Seryjni zabójcy i pedofile wychodzą z więzienia. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Seryjni zabójcy i pedofile wychodzą z więzienia.

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 94 z 94 ]

66

Odp: Seryjni zabójcy i pedofile wychodzą z więzienia.
strzała napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

nie odczułby tak krzywdy, ale odczułby ból i upokorzenie. wiesz Ty nie możesz decydować o czyjejś śmierci? ok, ale mordercy decydują o śmierci swoich ofiar, zatem ja i każdy rozsądny człowiek chętnie zadecyduje o ich śmierci.

Ok, Twoje zdanie i może innych, ja nie biorę tego na swoje barki.

I masz do tego prawo, Twoje zdanie nie jest ani gorsze, ani lepsze od mojego, po prostu jest inne.
Smutne jest tylko to, ze więcej jest osób, które nie chą brać tego na swoje barki, przez co żyjemy w świecie bezprawia, gdzie gdy ktoś nas napadnie, a my go bardziej uszkodzimy niż on nas to my odpowiadamy za to.

Po prostu czasami nie chce mi się żyć jak patrze na to co się dzieje i ludzi, którzy albo tylko gdakaja "zróbmy coś z tym", albo wolą płacić ze swoich podatków na utrzymanie tych zwyrodnialców.

Zobacz podobne tematy :

67

strzała napisał/a:

ja nie biorę tego na swoje barki.

Zgadzam się Strzałko.
Bo nie można na zezwierzęcenie (bez urazy dla zwierząt) odpowiadać zezwierzęceniem.
Na bestialstwo bestialstwem.
To stawia (w pewien sposób) na równi obie strony.
Kara - tak.
Surowa - tak.
Bestialstwo - nie.

68

Gdybym miała wydac na kogoś wyrok kary śmierci to w pierwszej kolejności skrzywdziłabym siebie. Sory, ale nie mam tak mocnych nerwów, żeby z czymś takim życ.
To przekracza moje granice.

69

luc napisał/a:
strzała napisał/a:

ja nie biorę tego na swoje barki.

Zgadzam się Strzałko.
Bo nie można na zezwierzęcenie (bez urazy dla zwierząt) odpowiadać zezwierzęceniem.
Na bestialstwo bestialstwem.
To stawia (w pewien sposób) na równi obie strony.
Kara - tak.
Surowa - tak.
Bestialstwo - nie.

no to bardzo proszę o propozycję adekwatnych kar, ja podaje pomysły a wy teoretyzujecie. no jaka jest adekwatna kara dla pedofila, który zgwałcił miesięczne dziecko?n czy taka sama kara będzie adekwatna dla pedofila który zgwałcił 5 letnie dziecko?

Proszę o konkretne propozycje kar.

70 Ostatnio edytowany przez Nirvanka87 (2013-08-02 14:34:08)

strzała napisał/a:

Gdybym miała wydac na kogoś wyrok kary śmierci to w pierwszej kolejności skrzywdziłabym siebie. Sory, ale nie mam tak mocnych nerwów, żeby z czymś takim życ.

i dzięki takiemu rozumowaniu w przyszłości (odpukać) ktoś z Twoich bliskich moze zostac skrzywdzony, albo ktoś zupełnie Ci nie znany. Będzie cierpiał bo ktoś nie ma odwagi odpowiednio zająć się zwyrodnialcami. No tak lepiej mieć czyste sumienie (niby) niż porządnych ludzi na świecie, którzy bedą stopniowo zabijani i krzywdzeni przez degeneratów. Zabijając przestępców miałabym czyste sumienie, bo ratowałabym innych, a nie siedziała z dupą i biadoliła jak to źle że kolejny pedofil wychodzi z więzienia i jejciu jejciu co my zrobimy.

Szkoda moich nerwów na rozmowę z praworządnymi obywatelami, mam nadzieję, że kiedyś społeczeństwo zmieni zdanie, mam nadzieję, ze nie będzie wtedy za późno.

71

Nirvanka87 napisał/a:
strzała napisał/a:

i dzięki takiemu rozumowaniu w przyszłości (odpukać) ktoś z Twoich bliskich moze zostac skrzywdzony, albo ktoś zupełnie Ci nie znany. Będzie cierpiał bo ktoś nie ma odwagi odpowiednio zająć się zwyrodnialcami. No tak lepiej mieć czyste sumienie (niby) niż porządnych ludzi na świecie, którzy bedą stopniowo zabijani i krzywdzeni przez degeneratów. Zabijając przestępców miałabym czyste sumienie, bo ratowałabym innych, a nie siedziała z dupą i biadoliła jak to źle że kolejny pedofil wychodzi z więzienia i jejciu jejciu co my zrobimy.

Tak, tak, jasne... Czyli powinnam teraz złapac za nóż i poleciec do pedofila, który mnie skrzywdził i uciąc mu łeb???
A potem co, jak z tym życ? Według Ciebie byc szczęśliwą, bo jednego palanta mniej, a co ze mną w środku. Myślisz, że jestem robotem?

72

strzała napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:
strzała napisał/a:

Tak, tak, jasne... Czyli powinnam teraz złapac za nóż i poleciec do pedofila, który mnie skrzywdził i uciąc mu łeb???
A potem co, jak z tym życ? Według Ciebie byc szczęśliwą, bo jednego palanta mniej, a co ze mną w środku. Myślisz, że jestem robotem?

Po pierwsze wg mojego systemu nie Ty, tylko kat, chyba że byś bardzo chciała zrobić to osobiście to bardzo prosze, nie ma problemu. Po drugie odbyłoby sie to po normalnej rozprawie sądowej, po trzecie nie obcinalibyśmy mu łba, bo on Tobie go nie odciął.

73

Nirvanka87 napisał/a:

Po pierwsze wg mojego systemu nie Ty, tylko kat, chyba że byś bardzo chciała zrobić to osobiście to bardzo prosze, nie ma problemu. Po drugie odbyłoby sie to po normalnej rozprawie sądowej, po trzecie nie obcinalibyśmy mu łba, bo on Tobie go nie odciął.

Wymiękam, bez komentarza................................

74

strzała napisał/a:
Nirvanka87 napisał/a:

Wymiękam, bez komentarza................................

bo nie masz sensownego argumentu?
Jak do tej pory przeczytałam tylko frazesy typu bestialstwo rodzi bestialstwo, w ten sposób przestaniemy być ludźmi (jakbyśmy już  dawno nie przestali), to jest złe. bla bla bla. mój system ma gigantycznyplus pozbedziemy sie wszystkich złych ludzi, każąc ich adekwatnie małymi środkami, nie będziemy wyadawać kasy na utrzymanie zwyrodnialców. Ludzie poczują się bezpieczniej, a przestępcy się dobrze zastanowia czy jednak opłaca im sie kogoś skrzywdzić.

Chciałam tez zaznaczyć, ze w przypadku mordowania zwierząt byłaby taka sama kara jak w przypadku mordowania ludzi. W ten sposób zabijalibyśmy w sposób humanitarny, bez odrobiny bólu dużo mniejszą ilość zwierząt, które jemy. Ukrócilibyśmy mordy rytualne i związane z handlem futrami, kłami itp.

tylko nie piszcie mi, ze za zabicie komara od razu kazałabym kogoś roztrzaskać wielką klapką. Wystarczy odrobina logiki, żeby wiedzieć, że komar nas atakuje więc mamy prawo się bronić, niestety nie możemy się inaczej obronić jak waląc go w łepetynę, co dla niego jest niestety śmiertelne.

75

nirvanka
wydajesz sie widzieć wszystko czarno- białe i do tego rysowane gruba kreską  .
Ale powiem tak: dopóki nie przeczytałam choćby o Krzymuskiej czy Trynkiewiczu, byłam przeciwna karze śmierci. Teraz nie jestem. Bestie to nie ludzie- tylko pojawia się kwestia jak je rozpoznać ze 100% skutecznością?

76 Ostatnio edytowany przez Nirvanka87 (2013-08-02 15:34:34)

harmagedon napisał/a:

nirvanka
wydajesz sie widzieć wszystko czarno- białe i do tego rysowane gruba kreską  .
Ale powiem tak: dopóki nie przeczytałam choćby o Krzymuskiej czy Trynkiewiczu, byłam przeciwna karze śmierci. Teraz nie jestem. Bestie to nie ludzie- tylko pojawia się kwestia jak je rozpoznać ze 100% skutecznością?

wiesz, ja widzę także inne kolory, dlatego napisałam o tym, że ludzie powinni być normalnie sądzeni, że nie można wszystkich stawiać w tym złym świetle bo zamordowali. Tak jak powiedziałam obrona własna jest zasadna i wręcz pożądana. ale mówiąc o tych potworach, o których wiemy, że zamordowali i z jakich pobudek, wiemy, ze sa zwyrodnialcami- tak w tym przypadku widze świat czarno biały, albo jesteś zwyrodnialcem i należy z Tobą zrobić to co ty zrobiłeś z ofiarami, albo nie jesteś i ciesz się szczęśliwym życiem pełnym kolorów. - w końcu temat dotyczy seryjnych zabójców, zatem jak można tutaj mówić o innym świecie jak czarno biały? to nie była jedna zbrodnia, nie była to zbrodnia w afekcie- chociaż oólnie nie zgadzam się z takim pojeciem (bardzo dobra mowa obrońcy na ten temat miała miejsce w serialu "Dom", gdzie broniono doktora)

77

Snake napisał/a:
harmagedon napisał/a:

Jaka resztę życia? Chyba go na 21 lat skazali i jeszcze studia mu musza umożliwić bo wyraził taką wolę. Kpina.

Dostał maksymalny wymiar kary w Norwegii z opcją bezterminowego przedłużenia czasu trwania kary, więc może siedzieć do śmierci.
A czemu kpina ze studiami? Tak się wielu podobają norweskie czy ogólnie skandynawskie pomysły społeczne, że nawet emigrować tam chcą. To trzeba szanować całościowo ich podejście. A u nas tradycyjnie. Najlepiej żeby Polak mógł emigrować gdzieś, gdzie z jednej strony dostanie full socjal, pełną liberalność w skrobankach, związkach partnerskich, równouprawnieniu płci, a jednocześnie żeby przestępców traktować tam na poziomie skrajnej postaci szariatu albo rozwiązań chińskich.

Co ma jedno z drugim wspólnego? To że mają system socjalny na najlepszym poziomie( chyba na świecie) nie oznacza, że kodeks karny też. W ich optymistycznej wizji człowieka chyba nie mieścił sie ktoś taki jak Breivik, stąd zbytnia liberalizacja prawa; wiara we wrodzona dobroć człowieka, jego chęć i możliwość resocjalizacji, odbiła się czkawką.

Chyba nie rozumiem co chcesz przekazać w swoich postach, bo opisujesz choćby nasz kk jakby to było objawienie zesłane przez siłę wyższą, nie do ruszenia, pochyl głowę i zgadzaj się ze wszystkim, a nie system tworzony przez ludzi, dla ludzi.

78

Oko za oko, ząb za ząb? Ależ proszę bardzo! Na przykład za gwałt na kobiecie rzeczony gwałciciel zostanie wyruchany przez kata i ... wypuszczony do domu. Bo jakże inaczej? Gwałt za gwałt, rachunki wyrównane. A co jeśli rzeczony gwałciciel lubi być ruchany i będzie się stale meldował na kolejne "seanse", oczywiście w drodze kolejnych gwałtów smile

79

Snake napisał/a:

Oko za oko, ząb za ząb? Ależ proszę bardzo! Na przykład za gwałt na kobiecie rzeczony gwałciciel zostanie wyruchany przez kata i ... wypuszczony do domu. Bo jakże inaczej? Gwałt za gwałt, rachunki wyrównane. A co jeśli rzeczony gwałciciel lubi być ruchany i będzie się stale meldował na kolejne "seanse", oczywiście w drodze kolejnych gwałtów smile

Napisałam już wielokrotnie, że gwałty powinny być karane gwałtem bardzo brutalnym, a do tego obcięcie pożal sie boże "męskości" tępą żyletką. Zatem jest to kara plus profilaktyka.

80

A co myslicie np o pozbawianiu mozliwosci?

Zgwalci? Uciac mu fiuta.
Zabije? Uciac mu obie rece.

Zyc bez rak sie da, bez przyrodzenia tez.
Ciezko? A to trza bylo wczesniej pomyslec.
Jestem za przywroceniem kary smierci. A jak!

Slimaki, zaby i te inne sie w pewnych czesciach swiata spozywa. Tak samo ryby, krowy, owce i inne. Czlowiek od zawsze zabijal dla jedzenia.

81

Nirvanka87 napisał/a:

Napisałam już wielokrotnie, że gwałty powinny być karane gwałtem bardzo brutalnym, a do tego obcięcie pożal sie boże "męskości" tępą żyletką. Zatem jest to kara plus profilaktyka.

Eee, to tym bardziej widać, że Tobie nie o żadną sprawiedliwość chodzi, a zwykłą tępą wendettę. Wiesz, to już Hammurabi był mądrzejszy, bo kazał napisać oko za oko, ząb za ząb. No chyba, że wg Ciebie minione 4 tys. lat uprawnia w końcu do twórczego rozwinięcia. Ja nawet byłbym za ale żem Polak, to wróciłbym do zdrowych praw pierwszych Piastów. Za seks pozamałżeński dla mężczyzn można by stosować: jeśli kto spośród tego ludu ośmieli się uwieść cudzą żonę lub uprawiać rozpustę spotyka go natychmiast następująca kara: prowadzą go na most targowy i przymocowują doń, wbijając gwóźdź poprzez mosznę z jądrami. Następnie umieszcza się obok nóż i pozostawia mu trudny wybór: albo tam umrzeć albo obciąć ową część ciała". Jeśli chodzi o kobiety możemy nawiązać do prawa rzymskiego. Otóż mąż, który przyłapał żonę na zdradzie mógł ją zabić bez sądu. Hm, ileż problemów i kosztów z prawnikami i podziałami majątku można by uniknąć. Albo wzorem Nepalu niewiernej żonie moglibyśmy ucinać nos. No albo stare, dobre ukamieniowanie albo choćby stosowana tu i tam chłosta, a może choć wywiezienia z miasta na kupie gnoju? Poza tym jako, że w kraju katolickim żyjemy, to stare, dobre kary za nieprzestrzeganie postów też można by ku uciesze spragnionych krwi serc przywrócić jak wybijanie ząbków... Och, pomysłów może być dużo...

82

Może to okrutne, ale jestem zwolenniczką kary śmierci, jeśli ktoś zabił 7 czy 4 osoby to raczej nie ma go co naprawiać, co więcej przemawia za tym ekonomia, niby dlaczego mamy nieroba utrzymywać.
Kodeks rozróżnia przeróżne typu zabójstwa, a raczej skutku jakim jest śmierć, czym innym jest jak mamy zabójstwo bo ktoś strzelać nie umie i zamiast do dzika strzelił do kolegi (dokładnie to wtedy mamy nieumyślne spowodowanie śmierci, chociaż dla wielu to jedno i to samo) a czym innym zabójstwo ze szczególnym okrucieństwem.
Owi zwyrodnialcy dostali tylko 25 lat bo innej kary nie było, poprzedni kodeks w roku 1989 nie przewidywał takiej możliwości, zanim wprowadzono nowy kodeks to osoby które miały dostać karę śmieci dostawały 25 lat śmieszne, bo Ci co mieli dostać 25 też tyle dostali.

Przypomnę że dodatkowe "więzienie" po odbyciu kary już było, jednak w rzeczywistości było to łamanie praw człowieka, obecnie wbrew temu co mówi się w tv to nie wiele można zrobić, bo kolejnej kary im dać nie można.

Myślę że system śledzenia ich za pomocą jakiś urządzeń jest dobry, ale pozostało tylko ok 3 tygodnie i jeden z nich wyjdzie na wolność, więc szansa że coś zrobią jest niewielka

83 Ostatnio edytowany przez Nirvanka87 (2013-08-02 21:42:00)

może to i tępa wendetta, ale przynajmniej dzięki niej żadne dziecko czy kobieta tudzież mężczyzna (w przypadku gwałcących homoseksualistów) nie zostanie skrzywdzony.

Chcieliście rozwiązania problemów przyszłych gwałtów w moim systemie to je dałam.

i jeszcze jedno, ja przynajmniej  mam jakiś pomysł, brutalny, kontrowersyjny, wg mnie słuszny. Wy tylko jęczycie, cały czas czekam na propozycje rozwiązania.

84

Snake napisał/a:

Eee, to tym bardziej widać, że Tobie nie o żadną sprawiedliwość chodzi, a zwykłą tępą wendettę. Wiesz, to już Hammurabi był mądrzejszy, bo kazał napisać oko za oko, ząb za ząb. No chyba, że wg Ciebie minione 4 tys. lat uprawnia w końcu do twórczego rozwinięcia. Ja nawet byłbym za ale żem Polak, to wróciłbym do zdrowych praw pierwszych Piastów. Za seks pozamałżeński dla mężczyzn można by stosować: jeśli kto spośród tego ludu ośmieli się uwieść cudzą żonę lub uprawiać rozpustę spotyka go natychmiast następująca kara: prowadzą go na most targowy i przymocowują doń, wbijając gwóźdź poprzez mosznę z jądrami. Następnie umieszcza się obok nóż i pozostawia mu trudny wybór: albo tam umrzeć albo obciąć ową część ciała". Jeśli chodzi o kobiety możemy nawiązać do prawa rzymskiego. Otóż mąż, który przyłapał żonę na zdradzie mógł ją zabić bez sądu. Hm, ileż problemów i kosztów z prawnikami i podziałami majątku można by uniknąć. Albo wzorem Nepalu niewiernej żonie moglibyśmy ucinać nos. No albo stare, dobre ukamieniowanie albo choćby stosowana tu i tam chłosta, a może choć wywiezienia z miasta na kupie gnoju? Poza tym jako, że w kraju katolickim żyjemy, to stare, dobre kary za nieprzestrzeganie postów też można by ku uciesze spragnionych krwi serc przywrócić jak wybijanie ząbków... Och, pomysłów może być dużo...

Jestem za!!!! big_smile
Brzmi wspaniale!! big_smile Jejku to nawet lepsze niz to co ja wymyslilam big_smile

Zajrzyj do Kodeksu Bushido i Samurajow a tam sobie poczytasz o roznych rodzajach tortur i sposobach usmiercania. big_smile
A jakos nikt Chinczykom czy Japonczykom nie zarzuca tepoty czy zacofania.

Dzisiaj nam po prostu zmiekly jaja i wszedobylskie Human Rights zabrania traktowania zwyrodnialcow jak...zwyrodnialcow. smile

85

Nirvanka87 napisał/a:

Chcieliście rozwiązania problemów przyszłych gwałtów w moim systemie to je dałam.

Nic nie dałaś. Wskazałem Ci w ostatnim poście drobną próbkę kar, które były lub są nadal stosowane w niektórych miejscach świata. Przeważnie za przestępstwa popełniane przez zdrowe na umyśle osoby, które jak najbardziej są w stanie ocenić ryzyko kary jak i fakt popełniania przestępstwa. No i popatrz, że mimo ich stosowania chętnych do popełniania przestępstw nie brakuje smile Bo to widzisz nie funkcjonuje tak, że jeśli 1 promil populacji popełnia jakieś przestępstwo, to jeśli wybijesz ten promil problem zniknie...
Jeśli już coś dałaś, to dowód, że sama powinnaś poważnie porozmawiać z jakimś fachowcem.

86

Twoje argumenty nie sa odpowiedzią na moje, tysiąc razy powtarzałam, ze kara ma być adekwatna, jakim sposobem odcięcie komuś nosa jest adekwatne w stosunku do zdrady? może własnie dlatego w tych krajach to nie działa, bo tam i tak każdy wymierza te kary jak sobie chce. Gdyby w polsce zostawić taki system sadownictwa jak jest- tylko przyspieszyć wszystko, a do tego wprowadzić mój system kar, lepiej by to funkcjonowało.

Dobra, wiecie lepiej, ja wiem swoje. Mojego systemu się nie wprowadzi, bo i tutaj zacytuje Jaguara

"Dzisiaj nam po prostu zmiekly jaja i wszedobylskie Human Rights zabrania traktowania zwyrodnialcow jak...zwyrodnialcow."

87

To cale rozroznianie zemsty i kary jest sztuczne. To istnieje zeby usprawiedliwic nieadekwatne kary.
Jak ktos skrzywdzi moich bliskich to ja czuje , ze mam prawo do zemsty.

88

NinaLafairy napisał/a:

To cale rozroznianie zemsty i kary jest sztuczne. To istnieje zeby usprawiedliwic nieadekwatne kary.
Jak ktos skrzywdzi moich bliskich to ja czuje , ze mam prawo do zemsty.

i dlatego mój system jest zasadny, można go rozpatrywać jako zemstę, a można jako sprawiedliwą karę, plus profilaktykę. Kto powiedział, że profilaktyka to musi być podawanie leków pedofilom, nie lepiej zabrać im narzedzie zbrodni?

89

Wczoraj w radio słyszałam, że w Polsce przeznacza się 20 zł/dziennie na utrzymanie 1 dziecka w Domu Dziecka i ... 80 zł/dziennie na utrzymanie 1 więźnia...

90

Catwoman napisał/a:

Wczoraj w radio słyszałam, że w Polsce przeznacza się 20 zł/dziennie na utrzymanie 1 dziecka w Domu Dziecka i ... 80 zł/dziennie na utrzymanie 1 więźnia...

dlatego mówię, wybić zwyrodnialców, a inni przestępcy musieliby pracować na swoje utrzymanie plus odpracować to co zabrali "ofiarom" (kradzieże, alimenty, koszty rozpraw)

91

Catwoman napisał/a:

Ponieważ w Polsce więzień ma swoją godność, a już narodzone dziecko to podczłowiek z którym można zrobić wszystko co się komu podoba.

92

Z więzieniami ja bym to rozwiązała prosto - do roboty nieroby! Rowy ktoś musi kosić, śmieci zbierać, tory budować i w kamieniołomie zapierniczać. To jest chore, że więzienie polega tylko na zamknięciu, powinno polegać na bardzo ciężkiej pracy. Ja znam przypadki, gdzie zimą bezdomni menele specjalnie popełniali przestępstwa żeby sobie tyłek w pierdlu zagrzać przez zimę.
A seryjni zabójcy, pedofile, gwałciciele - jak ja słyszę o resocjalizacji takich osób, to mi się śmiać chce. Zwłaszcza w przypadku seryjnych zabójców. Ja jestem za tym żeby takie jednostki eliminować ze społeczeństwa najlepiej za pomocą jakiegoś ostrego narzędzia tudzież broni palnej.

93

WitchQueen napisał/a:

Z więzieniami ja bym to rozwiązała prosto - do roboty nieroby! Rowy ktoś musi kosić, śmieci zbierać, tory budować i w kamieniołomie zapierniczać. To jest chore, że więzienie polega tylko na zamknięciu, powinno polegać na bardzo ciężkiej pracy. Ja znam przypadki, gdzie zimą bezdomni menele specjalnie popełniali przestępstwa żeby sobie tyłek w pierdlu zagrzać przez zimę.
A seryjni zabójcy, pedofile, gwałciciele - jak ja słyszę o resocjalizacji takich osób, to mi się śmiać chce. Zwłaszcza w przypadku seryjnych zabójców. Ja jestem za tym żeby takie jednostki eliminować ze społeczeństwa najlepiej za pomocą jakiegoś ostrego narzędzia tudzież broni palnej.

popieram, w końcu ktoś myślący podobnie do mnie. Oby więcej takich ludzi, a nie tylko jęczących i co miesiąc przekazujących swoje składeczki na zwyrodnialców i bandytów.

94

Kara śmierci musi wrócić!! Dlaczego? Oto jeden z wielu argumentów:
2-letni Szymonek przed śmiercią był katowany... Jarosław R. uderzył dziecko w brzuch tak mocno, że pękły mu jelita! Stan małego pogarszał się bardzo szybko – gorączkował, wymiotował i nie jadł,wdało się zapalenie otrzewnej, do tego zapalenie płuc. Cierpiał przez 3 dni – tak bardzo, że z bólu odgryzł sobie wargę! Mimo to, po trzech dniach Jarosław R. znów uderzył go w brzuch! Tego dnia chłopczyk zmarł w męczarniach. Szymon konał przez wiele godzin, tymczasem jego matka i ojciec wykazali całkowitą obojętność wobec pogarszającego się stanu zdrowia dziecka.

Wyrok:  10 lat więzienia dla ojca, 5 lat dla matki.

Polska "sprawiedliwość" - skatuj dwulatka, dostaniesz wyrok jak za kradzież batonika!

Posty [ 66 do 94 z 94 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Seryjni zabójcy i pedofile wychodzą z więzienia.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024