cytaty itp., nie musi oznaczać brak własnej wyrazistej osobowości, to po prostu wyraz uwielbienia dla danej postaci i stylu. A nawet gdyby oznaczało, to co? Czy każdy musi być wyrazisty? Czy każdy musi być w Twoim guście? Daj spokój, Elle. To drobiazgi.

416

Ja jestem niski, mam jakieś 175 cm w kapeluszu, ale za to mam 95 kilo i dużo w łapie, więc wszyscy mnie szanują i nikt się ze mnie nie śmieje, bo się boi, że może dostać w papę tongue Wniosek: jesteś niski - rób masę wink

A tak na serio, to jak miałem 70 kilo w studenckich czasach, to też nikt się nie śmiał, z powodzeniem u dziewczyn też nie było tragedii, ot w normie. Braki w centymetrach można nadrobić innymi cechami.

A w byłej pracy jeden koleś ok. 165 cm wyrwał pannę ok. 180 cm i już 2,5 roku są razem i wyglądają na szczęśliwych. Czyli można. Mi też zdażało się spotykać z dziewczynami wyższymi od siebie i prawda jest taka, że jeśli facetowi nie przeszkadza jego wzrost, to dziewczynie też nie będzie.

417 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-09-03 13:40:47)

adiaphora napisał/a:

fascynacja wyrazistą postacią przekładająca się na avatary, cytaty itp., nie musi oznaczać brak własnej wyrazistej osobowości, to po prostu wyraz uwielbienia dla danej postaci i stylu. A nawet gdyby oznaczało, to co? Czy każdy musi być wyrazisty? Czy każdy musi być w Twoim guście? Daj spokój, Elle. To drobiazgi.

Wyrazy uwielbienia przeradzają się w pretensjonalność i brak dystansu, gdy dorosły facet dając odpowiedzi na niektóre wątki, posługuje się cytatami z postaci w wersji 1 do 1  smile Ale co kto lubi.
Są i zawsze będą przecież osoby, które całe życie poświęcają przebieraniu się za np. Michaela Jacksona i szlifują moonwalka - z miernym skutkiem. Na pewno też czują w sobie 'pierwiastek idola', pomimo karykaturalnego wykonania wink
Masz rację - whateva, zauważyłam tylko, więc mówię.

@Żydzie Ortodonsie, 175cm i 95kg wagi.. jeśli spora część z tego to nie są mięśnie to jesteś po prostu 'misiem' - pączusiem wink huh?

418

suzuru napisał/a:

Dodam, że nie podrywałem tych ładnych, zazwyczaj celowałem w dziewczyny przeciętne lub mało urodziwe.

Mimo to dziewczyna z nadwagą powiedziała o mnie niziołek, a inna z biustem 0 i tyłkiem fatalnym oznajmiła, że jestem niski, nieatrakcyjny.

Natomiast dziewczyna, o której kumple mówili szkaradna oświadczyła, że chciała się spotkać z wysokim, a trafił się jej kurdupel.

Widząc dziewczynę przy kości, nie powiem jej, ale jesteś gruba, ale masz problem z nadwagą, zaś one same mi dokuczają.

Chcę być kochany, akceptowany, dość mam bycia odrzuconym i uważanym za nieatrakcyjnego.

Jednak niezależnie od tego jak się staram ciągle mnie odrzucają.

Masz pretensje do dziewczyn, że im się nie podobasz, że nie uważają Cię za atrakcyjnego, a sam oceniasz w ten sam sposób: płaski tyłek, szkaradna, płaska... Co z tego, że nie powiesz o tym wprost jeśli tak myślisz. Efekt ten sam. Dziewczyna Ci się nie podoba.

Tak samo, gdyby dziewczyna uważała Cię za kurdupla, ale na głos tego nie powiedziała - to nie zmienia faktu, że jej się nie podobasz i drugiej randki nie będzie.

Chcesz być akceptowany, ale sam nie akceptujesz, krytykujesz i oceniasz. Co by Ci dało to, że dziewczyna, którą uważasz za brzydką uznała Cię za atrakcyjnego? Spotykałbyś się z nią dla samego faktu, że Cię jakaś zechciała? Myślałbyś: gruba, brzydka, ale najważniejsze, że mnie chce?

Wątpię. Raczej sam byś odpuścił. I uważałbyś, że to normalne, przecież nie będziesz się z brzydką spotykał z litości. A do kobiet masz pretensje o to samo - że nie chcą się spotykać z kimś, kto im się nie podoba.

Tak to już jest - jedni są bardzo atrakcyjni, inni wcale. Tym pierwszym jest łatwiej, tym drugim trudniej. Co nie znaczy, że niski facet nigdy nie znajdzie partnerki. Są kobitki, dla których 164cm to wysoki facet. Ja mam 167 cm wzrostu i facet tego samego wzrostu, ale fajnie zbudowany jest dla mnie atrakcyjniejszy niż wysoki, ale bardzo chudy facet.

Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba.

419

adiaphora, Elle88.

Why so Serious? wink

Wiecie, że rozmawiacie i rozszczepiacie na atomy mój "avatar", który jest jotpegiem ściągniętym z netu na potrzeby avatara na forum? Tylko tyle. Był fajny. Nie ma tam drugiego dna - chociaż przyznam, lubię ten film. Jokera też.

Jakby to był przykładowo Garfield - wyszedłbym na (odnośnie tematu co by offtopu nie robić wink - żart ) małego, grubego, ironicznego, zadufanego w sobie i w dodatku rudego sierściucha tongue

Ps. adiaphora - obejrzałem filma -> moje zdanie jest w odpowiednim dziale.

Odnośnie tematu: niski, wysoki, chudy, gruby - to nie ma znaczenia. Jak ktoś jest p*zdą w kontaktach międzyludzkich to zawsze szuka winnych w kimś a nie w sobie.

420 Ostatnio edytowany przez authority (2016-09-03 16:42:46)

Osobiście poznałem tylko dwóch jednego świrem co się faszerował narkotykami i kobieta którą zaprosił przyszła tak prawie jak modelka piękna wiedziała jaki jest ale uciekła po 2 dniach bo zobaczyła iż to świr.  Drugiego cwaniaczka co ma kilka domów i wszystkich męczył polityką i wychwalaniem rządu.  A co powiecie na te odpowiedzi trochę poszukałem wystarczy wystukać niscy-faceci-sa-skazani-na-samotnosc-nie-maja-szans-na-fajne-zycie-p_5366535
Większość Odpowiedzi

Moloczko    2012.09.25 [14:59]
pozatym splodza rownie niskie potomstwo i spie**ola zycie kolejnemu pokoleniu.
Jula 2000    2012.09.25 [15:00]
Społeczeństwo podrosło, więc neandertalczyki i inne małpy do egzekucji.
TakTaktakTakkkk    2012.09.25 [15:01]
chyba ze poznają bardzo wysoka laske..tylko ktora takiego kurdupla zechce?
przeciez gimnazjalisci są wyzsi od facecika 160-170
koles o wzroscie 175 ma jeszcze jakies szanse, ale 170 ? to juz kompletna porazka
ide ulicą i 13 letnie dziewczynki są mojego wzrostu albo wyzsze
Autorko, ty pomiocie jeden    2012.09.25 [15:03]
Moloczko
pozatym splodza rownie niskie potomstwo i spie**ola zycie kolejnemu pokoleniu.
- brawo za ciętą ripostę
Blondi3223    2012.09.25 [15:04]
poniżej 175 cm to już tylko litość pozostaje ....
Autorko, ty pomiocie jeden    2012.09.25 [15:07]
Zgadzam się, że niscy faceci są nieatrakcyjni. Kobieta nie czuje się przy nich bezpieczna, kobieca. To wina tych gości, ale niski wzrost faceta jest wbrew kobiecej naturze. Każda fajna laska poszukuje dobrego materiału genetycznego. A niski facet nie jest takim materiałem. Mężczyźni w mojej rodzinie mają głowę na karku, są zaradni, wykształceni i bardzo wysocy od 192 do 198 cm. Mimo, że z twarzy nie są specjalnie piękni to zawsze mieli powodzenie i laski o nich zabiegały. Do tego są zdrowi, mają ładną rzeźbę ciała i są inteligentni. Tak już po prostu jest.
Zgłoś

Autorko, ty pomiocie jeden    2012.09.25 [15:10]
Dodam, że kiedyś próbował się ze mną umówić taki właśnie śmieszny gość - wzrost na oko 160-164. Żeby zatuszować wadę wzrostu chodził na siłkę i paradował w obcisłych koszulkach, żeby odwrócić uwagę od wzrostu. I powiem wam tak - braków w cm nie da rady nie zauważyć. Niski facet czy ładną buzią, czy umięścionym torsem zawsze będzie niski i nieciekawy.
TakTaktakTakkkk    2012.09.25 [15:10]
Bo my jestesmy odrzutami, gównami.
198 to juz przesada, deformacja ciała, koślawe nogi i tacy ludzie żyją krótko. Według naukowców idealny wzrost faceta to 183-188, tacy są najbardziej zdrowi i najdluzej zyją.
rozumiem kobiety, bo sam sie oglądam za wysokimi laskami, nie chcialbym takiego kurdupla jak ja albo jeszcze nizszej np 150-160 porazka

takasiakaipokraka    2012.09.25 [15:11]
Spalać takich żywcem.
Autorko, ty pomiocie jeden    2012.09.25 [15:17]
Bez przesady - nie gówna i nie odrzuty. Możesz być dobry w pracy, w hobby, w seksie, ale napewno nie będziesz miał szans przed kolesiami wysokimi. A co do wzrostu 192 plus - to powiem Ci, że to bardzo sexy jest. Facet jest duży tu i ówdzie oczko.gif A taki maluch 160 cm to nie kojarzy się dobrze usmiech.gif

PAMIĘTAJMY MY WSZYSCY NIE JESTEŚMY ŚWIĘCI

421

Eh.. jednak nie da się gościowi pomóc. Założył drugie konto żeby karmić swoją nerwicę natręctw i paranoję.
Mimo wszystko szkoda takich ludzi. Musi być ciężko tak żyć, codziennie oczekując samych najgorszych rzeczy i ataków, nienawidząc swojego wyglądu.
Piekło we własnej głowie.

Bez leków się raczej nie obędzie.

422 Ostatnio edytowany przez authority (2016-09-03 17:02:01)

Nie jestem nim ja już byłem wcześniej. Wczoraj założyłem konto. Wcale go nie popieram z resztą napisałem jasno iż znałem świra którego nie z powodu wyglądu baba rzuciła a z powodu zachowania z resztą chyba podobnego jak autor pewnie wynikającego z odrzucenia. Ja tez przyznaję iż nie byłem do końca fair wobec niego ale cóż sam prowokował zaczepiał. Niska samoocena równała się agresji i szaleństwu z jego strony. Z drugiej strony żarty iż idzie czapka (bo z okna u góry w biurze na halę było widać tylko czapkę). Śmieszne ale po zastanowieniu krzywdzące. Ja mam 182 wzrostu żeby nie było smile
W obgadywaniu wcale nie przodowały kobiety pół na pół.

423 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-09-03 17:08:18)

@authority, a to ok smile

Generalnie lęk przed odrzuceniem to główne źródło sabotowania swoich wysiłków w kierunku związku, albo 'położenia' istniejącego związku.
Gorzej jak ten lęk, jak u zbanowanego kolegi, powoduje, że z góry nie widzi się szansy nawet poznania dziewczyny, bo co ona pomyśli o wzroście.

Ale prawdą jest, że żyjemy w czasach, gdzie wygląd/prezencja to jest 80% dobrego odbioru. Sama się na tym łapię, nie jestem hipokrytką.
Tyle, że ja patrzę też na styl i zadbanie, a nie tylko "parametry". No i niestety, osobiście nie widzę siebie z niskim facetem. Pewnie dlatego, że całe życie byłam z wysokimi (dla mnie wysoki to tak 180cm w górę). To nie kwestia poczucia bezpieczeństwa, a typowo 'seksualna' preferencja tak jak niektórzy faceci lubią np. długie nogi czy większe biusty.

Próbowałam to kilkukrotnie w sobie 'przełamać' i dawać szansę tym niższym (poniżej 174cm) i niestety obserwowałam, że nie angażowałam się wtedy w rozmowę, nie było we mnie entuzjazmu do poznawania tego kogoś itd.. nie fair, wiem, ale nie zamierzam z tym walczyć już.
Choć to oczywiście nie oznacza, że uważam, że niżsi mężczyźni nie mogą  być atrakcyjni ogólnie jak i pociągający. Mogą, tylko dla innego targetu, a jest taki i to całkiem spory, jak podawano już przykłady.

424

Dovakhin, trochę dystansu i godności, chłopie! Doświadczenia nas uczą i trzeba z nich wyciągać wnioski, mimo iż są często bolesne i rozwalają nasze złudzenia na temat siebie i innych ludzi. W tej chwili jesteś pełen rozgoryczenia, stąd Twój gniew, ale to minie, o ile wyciągniesz dla siebie z tego jakąś naukę. Świat, kobiety, relacje między płciami Cię rozczarowały, przyniosły takie a nie inne doświadczenia i trzeba je wchłonąć, a potem zacząć żyć po swojemu nie walcząc z wiatrakami, bo marnujesz czas i energię. To głupie. Bez zainteresowania kobietami, bez wchodzenia z nimi w relacje da się żyć, to nie jest koniec świata, od tego się nie umiera.

425 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-09-03 21:33:03)

Jeden z moich bylych chlopakow - wzrost 168 czyli taki ktory uznajecie za niski (chociaz ja uwazam ze to wzrost sredni) mial juz chyba z 9 dziewczyn (pierwsza w 14 roku zycia), albo i wiecej, nie liczac tych 'jednorazowych' ktore jak podejrzewam (po jego stylu zycia, i podejsciu wink ) miewal od czasu do czasu. Srednio 2-3 razy do roku widze jak na fb pojawia sie informacja o tym ze jest w nowym zwiazku. Konczy z jedna dziewczyna - za miesiac jest juz z druga. Przebiera w dziewczetach jak w ulegalkach, wszystkie ktore widzialam byly ladne. Przystojny chlopak tak w ogole.

Szczerze powiedziawszy gdybym nie przeczytala na netkobietach ze 168-170 to niby niski wzrost dla faceta to bym na to nie wpadla. Serio. Tak samo jak na to ze taki wzrost moze stanowic duza przeszkode w probach nawiazania kontaktu z kobietami, bo po swoich znajomych tego kompletnie nie widze.

Moja najwieksza milosc, czyli moj ostatni najdrozszy 'chlopiec' ze sie tak sympatycznie wyraze (nie przesmiewczo, lubie to slowo, chociaz zdaje sobie sprawe ze do mezczyzny ponad 20-kilkuletniego srednio pasuje) - rowniez 168 cm na oko, i inaczej jak PERFEKCYJNY fizycznie o nim pomyslec nie umiem, bo koles jest po prostu zajebiscie piekny. Moglabym wpatrywac sie w niego jak w obrazek.

Nigdy nie mialam fetyszu wysokiego wzrostu, dlatego nie mierze urody centymetrami, i kompletnie nie czuje takiego podejscie, chociaz na poziomie mentalnym potrafie to zrozumiec. Wyobrazam sobie to tak ze 'wielkolud' wink porusza w wielu kobietach jakies pierwotne struny, tak jak 'wielkocycna', 'wielkobiodrzasta' pani z duzym wcieciem w talii porusza podobne w panach.
Jako ciekawostke powiem Wam ze wraz z 'era informacyjna' takie rzeczy jak sila miesni/wzrost/'roslosc' beda coraz bardziej TRACIC na wartosci. Ludzka natura jest czyms bardzo elastycznym, i wraz ze zmiana warunkow zycia zmieniaja sie rowniez kryteria doboru. W dzisiejszym swiecie coraz mniej liczy sie sprawnosc fizyczna/sila miesci, a coraz bardziej zyskuja na wartosci sprawnosc w pozyskiwaniu/obracaniu informacjami.
Idealem nowoczesnej-wyprzedzajacej lekko nasze czasy kobiety jest/bedzie raczej z lekka lichawy haker, niz przypakowany koks.

Nie rozumiem tylko czemu jeden z dyskutantow (dovakhiin) zostal zbanowany, nie zauwazylam zeby kogos obrazal. Wydaje mi sie ze troszke przesadzacie z tymi banami na tym forum.

426

lilly25 napisał/a:

rowniez 168 cm na oko, i inaczej jak PERFEKCYJNY fizycznie o nim pomyslec nie umiem, bo koles jest po prostu zajebiscie piekny. Moglabym wpatrywac sie w niego jak w obrazek.

Jestem zajebiście ciekawa jaki masz gust Lilly. Czy ja też mogłaby się powpatrywać? smile
Mówię serio. Masz pewnie jakieś jego foto? Ja obiecuję dyskrecję, a maila masz w profilu wink

427 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2016-09-03 21:54:23)

Elle88 napisał/a:
lilly25 napisał/a:

rowniez 168 cm na oko, i inaczej jak PERFEKCYJNY fizycznie o nim pomyslec nie umiem, bo koles jest po prostu zajebiscie piekny. Moglabym wpatrywac sie w niego jak w obrazek.

Jestem zajebiście ciekawa jaki masz gust Lilly. Czy ja też mogłaby się powpatrywać? smile
Mówię serio. Masz pewnie jakieś jego foto? Ja obiecuję dyskrecję, a maila masz w profilu wink

Mam jedno zapisane na komputerze + jedno przerobione, ale zastanawiam sie nad tym czy byloby to w porzadku, tym bardziej ze on sam z siebie nigdy zadnego nie umieszczal na swoim fb czy w innym miejscu, i jest osoba dosc nieskora do 'upubliczniania' siebie. To taki typ co raczej sie swiadomie kryje niz dazy do zaznaczenia swojej obecnosci. Moglby miec mi to za zle.

Moge Ci powiedziec ze jeden gosc ktorego kiedys wklejalas przypominal mi Go troszeczke, ale cholercia, nie pamietam jak sie nazywal hmm  To chyba byl jakis piosenkarz.

428

No trudno, rozumiem. smile Po prostu byłam ciekawa Twojego gustu.

429

Elle88 napisał/a:

Próbowałam to kilkukrotnie w sobie 'przełamać' i dawać szansę tym niższym (poniżej 174cm) i niestety obserwowałam, że nie angażowałam się wtedy w rozmowę, nie było we mnie entuzjazmu do poznawania tego kogoś itd..

No i to wyraża więcej niż wedel. Dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło.

430

Rozklekotanywazon napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Próbowałam to kilkukrotnie w sobie 'przełamać' i dawać szansę tym niższym (poniżej 174cm) i niestety obserwowałam, że nie angażowałam się wtedy w rozmowę, nie było we mnie entuzjazmu do poznawania tego kogoś itd..

No i to wyraża więcej niż wedel. Dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło.

Ale nade mną pisała Lilly i inne użytkowniczki, które nie mają tego "problemu", a raczej preferencji.
To nie jest mój świadomy "wybór", tylko podświadomy , pamiętaj. Tak jestem skonstruowana pod tym względem JA, inne kobiety nie muszą jak widać.

431

To normalne, że się traktuje z większym zainteresowaniem osoby, które nam odpowiadają fizycznie.

Co za różnica czy to chodzi o wygląd, mięśnie, czy wzrost.

432

Autor rady już dostał. Czy coś z nimi zrobił - jego sprawa. W tym momencie wątek zamienił sie w miejsce zlotu wszelakiej maści sfrustrowanych jednostek męskich. Nie widzę sensu istnienia takiego miejsca na kobiecym forum

Posty [ 391 do 432 z 432 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Niski facet = brak randek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024