Facetów można podzielić na 3 główne typy:
- taki który chce zaliczać najwięcej kobiet,
- taki który chce przebywać z dziewczynami, ale na poważny związek jeszcze nie jest gotowy
- taki który chce znaleźć sobie dziewczynę na przyszłość lub ew. jeżeli nie wyjdzie to tymczasową.LillaM musi szukać typu 3, bo jak się otworzy przed typem 1 lub 2 to prawdopodobnie nic z tego nie będzie, ale zacznijmy od początku...
Ja bardzo lubię nieśmiałe, delikatne kobiety, to czyni je jeszcze bardziej kobiecymi. Ale powiem jak to wygląda od naszej strony - facet potrzebuje seksu. Większość po prostu idzie na łatwiznę i szuka tych "łatwo" wyglądających... czyli blondyna i tapeciara, albo po prostu "zaczepna". Rzadko kiedy facet zostaje na stałe z taką tapeciarą, ale ona szybko potrafi go zaspokoić i na dany moment jest ok. Gdybym miał na nowo szukać dziewczyny to szukałbym pewnie takiej z charakterem podobnym do LillyM, ale takie są często "trudne" i jakbym sobie pomyślał że np musiałbym być przez pół roku bez seksu bo ona musi mnie poznać, zaufać itp... to mocno musiałbym się zastanowić i właśnie często faceci wolą dać sobie spokój i szukać kolejnej... takiej "pomiędzy", albo typowa latwizna czyli tapeciara. I to tyle, nie każdemu facetowi zależy tylko na seksie, ale każdy go potrzebuje.
Tak... Tylko jak rozpoznać ten 3 typ??? Niedawno sądziłam, że właśnie takiego faceta poznałam ( był ode mnie starszy o 5 lat, więc wydawał mi się odpowiedzialny, no i cały czas powtarzał, że chce stworzyć ze mną taki "przyszłościowy" związek, w sensie na dłużej lub na zawsze, a potraktował mnie, delikatnie mówiąc, jak nastoletni, nieodpowiedzialny gówniarz...). I może wyglądam na "trudną" jak to określiłeś, ale nie czekam z seksem aż pół roku! Kobiety też mają swoje potrzeby!
Faceci najwyraźniej z góry zakładają, że będąc z taką "inną" dziewczyną, będą musieli nie wiadomo jak długo czekać na seks... A to wcale nie jest takie oczywiste...