Negatywne emocje - jak je opanować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Negatywne emocje - jak je opanować?

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 391 do 455 z 511 ]

391

Odp: Negatywne emocje - jak je opanować?

Emilko dasz radę ! :* U mnie pewnie za tydzień będzie tak,że będę pragnąć chwili samotności big_smile Ooo to musisz się pochwalić co kupiłaś smile

My wczoraj byliśmy w Ikei kupiliśmy śliczny stoliczek do salonu,a w H&M kupiłam buty na zimę chociaż już mam dwie pary,ale nie umiałam im się oprzeć big_smile !

Zobacz podobne tematy :

392

hey Beatko,właśnie wróciłam miałam taki dylemat z tymi bluzami ...jedna mi się podobała bardzo ale o rozmiar za mała na mojego ;/ a jedna była w jego rozmiarze to tak nie specjalnie mi się podobała,kolega w tym sklepie sprzedawał to doradzał mi ,pośmieliśmy się i w końcu kupiłam koszulkę tongue zdałam się na tego znajomego smile stwierdził że to by wolał,a gust ma ,no to tak uczyniłam bo do bluzy nie byłam przekonana a trochę kosztowała,więc jest fajna koszulka i do tego portfel ze skóry taki fajny elegancki ,będzie zadowolony na pewno big_smile jeszcze muszę swoje zdjęcie tam jemu wrzucić do portfela .A właśnie dajecie dziewczyny prezenty przed świętami czy czekacie na sam dzień świąt .przyznam szczerzę że ja od razu mam ochotę dać to swojemu big_smile jakoś wytrzymać nie mogę,ale poczekam  chyba .Oj kochana butów to ja mam juz sporo na zimę ,jestem zaopatrzona we wszytko.ale do torebek mam słabość big_smile widziałam taką świetną w hausie kuferkową ,ale daruje sobie chyba,zresztą już spłukana jestem tongue kupiłam dzisiaj sobie jeszcze maskę do włosów joanny ,która ma obłędny zapach...ze sklepu fryzjerskiego,na szampon nie było już mnie stać.taki wiśniowy zapach cudny mmmm oraz wodę toaletową neomi cambel różową,uwielbiam i masło do ciała,ale zapachu nie mogłam sprawdzić i wzięłam jakiś egzotyczny i jak w domu otworzyłam nie podoba mi sie sad dzień uważam za udany smile a jak u Was Kobietki ?

393

Emilko widzę,że dość sporo zrobiłaś zakupów smile my wróciliśmy nie dawno byliśmy po kurtę zimową dla Ł i na obiedzie (zjadłam pizze) wrr big_smile,a teraz po odpoczynku chcemy się wybrać w Gdańsku na starówkę,jest tam największa choinka w Polsce,a jest już ciemno to będzie co podziwiać smile !

394

hej hej:)
wczesniej nie miałam zbytnio czasu i zasatnawiałam się na \d tym fb, no ale skoro wszystkie to wszystkie:)
mój adres e-mail macie w zakładce o mnie...i czekam, obojetnie czy to fb czy nk, mam jedno i drugie:) z pewnością odeśle swój link do profilu i zaprosze:)
Beatko, super że juz jestescie razem, ach ja dopiero swojego bede miała jutro:)
no i niewiedomo jak z sylwkiem, pogadam z nim jutro, bo wiem że w drugi dzień swiąt wyjeżdza juz:( i mam nadzieje ze postara sie wrocic do sylwka:)a jak nie to mam niezły plan żeby zrobic tak żeby z nim byc, tak jak Beatko powiedziałaś po trupach do celu, czy jakos tak:)
Emi no to zaszalałaś;p jak tak jak wcześniej wspominałam mam słabość do butów tak jak Beatka;pp he...buziaki, czekam!

395

Też bym chciała taką choinkę zobaczyć smile Żyleta ja już wysłałam e mail i czekam na zaproszenie .fajnie że zdecydowałaś się do nas dołączyć .A jeśli chodzi o prezent to postarałam się troszkę,mam nadzieję że będzie zadowolony ,mi się to bardzo podoba.eh to dziewczyny wszystkie juz będą ze swoimi ukochanymi mężczyznami smile ja troszkę poczekam ale to nic ,pewnie w czwartek nie zobaczę się z nim,zależy o której wyjadą ,bo jak pózno i na noc będzie to nie i dopiero w piątek.ciesze się że tym razem będziemy dłużej ze sobą .Mój o sylwestrze też nic nie mówi ,ale pewnie z jego znajomymi nic specjalnego.

396

mam Cie;p
czekam na reszte:)bardzo pozytywne wrażenie o Emi:)blondynka piękna nasza:))
ja sobie tak pomyślałam, ze jeśli nie zdąży, to chce i tak z nim byc tego dnia,więc zabiore żonę tego kolegi co z nim jeździ i pojade do niego! taki mam pomysł:)

397 Ostatnio edytowany przez EmiLka99 (2011-12-19 20:34:40)

też już Cię mam big_smile to zaskoczyłaś mnie,świetnie wyglądasz, a w tej red dress ...no no smile i jakie ciacha koło Ciebie big_smile pozytywnie,a właśnie co z tym naborem ?? wiadomo coś? a sylwester nie ma siły która by powstrzymała ,musisz z nim być smile a ten Twój to mmmmm big_smile a ten bobasek to Twój ??????

Ejjj dziewczyny wychodzi na to że jestem najstarsza big_smile

398

hehe...ciacha, dzieciaki pewnie;p byłam opiekunką na koloni i stąd te zdjecia;p
dzidziusie nie moje, 2 chrzesniaczki i bobas, dzieci mojego rodzeństwa:)
ja nie mam dzieci i na tą chwile nie chce.
mój Miś, hmm...no wiesz mi się podoba, jest mój:)
Twój men w sumie podobny do mojego;p hehe...
no a anabór, hmmm...cisza, w piątek zadzwonie do nich i sie dopytam, mam nadzieje ze tym razem mnie wezma:)

399

trzeba do nich dopijać się dotąd aż otworzą i nie poddawać się,ja wiem że tam próbuję się po kilkanaście razy aż w końcu przyjmą .nie wiem czy mówiłam ale też chciałam iść do policji ,myślała nad tym,ale chyba fizycznie bym wymiękła ,niestety po chorobie kondycja kiepska.a tam trzeba być sprawnym,u mnie z tym ciężko bo trochę choruję.ale Tobie pewnie się uda w końcu.a ten piesek na zdjęciu świetny jest ,uwielbiam psy smile tyle radości dają ,a jeśli chodzi o mojego to tam śmiesznie wygląda trochę,ale na żywo dużo lepiej tongue

400

wszytsko jest w jak najlepszym porządku:)
mój w sumie też nie lubi aparatu, mamy tylko jedno wspólne zdjęcie;p he...niestety;p
ee tam...Emi pierdzielisz, skoro chcesz iść w tym kierunku to trezba realizować swoje marzenia! wierzyc ze sie uda!

401

nie nie już mi przeszło.teraz chcę być nauczycielką angielskiego tongue jak sobie pomyślałam ,jakbym miała jechać do wypadku i brać udział w jakis tragicznych sytuacjach,patologiach to moja psychika by nie wytrzymała,ja jak widzę biednego psa na ulicy albo biednego człowieka to pózniej pół dnia przybita .

402

hehehe...nie nie, ja jak najbardziej widze sie w takich sytuacjach ktore opisałaś;p
to co fililogie studiujesz?hmmm?

403

to twarda jesteś smile a ja w kolegium nauczycielskim na anglistyce .ja kiedyś uważałam że jestem silna ale jednak nie,a Ty  jak nie masz z tym problemu to pogratulować

404

Spać nie mogę to zajrzałam smile

Domyślam się,że Żyleta wysłałaś mi zaproszenie na fb smile baaaardzo ładna jesteś smile i figurka tak jak u Emilki pierwsza klasa !

Co do studiowania rok zawaliłam,bo Holandia. Znalazłam uczelnie,gdzie chodzą Polacy i chyba zdecyduje się tam pójść. Od kilku lat marzę o dziennikarstwie i mam nadzieje,że uda mi się tam dostać.

Cieszę się,że dołączyłam do tego wątku i poznałam was dziewczyny  [taa wazelina] big_smile

405 Ostatnio edytowany przez EmiLka99 (2011-12-20 10:21:51)

a ja się cieszę że dołączyłyście do mojego wątku,że się poznałyśmy i w tych trudniejszych chwilach byłyście tutaj ze mną,starałyście się pomóc ,jestem na prawdę wdzięczna ...szkoda że mieszkamy w tak odległych miejscowościach ,chętnie bym was wyrwała na jakiś mały balecik albo dobrą kawkę i ciacho smile Kto wie,może uda nam się np w wakacje ,jak dalej będziemy utrzymywały kontakt wybrać gdzieś razem ,polecam mazurki big_smile swoją drogą te forum NETKOBIETY jest całkiem przyjemny i pomocny ,wcześniej nie pomyślałabym że zajrzę w takie miejsce i będę opowiadała o swoich prywatnych sprawach ,ale nie żałuję smile wielki buziak dla Was :* smile

Ahh dziewczyny polecam wam masło do ciała tutti frutti ,ja wzięłam zapach nie za specjalny ,bo nie można niestety sprawdzić ;/ jakiś egzotyczny ,wypróbowałam go wczoraj ,na początku nie pachniał za fajnie ,ale pózniej coraz lepiej i jak w nocy się budziłam po parę razy to tak czułam pod kołdrą ten zapach że jestem w szoku,i był  nawet przyjemny i intensywny,jeszcze go czuję od siebie,także polecam bo ma trwały zapach który pozostaje na naszym ciele na długo smile oraz cena nie duża bo 10 zł w rossmanie:) także nie wielki wydatek,ja kupię teraz sobie karmel z cynamonem bo mam żel do mycia z pilingiem z tej linii i pachnie obłędnie,więc może i te masło takie będzie smile

406

Na mazury mam 2-3 godzinki także nie ma sprawy big_smile

Jakoś nigdy nie byłam przekonana do forum do czasu smile dobrze,że tu weszłam i zajrzałam do Twojego wątku smile

Ogólnie nie śpię dzisiaj od 5 rano,czuję,że godzina 19 i padnę spać big_smile

407

Twój ukochany nie dał Ci tak spać ? big_smile ja tak mam ze swoim często jak z nim śpię ,ale to nad ranem zazwyczaj już się kręci big_smile  A na mazury ja też mam chwilę smile jakieś 2-3 h zależy czym ,samochodem z 2 nie całe .teraz to już w ogóle kocham mazury z jednego powodu ,w tym roku byłam tam na festivalu hh ,i o tyle miałam dobrze że byłam z takim Marianem Wielkopolskim tongue moim znajomym który jest artystą i on tam z całą ekipą od Gurala był ( kto orientuję się w hip hopie ten wie smile) także zabawa była przednia ,byłam ciągle za kulisami za sceną poznałam wszystkich artystów ,pokochałam Dj kostka -koleś nie ziemski ,śmieszny i przyjazny smile ale najlepsze co tam mnie spotkało to to że spotkałam tam mojego Piotrka (wtedy nie byliśmy razem) no i od tamtej pory jesteśmy razem big_smile ehh było cudownie...Giżycko fajne miasto ,na prawdę warto odwiedzić

408

Słyszałam,że Giżycko to fajne miasto,muszę się tam wybrać smile

Co do popularnych osób he he też znam kilka sławnych osób między innymi zespół Afromental,najlepiej z nich trzymam się z Łozem mamy swoje numery telefonów,ale to poznałam go jeszcze jak nie miałam Łukasza smile Na fejsie mam go w znajomych,wysłał mi zaproszenie i Śniadego i Toressa jeszcze smile znam też zespół Tabu [reggae],Marinę Łuczenko poznałam i Mroza,bo piłam u niego w domu big_smile

Nie nie obudził mnie kochany,sama wstałam wink

409 Ostatnio edytowany przez EmiLka99 (2011-12-20 16:12:09)

o to widzę masz fajnych znajomych,ja poznałam ich wielu ,ale nie utrzymuje z nimi znajomości .jedynie z tym "Marianem" ale on chciał coś więcej ode mnie a ja nie więc już nie mamy takiego kontaktu.a kiedyś dobrze się trzymaliśmy,przyjeżdżał do mnie ja do poznania ,jezdziłam z nim na koncerty po polsce poznawałam dużo ciekawych ludzi,miło wspominam,odkąd jestem z Piotrkiem to wszystko oczywiście zniknęło .Ehh mam dzisiaj jakiś kiepski dzień sad tęsknie za swoim czuję jakbyśmy się oddalali ,chociaż tak nie jest ale ja już zaczynam takie dziwne wrażenie mieć...przyjedzie to mam nadzieję że wszystko się odbuduję i zbliżymy się do siebie.brakuje mi jego :(A jeśli chodzi o ten portfel co kupiłam to wszystko pięknie ale jednak trochę nie przemyślałam sprawy...wzięłam nie zapinany...i miejsce na drobne jest nie wielkie sad

410

hehe...i ja tez sie ciesze ze znalazłam te forum:)
Beatko, moja figura nie jest tak idealna jak wasze, niestety, mam szerokie biodra po mamie;/
wiesz, na początku jak napisałaś że masz murzyński tyłek to pomyślałam, że jakis mega wielki, bo takie sa murzyńskie;p hehe...ale wszytsko jest w jak najlepszym, porządeczku:) bardzo wielki pozytyw:)Emi wysłała mi Twoje dane i dlatego mam Cie;p czekam na Mominke:)
co do studiów, to koniecznie rozejrzyj się za czymś, taki papierek w życiu może się przydac no ale tez niekoniecznie;p ale lepiej mieć niż nie miec:)
co do Mazur, he świetny pomysł, Miś ma rodzine na mazurach:)
Mis jednak dzis do mnie nie dotrze, bo jeszcze jest w drodze, ehh...prezes wymyśla a to jakis doładunek a to serwis, ehhh.
no ale jutro musi byc, bo koszula czeka;p he:)
mam nadzieje ze uda mi sie go namowic na jakas:)

411

Żyleta to tak jak u mojego kierownictwo zamiast wcześniej ich puścić bo mają pół polski do objechania to jeszcze dają im najgorszą robotę i muszą siedzieć tam pół dnia ;/ mam nadzieję że teraz wcześniej wyjedzie .bo jeśli tak jak zawsze to zobaczymy się w piątek sad co do figurki to przecież biodra są atutem kobiety,ja np mam taką figurę chłopięcą ,nie mam tyłka i malutkie biodra .ale nie ma co narzekać.ehh szkoda że dzisiaj nie zobaczysz się ze swoim,wiem jakie te oczekiwanie jest nie fajne ;/A jeśli chodzi o Mominke to nie ma fb jedynie nk

412

chciałabym mieć taka chłopięca figure;p nienawidze tych bioder, uwierz!
ehhh strasznie tęsknie:(
ale najważniejsze że nasi panowie będa z nami w święta:) z tego się cieszmy:)
ja tez mam nk, więc mi jest bez różnicy, chodzi o to żeby sie odezwała do mnie:)

413

kobiecie nigdy nie dogodzi big_smile cieszmy sie właśnie z tego co mamy ,a mamy dużo atutów ,ja ideałem nie byłam i nigdy nie będę trudno,zawsze będę miała brzuszek,tak po za tym przydało by się ujędrnić ciałko ,wtedy było by git .a takie bioderka fajnie wyglądają w sukience ołówkowej np i lepiej się układają ciuszki niektóre .Oj widzisz Ty już jutro się zobaczysz a ja poczekam sobie,no dobra nie dramatyzujmy tongue a na Mominke musisz poczekać,jak widać nie ma jej

414

póki co nie potrzebujemy smile ale kto wie może kiedyś się przyda

415

Hej,hej moje Panie smile

Wczoraj z Ł malowaliśmy cały pokój i dzisiaj od pędzla boli mnie ręka,mam przeokropne zakwasy [ta dziwnie to brzmi],ale jak by nie było zostanę z zawody chyba malarzem big_smile jeszcze chce ładny rzut złote drzewo z jabłkami na ścianę i będzie cudownie smile

Żyleta,co do tyłka na zdjęciach nie widać,nie mam jakiegoś ogromnego,ale nie raz słyszałam,że taki wystający jak u murzynek,zresztą sikam na to big_smile Ł go kocha i codziennie mnie po nim masuje i mówi,a kto ma takie boski tyłeczek ?:D

Chyba mocno trzymałaś Emilko kciuki za mnie jeśli chodzi o schudnięcie,bo wczoraj moja waga kilka razy w ciągu dnia pokazała 2kg mniej hurra ! Jeszcze trzy i będę Bogiem big_smile

Plany na dziś jakie macie? Ja o 11 idę do Ł mamy robić pierogi na wigilię i inne potrawy,które będzie można zamrozić. Boję się tego przepychu jedzeniowego w te święta yikes

416

hej Beatko.Ty tak schudłaś bo ten Twój wrócił big_smile jego sprawka .To miałaś pracowity dzień wczoraj,ja sie leniłam na nic ochoty nie miałam.A mój wczoraj dzwonił i pewnie w czwartek nie spotkamy się bo pózno będzie zależy o której wyjadą ,ale w piątek już na pewno,także cierpliwie czekam.Jeszcze rozmawialiśmy co zrobimy jak on będzie musiał do rodzinki jechać albo ja ,to powiedział że jak coś pojadę z nimi smile a on ze mną do mojej .Mam mega dużo nauki więc dzisiaj spędzę dzień przed książkami i może choinkę ubiorę smile pracy w domku jest także zajęcie będę miała w przerwie od czytania .

417

okropny dzień, samotny wieczór...mega kłótnia przeze mnie!
ehhh...nienawidze!

418

co się stało ??:(

419 Ostatnio edytowany przez MARKUS56 (2011-12-22 11:42:21)

witam Panie, jestem facetem, przez przypadek tu trafiłem, nie wiedziałem gdzie sie zalogować. mam podobny problem do większości, tylko że jestem facetem.mam żone i 2 córki (u???). żona kiedyś kochana zmieniła się w zgorzkniałą zołzę, ja tez nie jestem bez winy. ale nie mam nikogo (siostry, brata, rodziców) z kim mogłbym sie wypłakać ze swoich żali. jest mi strasznie z tym ciężko. uciekam w alkohol i z domu. szukam bratniej, CIEPŁEJ duszy. moja psychika już wysiada.  nie mam z kim pogadać, do kogoś normalnie sie przytulić. myślę o tym aby wyjechać gdzieś sam na świeta, czego nigdy dotychczas nia robiłem. nie chodzi mi o szybki seks, tylko aby ktoś przytuił, pogłaskał po głowie i powiedział ciepłe słowo

420

za dużo padło słów!
ehh...dziś wieczorkiem sie wyjasni.
mamy takie same charaktery i dlatego nam jets cieżko, ale on jest gorszym uparciuchem!
aha...wszystko poszło o ta pierdzieloną koszule;/

Markus, przykro mi ale moge dac słowo za za dziewczyny że zadna z nas Cie nie pocieszy przytulając Cie....
jednak ciepłego słowa możesz sie spodziewać jedynie virtualnie!
jedynie co moge powiedzieć, że w alkoholu przyjaciela nie znajdziesz, zacznij od siebie a nie czepiaj sie żony!

421

MARKUS56 napisał/a:

witam Panie, jestem facetem, przez przypadek tu trafiłem, nie wiedziałem gdzie sie zalogować. mam podobny problem do większości, tylko że jestem facetem.mam żone i 2 córki (u???). żona kiedyś kochana zmieniła się w zgorzkniałą zołzę, ja tez nie jestem bez winy. ale nie mam nikogo (siostry, brata, rodziców) z kim mogłbym sie wypłakać ze swoich żali. jest mi strasznie z tym ciężko. uciekam w alkohol i z domu. szukam bratniej, CIEPŁEJ duszy. moja psychika już wysiada.  nie mam z kim pogadać, do kogoś normalnie sie przytulić. myślę o tym aby wyjechać gdzieś sam na świeta, czego nigdy dotychczas nia robiłem. nie chodzi mi o szybki seks, tylko aby ktoś przytuił, pogłaskał po głowie i powiedział ciepłe słowo

Witaj Markusie - zawsze możesz pogadać z nami i wyrzucić swoje żale pisząc post.Zawsze któraś chętnie z Tobą pogada.Ale alkohol to raczej nie jest towarzystwo dla Ciebie,pamiętaj o tym,że masz dwie córki i one na to wszystko patrzą.Wiesz,że od kieliszka ,potem dwóch można wpaść w nałóg,a pewno tego byś nie chciał.Jeśli leży Ci coś na wątrobie pisz,pogadamy,zawsze Ci się ulży.Jeśli to coś Tobie pomoże,przytulam Cię wirtualnie,ale święta niestety musisz spędzić z rodziną,ze względu choćby tylko na dzieci.A ze swoją żoną spróbuj pogadać tak po ludzku,kup jej jakiegoś kwiatka,lub mały upominek,może dlatego taka się stała,że nie zwracasz na nią uwagi i nie obdarowujesz prezentami i nie mówisz nic miłego?Trzymaj się,wszystko się ułoży.Kobieta to dziwny stwór,musisz ją dobrze zrozumieć.

422 Ostatnio edytowany przez EmiLka99 (2011-12-22 16:23:47)

nie znamy Markusie  dokładnie co się wydarzyło między Tobą a żoną? może ona po prostu ma dużo obowiązków w domu ,do tego wychowanie córek,pomagasz jej w tym?? bo większość facetów ma tendencję do tego że zarabia,pracuje a dom jego nie obchodzi...żona pracuję od rana do nocy i tak każdego dnia,ciężej od potencjalnego mężczyzny.Nie chcemy tutaj nikogo osądzać ani stawać po czyjeś stronie bo nie znamy szczegółów i to tylko wyłącznie Twój punkt widzenia.Zazwyczaj kobiety stają się takie jak napisałeś o swojej żonie ,gdy mąż nie zwraca ,nie zauważa jej problemów ,nie wspiera,nie pomaga.Nie ma się co jej dziwić wtedy.Nie wydziwiaj spędz święta z rodziną bo to wszystko co masz i powinni być dla Ciebie najważniejsi ,może zaoferuj pomoc w kuchni ,ubierz choinkę z córkami ,porozmawiaj na spokojnie z żoną,zabierz na kolację ,my to naprawdę lubimy!!!! czasem zwykły kwiatek ,zaproszenie do kina,teatru,na kolację ,czemu w tych czasach faceci przestają się starać  i zapominają o tych rzeczach ;( W tych sprawach od wieków się nic nie zmieniło,chyba że u zdeklarowanych feministek,ale żadna z nas tutaj mniemam, do takich nie należy...Wysłuchaj żony,niech ona wysłucha Ciebie i dojdziecie na pewno do jakiegoś konsensusu .Ucieczka a tym bardziej w alkohol jest najgorszą rzeczą jaką byś zrobił!!!!!!!!! zapamiętaj .może posypać się wtedy wszystko i nie będzie co pozbierać...pozdrawiam i powodzenia.

ŻYLETA  a co z tą koszulą nie tak???? musisz opowiedzieć w szczegółach co się wydarzyło.kurde mam nadzieję że pogodzicie się na święta ,przecież to ten czas wyczekany  kiedy jesteście w końcu razem,jeśli Twoja wina jak najszybciej przeproś i ukochaj mocno !! smile :* Mój dzisiaj wraca już jedzie i jutro się zobaczymy ale nie mogę się doczekać big_smile

423

no koszuli oczywiscie nie kupil, nawet nie spojrzal na nia!
nie opanowałam tych negatywnych emocji, dość ostro wydarłam ryja, ale nie w sklepie, żeby nie było, kłóciliśmy sie w aucie ehh...tam!

mam dla niego mały prezencik:) chyba da sie przeprosic, bo jak dzis dzwonilam to powiedzial ze juz mu przeszło troche i ze przyjedzie:)
a wiec pozostało mi czekac!oj ukocham go ukocham...hehe
Emi, tylko sie nie kłóc ze swoim;p
wczoraj jeszcze mnie jedno wkurzyło, a mianowicie to ze wypomial mi ze poszlam na impreze z dziewczynami?co to ma znaczyc?!

424

a byłaś bez jego przyzwolenia? mój tez by się wkurzył,i ja na pewno też jakby on tak się wybrał.także odpuść to,lepiej jak jest w nim trochę zazdrości i nie pokoju niż nie było by wcale,uwierz...u mnie tak jest,mój chyba nie jest zazdrosny o mnie ,albo tego nie pokazuje,a chciałabym...wczoraj wieczorem nie pojawilam sie specjalnie na gg ,dzwonił zaraz pytał się gdzie jestem co robię :)a ja zmęczona odłożyłam laptopa i położyłam się próbowałam zasnąc.Też mam nadzieje że z niczym nie wyskocze a ja tak potrafię big_smile zwłaszcza teraz kiedy mam napięcie przed miesiączką tongue to nastrojowa jestem ojjj.ale on powinien mnie uspokoić i zrelaksować jak zawsze gdy jest big_smile więc może będzie dobrze .kłotnia wtym czasie nie wskazana !!

425

juz jest i jak zawsze punktualnie, trzymaj kciuki;p
a co do imprezy to pozwolil mi wtedy wiec niewiem czemu wypominal;p

426

wiesz pozwolił ale jednak miał coś przeciwko.mój też już w domku smile oktrzymam powodzenia

427

i jak na złe samochód jemu nawalił...:(  ze szwagrem siedzą i naprawiają ehh ,widzę dziewczyny już poznikały,więc i ja się ulatniam życząc Wam pełnych miłości ,radości uśmiechu ,cudownej rodzinnej atmosfery oraz zdrówka,Wesołych Świąt smile

428

hej hej, wczorajszy wieczór, super!
pogodziliśmy sie, była pizza, piwko i jeszcze cos;p
a teraz zmykam do niego bo idziemy w odwiedzinki do dziadków, moj pierwszy raz, jak na przybraną wnuczke przystało czekoladki dostaną, tak żeby sie podlizac troszke;p hehe...
rownież zycze zdrowych,wesołych świąt, dużo uśmiechu na buźkach i jak najwięcej miłości, bo ona jest najważniejsza:)

p.s. dziś dostałam najlepszy prezent na świecie:)
marzenia sie spełniają, z dniem 31 grudnia jestem przyjęta do policji:) co prawda nie do tej komendy co chciałam, no ale jest super, po nowym roku, czekają mnie radykalne zmiany w zyciu!
ciesze sie niesamowicie:)

429

nie masz pojęcia jak się cieszę!!!! wszystko Ci się ułożyło tak jak chciałaś,gratuluję smile bym Cie uściskała teraz z tej radości ,jednak warto dążyć do czegoś jak się bardzo chcę . Ja pewnie też odwiedzę jego babcię która ma 92 lata a jest taka cudna haha strasznie mnie lubi i przy Piotrku i jego mamie powiedziała że będę w ich rodzinie big_smile i nazwała mnie wnuczką ,tzn spytała czy może tak do mnie mówić smile bardzo chcę ją odwiedzić i taki mamy zamiar,a to może i ja pomyślę o jakimś smakołyku dla niej ,ale ona raczej nie je takich rzeczy,dobrze zmykam się szykować bo mój właśnie wyjechał :* do usłyszenia.

430

Dziewczyny ! nie mam kompletnie czasu na nic,od rana latamy,malujemy itd smile chyba dopiero po świętach będe miała czas posiedzieć big_smile co u was?

431

ja troszkę sie zdenerwowałam jak zobaczyłam że w tel Piotrka nie ma na tapecie naszego wspólnego zdjęcia które ustawialiśmy prze jego wyjazdem...co mu w tym przeszkadzało ?? ;/ nie rozumiem jego.walnełam focha on mnie ciągle przytulał,pózniej odpuściłam bo bez sensu o niby taką nie istotną aż tak sprawę się kłócić ale chyba wrócę do tego,na jego oczach też wykasowałam tą tapetę w  moim tel...

432

Oj misia nie denerwuj się :* Nie ma sensu,mamy dzisiaj wigilię dzień wybaczania :*

Życzę wam kochane jak najwięcej szczęścia w te dni,uśmiechu na twarzy i dużo dużo miłości smile

433

wiem ,normalnie rozmawiamy ale coraz bardziej wątpię w nas...:( takie drobiazgi ale jak ich się nazbiera to szkoda gadać...i jeszcze dodam że tym razem jak przyjechał to jakoś nie czułam tego cudownego uczucia co kiedyś...tak jakoś bez poruszenia,może przez te wyjazdy oddalamy się od siebie...albo to moje diabelskie hormony przed okresem ;/ wariują we mnie.na szczęście będzie aż do nowego roku i 2 stycznia jedzie ,także mamy trochę czasu dla siebie...on niby zachowuję się tak jak zawsze ale coś we mnie się odmieniło teraz ,jeszcze ta akcja z tel...a na święta chyba kupił i perfumy...przyznam że nie będę z tego aż tak zadowolona...kupiłam sobie ostatnio i nie potrzebuję.a wydał się tym że tak mnie wąchał ciągle i spytał co to za zapach pózniej powiedziałam że to te perfumy,a on że już ten zapach gdzieś czuł.a ja zażartowałam że u innej ,a on że nie że w sklepie .ja udawałam że pewnie od tej drugiej i foch a on myślał że ja tak na poważnie i tak się przejął hehe.tak samo jak z tym tel...nie wiedział co powiedzieć,tylko przytulał mnie ciaglę i nie kazał się gniewać dłużej.ale i tak powiedziałam jemu że dla mnie to dziwne i zastanawiające i przykro mi się zrobiło.że będę pamiętała....wkurza mnie to że on taki jest,że nasz związek nie jest taki jak innych zakochanych par,jest odmienny sad dobra bo wpadłam w jakiś nastrój dziwny,Jeszcze raz Wesołych i szczęśliwych Świąt kochane :*

434

Emilko,w każdym związku są chwile zwątpienia,ja też tak miałam. Człowiek niestety oddala się od drugiej osoby przez wyjazdy to jest prawa. Mój wyjeżdża 9 stycznia i prawdopodobnie ja nie pojadę z nim i wróci po miesiącu więc tego sobie też nie wyobrażam,wkurza mnie to,ale podejmę z nim rozmowę dopiero po świętach,bo nie chce się teraz kłócić. Musisz naładować się pozytywną energią kochana i głowa do góry. To jaki prezent dostaniesz się nie liczy,liczy się fakt,że pamiętał o Tobie i,że w takie dni jesteście przy sobie !

Ja właśnie skończyłam przystrajać nasz pokój,wszędzie pełno aniołków z szydełka ze złotymi skrzydełkami,wstążeczek,srebrnych bombeczek,bombki które ręcznie robiłam ze wstążek,świecące drzewko i duuużo świeczek waniliowych i cynamonowych big_smile oraz cudowna gwiazda betlejemska,którą wybierałam pół godziny big_smile !

435

nie w sumie jak pomyślę to on wyjeżdża już od prawie 5 miesięcy i dopiero teraz ja się tak poczułam,a tak zawsze super,ale zwalam to na hormony bo ostatnio tak mam.Ja odpoczywam właśnie  i czekam już na tą kolację wigilijną i na przyjazd Piotrka ale to pózniej.Wyciągnę jego dzisiaj na pasterkę.Skończyłam stroić choinkę,a w pokoju mam ustrojony wieszak tongue fajnie wygląda .Miesiąc troszkę długo sad ale wszystko da się wytrzymać tak jak ja muszę dawać radę że widuję mojego teraz 4 razy w miesiącu sad Oby wszystko nam się ułożyło,dzięki że chociaż Ty zaglądasz tutaj dzisiaj,bo nie mam z kim pogadać  i tak mi smutno...

436 Ostatnio edytowany przez EmiLka99 (2011-12-24 16:47:15)

wkurzyłam sie...nie chce mi się z nim widzieć...;/ pokłóciłam się...czekają mnie cudowne wymarzone święta...

437

Hej kochane:) życzę wam dużo szczęścia i radości oraz spełnienia wszystkich marzeń:) Weszłam tu tylko na chwilkę żeby złożyć wam życzenia świąteczne.
Emilko nie smuć się, na pewno niebawem wszystko się ułoży Wam, trzeba być dobrej myśli, zwłaszcza w święta:)

438

odwiedziłaś nas w końcu ,dawno Cie nie było smile WESOŁYCH smile a u mnie już ok wczoraj mój nie pozwolił na to żebyśmy się pokłócili w święta i przyjechał do mnie i było jak zawsze wszystko dobrze,dzisiaj zabiera mnie do siebie na noc i mamy wyjsc gdzies wieczorem smile

439

OOO hehe widzisz, pisałam że wszystko się ułoży, no mnie nie było bo siedziałam 3 dni w pracy w środe 10 godzin w czwartek 11 a wczoraj od 7 do 15.00.
Spotkaliśmy się z moim wczoraj przyjechał po wigilii  do mnie i sobie filmy obejrzeliśmy, dostałam od niego 2 bluzeczki-tuniki;) i ferrero rocher;) bluzeczki nie w moim typie hehe;) takie jakieś, kolor brązowy, pytalam czemu taki kolor a on że innego nie mieli;) no ale udawałam że fajne co on zauważył i się śmialiśmy oboje;D
Dziś chyba jadę do "teściów";) Nie mam dla nich prezentów a ciasta tak nie wypada  w święta bo wiadomo że każdy ma tego pod odstatkiem:D

440

hihi no z tymi ciuszkami to można nie trafić w gusta ,ale ważne że chłopak się postarał smile ale przyznam,kolor brązowy nie za fajny tongue też nie noszę takich kolorów ,chociaż ostatnio kupiłam sobie sweterek w takiej tonacji i jest fajny tylko jakby mi sie rozciagnął i pogrubia mnie tongue ta koszulka co dostał ode mnie Piotrek troszkę przy duża ale to nic bardziej na luzie będzie smile i tak pasuje a z portfela bardzo zadowolony ,sam przyznal i pokazał swoj ze juz poniszczony i mial zamiar sobie kupić smile ja też zadowolona dostałam naszyjnik i kolczyki do tego taki ładny smile i od mikołaja taty 600 zł bo nie wiedział co mi kupić smile mieliśmy iść też na pasterkę ale jak przyjechał wczoraj to jakoś o 21 usnęliśmy smile Kurdę to napracowałaś się przed świętami ;/ no ale tak wzmożony ruch w te dni to i więcej pracy...Obyś w święta wypoczęła ze swoim luby smile ja się powoli szykuję i jade do niego ,buziaki :*

441

Hehe no wczoraj mi powiedział że siostry mu doradzały kupić jakiś pierścionek ale on nie chciał bo bał się że ja wezmę to jako zaręczyny i będzie mi przykro;) a ja udawałam zdziwioną i powiedziałam że myślałam że dawno mi kupił tylko czai się kiedy się oświadczył i się usmieliśmy:D zapytał jaki wzór mi sie podobał i jaki mam numer:D potem powiedział że kupi mi 20 i sobie wybiorę:D a ja że chce 20 a nie jeden:D no i wziął mój z palca i przymierzył na swój mały palec i pasował;) także będzie wiedział rozmiar;)
Wczoraj strzeliłam foszka bo on był u mnie ściągał filmy na chomikuj.pl a ja chciałam mu coś powiedzieć a on "weź później" to poszłam i siedziałam na kanapie a jak przyszedł do mnie to powiedziałam "weź poczekaj" z moją murzą to już wiedział że so nagrabił;) i przeprosił ale po chwili powiedział że mam skończyć z tymi fochami itp. Po paru minutach znowu przeprosił a ja się oburzyłam że najpierw na mnie zwala że fochuje a potem przeprasza, że te przeprosiny są sztuczne itp. A on że przemyślał i dlatego przeprosił no i jakoś się opanowałam;)

442

ja niedawno wróciłam od swojego,było super,posiedzieliśmy z jego rodzinką do pózna ,piłam dobrą wódkę orzechową słodką big_smile a jestem osobą nie pijącą a wódki nie tykam ale to spróbowałam i super smakowało.troche mnie wcięło tongue mąż Piotrka siostry ciągle mi polewał i pilnował żebym wypiła,na szczęście wszyscy tam byli już podcięci i ojciec i mama Piotrka także bardzo sypmatycznie było,nawijałam śmiałam się z nimi non stop,po raz pierwszy z jego ojcem wpadłam w temat i tak przegadaliśmy.i jeszcze z takim tekstem wyskoczył jak Piotrka mama poszła po wino a ja już nie chciałam pić żebym jakoś się trzymała przy tym stole tongue a tata "teściowej nie odmawiaj" big_smile wiem że jestem tam lubiana ,ja tak strasznie się do nich przywiązałam...są dla mnie jak rodzina...z Piotrkiem też się poprawiło,jest wszystko ok.Kurczę miałam okres dzisiaj dostać,nawet już kiepsko się czułam i pobierało mnie ,byłam pewna że lada moment dostanę,a tu zonk...zrobiłam to z moim ukochanym i wszystko jak ręką odjął tongue ale i okresu nie ma... jutro pewnie...a sylwestra gdzie spędzasz Mominka? my mamy zaproszenie do warszawy do znajomych Piotrka ale zastanawiamy się,tzn ja bym chciała ,ale mój nie jest pewny ,nie dziwie się bo zaraz 2 stycznia jedzie do pracy i też chcę być wypoczęty...a ja wolałabym wiedzieć wcześniej bo już kieckę sobie czarną upatrzyłam smile i nie wiem czy kupić,No no Mominka ,chłopak pewnie nie długo wyskoczy z pierscieniem i oświadczynami smile ehh marzy mi się takie coś...

443

Witam was kochane smile !

U nas święta bardzo rodzinne. Wigilia u Ł mamy jedzenie,prezenty kolędy od Ł mamy dostałam perfum Hugo Bossa jestem bardzo zadowolona od Ł dostałam już wcześniej prezent 500zł. W pierwszy dzień świąt mama Ł miała imieniny i oczywiście huczna impreza,ciotki,wujkowie,kuzyni,kuzynki bla bla smile a wczoraj spacer po Gdańsku,aby spalić kalorię spożyte przez te święta. Schudłam 5 kilko,ale przytyłam chyba z 8 sad

Emilko i cudownie,że tak wam sie ułożyło nie ma co się denerwować w takie dni.

Mominko widzę,że u Ciebie też się układa i o to kobietki chodzi ! smile

444

Witam, Ja nie wiem co robić w sylwestra, ogólnie to nie lubię obchodzić sylwestra, już próbowałam spędzać go w każdy możliwy sposób ale dla mnie to bez sensu;) byłam na balu już, byłam na dyskotece, na domówce, w łóżku ale wszystko każdy dla mnie był nijaki i nie taki jak się spodziewałam, po prostu nie lubie sylwestra.  A mam zaproszenie żeby jechać do siostry do Tczewa (na te święta odezwała się po roku do rodziny i spędziła 2 dni w domu, pokłóciła się kiedyś z moim ojcem bo wybrała nie takiego chłopaka jakiego by chciał ale wybrała go i wyprowadziła się z domu, teraz z nim nie jest bo okazało się że to ćpun i ją bił...ale to dłuższa historia) No i mam zaproszenie od brata i jego żony, mam dylemat bo nie chce nikogo urazić więc nie pójdę nigdzie;/ spędzę go chyba w domu z moim albo i bez niego bo obiecał siostrą że je zawiezie na impreze i odwiezie także też nie ma co za dużo planować a mnie nawet się nie zapytał czy mi by to pasowało... ale nic mu nie żaliłam się i chyba to przemilczę bo i sęk w tym że mi wszystko jedno jak spędzę ten wieczór;)
A tak po za tym wczoraj byłam u rodziny M i było oki, teraz będę szukać fajnej muzyki na pena do radia samochodowego M bo te co ma mi się znudziły:D

445

hej laseczki:)
u mnie świąteczny zawrót głowy! bardzo miło wspominam, he...na wigili u M babci pare razy padło pytanie w naszym kierunku kiedy slub? hehe ...to chyba sie spodobałam;p
a tata M jak sładał mi zyczenia to powiedzial zebym zostala jego synowa, hehe...
no a pozniej Mis ciagle do mnie zono mowil i tak słodko bylo;p hehe...
no i powiedzialam sobie ze niczego w sieta nie bede sobie zalowala i nie zalowalam, a terz chodze ociężała, hehe ale zwale te kilogramy:)
ogólnie bardzo pozytywne wrażenia świąteczne, wszystko oki:)
tylko irytowała mnie dziewczyna jego brata, ehhh...! dziwna jest, chlała wóde, przeklinała ehhh az nie ładnie! no i najmądrzejsza i na wszystko zna odpowiedz! nie lubie takich ludzi, co wyzej sraja niz glowe maja!

hmmm...M powiedział tylko żebym sie modliła żeby wrócił na sylwka, hehe...
no ale niewiadomo jak ze mna bedzie, bo 30grudnia ja wyjezdzam juz do pracy, wiec nic nie planuje, chociaz chcialabym bardzo spedzic ten wieczor z ukochanym swoim!
ale wiecie co? moim zdaniem sylwek to jest taka troche wymuszona impreza, chcesz czy nie to i tak musisz sie bawic, tyle zamieszania o jedna noc;p

446 Ostatnio edytowany przez EmiLka99 (2011-12-28 10:42:37)

widzę wszystkie szczęśliwe i zadowolone smile ja w sumie też .ale umieram teraz okresu dostałam...było znośnie w ciągu dnia,wieczorem też a przebudziłam się i jest nie ciekawie no ale dam radę.ehh zazdroszczę wam dziewczyny,że wasi ukochani wspominają o zaręczynach i mają takie zamiary...mój nic a nic w tym temacie i pewnie nie szybko jeśli kiedykolwiek...jak patrzę na szczęście innych ,jak się kochają to łzy mi się cisną do oczu...zazdroszczę.Do mnie "żonko" mówił trochę rok temu ...na początku jak był zakochany niby po uszy...teraz mogę sobie tylko o tym pomarzyć.Wiem że wszyscy z jego rodzinki by chcieli żebyśmy byli razem na zawsze ,no ale mój się nie garnie.może czeka na tą jedyną...czasem mam wrażenie jakby sie litował nade mną..ale to już pewnie moje urojenia,eh mam kiepski dzień i trochę się poużalałam smile

447

nie przesadzaj ok!
niby po co miał by sie litowac?!
taka dziewczyna jak Ty to moze miec taki Piotrków na pęczki, wiesz?! smile

448

heheh ,przepraszam mam burzę hormonalną tongue tak się czuję po prostu dzisiaj,jak Was tak posłucham jakie szczęśliwe jesteście...a jak po świętach ?tak szybko minęły że nawet ich nie poczułam ,dzisiaj zostałam w domku bo okres i jestem słaba ale jutro ruszę na zakupy i poprawię sobie humor smile

449

wiesz ja mam gorszy problem, dziewczyna brata M chce spedzic z nami sylwka!!

450

a to jednak Twój będzie na sylwestra?? to trzeba ją od tego pomysłu oddalić smile

451

chyba kolezanki sobie szuka we mnie...ehhh!
no ma sie postarac tak bardzo z calego serduszka i ma byc:);p
ale napisal mi esa ze to zalezy ode mnie z kim go spedzimy:) ha!
a jak tam u was sytuacja? nerwy opadły?

452 Ostatnio edytowany przez EmiLka99 (2011-12-29 16:22:18)

Miałam ciężki dzień wczoraj ;/ między nami wszystko ok, widzimy się codziennie ,jedynie wczoraj nie bo pracował.Ja dzisiaj lece na zakupy ,kupie sobie jakoś kieckę na sylwestra wypatrzyłam sobie taką czarną smile zapisałabym się na siłownię bardzo bym chciała,ale niestety muszę dojeżdżać do miasta 13 km i autobusem kosztuje mnie to trochę i jakbym chciała tak w tyg chodzić 5 dni na siłkę to bym fortune na bilety wydała ;/ bym miała już z dwa karnety na to miejsce  i tak się zastanawiam...ale chyba zapiszę się bo muszę popracować nad sobą i trochę się rozerwę .A nie dziwie się że nie lubisz tej dziewczyny ,nienawidzę takich ludzi i unikam ich,zwłaszcza kobiet takich wulgarnych ;/ taki margines społeczny mi się kojarzy tongue ale chyba masz już problem z głowy smile ja mam nadzieję że nie będę siedziała w domu w sylwestra ,skoro zaprosili nas tam do warszawy to czemu by nie pojechać...ale zrozumiem mojego jak nie będzie chciał...bo za chwilę po tym jedzie na robotę i woli być wypoczęty.

453

Całuje was kochane smile

Nie mam kompletnie czasu na nic ! Z mamą mam awanturę i nie rozmawiamy w dodatku prawdopodobnie była mojego Ł założyła sobie lewe konto jako jakaś Julia na fejsie i pisała do niej,oczywiście to wykasowałam i grzecznie napisałam,że chyba jej się nudzi skoro podrywa zajętych facetów. I jak na mnie z gębą wyskoczyła ! W ogóle zero szacunku do siebie itd wypisuje mi ile to ona nie ma kasy co ona nie ma matko święta ! Oczywiście jej odpisałam,ale bez jakiś przekleństw złamałam ją inteligencją. Nie jestem w 100% pewna,że to ona,ale tak mi to śmierdzi,to zdjęcie jedno w dodatku i takie dziwne,mój ma 13 lutego urodziny,a ona nagle ma 14 ;| jego była,która ma 24 lata prawie Uwielbia róż i Hello Kitty,a ta panienka niby 19-nastka też ma Hello Kitty itd. Jeśli okaże się,że to ona to wszystko co mi pisała wyśle jej obecnemu facetowi. I wtedy nie będzie kto miał jej długów spłacać i pozwalać jej leżeć 24 na dobe i piłować paznokci.

Boże co za zołza ! Przez te nerwy spać nie mogę eh. ! Emilko jak będziesz chętna to wyślę Ci jej "inteligentne" teksty w moim kierunku.

Wybaczcie,że nie pytam co u was itd tylko od razu się żale,ale nie mam do niczego głowy od tych świąt sad

454

hey Beatko,no jasne wyslij mi, zobacze co ona tam powysylala,możesz zablokować jej konto i po sprawie na jakiś czas,ja tak ostatnio zrobiłam,jak jakiś koleś do mnie wypisywał.Nie warto się nią przejmować ,sama pokazuje jaka to ona głupiutka jest.Ehh ja też ostatnio nie mam głowy i jestem w tak podłym nastroju że szkoda gadać sad jeszcze wczoraj ta wkurzyłam się na swojego...nie widzieliśmy się przedwczoraj bo poszedł do pracy i tak mówił że wolne w piątek wezmie i wczoraj miał przyjechać tak mówił,a tu wraca ,piszę że nie przyjedzie ,spytałam czemu to odpowiedział że ma w sobie alkohol...zajebiście .wkurzyłam się grubo.nie odzywałam się ,on pisał jakby nic pózniej ,że ma vectre w pokoju i taki szczęśliwy że będziemy oglądać,ja i tak dalej chłodna ,a on do mnie "kotecku ,jakieś buziaki ,przytualnie " a ja dalej nic.poszłam spać.Ma wolne dzisiaj...i teraz zastanawiam się,czy też specjalnie za karę coś wymyślić dzisiaj że to ja nie mogę się spotkać z nim, czy olać to i dać jemu przyjechać...nie zastanawiałabym się gdyby był tu na miejscu,ale z uwagi że mało się widzimy ,w poniedziałek wyjeżdża to strasznie szkoda mi tego czasu ...ale jak sobie pomyślę że jakoś jemu nie było szkoda to jestem bardziej za tym żeby odmówić...mimo że bardzo chcę się z nim widzieć.wszystko mi się wali ostatnio ;/

455

Pozdrawiam was dziewczyny! nie mam czasu poczytać więc się na razie nie udzielam;) całuski:D

Posty [ 391 do 455 z 511 ]

Strony Poprzednia 1 5 6 7 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Negatywne emocje - jak je opanować?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024