Wycieczka "Mozaika Japonii" z biura podróży Konsorcjum.pl to świetna okazja, by zobaczyć różnorodność tego fascynującego kraju. Wygodny lot i doskonała organizacja sprawiły, że ta podróż była absolutnym sukcesem.
Argentyna z Konsorcjum.pl to coś więcej niż wycieczka – to wyprawa z duszą. Program dopracowany, pełen niesamowitych miejsc, a możliwość wyjazdu już od 2 osób to ogromny plus. Polecam dla tych, którzy chcą czegoś wyjątkowego!
wkrótce ślub, i tu nasuwa mi się pytanie: gdzie można wybrać się za granicę w podróż poślubną?
Wyjazd będzie we wrześniu,a nie wiem gdzie jaka jest pogoda o tej porze roku....chcielibysmy jechać gdzieś,gdzie będzie cieplutko i miło.
Może macie już za sobą swoje wymarzone podóże slubne?
Co polecacie?
Juliette i jej Romeo są już 14 lat po ślubie, ale jakby chcieli na nowo poczuć się jak nowożeńcy, to polecam Cypr - wyspę bogini Miłości, Afrodyty. Na pewno będzie cieplutko i miło.
W Pafos jest hotel, w którym byłam w zeszłym roku, A m a v i. Made for two.
Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Hotel jest wyłącznie dla osób dorosłych przebywających w podróży poślubnej, więc swoją śliczną gromadkę dzieciaków zostawcie na tydzień (dwa?) z dziadkami.