Leszek292 napisał/a:moniaCo napisał/a:No i co Lesiu? Jak tam konsylium w sprawie tu piszących, niepoczytalnych?
Moniu, to co napisałem było niewłaściwe z mojej strony i potem bardzo żałowałem,że to napisałem bo to była jedynie moja reakcja obronna i nie powinienem tego robić sięgając po takie argumenty. Jest mi z tego powodu bardzo przykro i przepraszam,że moje emocje wzięły górę nad rozsądkiem...
Pociągnę jeszcze ten temat....., bo zaraz po tym kajaniu się obrażasz Summerkę, która Ci przecież dobrze życzy, abyś znalazł tą swoją ukochaną. Osobiście bardzo cenię tę kobietę, jej wypowiedzi, dlatego staję w jej obronie wobec Twojego grubiaństwa.
Uwagę od moderacji już dostałeś:
vinnga napisał/a:Autorze, przypominam, że to TY przyszedłeś na nasze forum i to TY podałeś swoje dylematy do oceny i opiniowania. Wobec powyższego wszelką analizę inteligencji rozmówców, dygresje na temat ich stanu psychicznego i inne wycieczki personalne uważam za wybitnie nie na miejscu. Proszę, abyś dostosował się do zasad obowiązujących na naszym forum lub będziemy zmuszone zamknąć Twój wątek.
i nadal sobie pogrywasz!!!
Kilka osób wciągnęło się w Twój wątek (ja też), może byłoby i więcej wypowiedzi, ale może zachodzić obawa, że nie chcą stać się przedmiotem Twoich........j.w. (to o czym pisała Vinnga).
O, widzę Twój nowy post.....zatem poczytam.....
Myślałem,że na tym forum nic mnie nie zdziwi a jednak.Co Ty za asurdy wypisujesz pisząc,że ja obrażam Summerkę.Skoro nie zrozumiałaś tekstu mojego postu to przeczytaj go jeszcze raz a nie wypisujesz takie absurdy i robisz "burzę w szklance wody" odświeżając sprawę,która została już wyjaśniona.Ja chyba śnię tym razem...