Leszek292 napisał/a:gojka102 napisał/a:Picea- to takie odbijanie piłeczki.
Poczytaj sobie wszystkie posty Leszka- wtedy zobaczysz ile,zupełnie niepotrzebnych rad, udzielał tu forumowiczkom:)
Większego absurdu nie słyszałem.No i to co napisała Gojka ma uzasadnić jej zachowanie i postwę.No i teraz wszystko jasne...
Piceo droga,
pozwoliłam sobie poszukać tych "absurdów" w wykonaniu Leszka.Czytaj na zdrowie:)
Do Iceni: ".A Twoje incynuacje są chore tak jak Twoje myśli.Lepiej ucz się wbijąc gwoździa młotkiem i czekaj listonosza z listem dostosowanym do Twojego rozwoju umysłowego skoro nie umiesz przeczytać najprostszej treści nie tylko mojego listu ale też moich wartościowych słów,które wogóle nie rozumiesz i są dla Ciebie głupotą jak w moich oczach Twoje słowa zapisane w zamieszczonych przez Ciebie postach..."
Do mnie: "Niestety nie lubię ludzi małostkowych czyli drobiazgowych,którzy doszukują się u innych ludzi błędów a sami popełniają je jeszcze większe jak nie w treści swoich postów to w treści swojego życia i dlatego będę Ci omijał jeszcze szerszym łukiem..."- Leszek uwielbia takie osobiste wycieczki bo przecież lepiej ode mnie zna moje "błędy życiowe":)
Tu znowu Leszek "jedzie" po mnie bo nie wiedziałam co to jest Kanaen,ewentualnie Kenean : "Jesteś naprawdę wyjątkowo złośliwą i wredną osobą jak się sama nazwałaś w jednym ze swoich wcześniejszysz postów.Oczywiście,że chodziło o Kanaan,a nie Kenean.Z powodu mojej pomyłki znów przyszłaś do tego tematu aby czepiać się tego i punktować mnie?Nadrób mój błąd swoją wybitną inteligencją,której wogóle widzę,że nie posiadasz i naucz się wyrozumiałości dla błędów ludzkich,sama je w swoim życiu tak dużo popełniając.Jak się nudzisz to weź się za pracę np.sprzątanie.Zacznij od sprzątania i układania w swojej głowie i sercu a potem zakończ na ohydnym charakterze i wybitnej głupocie.Zajmij się sobą,żyj i daj też żyć innych bo naprawdę nie idzie z taką osobą jak Ty wytrzymać w życiu,które nie ma polegać na tym co robisz.Nie masz ani honoru ani ambicji i nie potrafisz czytać tego co Ci napisałem między wierszami.Wybacz więc,że uczyniłem to wprost patrząc na stopień posiadanego przez Ciebie IQ...Co za kobieta!Od tego momentu będę traktował Cię jak powietrze bo Twoja postawa wskazuje,że nie zasługujesz na inne traktowanie."
Tutaj do Moni co: "Moniu,no i dlatego ja się uniżam się służąc Ci Bożą mądrością i pomocą w zrozumieniu tego zagadnienia przy ludzkiej głupocie,która nie jest w staniu pojąć prawdziwej i żywej wiary..."
A tu Leszek próbuje agresywnej indoktrynacji nie radząc sobie najwyraźniej z mało przychylnymi opiniami swej "tfurczości":
''Powiem Wam krótko.Czytam Wasze posty i kręcę głową w prawo i lewo.Skąd tacy ludzie się biorą w tym społeczeństwie w tym na tym forum.Jedna z moich przyjaciółek po fachu redaktorka naczelna jednej z gazet z Polski Waszą postawą właśnie uzasadniała mi to dlaczego jedynie czyta posty na tym forum a niestety nie zamieszcza ona swoich postów widząc takie myślenie i zachowanie na nim wielu ludzi.Podzielam w pełni jej racje widząc to co piszecie.Dziwię się,że Sylwia jako ta druga przyjaciółka po fachu z zagranicy się tu zarejestrowała widząc Wasze absurdy jakie piszecie,jad w ustach i zło,nienawiść i zawiść,kłamstwa oraz stałe ataki na tych,których cechuje miłość i dobro,uczciwość i szlachetność przy swojej niedoskonałości.Ludzi,którzy kierują się prawdziwą drogą wiary nazywacie sektą a przecież również uważacie się za ludzi wierzących i należycie do tego samego kościoła.Czas na refleksje nad sobą i swoim chrześcijństwem i człowieczeństwem.Powiem krótko,to jest Wasza największa życiowa porażka.Wstyd!"
Kolejna jazda "po całości": "Nie muszę Was znać.Wystarczy mi to co piszecie i co sobą reprezentujecie do wyrażenia swojej opinii,którą podtrzymuję wraz z innymi mądrymi uczestnikami i czytelnikami tego forum..."
Tu również Leszek udziela nam cennych porad:
"Jak wrócę to tak jak obiecałem napiszę wszystko dokładnie co spowoduje,że jedni czytelnicy padną na kolana a Monia może w końcu upadnie nie na głowę jak ostatnio z wrażenia a choć na tylną część ciała.W tym czasie moje drogie panie proszę Was o to aby się trochę wyciszyć i odstresować.Proponuję Wam w tym celu zażyć naturalny lek o nazwie Nervomix a jak ktoś będzie miał problem z zaśnięciem to lek o nazwie Benosen.Niestety na ludzką głupotę nie ma leku więc w tym jedynie może pomóc Pani redaktor Sylwia lub moderator tego tematu..."
Tu o Moni:
"Moniu,dla Ciebie ten casting już dawno się skończył z powodu Twoich życiowych błędów jakie popełniłaś tu na forum swoim zachowaniem.Posiadając takie wizje powinnaś to wiedzieć zanim się tu pojawiłaś więc mnie nie pytaj o to.Masz całkowity zamazany obraz prawdziwej rzeczywistości i żyjesz w świecie pełnym fantazji i absurdu.Inteligencją to ty też nie grzeszych.Przecież pisałem o tym w swoich postach.Czytaj tam pomiędzy wierszami.Najgorzej jest jak ślepy nie zobaczy to wtedy zmyśla.No i mamy odpowiedź dlaczego tak się dzieje w Twoim życiu co skutkuje treścią Twoich postów.Powinnaś mieć nick o nazwie:"Nawiedzona" a nie MoniaCo..."
:Tu do żyworódki:
"Tak to jest jak ktoś nie umie czytać między wierszami albo nie ma rozumu.Nic nie zrozumiałaś z tego co napisałem i widzisz to czego nie ma i nie było.Kochani forumowicze,wytłumaczcie jej co miałem na myśli co ją w końcu przekona bo mi już ręce opadają.Ja się poddaję "
Tu znowu do mnie:
"Gojka,Wasza złość i jad można dostrzec w każdym Waszym poście,który czytałem często milcząc i wogóle nie reagując i jedynie kręciłem swoją głową w prawo i w lewo widząc to i Wasze prowokacje i zaczepki oraz to czym się kierujecie w Waszym życiu i jaki macie charaktery.Nawet w Twoich stwierdzeniach dotyczących mojego wieku można to zauważyć.Do pięćdziesięciu lat brakuje mi połowę dekady ale aby ośmieszyć mnie i moje postępowanie przyrównałaś to do myślenia trzynastolatki.Powiem Ci krótko.Prawdziwa wiara jest głupstwem do tych ludzi,którzy się nią w swoim życiu nie kierują i nie rozumieją jej i stąd Twoje porównanie.Nawet jeśli tak myślisz i jesteś do tego przekonana to zobacz jak to się skończyło.Skoro nie rozumiesz pewnych spraw w życiu innych ludzi to ich finał powinien Cię przekonać,że to nie jest tak jak myślisz..."
Do Moni:
"Radiotelegrafia jest mi zupełnie obca jak Twoje życie bo ja jestem radiotelefonistą a nie radiotelegrafistą i porozumiewam się ustnie z moją najukochańszą a nie jak Ty poprzez radiotelegrafię,której wielu ludzi nie rozumie na tym forum jak Ciebie,tego co robisz i piszesz w swoich postach wyrażając taką wyjątkową głupotę...."
Znowu coś do ogółu:
"To jedynie jest wstyd,którego wogóle nie macie i hańba dla Was!Aby to zrozumieć to trzeba mieć honor,który nie zdobywa się poprzez wykształcenie a wychowanie jedynie..."
Jeszcze trochę tego jest ale zacytowałam większe "dzieła" Leszka.Zauważ też,że tam gdzie Leszek edytował swoje posty były jeszcze obraźliwsze sformułowania.A teraz poczytaj co i w jaki sposób pisali do niego forumowicze- żadnych osobistych wycieczek,żadnego wyzywania- i wyciągnij wnioski.
Pozdrawiam.