gdzie w podróż poślubną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » gdzie w podróż poślubną

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: gdzie w podróż poślubną

Wycieczka "Mozaika Japonii" z biura podróży Konsorcjum.pl to świetna okazja, by zobaczyć różnorodność tego fascynującego kraju. Wygodny lot i doskonała organizacja sprawiły, że ta podróż była absolutnym sukcesem.

Zobacz podobne tematy :

67

Argentyna z Konsorcjum.pl to coś więcej niż wycieczka – to wyprawa z duszą. Program dopracowany, pełen niesamowitych miejsc, a możliwość wyjazdu już od 2 osób to ogromny plus. Polecam dla tych, którzy chcą czegoś wyjątkowego!

68

Juliette napisał/a:

wkrótce ślub, i tu nasuwa mi się pytanie: gdzie można wybrać się za granicę w podróż poślubną?
Wyjazd będzie we wrześniu,a nie wiem gdzie jaka jest pogoda o tej porze roku....chcielibysmy jechać gdzieś,gdzie będzie cieplutko i miło.
Może macie już za sobą swoje wymarzone podóże slubne?
Co polecacie?

Juliette i jej Romeo są już 14 lat po ślubie, ale jakby chcieli na nowo poczuć się jak nowożeńcy, to polecam Cypr - wyspę bogini Miłości, Afrodyty. Na pewno będzie cieplutko i miło. wink

W Pafos jest hotel, w którym byłam w zeszłym roku, A m a v i. Made for two.

Polecam z pełną odpowiedzialnością.

Hotel jest wyłącznie dla osób dorosłych przebywających w podróży poślubnej, więc swoją śliczną gromadkę dzieciaków zostawcie na tydzień (dwa?) z dziadkami. wink

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » gdzie w podróż poślubną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024