Prawiczek - szukam szczerych odpowiedzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Prawiczek - szukam szczerych odpowiedzi

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 520 ]

326

Odp: Prawiczek - szukam szczerych odpowiedzi
Averyl napisał/a:

Skąd u prawiczków bierze się przeświadczenie, że stary prawiczek jest jakąkolwiek atrakcją dla kobiety. Skąd to poczucie, że ich nieskalany ptak jest taki nadzwyczajny, że posiadając taki atrybut to będę wybierać, przebierać, omalże zaglądać w intymne miejsca kobietą.

Być może dlatego że my jako prawiczki (Niektórzy nie mogli a niektórzy z wyboru) nie spaliśmy z żadną kobietą a wy pisałyście że świetne jest to że taki facet jest prawiczkiem?

Zobacz podobne tematy :

327

Vincento napisał/a:
Averyl napisał/a:

Skąd u prawiczków bierze się przeświadczenie, że stary prawiczek jest jakąkolwiek atrakcją dla kobiety. Skąd to poczucie, że ich nieskalany ptak jest taki nadzwyczajny, że posiadając taki atrybut to będę wybierać, przebierać, omalże zaglądać w intymne miejsca kobietą.

Być może dlatego że my jako prawiczki (Niektórzy nie mogli a niektórzy z wyboru) nie spaliśmy z żadną kobietą a wy pisałyście że świetne jest to że taki facet jest prawiczkiem?

... mysiu-pysiu ale co z tego wynika, to jest twój system wartości, że nie kochałeś się z kobietą (albo kaprys losu, że żadna nie skusiła się na ciebie).
Równie dobrze mogę wymyślić sobie, że każda osoba, która rano wstając pomyśli sobie o czymś miły jest bardziej wartościowa od zgredów, którzy już od samego rana zatruwają świat. Jesteś w kategorii tych lepszych czy gorszych wg. mojego widzi-misie?

328

Znowu...

http://new4.fjcdn.com/pictures/Super+facepalm_db95e1_3420603.jpg

Zbrukaj się chociaż tą masturbacją, bo jak strzelisz to "wybrance" mózg na ścianie wyląduje tongue

329

to szukaj dziewicy

330 Ostatnio edytowany przez Vincento (2016-10-25 17:39:28)

Averyl napisał/a:
Vincento napisał/a:
Averyl napisał/a:

... mysiu-pysiu ale co z tego wynika, to jest twój system wartości, że nie kochałeś się z kobietą (albo kaprys losu, że żadna nie skusiła się na ciebie).
Równie dobrze mogę wymyślić sobie, że każda osoba, która rano wstając pomyśli sobie o czymś miły jest bardziej wartościowa od zgredów, którzy już od samego rana zatruwają świat. Jesteś w kategorii tych lepszych czy gorszych wg. mojego widzi-misie?

Według twojej kategorii widzi-ci się jestem w gorszej kategorii ale tylko dzisiaj. Po ostatnich kilku miesiącach użalania się nad sobą oraz zwalaniu na cały świat moich niepowodzeń, dzisiaj w końcu postanowiłem coś z tym zrobić. Postanowiłem odnaleźć w sobie przyczyny swoich niepowodzeń (negatywne cechu wyglądu oraz charakteru) i wyeliminować je lub zniwelować do tego stopnia żeby mi już więcej nie przeszkadzały w życiu. Podczas ciężkiej pracy nad sobą, nie będę myślał o kobietach, bo nie robię tego dla nich tylko dla siebie. Moja postawa oraz myślenie także się zmienią ale nie na gorsze tylko lepsze. Postaram się także myśleć pozytywnie:)

Bo właśnie problemem wielu prawiczków jest to że poddają się pomimo wielu niepowodzeń a mogliby wyciągnąć z nich wnioski:)

331

Vincento napisał/a:

Jestem nowy na forumie więc i jest to mój pierwszy post dlatego witam wszystkich!!! smile Tak czytałem, czytałem i czytałem ten temat że chętnie wtrącę swoje 3 grosze do dyskusji. Na początku napiszę że w tym roku stuknęło mi 23 lata, więc jestem 23- letnim prawiczkiem, no ale teraz do sedna.

Moje drogie panie, śmiało i chętnie piszecie że taki prawiczek nie powinien przy pierwszej lepszej okazji uprawiać seksu tylko czekać na tą jedyna księżniczkę tak? A co jeżeli ta wspaniała księżniczka będzie miała w swojej biografii łużkowej kilku facetów (Nie mówię tu tylko o zabawach w klubach nocnych ale także o związkach)? Niektóre z was pisały że przed rozprawiczeniem swojego męża/aktualnego chłopaka miały innych facetów. O co mi teraz biega? A o to chodzi że gdybym się dowiedział ile wybranka mojego serca (ona również mną zainteresowana) miała facetów przede mną a chciałaby sprawić żebym spróbowałbym tego zakazanego owocu to bym się kilka razy zastanawiał czy ona jest warta tego żebym oddał jej moją cnotę (czy jakoś tak). Ta moja wybranka będzie się cieszyć że będzie moją pierwszą z którą to zrobię a ja mam się cieszyć ze będę jej 4,5,6,7... facetem z którym spała? No sorry ale skoro kobiety mają wymagania to ja też je mam. Zaakceptowałem to że jestem prawiczkiem i nie oddam tego pierwszego razu kobiecie (Nie ważne jaka by była wspaniała, piękna, mądra, inteligenta itd) jeżeli miałaby za sobą kilku facetów. Skoro tak dobrze doradzacie to co w takim wypadku zrobić?

Przede wszystkim nie szukać po klubach czy innego tego typu miejscach. Szukać dziewczyny nierzucające się w oczy o przeciętnej urodzie, wierzące i praktykujące. Przygotować się że taka dziewczyna nie będzie wulkanem seksu, możliwe że będzie chciała seksu po ślubie. Dla mnie to nie problem bo nie mam dużego libido, teraz odpowiedz sobie ty czy to przeskoczysz. I najważniejsza rzecz, nie zadawaj takich pytań na damskich forach, nigdy. Bo prędzej zostaniesz wyśmiany lub dostaniesz odpowiedzi w stylu "przeszłość się nie liczy, tylko teraźniejszość" i inne banialuki. I zawsze z tyłu głowy miej na uwadzę że możesz takiej dziewczyny nie spotkać(chociaż nie jest ich tak mało jak niektórzy mówią i jest szansa taką osobę poznać) i zostać prawiczkiem do końca życia. Ale czy to źle ? Tesla, Newton, Kant nigdy nie uprawiali seksu a zobacz jak zmienili świat. Może po drugiej stronie spotkasz swoją wybrankę serca smile Dlatego jeżeli masz takie marzenie, i ono jest szczera to dąż do niego i nie zniżaj poprzeczki. Tylko tchórze którzy boją się samotności rezygnują ze swoich zasad i wybierają kobiety po "przejściach". Zawsze służę pomocą na privie. Pozdrawiam

332

powiedział ten,co namawia do kłamania, ze jest sie prawiczkiem i mowi,ze kobieta nie ma prawa pytac o przeszłość, a jednoczesnie szuka dziewicy smile

tylko jak ją poznasz, skoro nikt nie ma prawa o to pytac? zrobisz jej badanie ginekologiczne na pierwszej randce? wink

czy to moze kobieta nie ma prawa pytac mezczyzne, a mezczyzna kobiete -ma?  wink

333

Masz 25 lat, nie miałeś seksu ===> coś z Tobą jest źle.

Co jest źle? Coś jest... bo nie miałeś seksu. Nie miałeś seksu, z tego powodu, że robisz coś źle.

334

Gary napisał/a:

Co jest źle? Coś jest... bo nie miałeś seksu. Nie miałeś seksu, z tego powodu, że robisz coś źle.

eej no cooo tyy... on czeka na tą jedyyyyną wink

335 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-10-25 21:10:57)

Gary napisał/a:

cieszę się, że napisał to facet.

Vincento - twój system wartości, to twoja broszka, ale seks jest to sfera, która dotyczy dwojga ludzi, gdzieś musi być wspólna przestrzeń. Twoje poglądy - gdy oceniasz wartość kobiety przez pryzmat jej błony dziewiczej i twojego nietkniętego penisa są tak prymitywne i prostackie, że brakuje słów, by to wyrazić, chyba najprościej napisał ci Gary - coś z tobą jest nie hallo.

Przeceniasz seks - wydaje ci się, że jak tłumisz w sobie potrzeby seksualne, to jesteś wart coś więcej, utożsamiasz, że dziewica jest kimś tak wartościowym jak ty, ma same zalety!
Równie dobrze możesz sobie wmówić, że jak ktoś ma niebieskie oczy, to jest mądrzejszy do osoby z piwnymi oczami, a osoba z jasnymi włosami jest uczciwszy od łysej, itd...

336 Ostatnio edytowany przez whatyougonnado (2016-10-25 22:20:16)

Wypowiem się, jak to wygląda z mojej perspektywy, czyli kogoś, kto jest już dawno po dwudziestce, ale jeszcze przed trzydziestką

Czy uważam, że brak doświadczenia jest problemem?
Tak, ale nie dramatyzowałbym.

Nie jestem za bardzo zadowolony z tego, jak to się wszystko potoczyło, ale czasu już nie cofnę. Lepiej skupić się na przyszłości.
Brak doświadczenia u kogoś po dwudziestym roku życia nie jest odbierany pozytywnie i jest to całkowicie zrozumiałe. Druga strona może mieć uzasadnione podejrzenia, że coś jest z takim osobnikiem nie tak.
I tak jest, ale nie można wkładać wszystkich do jednego wora.
Wśród późnych prawiczków i dziewic nie tylko znajdziemy ludzi skrajnie nieatrakcyjnych czy mających poważne problemy z głową.

Kombinacja różnych życiowych sytuacji jest tak olbrzymia, że nie da się wyklarować jednego opisu prawiczka/dziewicy po dwudziestce.

Wracając do mnie... Wiem, że trochę teraz jestem w dupie, ale bardziej mi jest szkoda tego, co mnie minęło, a nie tego, że teraz, na początku przynajmniej, będą miał kilkadziesiąt razy gorzej w relacjach z kobietami.

Doświadczenie jest bardzo ważne, ale najważniejsza jest fantazja.
Zastanawiałem się ostatnio, jak wybrnąć na randkach, gdy pojawią się tematy o przeszłości sexualnej.
Doszedłem do wniosku, że nie ma sensu zmyślać.
Jeśli któraś będzie się bać, że pomylę dziurki przez brak doświadczenia, to nie moja strata smile

W najbliższych miesiącach, jak tylko ogarnę priorytetowe sprawy, mam zamiar zacząć dość intensywnie randkować.
I jestem z góry nastawiony, że może być sporo katastrof.
Tak więc nie spinam się.
A to chyba jest największy problem osób w podobnej sytuacji.

337

I to mnie się podoba smile Tak trzymaj kolego!

whatyougonnado napisał/a:

Zastanawiałem się ostatnio, jak wybrnąć na randkach, gdy pojawią się tematy o przeszłości sexualnej.

hmm np. tak: Nie mogę się doczekać jak napiszemy coś razem na kartach tej historii wink i bigfakinsmile w stylu:

http://jokideo.com/wp-content/uploads/2012/04/581245_334305723297931_158810777514094_835157_404731365_n.jpg

wink

338 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-10-25 22:37:27)

whatyougonnado napisał/a:

Wypowiem się, jak to wygląda z mojej perspektywy, czyli kogoś, kto jest już dawno po dwudziestce, ale jeszcze przed trzydziestką

Czy uważam, że brak doświadczenia jest problemem?
Tak, ale nie dramatyzowałbym.

Nie jestem za bardzo zadowolony z tego, jak to się wszystko potoczyło, ale czasu już nie cofnę. Lepiej skupić się na przyszłości.
Brak doświadczenia u kogoś po dwudziestym roku życia nie jest odbierany pozytywnie i jest to całkowicie zrozumiałe. Druga strona może mieć uzasadnione podejrzenia, że coś jest z takim osobnikiem nie tak.
I tak jest, ale nie można wkładać wszystkich do jednego wora.
Wśród późnych prawiczków i dziewic nie tylko znajdziemy ludzi skrajnie nieatrakcyjnych czy mających poważne problemy z głową.

Kombinacja różnych życiowych sytuacji jest tak olbrzymia, że nie da się wyklarować jednego opisu prawiczka/dziewicy po dwudziestce.

Wracając do mnie... Wiem, że trochę teraz jestem w dupie, ale bardziej mi jest szkoda tego, co mnie minęło, a nie tego, że teraz, na początku przynajmniej, będą miał kilkadziesiąt razy gorzej w relacjach z kobietami.

Doświadczenie jest bardzo ważne, ale najważniejsza jest fantazja.
Doszedłem do wniosku, że nie ma sensu zmyślać.
Jeśli któraś będzie się bać, że pomylę dziurki przez brak doświadczenia, to nie moja strata smile

W najbliższych miesiącach, jak tylko ogarnę priorytetowe sprawy, mam zamiar zacząć dość intensywnie randkować.
I jestem z góry nastawiony, że może być sporo katastrof.
Tak więc nie spinam się.
A to chyba jest największy problem osób w podobnej sytuacji.

Jeżeli zależy ci żeby tylko zaliczyć i pozbyć się "brzemienia" to nie mów o swojej przeszłości, zmyśl coś, jak seks będzie kiepski to nie będzie ciebie to już interesowało bo będzie po :)Co innego jak chcesz stworzyć jakiś sensowny związek, wtedy szczerość to podstawa. Ale myślę że raczej nie będzie pytać o to wprost. Chyba że twoje zachowanie coś zdradzi.

339

Ale dlaczego prawiczkom wmuszać coś, czego nie chcą. W ten sposób mogą skrzywdzić siebie i dziewczynę, z którą przeżyją pierwszy raz, a ona nie będzie dziewicą i nigdy tego nie zaakceptują. Mnie tylko drażnią właśnie tacy wspomniani  hipokryci, którzy np. stracili prawictwo z dziewczyną i dalej tego nie akceptują, że ona nie była dziewicą i dalej szukają dziewic. A jeśli jest prawiczkiem, to moim zdaniem ma prawo wymagać tego samego od dziewczyny, bo czemu nie. To ich kryteria wyboru, tak jak my mamy swoje kryteria doboru partnerów. Może większość osób tego nie zrozumie, ale prawiczkowie ci są, jacy są, mają swoje poglądy których się nie wykorzeni, więc po co zmuszać ich do przyjęcia innego zestawu wartości.

340 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-10-25 22:48:28)

Chomikowa napisał/a:

Ale dlaczego prawiczkom wmuszać coś, czego nie chcą. W ten sposób mogą skrzywdzić siebie i dziewczynę, z którą przeżyją pierwszy raz, a ona nie będzie dziewicą i nigdy tego nie zaakceptują. Mnie tylko drażnią właśnie tacy wspomniani  hipokryci, którzy np. stracili prawictwo z dziewczyną i dalej tego nie akceptują, że ona nie była dziewicą i dalej szukają dziewic. A jeśli jest prawiczkiem, to moim zdaniem ma prawo wymagać tego samego od dziewczyny, bo czemu nie. To ich kryteria wyboru, tak jak my mamy swoje kryteria doboru partnerów. Może większość osób tego nie zrozumie, ale prawiczkowie ci są, jacy są, mają swoje poglądy których się nie wykorzeni, więc po co zmuszać ich do przyjęcia innego zestawu wartości.

Wreszcie jakiś głos rozsądku smile Tak masz racje, ktoś kto "zaliczył" nie powinien szukać już dziewicy. Ja to pisałem od początku że to okropna hipokryzja a ja nie lubię jej. Wiesz kiedy jest jeszcze jest?Jak ta sama kobieta która szuka tylko mężczyzn z dużym członkiem pisze że przedmiotowo traktuje kobiety bo wymagam od nich dziewictwa smile To jest dopiero hipokryzja lvl hard.

341

Revenn napisał/a:

Przede wszystkim nie szukać po klubach czy innego tego typu miejscach. Szukać dziewczyny nierzucające się w oczy o przeciętnej urodzie, wierzące i praktykujące. Przygotować się że taka dziewczyna nie będzie wulkanem seksu, możliwe że będzie chciała seksu po ślubie. Dla mnie to nie problem bo nie mam dużego libido, teraz odpowiedz sobie ty czy to przeskoczysz. I najważniejsza rzecz, nie zadawaj takich pytań na damskich forach, nigdy. Bo prędzej zostaniesz wyśmiany lub dostaniesz odpowiedzi w stylu "przeszłość się nie liczy, tylko teraźniejszość" i inne banialuki. I zawsze z tyłu głowy miej na uwadzę że możesz takiej dziewczyny nie spotkać(chociaż nie jest ich tak mało jak niektórzy mówią i jest szansa taką osobę poznać) i zostać prawiczkiem do końca życia. Ale czy to źle ? Tesla, Newton, Kant nigdy nie uprawiali seksu a zobacz jak zmienili świat. Może po drugiej stronie spotkasz swoją wybrankę serca smile Dlatego jeżeli masz takie marzenie, i ono jest szczera to dąż do niego i nie zniżaj poprzeczki. Tylko tchórze którzy boją się samotności rezygnują ze swoich zasad i wybierają kobiety po "przejściach". Zawsze służę pomocą na privie. Pozdrawiam

Raven, Raven, Raven.... mnie rozśmieszają tacy kolesie jak Ty big_smile
A czy jak dziewczyna idzie do klubu to od razu musi być jakaś niegodna, puszczalska itp? Widziałem różne akcje po tych klubach i dziewczyny czasami prawie facetów w ryj strzelały z plaskacza jak ci próbowali sie dobierać do nich. Może miała chłopaka i przyszła sobie tylko potańczyć albo nawet i nie miała ale nie chciała aby ktoś obcy się przystawiał - dla mnie to są normalne kobiety. Generalnie jak miałbym wybierać pomiędzy imprezowiczką a "normalną" dziewczyną to wybrał bym raczej imprezowiczkę z zastrzeżeniem, że nie miała żadnych akcji za pieniądze, po prostu doświadczoną dziewczynę smile Raczej lepsza taka aniżeli Dziewica Orleańska z którą nic nie wiadomo ( czy nie będzie się "ociągać w tym i tamtym później" ^^
Wierząca i cicha? mogła by być tylko jak to ktoś kiedyś rymował - "A chór kościelny uprawiała stale" big_smile
Co do wyglądu to raczej trzeba mieć swój ideał i z niego nie rezygnować.

342

W ogóle wydaje mi się, że ta dyskusja jest pozbawiona racji bytu, bo przeciwnicy prawiczków wrzucają ich do jednego worka i zarzucają im przedmiotowe traktowanie kobiet, powierzchowne itd. A przecież co prawiczek to inny przypadek - jeden do swojego nieudacznictwa dorabia ideologię i zwala winę na te "niegodne go puszczalskie kobiety", a inny przeciwnie, jest prawiczkiem z powodów ideologicznych. Czy to, że chce mieć partnerkę, z którą razem przeżyją te wszystkie sprawy związkowe to coś złego? Dla mnie to coś pięknego, czego bym nie zamieniła na nic innego. Nie chodzi tu wcale o jakieś przedmiotowe patrzenie "o, on/ona był/a UŻYWANY a ten nie", tylko o wspólne przeżywanie relacji - nie tylko chodzi o mechanikę przebijania błony czy inne czysto fizyczne doznania... tak to niektórzy spłycają. Nie rozumieją, że ktoś chce stworzyć coś wyjątkowego, a z partnerem, który już wcześniej to wszystko przeżył z kimś innym - nie tylko pierwszy seks, ale też inne sprawy - nie jest tak łatwo niektórym wytworzyć to uczucie. Owszem, każda miłość jest "tą pierwszą" na swój sposób, bo pierwszą z tą nową osobą - ale jeśli osoba nie miała wcześniej partnera, a druga miała, może stworzyć to jakieś poczucie braku równowagi. Co innego w kolejnych związkach - to już inne doświadczenia itd.

343 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-10-26 01:12:20)

Chomikowa napisał/a:

W ogóle wydaje mi się, że ta dyskusja jest pozbawiona racji bytu, bo przeciwnicy prawiczków wrzucają ich do jednego worka i zarzucają im przedmiotowe traktowanie kobiet, powierzchowne itd. A przecież co prawiczek to inny przypadek - jeden do swojego nieudacznictwa dorabia ideologię i zwala winę na te "niegodne go puszczalskie kobiety", a inny przeciwnie, jest prawiczkiem z powodów ideologicznych. Czy to, że chce mieć partnerkę, z którą razem przeżyją te wszystkie sprawy związkowe to coś złego? Dla mnie to coś pięknego, czego bym nie zamieniła na nic innego. Nie chodzi tu wcale o jakieś przedmiotowe patrzenie "o, on/ona był/a UŻYWANY a ten nie", tylko o wspólne przeżywanie relacji - nie tylko chodzi o mechanikę przebijania błony czy inne czysto fizyczne doznania... tak to niektórzy spłycają. Nie rozumieją, że ktoś chce stworzyć coś wyjątkowego, a z partnerem, który już wcześniej to wszystko przeżył z kimś innym - nie tylko pierwszy seks, ale też inne sprawy - nie jest tak łatwo niektórym wytworzyć to uczucie. Owszem, każda miłość jest "tą pierwszą" na swój sposób, bo pierwszą z tą nową osobą - ale jeśli osoba nie miała wcześniej partnera, a druga miała, może stworzyć to jakieś poczucie braku równowagi. Co innego w kolejnych związkach - to już inne doświadczenia itd.

Dokładnie to miałem na myśli. Poza tym jeszcze któryś z kolei powtórzę, nie patrze się na błonę tylko na dziewictwo mentalne, jeżeli np ktoś z gwałcił dziewczynę to dla mnie nadal jest dziewicą. Więc ten "flak" nie ma tutaj nic do rzeczy. Zresztą i tak doświadczona kobieta zazwyczaj nie chce prawiczka, na dodatek starszego więc w czym problem macie panie? Szukajcie sobie kogo doświadczonych a ja będę szukał niedoświadczone. Proste smile

344 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-10-26 09:10:02)

Chomikowa napisał/a:

A przecież co prawiczek to inny przypadek - jeden do swojego nieudacznictwa dorabia ideologię i zwala winę na te "niegodne go puszczalskie kobiety", a inny przeciwnie, jest prawiczkiem z powodów ideologicznych. Czy to, że chce mieć partnerkę, z którą razem przeżyją te wszystkie sprawy związkowe to coś złego? Dla mnie to coś pięknego, czego bym nie zamieniła na nic innego.

Ci z pobudek tzw. "ideologiczny" są znacznie gorsi, mają strasznie nasrane w głowie. Gdy już trafi im się jakaś ofiara godna ich fjuta, to zamęczają kobietę wizjami w ich mniemaniu doskonałego, a w rzeczywistości toksycznego związku. To nie jest tak, że taki prawiczek jest kryształem i dlatego nie zbrukał się kobietą, tylko (na ogół jednak jest nieudacznikiem), albo wyśrubował tak swoją ideologię, że nikt nigdy nie zbliży się do ideału, zawsze będzie źle. Żeby jeszcze ta ideologia miała jakiś sens, jakąś wartość - katują siebie nie zaspokajają swoich potrzeb (nikt nie podziwiałby osoby, która odwodniła się dla jakiejś idei, ale za to, że nie chce uprawiać seksu - należy się podziw, dlaczego?).
Dla mnie prawiczość/dziewictwo śmierdzi pseudokatolicką mentalnością i nawet jeśli taka osoba odrzuca religię, to brnie we wzroce kulturowe, które religia przez wieki wytworzyła w społeczeństwie.

345

Ci z pobudek tzw. "ideologiczny" są znacznie gorsi, mają strasznie nasrane w głowie.

To Twoje uogólnienie. Jest mnóstwo odcieni szarości między różnymi prawiczkami, jak między każdymi ludźmi. Ale nie będę Cię zmuszać do zmiany poglądów, bo każdy ma swoje doświadczenia, może Ty miałaś akurat negatywne z takimi ludźmi, nie mnie to oceniać. Ja wiem jednak, że nie taki diabeł straszny, jak go malują. Jest pełno męskich szowinistów, chorych z nienawiści do kobiet "mających nasrane w głowie" narcyzów itd. niezależnie od tego, czy ktoś jest prawiczkiem, czy nie. To nie jest wyznacznik. Są też faceci z niesłychanie wyśrubowanymi wymaganiami wobec kobiet - też nie ma reguły, czy to prawictwo wpłynęło na to, czy nie. Nie wszyscy prawiczkowie mają spaczone wymagania, wielu ma normalne wymagania, każdy zwraca uwagę na co innego.

Piszesz o skrajnościach. Jeśli ktoś staje się więźniem swojej własnej ideologii to oczywiście nie jest to zdrowe, ale nawet, jeśli - to czy taki prawiczek krzywdzi kogokolwiek poza sobą? Dopóki nie wyładowuje frustracji na innych - nie.

Dla mnie prawiczość/dziewictwo śmierdzi pseudokatolicką mentalnością i nawet jeśli taka osoba odrzuca religię, to brnie we wzroce kulturowe, które religia przez wieki wytworzyła w społeczeństwie.

A moim zdaniem kulturowe wzorce nie są pierwotne, tylko wtórne wobec naturalnych instynktów i tu bym doszukiwała się pierwotnej przyczyny takich poglądów. Ale także i inne powody, takie jak już wspomniałam.

346 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-10-26 13:07:13)

Chomikowa napisał/a:

Jeśli ktoś staje się więźniem swojej własnej ideologii to oczywiście nie jest to zdrowe, ale nawet, jeśli - to czy taki prawiczek krzywdzi kogokolwiek poza sobą? Dopóki nie wyładowuje frustracji na innych - nie.

Związek - to 2 ludzi, nie jest to takie proste  - co innych nie krzywdzi, jest OK, bo skąd wiadomo, czy już nie krzywdzi. Wystarczy poczytać tematy - gdzie dziewczyny opisują np. zaborczość takich partnerów-prawiczków. Niby nie problem dziewczyn, tylko jego, no ale jak żyć z takim człowiekiem, który mimo iż nic złego nie zrobiłaś już sobie wyobraża i artykułuje na głos - że na pewno puszcza się z całym światem, który przypisuje sobie wyższe wartości - dając do zrozumienia, że twój system wartości jest gorszy, że ty jesteś gorsza.
Taki idealizm jest fajny gdy ma się naście lat, natomiast dorosły facet-prawiczek, to porażka. Większość z tych facetów nie umie się przyznać nawet w gronie najbliższych przyjaciół, że nie uprawiali seksu, większość z nich się wstydzi tego, dopiero nadrabiają to, gdy znajdą ofiarę.
Nie chodzi mi o totalną swobodę seksualną, o zachętę do uprawiania seksu z kimkolwiek, ale nie kupuję bajeczki o "ideologicznych" prawiczkach (to co napisałam, bazuje na moich obserwacjach).

347 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-10-26 15:23:02)

Nie przyznają się dzięki takim osobą jak ty które z góry określą ich mianem nieudaczników. Wiesz wogóle co to pojęcie znaczy? Możemy tak nazwać osobe której się NIC w życiu nie udaje. Jeżeli gość pracuje, ma własny dom, auto i znajomych a powiedzmy mając 35 lat nigdy nie uprawiał seksu nie czyni go to taką osobą. To taki Kant, Newton, Tesla byli nieudacznikami ? Równie dobrze mogę napisać to samo o kobiecie która miała wielu partnerów i nie potrafiła kogoś na stałe utrzymać.

Jak już pisałem wcześniej szukaj doświadczonych ogierów bo to twój wybór ale WARA od poglądów ludzi którzy mają inne priorytety w życiu.

348 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-10-26 15:38:18)

Revenn napisał/a:

Wiesz wogóle co to pojęcie znaczy?Możemy tak nazwać osobe której się NIC w życiu nie udaje. Jeżeli gość pracuje, ma własny dom, auto i znajomych a powiedzmy mając 35 lat nigdy nie uprawiał seksu nie czyni go to taką osobą. To taki Kant, Newton, Tesla byli nieudacznikami ? .

A co to ma do rzeczy - Einstein był śmierdzącym, wrednym dla żony typkiem, ale on jest znany nie z tego, że był mężem tylko fizykiem. Do łóżka pójdziesz ze swoimi sukcesami w pracy? Jaki to ma związek? Takie rzeczy miałby znaczenie - gdybyśmy gdybali o sponsoringu, rzeczona "zaradność" byłaby atutem i wróżyłaby długą współpracę, ale w tym przypadku?
Pisząc, że taki facet to porażka myślałam przede wszystkim o sferze emocjonalnej, o osobowość, o dojrzałości, o umiejętności budowania relacji, a co taki prawiczek może o tym wiedzieć skoro kolejną dekadę siedzi u mamusi i wymyśla sobie wytłumaczenia dlaczego jest taki wspaniały, a świat, a zwłaszcza te wszystkie kobiety taki zdeprawowane.

Revenn napisał/a:

Nie przyznają się dzięki takim osobą jak ty które z góry określą ich mianem nieudaczników.

Mnie to w ogóle nie obchodzi kto z kim (i czy w ogóle) sypia, ale w przypadku przeterminowanych prawiczków to nie sposób nie zauważyć tego. Raczej zabawne jest jak taka osoba w dziecinny sposób próbuję udowodnić światu, że coś wie o tej sferze.

349

Averyl napisał/a:
Revenn napisał/a:

Wiesz wogóle co to pojęcie znaczy?Możemy tak nazwać osobe której się NIC w życiu nie udaje. Jeżeli gość pracuje, ma własny dom, auto i znajomych a powiedzmy mając 35 lat nigdy nie uprawiał seksu nie czyni go to taką osobą. To taki Kant, Newton, Tesla byli nieudacznikami ? .

A co to ma do rzeczy - Einstein był śmierdzącym, wrednym dla żony typkiem, ale on jest znany nie z tego, że był mężem tylko fizykiem. Do łóżka pójdziesz ze swoimi sukcesami w pracy? Jaki to ma związek? Takie rzeczy miałby znaczenie - gdybyśmy gdybali o sponsoringu, rzeczona "zaradność" byłaby atutem i wróżyłaby długą współpracę, ale w tym przypadku?
Pisząc, że taki facet to porażka myślałam przede wszystkim o sferze emocjonalnej, o osobowość, o dojrzałości, o umiejętności budowania relacji, a co taki prawiczek może o tym wiedzieć skoro kolejną dekadę siedzi u mamusi i wymyśla sobie wytłumaczenia dlaczego jest taki wspaniały, a świat, a zwłaszcza te wszystkie kobiety taki zdeprawowane.

Revenn napisał/a:

Nie przyznają się dzięki takim osobą jak ty które z góry określą ich mianem nieudaczników.

Mnie to w ogóle nie obchodzi kto z kim (i czy w ogóle) sypia, ale w przypadku przeterminowanych prawiczków to nie sposób nie zauważyć tego. Raczej zabawne jest jak taka osoba w dziecinny sposób próbuję udowodnić światu, że coś wie o tej sferze.

Tyle w twoich wypowiedziach pogardy, że nie wiem co o tym sądzić.

Pogardy do kogoś, bo nie wsadzał swoich genitaliów w genitalia płci przeciwnej.
Wow, to tylko pokazuje jakim człowiekiem jesteś.

350

Averyl napisał/a:
Revenn napisał/a:

Revenn napisał/a:

Człowiek jest jakimś produktem że masz prawo pisać przeterminowany ? A kim ty jesteś że stawiasz się w roli jakiegoś mędrca w sprawach związku czy seksu ? To że masz spory brzebieg nie znaczy że wyniosłaś z tego jakąś mądrość życiową.

351

RavenKnight - jakie ma znaczenie jakim jestem człowiekiem, przecież chodzi o to czy rzeczona dziura jest zabezpieczona błoną czy nie, prawda?
Zgodnie z tym co wcześniej napisano, gdybym była dziewicą, to od razu awansowałabym w oczach prawiczków.

352

Averyl napisał/a:

RavenKnight - jakie ma znaczenie jakim jestem człowiekiem, przecież chodzi o to czy rzeczona dziura jest zabezpieczona błoną czy nie, prawda?
Zgodnie z tym co wcześniej napisano, gdybym była dziewicą, to od razu awansowałabym w oczach prawiczków.

Masz z tego powodu jakieś kompleksy.
Czujesz się gorsza, czy co że plujesz jadem na ludzi?

Może jednak taka otwartość seksualna Ci się do końca nie podoba, skoro tak bolą Cię wypowiedzi że ktoś szuka dziewicy?

353

Różnica jest taka, że mówię co myślę - napisałam wcześniej, że bazuję na moich obserwacjach. A twoja psychoanaliza bazuje na czym? Skoro nie lubię infantylnych prawiczków --> mam kompleksy i czuję się nieszczęśliwa z moją seksualnością.

354 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-10-26 15:55:29)

Averyl napisał/a:

Z takim podejściem do życia na nic mi by była taka "dziewica". Nie lubie pysznych ludzi którzy stawiają się wyżej ponad wszystkich. Ja nigdy nie mówiłem że jestem specjalistą w życiu. Tak naprawde mało jeszcze wiem, nadal się ucze, nie sięgam nawet do pięt niektórym osobą. Ale widzę że ty już osiągnełaś poziom mędrca życiowego. Mogę się zapytać na czym ? : )

355

Averyl napisał/a:

Skoro nie lubię infantylnych prawiczków --> mam kompleksy i czuję się nieszczęśliwa z moją seksualnością.

Tak to wygląda.

356

Averyl napisał/a:

Różnica jest taka, że mówię co myślę - napisałam wcześniej, że bazuję na moich obserwacjach. A twoja psychoanaliza bazuje na czym? Skoro nie lubię infantylnych prawiczków --> mam kompleksy i czuję się nieszczęśliwa z moją seksualnością.

Przyznaj się że KAŻDY prawiczek jest dla ciebie infantylny. Bo twoją PREFERENCJĄ jest facet doświadczony który da ci 10 orgazmów pod rząd. Dobrze rozumiem to, takie jest twoje upodobanie i prawo do własnych poglądów i zdania. Jak byłbym przykładowo masochistą szukałbym dominy itp Preferencje i tyle

357

RavenKnight napisał/a:
Averyl napisał/a:

Skoro nie lubię infantylnych prawiczków --> mam kompleksy i czuję się nieszczęśliwa z moją seksualnością.

Tak to wygląda.

Jakie to straszne!

Wiem, że mi nie uwierzycie, bo przecież życie pełne sukcesów zawodowych, naukowych i wszelakich, ale nawet bez deklaracji widać, że facet jest z innej planety, taki osobnik facetopodobny, którego kobiety wielkim łukiem omijają, prawdopodobnie będziecie mieć duży problem, by znaleźć swoje wymarzone dziewice.

358 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-10-26 16:06:59)

Nie, wcale nie plujesz jadem i nie masz żadnych kompleksów.

http://67.media.tumblr.com/6b22f93e211b8f4d967074773960a706/tumblr_mqpifljNP61sxviy0o1_250.gif

Nawet trochę zabawna jesteś.
Jeśli go omijają dziewczynki twojego pokroju, to może czuć się wręcz spełniony.

Ty chyba serio myślisz, że każdy prawiczek rozwleka swoje prawictwo i jego jedynym priorytetem życiowym jest wsadzenie penisa w czyjąś waginę.

359

Averyl napisał/a:
RavenKnight napisał/a:
Averyl napisał/a:

Tak to wygląda.

Jakie to straszne!

Wiem, że mi nie uwierzycie, bo przecież życie pełne sukcesów zawodowych, naukowych i wszelakich, ale nawet bez deklaracji widać, że facet jest z innej planety, taki osobnik facetopodobny, którego kobiety wielkim łukiem omijają, prawdopodobnie będziecie mieć duży problem, by znaleźć swoje wymarzone dziewice.

Ahaa no no widzę że posunełaś się dalej i zaczynasz segregacje na prawdziwych mężczyzn i "facetopodobnych". A co o wielka mędrczyni sądzi o późnych dziewicach ? Też są kobietopodobne ? Czy może ze względu że są kobietami mają taryfe ulgową w oczach takiego specjalisty ?

Widzisz Averyl w przeciwieństwie do ciebie ja wierze że jeśli nie dane mi będzie spotkać wymarzonej kobiety na tym świecie to na tamtym będe miał cała wieczność na poszukiwania smile

360 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-10-26 16:11:21)

Revenn napisał/a:

Widzisz Averyl w przeciwieństwie do ciebie ja wierze że jeśli nie dane mi będzie spotkać wymarzonej kobiety na tym świecie to na tamtym będe miał cała wieczność na poszukiwania smile

nie martwię się o ciebie, tylko o tą ofiarę, którą może kiedyś spotkasz.

361

Revenn, to chyba musisz zmienić wiarę, bo 70 dziewic to czeka nie w tym niebie, tylko tym obok wink

żeby Ci sie drzwi nie pomyliły, bo zamiast bzykania będziesz uprawiał plumkanie na harfie big_smile

362

Spoko, nie ma się co gorączkować, ona jest z tego typu kobiet, które uważają za atrakcyjnych facetów tych, przy których kręcą się inne kobiety.

Wiesz rywalizacja, która wygra to jest lepsza od innych, ma faceta prawdziwego, a nie facetopodonego, bo miał qutaska w tuzinach cipek kobiet o takim rozumowaniu.

To jest nawet trochę śmieszne, bo takie kobiety same nie są w stanie zweryfikować kto jest w ich typie, robi to za nie zbiorowość.

363

Averyl napisał/a:
Revenn napisał/a:

Oh jaka spaniałomyślna jesteś. Godne podziwu ale przecież mogłem się tego spodziewać po takim autorytecie jak ty.

Nie odpowiedziałaś na moje pytanie o Pani. Co sądzisz o późnych dziewicach takich 25 + ??

A i jeszcze jedna rzecz, osoba niepełnosprawna która z powodu tejże nie uprawiała seksu też jest ludziopodobna ?

364 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-10-26 16:37:33)

Nooo... jest taka kreska... i Ci co mieli seks są nad kreską... a Ci co nie mieli seksu są pod kreską. Uprawianie seksu to życiowe osiągnięcie... jak posiadanie rodziny i dzieci... To są ważne rzeczy w życiu.

Kto miał seks? Ten kto się postarał... jak to mawiał mistrz   "jak się robi to się ma" -- to akurat w kontekście pieniędzy -- i później dodawał "... a jak ktoś nie ma to niech robi tak, aby mieć". Uważam, że z seksem jest podobnie.

Można twierdzić, że pieniądze w życiu nie są potrzebne... ale to tak samo twierdzić, że seks nie jest wyznacznikiem szczęścia. Trudno jest być szczęśliwym bez pieniędzy i tak samo trudno bez seksu.

A i jeszcze jedna rzecz, osoba niepełnosprawna która z powodu tejże nie uprawiała seksu też jest ludziopodobna ?

Jak ktoś ma dwie ręce, dwie nogi, głowę, jest sprawny umysłowo -- wtedy niech się stara.

"Wsiej wodki nie wypijosz... wsiech diewoczek nie prejebiosz... nu nada staratsjia". ... jakoś tak to było...

365 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-10-26 16:40:44)

Revenn napisał/a:
Averyl napisał/a:
Revenn napisał/a:

Oh jaka spaniałomyślna jesteś. Godne podziwu ale przecież mogłem się tego spodziewać po takim autorytecie jak ty.

Nie odpowiedziałaś na moje pytanie o Pani. Co sądzisz o późnych dziewicach takich 25 + ??

Kilka wypowiedzi wcześniej jest odpowiedź na twoje pytanie - nie interesuje mnie kto i czy w ogóle z kimś sypia. Forum jest ogólne i służy wymianie własnych poglądów, spostrzeżeń - to są moje subiektywne poglądy.
Rozumiem ludzi, którzy nie mają z kim tego robić, ale ludzie, którzy dopisują sobie do tego filozofię są po prostu okropni, strata czasu, nawet na takie pisanie z takimi osobami.

Na pewno więcej odczuwam empatii do starych dziewic niż prawiczków. Generalnie faceci dzisiaj są zniewieściali, zdziecinniali, niewiele w nich jest męskich cech - im starsza jestem, tym bardziej nie lubię facetopodobnych, którym się wydaje, że jak mają penisa, to wystarcza by byli facetami.

366

Gary napisał/a:

Nooo... jest taka kreska... i Ci co mieli seks są nad kreską... a Ci co nie mieli seksu są pod kreską. Uprawianie seksu to życiowe osiągnięcie... jak posiadanie rodziny i dzieci... To są ważne rzeczy w życiu.

Kto miał seks? Ten kto się postarał... jak to mawiał mistrz   "jak się robi to się ma" -- to akurat w kontekście pieniędzy -- i później dodawał "... a jak ktoś nie ma to niech robi tak, aby mieć". Uważam, że z seksem jest podobnie.

Można twierdzić, że pieniądze w życiu nie są potrzebne... ale to tak samo twierdzić, że seks nie jest wyznacznikiem szczęścia. Trudno jest być szczęśliwym bez pieniędzy i tak samo trudno bez seksu.

Jak ktoś ma dwie ręce, dwie nogi, głowę, jest sprawny umysłowo -- wtedy niech się stara.

"Wsiej wodki nie wypijosz... wsiech diewoczek nie prejebiosz... nu nada staratsjia". ... jakoś tak to było...

A jak ktoś nie ma nóg czy rąk to już się niech nie stara ? big_smile

367

Revenn napisał/a:

Patrz kolego:

http://dm9afq7zol1mi.cloudfront.net/mashada.com/media/uploads/238/9212feefb6b11597fed6a0198058585c.jpg

Nicholas James "Nick" Vujicic

Gość bez rąk i nóg.

Nie prawiczek. Ma piękną żonę i dziecko.

I przestań smęcić swoje "kaznodziejstwo" i prawiczkowość jak jakąś górę złota - sam wymagasz od innych uszanowania twoich poglądów to uszanuj poglądy innych.

Chłopy... na kobiecym forum jesteście. Zachowujcie się trochę bo aż żal czasem czytać...

368

Averyl napisał/a:
Revenn napisał/a:
Averyl napisał/a:

Kilka wypowiedzi wcześniej jest odpowiedź na twoje pytanie - nie interesuje mnie kto i czy w ogóle z kimś sypia. Forum jest ogólne i służy wymianie własnych poglądów, spostrzeżeń - to są moje subiektywne poglądy.
Rozumiem ludzi, którzy nie mają z kim tego robić, ale ludzie, którzy dopisują sobie do tego filozofię są po prostu okropni, strata czasu, nawet na takie pisanie z takimi osobami.

Na pewno więcej odczuwam empatii do starych dziewic niż prawiczków. Generalnie faceci dzisiaj są zniewieściali, zdziecinniali, niewiele w nich jest męskich cech - im starsza jestem, tym bardziej nie lubię facetopodobnych, którym się wydaje, że jak mają penisa, to wystarcza by byli facetami.

A myślałem, że to ja jestem tutaj naczelnym cynikiem...

369

Wszystkich prawiczków, którzy poczuli się urażeni, przepraszam - może użyłam zbyt dosadnych określeń, nie zmienia to moich poglądów w temacie.
Parafrazując jedno z moich ulubionych powiedzonek - nie kłóć się z prawiczkami, bo sprowadzą cię do swojego poziomu, a potem zamęczą filozofowaniem na temat seksu.
Cóż większość dorosłych ludzi po prostu to robi, a nie gawędzi i fantazjuje o tym.

370

Averyl napisał/a:

Wszystkich prawiczków, którzy poczuli się urażeni, przepraszam - może użyłam zbyt dosadnych określeń, nie zmienia to moich poglądów w temacie.
Parafrazując jedno z moich ulubionych powiedzonek - nie kłóć się z prawiczkami, bo sprowadzą cię do swojego poziomu, a potem zamęczą filozofowaniem na temat seksu.
Cóż większość dorosłych ludzi po prostu to robi, a nie gawędzi i fantazjuje o tym.

Jak śmiesz kobieto nie dziewicza dyskutować z prawiczkiem nie znającym zapachu cipki o seksie! A kysz, a kysz! wink

Swoją drogą, obejrzałem filma... polskiego filma (brzmi groźnie wink ) "mocna kawa nie jest zła".

Zapadł mi w pamięci jeden tekst:

Facet:
-może byśmy tak inaczej trochę? Z olejem?

Kobieta:
-a co Ty, ryby smażyć chcesz czy się pi*przyć ? tongue

wink

371

Masz strasznie denne teksty koleś, a co najgorsze myślisz że jesteś zabawny.

372

Harvey napisał/a:
Revenn napisał/a:

Patrz kolego:

http://dm9afq7zol1mi.cloudfront.net/mashada.com/media/uploads/238/9212feefb6b11597fed6a0198058585c.jpg

Nicholas James "Nick" Vujicic

Gość bez rąk i nóg.

Nie prawiczek. Ma piękną żonę i dziecko.

I przestań smęcić swoje "kaznodziejstwo" i prawiczkowość jak jakąś górę złota - sam wymagasz od innych uszanowania twoich poglądów to uszanuj poglądy innych.

Chłopy... na kobiecym forum jesteście. Zachowujcie się trochę bo aż żal czasem czytać...

Zabawne bo właśnie miałem podać filmik właśnie z tym gościem ale na telefonie nie mogłem wkleić linka do youtube. Tak owszem przy nim ja jak większość mężczyzn na tym forum to chłoptasie w pozycji embrionalnej. Owszem on jest mężczyzną, nawet jakby nie miał kobiety. Prawdziwy gość walczy do końca, najpierw pięściami, jak je straci to nogami, jak straci nogi to zębami, jak połamie zęby to głową i nigdy się nie poddaje. To jest dla mnie mężczyzna. Nie uważam żeby liczba partnerek czy wygląd to definiowało. I trzeba być ograniczony żeby tak uważać, i to o mnie piszą że mam zaściankowe myślenie tongue

https://www.youtube.com/watch?v=FmQ1ZtFVRZI tutaj ten filmik co miałem wcześniej wkleić

373

RavenKnight napisał/a:

Masz strasznie denne teksty koleś, a co najgorsze myślisz że jesteś zabawny.

Moze i denne ale prawdziwe.
W ogóle rozmowa jak ze ślepymi o kolorach. Idźcie, pouprawiajcie zdrowy seks a potem porozmawiamy o domniemanej wyższości czystości seksualnej nad zbrukanymi seksem penisami i waginami....
Dziwne jest tylko to ze zazwyczaj prawiczki dorabiają ideologie do braku życia seksualnego. Osoby z doświadczeniami żadnych ideologii nie tworzą.

374

Dziwne jest tylko to ze zazwyczaj prawiczki dorabiają ideologie do braku życia seksualnego. Osoby z doświadczeniami żadnych ideologii nie tworzą.

Nieprawda, tworzą. Na przykład narcystyczni faceci, którzy twierdzą, że najpierw muszą się wyszaleć, a na żonę to tylko dziewica. A tu mamy przypadek osób fair - wymagają dokładnie tego, co same mogą zaoferować, więc dlaczego tak się irytować od razu smile

375

w sumie, co innym przeszkadza, że ktoś ma jakieś preferencje? Ludzie się dobierają wg nich i to jest ok. Chce dziewicy to niech szuka. Są dziewice, które też szukają prawiczków. Trafi w końcu swój na swego.

376

Chomikowa napisał/a:

Nieprawda, tworzą. Na przykład narcystyczni faceci, którzy twierdzą, że najpierw muszą się wyszaleć, a na żonę to tylko dziewica. A tu mamy przypadek osób fair - wymagają dokładnie tego, co same mogą zaoferować, więc dlaczego tak się irytować od razu smile

Zero irytacji, cool niczym cucumber.
Tylko to wywyższające sie myślenie jest ciekawe....jestem lepszy od tych brudnych, doświadczonych seksualnych ludzi którzy pieprzą sie na prawo i lewo...
Próbuje zrozumieć co sprawia ze prawiczki czuja sie w czymś lepsi od nieprawiczkow. Póki co nikt mi tego sensownie nie wyjaśnił. smile
Traktuje to trochę jak ciekawe zjawisko pogodowe...

377

intrygujacy temat a co do młodego co ma 23 lata tez jestem prawiczkiem i co ale ja to inna sprawa wątpię że mnie wyleczy się fizycznie z moich że tak powiem urazów ale przynajmniej wróciłem do normalnego porno smile
co do ciebie młody to nie wyścigi mi było by miło gdyby starsza i doświadczona wprowadziła mnie w arkana bo lepiej gdy kobieta prowadzi
czyli nęci wink
nie zwracaj uwagi na moją infantylność mam nerwicę i jestem stary i dziwny
zaczekaj na tę jedyną i uwierz mi będzie warto ja swojej nie moge spotkać piszę do niej często a lęk nie pozwala być razem sad
oddałbym wszystko by się nie bać i być blisko niej
proszę nie przejmuj się oponiami ludzi potrzebujesz k*rwy tak jak sugerował twój "kolega" czy zaś prawdziwej kobiety z którą można nie tylko uprawiać seks ale też rozmawiać i podzielać wspólne pasje a także wiele wiele innych
życze ci powodzenia najtrudniejsze jest to by wierzyć w siebie i czuć  się ze sobą dobrze gdy do tego dojdzie problemy przestaną istnieć....

378 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-10-27 01:44:03)

adiaphora napisał/a:

w sumie, co innym przeszkadza, że ktoś ma jakieś preferencje? Ludzie się dobierają wg nich i to jest ok. Chce dziewicy to niech szuka. Są dziewice, które też szukają prawiczków. Trafi w końcu swój na swego.

Kolejna osoba o zdrowym podejściu smile Szkoda że tak mało Pań tutaj na forum ma takie poglądy. Nie wiem, może macie nie mnie na myśli. Ale nie przypominam sobie żebym wyrażał się nie pochlebnie o kobietach doświadczonych. Nie pisałem nigdzie że są brudne. A słowo czystość nie ja wymyśliłem tylko tak to jest określane w kręgu kościelnym, czystość przedmałżeńska itp Tak na prawdę wszyscy jesteśmy brudni bo mamy na sobie piętno grzechu pierworodnego. Ale to nawet chyba ateista wie.

379

jeruka9 napisał/a:

intrygujacy temat a co do młodego co ma 23 lata tez jestem prawiczkiem i co ale ja to inna sprawa wątpię że mnie wyleczy się fizycznie z moich że tak powiem urazów ale przynajmniej wróciłem do normalnego porno smile
co do ciebie młody to nie wyścigi mi było by miło gdyby starsza i doświadczona wprowadziła mnie w arkana bo lepiej gdy kobieta prowadzi
czyli nęci wink
nie zwracaj uwagi na moją infantylność mam nerwicę i jestem stary i dziwny
zaczekaj na tę jedyną i uwierz mi będzie warto ja swojej nie moge spotkać piszę do niej często a lęk nie pozwala być razem sad
oddałbym wszystko by się nie bać i być blisko niej
proszę nie przejmuj się oponiami ludzi potrzebujesz k*rwy tak jak sugerował twój "kolega" czy zaś prawdziwej kobiety z którą można nie tylko uprawiać seks ale też rozmawiać i podzielać wspólne pasje a także wiele wiele innych
życze ci powodzenia najtrudniejsze jest to by wierzyć w siebie i czuć  się ze sobą dobrze gdy do tego dojdzie problemy przestaną istnieć....

26 lat to jeszcze nie stary daj spokój, bo ja się przez ciebie staro poczułem smile Starego mężczyznę to można nazwać po 60.

380

Averyl napisał/a:

To, że ich nie lubisz nie jest w ogóle problemem, każdy ma prawo lubić to co lubić chce. Za to obrażanie innych i przyklejanie im metek? To już jest bardzo nie fair z Twojej strony. Dla Ciebie dziewica = infantylizm, ale sposób w jaki się o nich wypowiadasz pokazuje, że sama dojrzałością nie grzeszysz. Sprawiasz wrażenie przeżartej jadem starej rodzynki wink

Averyl napisał/a:

NIE. Przecież zostało wcześniej napisane, że nie chodzi o samą błonę. Czytałaś to co dwa słowa, czy jak? smile

RavenKnight - ta pani jest taka śmieszna, że musiałam się pilnować, by nie zbudzić rodziny.

Averyl napisał/a:
Revenn napisał/a:
Averyl napisał/a:

A ja myślałam, że forum jest od obrzucania dziewic obelgami. Ups, jednak nie?

Nie, bo muszą jeszcze zamoczyć. Jak zamoczy i wyciągnie, to już jest facetem. Wow, normalnie magia! *-* Najlepiej jak porusza się w niej mówiąc Abrakadabra, tak dla wzmocnienia efektu.
Dziwisz się, że są zniewieściali? Paradoksalnie, średnia wieku inicjacji seksualnej jest coraz niższa, a faceci coraz bardziej nie tacy jak trzeba. Ups, Twą teorię trafił szlag. O nie! Co teraz? Jesteśmy zgubieni!

Jaguar napisał/a:
Chomikowa napisał/a:

Zero irytacji, cool niczym cucumber.
Tylko to wywyższające sie myślenie jest ciekawe....jestem lepszy od tych brudnych, doświadczonych seksualnych ludzi którzy pieprzą sie na prawo i lewo...
Próbuje zrozumieć co sprawia ze prawiczki czuja sie w czymś lepsi od nieprawiczkow. Póki co nikt mi tego sensownie nie wyjaśnił. smile
Traktuje to trochę jak ciekawe zjawisko pogodowe...

Może najpierw wyjaśnij, czemu tak generalizujesz. Nie uważasz, że to niesprawiedliwe przyklejanie innym metek? smile

381

Tifa masz 22 lata jak rozumiem, ja mam prawie 2 x więcej, więc mogę wypowiadać się bazując na doświadczeniu (dawno temu byłam dziewicą, zdarzyło mi się spotkać starego 26 letniego prawiczka + kilku innych, których omijałam wielkim łukiem i wielu normalnych facetów), a ty? ty rozumiem, że intensywniej przeżyłaś te 22 lat i dlatego wiesz więcej, lepiej, bardziej,... .
Takie infantylne myślenie jest do zaakceptowania, gdy się jest nastolatkiem, a w dorosłym życiu - mimo iż facet nie ma na czole napisane PRAWICZEK to widać, słychać i czuć i jest to bardzo nieatrakcyjne (by nie używać mocniejszych słów) dla kobiet. Im starszy taki prawiczek, tym trudnej, bo ta przepaść się tylko pogłębia, bo potencjalni partnerzy już pozakładali rodziny, itd. Myślę, że taki ćwierćwiekowy prawiczek spokojnie może filozofować kolejne dekady i umrzeć w stanie czystość, (no chyba że zmieni poglądy i zapłaci za seks).
Poza tym, tacy "chłopcy" mają spaczoną psychikę - najpierw tworzą sobie filozofię do swojego stanu (dmuchaj swoje ego - że są tacy wspaniali, same sukcesy w pracy, na uczelni, w domu - gieroj niczym Kant, Newton, Tesla razem wzięci big_smile), równolegle masturbując się i oglądając pornosy (mylę się? robicie to, prawda?), a potem nawet jeśli im się trafi jakaś ofiara (raczej nie będzie to kobieta o normalnych potrzebach seksualnych, bo taka znajdzie sobie kogoś atrakcyjnego, tylko podstarzała dziewica, która nie jest zainteresowana seksem, która chce mieć rodzinę, dziecko, bo tak wypada, itp) - to sobie kompletnie nie radzą z tą sytuacją:  raz że stres - często nie staje im na wysokości zadania, równie często - nie radzą sobie z przyzwyczajeniami, że ręką i przy pornosie jest inaczej niż z prawdziwą kobietą, nie radzą sobie z faktem, że związek to nie tylko bzykanie, nie można wyłączyć filmiku porno i zająć się czymś innym, tylko cały czas jest się w relacji nie tylko fizycznej, ale przede wszystkim emocjonalnej.
Poza tym żaden normalny człowiek nie poświęca tyle czasu na tłumaczeni sobie i całemu światu, że pomimo iż sperma omalże się gotuje w nim, to stan jest normalny i właściwy. Ludzie to robią, bo jest to jedna z naturalnych potrzeb - taka jak picie, jedzenie, itp.
Nie namawiam nikogo, by się bzykał z kimkolwiek, i rozumiem ludzi, którzy nie robią tego, bo nie mają z kim, bo nie mogą, bo - jest obiektywna przyczyna, ale nie rozumiem ludzi, którzy robią sobie do tego ideologię.

382

Averyl napisał/a:

(...) nie rozumiem ludzi, którzy robią sobie do tego ideologię.

Ta ideologia jest potrzebna. Potrzebna, by uniknąć kontaktu... z sobą samym (i nie myślę tu o masturbacji).

383

@Averyl przybijam "piątkę" -- myślę identycznie.

Można być prawiczkiem i mieć filzofię... a fakty są takie, że to dla kobiet jest nieatrakcyjne. Dlaczego? Bo nie chodzi o to, że on nie miał seksu... ale on nie miał seksu, bo coś z nim jest źle, coś robi źle, coś myśli źle i ... do tej pory żadna go nie chciała, albo on nie chciał żadnej, więc żadnej nie będzie miał. Błędne koło.

384 Ostatnio edytowany przez Revenn (2016-10-27 15:05:23)

Averyl napisał/a:

Tifa masz 22 lata jak rozumiem, ja mam prawie 2 x więcej, więc mogę wypowiadać się bazując na doświadczeniu (dawno temu byłam dziewicą, zdarzyło mi się spotkać starego 26 letniego prawiczka + kilku innych, których omijałam wielkim łukiem i wielu normalnych facetów), a ty? ty rozumiem, że intensywniej przeżyłaś te 22 lat i dlatego wiesz więcej, lepiej, bardziej,... .
Takie infantylne myślenie jest do zaakceptowania, gdy się jest nastolatkiem, a w dorosłym życiu - mimo iż facet nie ma na czole napisane PRAWICZEK to widać, słychać i czuć i jest to bardzo nieatrakcyjne (by nie używać mocniejszych słów) dla kobiet. Im starszy taki prawiczek, tym trudnej, bo ta przepaść się tylko pogłębia, bo potencjalni partnerzy już pozakładali rodziny, itd. Myślę, że taki ćwierćwiekowy prawiczek spokojnie może filozofować kolejne dekady i umrzeć w stanie czystość, (no chyba że zmieni poglądy i zapłaci za seks).
Poza tym, tacy "chłopcy" mają spaczoną psychikę - najpierw tworzą sobie filozofię do swojego stanu (dmuchaj swoje ego - że są tacy wspaniali, same sukcesy w pracy, na uczelni, w domu - gieroj niczym Kant, Newton, Tesla razem wzięci big_smile), równolegle masturbując się i oglądając pornosy (mylę się? robicie to, prawda?), a potem nawet jeśli im się trafi jakaś ofiara (raczej nie będzie to kobieta o normalnych potrzebach seksualnych, bo taka znajdzie sobie kogoś atrakcyjnego, tylko podstarzała dziewica, która nie jest zainteresowana seksem, która chce mieć rodzinę, dziecko, bo tak wypada, itp) - to sobie kompletnie nie radzą z tą sytuacją:  raz że stres - często nie staje im na wysokości zadania, równie często - nie radzą sobie z przyzwyczajeniami, że ręką i przy pornosie jest inaczej niż z prawdziwą kobietą, nie radzą sobie z faktem, że związek to nie tylko bzykanie, nie można wyłączyć filmiku porno i zająć się czymś innym, tylko cały czas jest się w relacji nie tylko fizycznej, ale przede wszystkim emocjonalnej.
Poza tym żaden normalny człowiek nie poświęca tyle czasu na tłumaczeni sobie i całemu światu, że pomimo iż sperma omalże się gotuje w nim, to stan jest normalny i właściwy. Ludzie to robią, bo jest to jedna z naturalnych potrzeb - taka jak picie, jedzenie, itp.
Nie namawiam nikogo, by się bzykał z kimkolwiek, i rozumiem ludzi, którzy nie robią tego, bo nie mają z kim, bo nie mogą, bo - jest obiektywna przyczyna, ale nie rozumiem ludzi, którzy robią sobie do tego ideologię.

Zastanawia mnie jedno. Co ci ten biedny 26 letni chłopak zrobił że tak ci żółć wylała. Zgwałcił, poniżył czy zrobił inną krzywde. Piszesz że w związku nie liczy się "bzykanie" tylko więź emocjonalna a cały czas się obracasz w temacie takim jak "masturbacja", "braku erekcji", "oglądaniu pornosów" itp Może wolałabyś takiego faceta który pare razy był u prostytutki i skłamał że miał partnerki ? Jak wcześniej pisałem nie mam przesadnie rozbuchanego libido więc nie szukam kobiety z "normalnym apetytem seksualnym" tylko taką "dziwaczke" jak ja.

385 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-10-27 15:37:11)

Oj Averyl, najpierw potępiasz dane zachowanie, a potem wpadasz w swój krytykowany schemat.

Jakbyś się biła sama ze sobą.

No i ten tekst, że prawiczki myślą tylko o seksie w związku, a nie o partnerstwie, hehe, bo ci się metki skończą za chwilkę.

Czyli mówisz, że facet który traktuje kobiety jako seksualne zdobycze, bo ma powodzenie, zapewni jej większy komfort psychiczny w związku.

no no, powodzenia.

386 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-10-27 15:46:52)

Revenn napisał/a:

Zastanawia mnie jedno. Co ci ten biedny 26 letni chłopak zrobił że tak ci żółć wylała. Zgwałcił, poniżył czy zrobił inną krzywde. Piszesz że w związku nie liczy się "bzykanie" tylko więź emocjonalna a cały czas się obracasz w temacie takim jak "masturbacja", "braku erekcji", "oglądaniu pornosów" itp Może wolałabyś takiego faceta który pare razy był u prostytutki i skłamał że miał partnerki ? Jak wcześniej pisałem nie mam przesadnie rozbuchanego libido więc nie szukam kobiety z "normalnym apetytem seksualnym" tylko taką "dziwaczke" jak ja.

Brawo! Wreszcie dotarłeś do sedna - gość, który ma tyle lat i dorabia sobie filozofię do seksu, jest tak bardzo zafiksowany na tworzeniu złudzenia, że obrana droga jest słuszna, że nie jest w stanie zbudować związku z kobietą. Na ogół tacy ludzie mają mocno zjechaną psychikę, przez te wszystkie lata de facto rozbudowują swoją kompleksy. Nie chodzi tylko o sferę łóżkową, tak jak wcześniej pisałam - taki facet ma problem ze zbudowaniem dobrej relacji z kobietą. Jeżeli facet jest super (pracowity, inteligenty, zaradny, przystojny - same zalety), to dlaczego nie może znaleźć sobie dziewczyny? Może jednak jest infantylny, zakompleksiony w relacjach międzyludzkich?

Znowu wszyscy zakrzyczą, że szufladkuję, ale jeśli podstawowym kryterium jest - by dziewczyna była dziewicą, to na kogo trafiasz? Przecież w normalnych relacjach - najpierw ludzie się poznają, a dopiero potem rozwija się sfera intymna.  Jako prawiczek - odpadniesz już w przedbiegach, im starszy jesteś tym trudniej o te dziewice, a dla tych pozostałych nie jesteś zbyt atrakcyjny jako facet. OK, być może jakąś doświadczona kobieta doceni, że potrafisz trzaskać kasę, albo będzie potrzebowała kogokolwiek.

RavenKnight - facet który wie jak traktować kobietę, spotyka się z właściwą reakcja ze strony kobiety.
Ok, ja tego nie kupuję, ale skoro prawiczek potrafi zaspokoić kobiece potrzeby, to chyba powinien oganiać się od nadmiaru chętnych, powinien wybierać, przebierać. Z tego co ja widzę jest dokładnie na odwrót.

387

Może dlatego że nie jest przystojny, a na dodatek jest flegmatykiem, przez co jest nieatrakcyjny mimo fajnego charakteru.

Ale ten, lepiej od razu mu wmówić, że to jest wina że jest nieudacznikiem, a nie że nie dane mu było spotkać kobiety, która doceni go kim jest, a nie dokona tak powierzchownej oceny jak averyl - czyli jak gówniara, bądź wyrachowana kobieta 30+, obliczająca jakie korzyści może wynieść ze związku z danym facetem.

388

Jeśli przy jego flegmatycznym charakterze starczy mu energii, by kogokolwiek poznać, i mimo swoich wad - taki prawiczek przebrnie przez wstępny etap poznawania....

sorry nie doczytałam między wierszami - znowu winne te głupie baby  - albo gówniary, albo wyrachowane, albo używane... nie potrafią dojrzeć pięknego charakteru.

389

Averyl napisał/a:

Jeśli przy jego flegmatycznym charakterze starczy mu energii, by kogokolwiek poznać, i mimo swoich wad - taki prawiczek przebrnie przez wstępny etap poznawania....

Po czym obrzydzisz się, bo jest okrutnym prawiczkiem, sama pisałaś że czułaś niechęć.

Averyl napisał/a:

sorry nie doczytałam między wierszami - znowu winne te głupie baby  - albo gówniary, albo wyrachowane, albo używane... nie potrafią dojrzeć pięknego charakteru.

To już twoje, durne jak zazwyczaj wnioski, odwołuje się chociażby do twoich wypowiedzi i niechęci do prawiczków i natury ludzkiej, że się lubi atrakcyjnych ludzi, także ten głupia baba jesteś.

390 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-10-27 16:21:33)

RavenKnight - po prostu widać, słychać i czuć z dala, że facet jest prawiczkiem, tak jak Gary napisał - błędne koło.

Gość jest nieatrakcyjny - nie ma kobiety, nie ma kobiety - bo jest nieatrakcyjny.
Możesz opowiadać o tym jakie nadzwyczajne zalety ma taki prawiczek, co z tego, skoro nie interesuje to żadnej dziewicy.

... wiesz jest jeszcze grupa kobiet, które lubią być nieszczęśliwe, a nuż może jakaś się skusi

Posty [ 326 do 390 z 520 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Prawiczek - szukam szczerych odpowiedzi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024