Dieta oxy z Dzień Dobry tvn, ktoś stosował? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dieta oxy z Dzień Dobry tvn, ktoś stosował?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 93 z 93 ]

66

Odp: Dieta oxy z Dzień Dobry tvn, ktoś stosował?
maryszi napisał/a:
MałaDonna napisał/a:

Cześć, ja mam dużo. Przy wzroście 170cm mam 85kg sad(. 20kg to chyba na sam początek mam do zrzucenia...

No to faktycznie, troszkę tego jest. To nie jest zabawa ani na miesiąc ani na dwa... Musisz się wziąć za siebie - konsekwentnie, regularnie... Dietka, ruch, picie, spanie wink

No właśnie od dietki chcę zacząć. Według mojego rekonesansu to najbardziej podoba mi się Oxy, kogo nie pytałam to wszyscy mieli fajne efekty. Także moje koleżanki z pracy, od których się w ogóle o tej diecie dowiedziałam... Więc chyba właśnie na oxy się zdecyduję.
Co do ruchu to myślę o jakiejś zumbie może... Ale na początek codzienne spacery!
A co masz na myśli pisząc "picie i spanie" to nie wiem...

Zobacz podobne tematy :

67

MałaDonna napisał/a:

Co do ruchu to myślę o jakiejś zumbie może... Ale na początek codzienne spacery!

Od spacerów najlepiej rozpocząć. Jak nie masz kondycji, to zumba może niekoniecznie wink

MałaDonna napisał/a:

A co masz na myśli pisząc "picie i spanie" to nie wiem...

Żeby pić odpowiednią ilość płynów, no min. 1.5 litra / dzień
Spanie też jest istotne w odchudzaniu, z różnych przyczyn wink

68

Cześć, powiedzcie mi jeszcze jaką kaloryczność dobową ma ta dietka?

69

Sentense napisał/a:

Oxy jest dietą indywidualną, czyli taką, która jest dopasowywana osobno dla każdego. Pod uwagę brana jest płeć, wzrost, waga i jeszcze wypełniasz test osobowości (możesz sobie za darmo na stronie zrobić). Tak więc kaloryczność poznajesz dopiero później, ale jak Ci z jakiegoś powodu nie pasuje i uważasz, że masz za mało/dużo kalorii to kontaktujesz się tam z dietetykiem i Ci zmienią.

70

tissa napisał/a:
Sentense napisał/a:

Oxy jest dietą indywidualną, czyli taką, która jest dopasowywana osobno dla każdego. Pod uwagę brana jest płeć, wzrost, waga i jeszcze wypełniasz test osobowości (możesz sobie za darmo na stronie zrobić). Tak więc kaloryczność poznajesz dopiero później, ale jak Ci z jakiegoś powodu nie pasuje i uważasz, że masz za mało/dużo kalorii to kontaktujesz się tam z dietetykiem i Ci zmienią.

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Wychodzi na to, że chyba spróbuję tej diety... Dam znać.

71

Sentense napisał/a:
tissa napisał/a:
Sentense napisał/a:

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Wychodzi na to, że chyba spróbuję tej diety... Dam znać.

Cześć Sentense, rozpoczęłaś dietkę? Ja jestem od poniedziałku jakby co... Już spadki mam big_smile:D

72

Czesc, tak rozpoczelam w sobote 9.04. Wciąż więc jestem na detoxie jeszcze i oswajam się z dietką. Jest fajnie, nie jestem w ogóle głodna, a tego się chyba najbardziej obawiałam. Jestem ciekawa jak się zachowuje organizm przy kolejnych fazach

73

Sentense napisał/a:

Czesc, tak rozpoczelam w sobote 9.04. Wciąż więc jestem na detoxie jeszcze i oswajam się z dietką. Jest fajnie, nie jestem w ogóle głodna, a tego się chyba najbardziej obawiałam. Jestem ciekawa jak się zachowuje organizm przy kolejnych fazach

Cześć, na detoxie wciąż???

74

No dziewczyny, walczcie dzielnie. Natychmiast po majówce dołączam z powrotem do Was :-).

75

MałaDonna napisał/a:
Sentense napisał/a:

Cześć, na detoxie wciąż???

Teraz już na fb, jak pisałam to, to byłam na detoxie jeszcze.

76

frichola napisał/a:

... Ja też pewnie dołączę, ale to od przyszłego tygodnia jakoś smile

No nie ukrywam, że zajęło mi to trochę więcej niż planowałam, ale dziś mogę wszem i wobec ogłosić, że wczoraj rozpoczęłam dietę OXY! Ponownie!! big_smile

Od ostatniego maratonu waga mi się ładnie trzymała, nic nie przytyłam i ogólnie spoko. Jako jednak, że wciąż troszkę do zgubienia jest, to trzeba się brać.
Dziewczyny! Uwaga... Dołączam tongue
Buziaki :*

77

frichola napisał/a:

No nie ukrywam, że zajęło mi to trochę więcej niż planowałam

Lepiej późno niż wcale:P
Gratuluje smile

78

maryszi napisał/a:
frichola napisał/a:

No nie ukrywam, że zajęło mi to trochę więcej niż planowałam

Lepiej późno niż wcale:P
Gratuluje smile

tak! ja podchodziłam do diety jak pies do jeża, a teraz proszę, jestem już na fb tongue

79

Cześć! Ja dziś zakończyłam step! Dziś był ostatni dzień.
Jutro ważenie i rozpoczynam balance, a potem pierwszy miesiąc z oxy za mną. Zrobię sobie małe podsumowania i kolejne okrążenie, bo to jak się czuję i jak zaczynam wyglądać, jest dla mnie niezwykle motywujące big_smile

80

Ja już swoją mam wykupioną (na 3 miesiące!!!) i zaczynam od środy, więc zgodnie z planem - po majówce. Nie widziałam sensu, żeby rozpoczynać oxy przed weekendem, na dzień dzisiejszy mam poplanowane 5 różnych odwiedzin rodziny/znajomych... To by nie wyszło. A musi wyjść!
Sentense i jak poszło ważenie napisz smile

81

Sentense co u Ciebie? Ja kończę czwartą fazę oxy, nie ważę się na razie. Zobaczymy tongue
Czuję się lżej, więc chyba dobrze będzie

82

Witajcie, a ja sobie zrobiłam przerwę. Kurcze... za dużo imprez teraz

83

MałaDonna napisał/a:

No excuses! A szczególnie takich tongue

84

maryszi napisał/a:

Sentense co u Ciebie? Ja kończę czwartą fazę oxy, nie ważę się na razie. Zobaczymy tongue
Czuję się lżej, więc chyba dobrze będzie

cześć ja miałam przerwę po pierwszej oxy, zawiesiłam jakoś na początku maja naprawdę z kilku przyczyn. Dzisiaj rozpoczęłam drugi miesiąc i jeżeli będzie mi tak szło jak na pierwszym, to zamierzam kontynuować nawet w lipcu!!! Tym bardziej jak zobaczyłam lody z oxyszejka na ich fanpejdżu big_smile, za tydzień sobie zrobie

85

maryszi napisał/a:
MałaDonna napisał/a:

No że jakich? Impreza rzecz święta tongue (komunia to nawet dosłownie)

86 Ostatnio edytowany przez maryszi (2016-05-30 22:40:10)

Ilonn napisał/a:
maryszi napisał/a:
MałaDonna napisał/a:

No dobrze, na to nie mam dobrej riposty hahaha

Sentense napisał/a:

cześć ja miałam przerwę po pierwszej oxy, zawiesiłam jakoś na początku maja naprawdę z kilku przyczyn. Dzisiaj rozpoczęłam drugi miesiąc i jeżeli będzie mi tak szło jak na pierwszym, to zamierzam kontynuować nawet w lipcu!!! Tym bardziej jak zobaczyłam lody z oxyszejka na ich fanpejdżu big_smile, za tydzień sobie zrobie

Aachh to nie widziałam, muszę poszukać. Szkoda, że tu linków nie można dawać (bo jak daje to mi kasują)

87

Heja dziewczyny. Jak tam wasze odchudzanka? Z tego co czytam to całkiem różnie tongue
Ja się ostatnio zabierałam za dietę aż mi nie wiadomo kiedy zleciały 2 miesiące chyba... hmm Dziś rozpoczełam znów oxy. Poprosiłam żeby mi obniżyli kcal do 1200, teraz i tak mam mniejszy apetyt i nie chce mi się jakoś specjalnie trenować, więc myślę, że tak będzie idealnie.
Zrobię miesiąc i oszacuje wyniki.

P.S. Widziałam te lody, nie wiem czy mi wyjdą, ale pierwszy raz w życiu czekam na fb tongue

88

frichola napisał/a:

Heja dziewczyny. Jak tam wasze odchudzanka? Z tego co czytam to całkiem różnie tongue
Ja się ostatnio zabierałam za dietę aż mi nie wiadomo kiedy zleciały 2 miesiące chyba... hmm Dziś rozpoczełam znów oxy. Poprosiłam żeby mi obniżyli kcal do 1200, teraz i tak mam mniejszy apetyt i nie chce mi się jakoś specjalnie trenować, więc myślę, że tak będzie idealnie.
Zrobię miesiąc i oszacuje wyniki.

P.S. Widziałam te lody, nie wiem czy mi wyjdą, ale pierwszy raz w życiu czekam na fb tongue

Heh oby nam na fb nie przyszło ochłodzenie tongue

89

maryszi napisał/a:
Ilonn napisał/a:
maryszi napisał/a:

No dobrze, na to nie mam dobrej riposty hahaha

Sentense napisał/a:

Aachh to nie widziałam, muszę poszukać. Szkoda, że tu linków nie można dawać (bo jak daje to mi kasują)

Ale to było na ich facebooku teraz ostatnio, więc jak sobie zjedziesz to znajdziesz. Zdjęcie z lodami to ci się raczej szybko w oczy rzuci tongue

90

Ilonn napisał/a:

Heh zgadłaś, na komuniach byłam aż trzech!!! I co jedna to bardziej wystawna, a jedzenie takie powydziwiane, że nie dało się nie spróbować, porażka tongue

Od jutra rozpoczyna mi się Oxy ale teraz wzięłam na miesiąc, bo nie wiem jak będzie w lipcu. Teraz będę cisnąć ile się da smile. Na inne diety nie chce mi się nawet patrzeć, ale mam nadzieje, że sprawdzone sposoby podziałajo wink

91

Jak Wasze Oxy laski?? U mnie trochę porażka, dla mnie chyba najlepszym momentem na dietę jest zima, gdy się nie lata po grillach ciągle. Ta dieta mi naprawdę leży, nie chodzę głodna, nie mam fanaberii żadnych, nie chce mi się słodkiego no ale jak już ląduje na imprezie gdzie nagle wszyscy wpieprzają domowej roboty lody, no to trochę mi trudno tongue
Wyślijcie mi tu trochę miłości neutral

92

Sentense napisał/a:

Jak Wasze Oxy laski?? U mnie trochę porażka, dla mnie chyba najlepszym momentem na dietę jest zima, gdy się nie lata po grillach ciągle. Ta dieta mi naprawdę leży, nie chodzę głodna, nie mam fanaberii żadnych, nie chce mi się słodkiego no ale jak już ląduje na imprezie gdzie nagle wszyscy wpieprzają domowej roboty lody, no to trochę mi trudno tongue
Wyślijcie mi tu trochę miłości neutral

U mnie lipa tongue

93

Ja stosowałam podobną dietę ale sama dieta to za mało, ważna jest aktywność fizyczna i dobry suplement oczywiście na bazie naturalnych składników

Posty [ 66 do 93 z 93 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Dieta oxy z Dzień Dobry tvn, ktoś stosował?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024