Nigdzie nie widzę takiej opcji. Chyba się nie da. Dobrze, DW
A co myślisz o tej aplikacji? https://www.clubhouse.com/
Mam discorda, ale używam tylko ze znajomymi jak gramy razem online. Da się to zamontować na telefon?
Nie znam tej apki, więc ciężko mi się wypowiadać. Discord jest też na komórki.
Przeglądam czasem profile kobiet i takie znaleziska nie są wcale rzadkie (świeże, teraz znalazłam, bułka z masłem):
Inną sprawą jest to, że panowie stosują podobne kryteria w stosunku do kobiet odnośnie kwesti wagi.
Tak, to jest standard z tego co widzę. Ale nie widzę nic w tym złego. Każdy wybiera swoją potencjalną połówkę zgodnie z własnymi oczekiwaniami. Skoro dziewczyna najlepiej się czuje z wysokim gościem, to czemu jej zabraniać tego wyboru? Co do wagi tak samo. Przecież zdecydowana większość z facetów wybierze dziewczynę co ma normalną zdrową sylwetkę, zamiast takiej, co jednak ma więcej kg (i sam bym tak wybrał). Więc to działa w dwie strony. Niestety Kremik widzi tylko jedną.
Kremik ma rację w jednym - problem z portalami randkowymi jest jednak taki, jak on pisze (sam szukałem artykułów na temat algorytmu i działania tindera i chyba wszystkie to potwierdzają) - dziewczyny są skore dawać rzadziej like niż mężczyźni. I tu właśnie działa Zasada Pareto. Może to są wyższe wymagania niż mają faceci. Ale może dlatego, że dziewczyny bardziej wiedzą czego chcą i minimalizują szansę wtopy podczas spotkania? Nie mi to oceniać.
W każdym razie zwykła dziewczyna może mieć kilkadziesiąt like'ów dziennie, a facet ma szczęście jak ma cokolwiek
Dodatkowo algorytm Tindera to mega gówno z tego co czytam, więc nie dziwię się, że ludzie się wkurzają. Po paru dniach używania zwykle ta apka już się nie nadaje do niczego, bo już nie ma szans na dostanie like. Więc ludzie często co parę dni kasują konta i tworzą nowe.
EDIT: I koniec rozmów o tym osobniku, bo szkoda nerwów^^