Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Strony Poprzednia 1 … 1,319 1,320 1,321

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 85,801 do 85,807 z 85,807 ]

85,801

Odp: Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Serdeczne dzień dobry!

Kolejny piękny jesienny dzień. Super!!!
Helenko 20 C w pażdzierniku to jest bardzo dobra pogoda. Na upały to już nie ma co liczyć.
Widzę, że grono ogrodniczek nam się powiększa i fajnie.
Ja mam tylko balkonowy ogródek ale też sprawia mi wiele radości.
Tajka ku pocieszeniu napiszę o tym chorym koledze Twojego męża.
Jeszcze będzie rahabiltacja i na pewno poprawa.
Mój mąż też miał ciężki zawał, doszło do zatrzymania akcji serca i niedotlenienia mózgu.
Nie było wiadomo czy przeżyje, długo był w śpiączce.
Lekarze nie wiedzieli czy odzyska świadomość czy będzie jak roślinka.
Pierwszy miesiąc po wypisaniu ze szpitala przebywał w prywatnym domu opieki.
Był tam lekarz, rehabilitacja. Po miesiącu już było nieporównywalnie lepiej.
Był samodzielny w samoobsłudze, mógł zrobić zakupy.
Tyle, że miał wymazane z pamięci kilkanaście lat życia.
A w pierwszym okresie po wypisie ze szpitala dobrym rozwiązaniem jest ZOL.
Jeżeli córka ma pracę, rodzinę to nie dziwię się, że jest przytłoczona tą sytuacją.

Dziewczyny, dobrego dnia życzę.

Zobacz podobne tematy :

85,802

Witam niedzielnie smile

U mnie nadal słoneczko i bardzo ciepło jak na październik, co mnie bardzo cieszy.
Wczoraj wybrałam sie na dlugi spacer, połączony ze zbieraniem kasztanów, udało mi się zebrać równo 70 sztuk big_smile
Dzisiaj już czuję sie lepiej, ale jutro i pojutrze znowu mam akupunkture i pewnie znowu źle sie po niej będe czuła, ehh. sad

Bardzo dużo dzisiaj popisałyście, ale ja jakoś nie mam weny, więc pozostaje mi tylko życzyć Wam
Miłej niedzieli smile

Pozdrawiam Was serdecznie smile

85,803

Czołem Babeczki

Ja już zaliczyłam długi spacer lol
Wybrałam się na giełdę. Mam do niej "kawałek" plus tam jeszcze pochodziłam, więc ponad 6 km pykło smile
Pogoda cudna, więc przyjemnie się szło.
Niedawno kupiłam sobie poduszkę ortopedyczną i potrzebowałam poszewkę na nią, bo jest mniejsza niż "tradycyjne" i z kompletów, które mam wszystko jest za duże.
A na giełdzie, mimo że samochodowa, jest wszystko lol

Taja-- też zauważyłam, że jest bardzo dużo zgonów wśród stosunkowo młodych ludzi, koło 50-tki, albo i mniej.

Wczoraj np. zmarł w podobnym wieku nasz lokalny działacz społeczny a media społecznościowe obiegła też wiadomość o śmierci Przemka Brannego, znanego m.in. z wykonania tej piosenki, którą chyba wszyscy znają:

85,804

Cześć smile

Miłej niedzieli życzę smile

85,805

Część! Macham!

85,806

Witajcie.

Anatomia skończyła sporo przed czasem więc jestem już po obiedzie i zaczęłam robić pracę ręczną, strukturę anatomiczną.

Bacha, Asterka> ta jego córka ma 18 lat, uczy się jeszcze, jej matka nie żyje. Nie ma rodzeństwa. Jestem w stanie zrozumieć jej decyzję sad

Miłego popołudnia każdej z osobna.

85,807

Taja jaką to strukturę anatomiczną kazali Wam zrobić?

Co do tej dziewczyny, całkowicie Ją rozumiem to bardzo młodziutka osoba, ma całe życie przed sobą, została właściwie sama, musi więc w 1 kolejności zadbać przede wszystkim o siebie.

Bulinka i Kamoa też bez weny dzisiaj?

Mysti bardzo dobrze pamiętam tą piosenkę, swego czasu bardzo lubiłam Rubika i Jego utwory smile

BaChasiu dzisiaj z nudów zaczęłam oglądać na Player ten program "Kochaj albo wróć" od 1 odcinka i powiem  Ci, że nawet mnie zaciekawił smile
Mam podobne odczucia co Klaudynka  fajnie tak zobaczyć, jak żyją i jak sobie radzą takie związku wielokulkulturowe.
Jedynie ta Margareta jakaś odjechana, kobieta prawie 60 letnia, a taka naiwna.
Kibicuję temu małżeństwu , gdzie On jest Turkiem i temu gdzie kobieta jest z Brazylii, bardzo fajna, żywiołowa babeczka smile

Miłego wieczoru Wam życzę smile

Posty [ 85,801 do 85,807 z 85,807 ]

Strony Poprzednia 1 … 1,319 1,320 1,321

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 40+ ... czyli dla dziewczyn po czterdziestce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024