Kiedy dojrzewaja panowie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Strony Poprzednia 1 49 50 51 52 53 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,251 do 3,315 z 5,918 ]

3,251 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-05 22:24:49)

Odp: Kiedy dojrzewaja panowie?

Przebujałem się też pól dnia na hamaku z wiernym kotem u wezgłowia śpiący dziś był bardziej ,ale całą prawie noc ganiał po domu ,
ciekawe że można by tu powiesić i z 10 takich hamaków,natomiast walka i obrona tego jednego jest chyba dużo zabawniejsza i niż logiczne rozwiązanie w postaci np dodatkowych hamaków.

To miłej zabawy w Wawie Adelo smile

Zobacz podobne tematy :

3,252 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-06-06 07:04:58)

Ja wczoraj zrobiłam sobie rano 3 godzinny spacer po parkach i słuchałam tego mnich, którego zarekomendował Pasławek. Miałam świetny poranek, było pięknie. Idę zrobić powtórkę.
Poranki są najlepsze. Udanego dnia wszystkim!

3,253

Kurde znowu w nocy nie mogłam spać.
to znaczy padłam jak kamień po 1:00 a poderwało mnie  w okolicach 4:00

3,254

A ja siedzę w Koneserze i czekam na otwarcie wystawy. Pogoda piękna topola wszędzie lata.

3,255 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-06 09:26:59)

adela 07 napisał/a:

A ja siedzę w Koneserze i czekam na otwarcie wystawy. Pogoda piękna topola wszędzie lata.

Na piechotę dotarłaś ?Do Konesera oczywiście a nie do Wawy

3,256 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-06-06 09:28:01)

W końcu pogoda znośna smile Jednym ze sposobów na rozładowanie energii, jakie stosuję powszechnie jest jazda rowerem, tak około 15 km dziennie minimum.:) Chociaż wyczynowcy pokonują i kilkadziesiąt..
W każdym razie świetnie się czuje, jak wiatr rozwiewa złe myśli smile
Do tego aparat i lornetka i już człowiek niczego więcej nie potrzebuje big_smile

3,257 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-06 09:44:37)

A jaką masz lornetkę?
Moja to zabytek jest radziecki TENTO z chyba 85 roku nie pamiętam już nawet ile za nią zapłaciłem w sklepie
7x50 wygląda jak nowa w sumie
jest bardzo dobra jak dla mnie.

3,258

adela 07 napisał/a:

To niedaleko mnie ;-) Ale nie byłam tam ostatnio. Co to za wystawa?
Teraz kwitnące akacje niesamowicie pachną. Chodzę po mieście i niucham.

Ja w Skaryszaku wczoraj byłam zagadałam do wiewiórki a ta na mnie wskoczyła zaaferowana zwisającą słuchawką i podrapała mi nogi. A dzisiaj poznałam dziewczynę, która okazało się ma podobne upodobania. Chyba dołączy do nas na kursy. Za niedługo idę potańczyć nad Wisłą pierwszą tegoroczną ruedkę. O ile będziemy mieć wystarczająco ludzi.

3,259 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-06 15:24:04)

Adela to światowa kobieta jest smile Co wy se myślicie "czereśniaki" smile
co prawda nie jestem z Pragi ale nawet jak bym był to i tak nie wiedziałem że w Koneserze będzie wystawa Banksy ego
tylko od Adeli się dowiedziałem smile

3,260

Adela "Tropem ginących gatunków"?

3,261

Adela to pewnie teraz po starówce śmiga ale pisała kiedyś o zbliżającej się wystawie brytyjskiego artysty o pseudonimie Banksy i że się wybiera na nią.
https://static.bimago.com/mediacache/catalog/product/cache/7/4/132447/image/650x440/87046e94cf031c6d2de5050d5bbd9c34/132447_1.jpg

3,262 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-06-06 15:23:33)

Ooooo bardzo mi się podobają grafiki i murale Banksy.

To Widzieli wy? Mocne wrażenie na mnie zrobił

https://i.imgur.com/3yw7eHx.png

3,263

Słyszałam o tej wystawie ale myślałam, że już była.
W takim razie może jeszcze się wybiorę.
Ciekawe ma prace

3,264 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-06-06 18:37:34)

Pasławku, jasne że piechotą. Przecie to rzut beretem od Wschodniego. Tak jak radziłeś smile
Aniuu ta wystawa chyba do września będzie?
A jakie tańce uprawiasz?
Wracam ŁKA do domu . Wystawa świetna, Praga- urokliwa. Nałaziłam się cały dzień, więc zmęczona też jestem
Ajko- ta o gatunkach teżjeszcze jest , widziałam plakat i pomyślałam " gnijących gatunków"??
Moje dziecię natomiast napis na szpitalu " szpital okultystyczny"- w dodatku obok kościoła smile

3,265 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-06-06 19:20:48)

A ja właśnie czytam, że z Zakopca do Krakowa jedzie się teraz 6 godzin. I tak mi się pewna scena przypomniała lol

3,266

adela kubańskie. Tańczy się po kole, w parach lub solo. Poniżej przykład. Na spontanie tańczy się prostsze figury oczywiście. Ta chorełka jest trochę pokręcona
https://www.youtube.com/watch?v=b4jaXaC … b0nzDGgp55

3,267

adela 07 napisał/a:

widziałam plakat i pomyślałam " gnijących gatunków"??
Moje dziecię natomiast napis na szpitalu " szpital okultystyczny"- w dodatku obok kościoła smile

Omg ja co chwilę albo co nie doczytam, albo przeinaczam. Genialnie wam to wyszło lol
Ja tak jak pisałam wcześniej zrobiłam przekrętasa, który ostatni pamiętam to origami, przeczytałam orgiami.

Ania fajne te tańce. Mi się zawsze wydawało, że jestem giętka tanecznie. Jak przed pandemią poszłam na koncert Hang Massive i tam sobie wszyscy podrygiwali, to poczułam, że ruchy mam mega drewniaka smile. Ale w domu jak się wygłupiam to wszystko wraca do normy. Chyba jakaś krępacja przed ludźmi się na koncercie objawiła.

3,268

haha mi się też czasem wydawało, że nieźle już tańczę, nieźle wychodzi, a potem hmm zobaczyłam się na filmie raz i drugi i nie do końca tak to sobie wyobrażałam ;-)
To są totalnie moje rytmy i ten taniec, to co mi w duszy gra, ale ja jestem trochę takim sztywniaczkiem. Chociaż koordynację mam całkiem niezłą i progres jest.

"Chyba jakaś krępacja przed ludźmi się na koncercie objawiła." trema przed ludźmi. W Polsce ludzie bardzo oceniają, krytykują, więc nic zaskakującego, większość ludzi tak ma

3,269

adela 07 napisał/a:

Pasławku, jasne że piechotą. Przecie to rzut beretem od Wschodniego. Tak jak radziłeś smile
A jakie tańce uprawiasz?
Wracam ŁKA do domu . Wystawa świetna, Praga- urokliwa. Nałaziłam się cały dzień, więc zmęczona też jestem
Ajko- ta o gatunkach teżjeszcze jest , widziałam plakat i pomyślałam " gnijących gatunków"??

Fajnie że byłyście we dwie z córką i że się wam podobało .
Praga się zmieniła bardzo.

Aniu - czapki z głów .

3,270

Misinx napisał/a:
R_ita napisał/a:

To i za usciski też i jeszcze raz dziękuję smile Jedno trzeba przyznać- by się te moje pluskwy wyrzec siebie nie mogły, bo mała jest niemal totalnie w kolorze taty.
Ja akurat z Bieszczadami przyjemności nie miałam, ale Karkonosze znam jak własną kieszeń i uwielbiam.

Pasławek i Ajko same mądre rzeczy Anii napisali. Aniu, a czy mogę podpytać jak sytuacja z siostrą? Oczywiście nie odpowiadaj, jak nie chcesz, zrozumiem, trudne tematy.

Rita mnie zawsze ciekawiło... To Ty jesteś na tym awatarze ? smile

Niii smile ale mogę coś od biedy w prywatnej podesłać.

Ranna_panna serdecznie dziękuję!

Aniuu podziwiam także! Uwielbiam kubańskie i ogólnie latynoskie tańce, w ogóle klimaty latynoskie - jedzenie, muzyka, taniec i energia są fantastyczne i już teraz wiadomo co Tobie w duszy gra smile U mojej siostry na weselu był pokaz bachaty i w ogóle taka konwencja latynoska. Mega chciałabym się nauczyć bachaty, szczególnie sensual, może będzie dane!

3,271

https://youtu.be/7Z9oob0WRmE
Ja kiedyś coś tskiego tanczyłam. A dokładniej przez rok uczyliśmy się z M.
Ale jak zobaczyłam się na filmie też mi się nie podobało. W każdym razie zabawa była świetna. To się nazywa Lindy Hop.

3,272 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-06-06 22:36:21)

paslawek napisał/a:

Fajnie że byłyście we dwie z córką i że się wam podobało .
Praga się zmieniła bardzo.

Aniu - czapki z głów .

Pasławek, ale mnie tam nie ma na tym nagraniu, czapki z głów ale dla tancerzy ;-)

adela 07 napisał/a:

https://youtu.be/7Z9oob0WRmE
Ja kiedyś coś tskiego tanczyłam. A dokładniej przez rok uczyliśmy się z M.
Ale jak zobaczyłam się na filmie też mi się nie podobało. W każdym razie zabawa była świetna. To się nazywa Lindy Hop.

Też mi się podoba Lindy Hop i myślałam o tym również kiedyś, ale wtedy był jakiś problem z zapisem, chyba partnera brakowało. W sumie dobrze, bo kubańskie podobają mi się bardziej i na razie nie mam chęci rozpraszać się na inne style. Czuję, że to jest coś dla mnie. Żeby dobrze tańczyć, to jednak trzeba wiele wiele godzin trenować :-) Nagrania również bardzo się przydają, żeby wychwycić nad czym pracować.

3,273

adela 07 napisał/a:

A jakie tańce uprawiasz?

smile oby nam takie szpitale nie były potrzebne smile

3,274

R_ita napisał/a:

Ranna_panna serdecznie dziękuję!

Aniuu podziwiam także! Uwielbiam kubańskie i ogólnie latynoskie tańce, w ogóle klimaty latynoskie - jedzenie, muzyka, taniec i energia są fantastyczne i już teraz wiadomo co Tobie w duszy gra smile U mojej siostry na weselu był pokaz bachaty i w ogóle taka konwencja latynoska. Mega chciałabym się nauczyć bachaty, szczególnie sensual, może będzie dane!

Trzeba realizować marzenia ;-) Jak małą trochę odchowasz to pewnie przyjdzie czas i na to.

Je też myślałam, że to Ty na tym zdjęciu

3,275

aniuu1 napisał/a:

Pasławek, ale mnie tam nie ma na tym nagraniu, czapki z głów ale dla tancerzy ;-)

Nie no zdaje sobie sprawę z tego ,ale jak potrafisz tak jak oni nawet trochę to i tak dla mnie niesamowite jest.

Misinx napisał/a:

R_ita napisał/a:

Misinx mistrzowskie zagranie smile jestem pod wrażeniem,ale jak wyłudzisz zdjęcie Eli to będzie dopiero coś smile

3,276

Pasławek dzięki. Potrafię, coraz lepiej wychodzi :-) Niedługo mam nagranie pierwszej choreografii którą robimy od kilku miesięcy

3,277 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-06-07 08:55:31)

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:

R_ita napisał/a:

Misinx mistrzowskie zagranie smile jestem pod wrażeniem,ale jak wyłudzisz zdjęcie Eli to będzie dopiero coś smile

Tak jakoś samo wyszło big_smile

Zdjęcie Eli ?? Mission impossible. Ja się nie podejmuję. Ty spróbuj big_smile

R_ita napisał/a:

Nawet nie śmiałem prosić, ale będzie mi bardzo miło smile

3,278

Aniu, też robiliśmy choreogrsfie chociaż ja sztywna nieco jestem i średnio mi to szło. Sama, w domu- jak Ajko-pełen luz i o niebo lepiej i naturalniej.
Partnerów zawsze brakuje, co nie?

3,279 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-07 10:59:18)

adela 07 napisał/a:

Aniu, też robiliśmy choreogrsfie chociaż ja sztywna nieco jestem i średnio mi to szło. Sama, w domu- jak Ajko-pełen luz i o niebo lepiej i naturalniej.
Partnerów zawsze brakuje, co nie?

Partnerzy  badają z czego są ściany ,czy z cegły,czy gips-kartonu,a może z suporeksu big_smile
to bywa bardzo zajmujące smile

3,280

Pasławku na kurs najlepiej zapisać się z partnerem- wtedy jest pewność że zajęcia będą szły sprawnie. Nieśmiałość się przezwycięża gdyż i tak każdy tañczy z każdym. Taka zasada. A na potańcówkach też to obowiązuje. Chociaż nikt do niczego nie zmusza , ludzie są też na różnych poziomach zaawansowania. Ale i tak na naszych łódzkich tañcach ti panie czekały aż się jakiś facet zwolni i łapały go za frak. Ja  aż taka śmiała nie byłam żeby aż tak czatować , no ale to fajne jest , ludzie szybciej się poznają.

3,281 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-06-07 11:18:19)

Uwielbiam patrzeć, jak się ludzie pięknie poruszają, zachwyca mnie to.
Sama uwielbiam tańczyć, ale niestety nie najlepiej sobie z tańcem radzę, bo to znowu skutki zdrowotnych perypetii. Nawet na kurs tańca kiedyś poszłam, ale niewiele pomogło. Piekielnie mnie to krępuje i sprawia, że również o wiele lepiej wychodzi mi w samotności, gdy nikt nie widzi.
Solo się jeszcze pokiwam, ale kompletnie nie umiem się skoordynować w tańcu z partnerem i zawsze ich proszę o niezamiatanie mną po parkiecie smile

3,282

adela 07 napisał/a:

Pasławku na kurs najlepiej zapisać się z partnerem- wtedy jest pewność że zajęcia będą szły sprawnie. Nieśmiałość się przezwycięża gdyż i tak każdy tañczy z każdym. Taka zasada. A na potańcówkach też to obowiązuje. Chociaż nikt do niczego nie zmusza , ludzie są też na różnych poziomach zaawansowania. Ale i tak na naszych łódzkich tañcach ti panie czekały aż się jakiś facet zwolni i łapały go za frak. Ja  aż taka śmiała nie byłam żeby aż tak czatować , no ale to fajne jest , ludzie szybciej się poznają.

No i Adela podsunęłaś mi jeszcze jeden genialny sposób na poznanie kogoś na dłużej. Nie pisze o tobie jakby co, tylko ogólnie. Dać ogłoszenie, ze szukasz kogoś na partnera do kursu tańca na taki i taki czas. Jest fajna okazja na dłuższą znajomość (niekoniecznie związek), którą można rozwijać w bezpiecznych, zaplanowanych warunkach.

3,283

Ajko, chciałabym zwrócić uwagę na coś, co poruszyłaś w innym wątku - zrozumienie swojej odpowiedzialności za kształt związku i jego rozpad. Nie chcę mówić o moim małżeństwie, bo to zamknięty temat, ale ja też - tak jak TY - zrozumiałam, co zrobiłam nie tak. To my dwoje budowaliśmy tamtą relację, to my mieliśmy wzorce wyniesione z domu każdego z nas i to my działaliśmy zgodnie z wyuczonymi wzorcami. Pech chciał, że kiedy zrozumiałam, że chcę się zmienić, by nasze małżeństwo było lepsze, odkryłam, że on jest mocno zakochany i to nie we mnie. Nazwijcie to zdradą, ale z perspektywy czasu ja mam świadomość, że on zakochał się w kobiecie, która była idealnym partnerem dla niego. Po prostu w młodości decydując się na związek nie dokonaliśmy najlepszego dla siebie wyboru, popełniłam błąd w wyborze, co zresztą też sobie wybaczyłam. A może moim/naszym zadaniem było po prostu przerobienie tych wyniesionych z domu wzorców, ich zmiana?

3,284

Symbi napisał/a:

A może moim/naszym zadaniem było po prostu przerobienie tych wyniesionych z domu wzorców, ich zmiana?

Ja tak to właśnie intuicyjnie czuję. To było właśnie po to. Każdą ważniejszą relację w życiu ludzi (nie tylko związki)widzę jako coś co ma nam pozwolić stać się w miarę świadomymi ludźmi, którzy dzięki błędom i sukcesom decydują co dla nich jest ważne, od czego trzeba uciekać, a co trzeba puścić bo szkoda na to krótkiego życia, czym delektować, bo tak jak to napisałaś to też kiedyś może przeminąć.

Oczywiście w życiu dalej pełno jest potknięć, ale jakoś jak się odnalazło siebie  to jakoś trochę łatwiej.

3,285 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-06-07 17:48:13)

Myślałam o tym wiele razy. Znalazłam kilka rzeczy, które TEORETYCZNIE mogłyby wpłynąć na kształt zwiazku. Że powinnam byc bardziej stanowcza, więcej wymagać, ale na to że potrzebuje więcej ekscytacji nie wpadłam. Nie jestem zrzędą z kanapy. A jego poniosła "młodość i energia", jak sam powiedział. Wszystkiego nie da sie niestety przewidzieć. A magiczny moment przy wyborze partnera tez podejmowany jest zazwyczaj w czasie, gdy miłosć kwitnie. Zazwyczaj wtedy obie strony są przekonane o właściwym trafieniu , zwłaszcza gdy oboje są po przejsciach i maja za soba doświadczenia. Twój mąż, Symbi jak się w Tobie zakochał, też zapewne miał dobre intencje. A jak zakochał sie w następnej to założenia były podobne, czyli,no... jakby jest się wtedy w podobnym punkcie.
Nie wiem, czy jasno się wyraziłam.

Ajko- wspieranie samej siebie wcale nie jest łatwe, nie? Szczególnie, jak istnieje przekonanie o słabości, bylejakości i nieporadności. No bo jak dać siłę, której się nie ma?Jak ją z siebie wydobyć, skoro jestem przekonana o jej braku. Jakiś obłęd. Często z boku wygląda to wyuczona nieporadność. Może i nią jest, nie wiem, ale częste porażki tylko utwierdzają o byciu "wadliwym egzemplarzem".

3,286 Ostatnio edytowany przez Ajko (2021-06-07 18:20:29)

Adelo bo wspieranie siebie to nie jest siła, to nie jest pewność siebie, to nie jest stanie się mega mądrym i oświeconym. Wspieranie siebie to jest przyjęcie siebie taką jaką jesteś. To jest powiedzenie sobie dobra, lubię, kocham cię taką jaka jesteś. Nikt jak ja cię nie zna, wiem czego potrzebujesz, wiem czego sie boisz, wiem co ci się w życiu przytrafiło, zaopiekuję się tobą. Ta opieka to nie jest stanie się najlepszą opiekunką na świecie, tylko przyjaciółką przy której możesz być słaba, zwyczajna, leniwa, ale czasami jak masz siłę motywująca.
Adelo spróbuj jak kiedyś pójdziesz na spacer pogadać ze sobą sama, to wychodzi nieporadnie, ale wybacz sobie tą niezręczność i rozmawiaj sama ze sobą. Pytaj i odpowiadaj. Ja na tych spacerach ryczałam, ale działo się coś niesamowitego.

3,287 Ostatnio edytowany przez Symbi (2021-06-07 18:15:55)

Adelo, dlatego ja codziennie daję sobie nową szansę. Gdzieś kiedyś przeczytałam "nie możesz napisać nowego zakończenia, ale zawsze możesz napisać nowy początek". Wydaje mi się, że i tak jestem bardzo poukładana w stosunku do przeszłości, ale z drugiej strony tyle lat minęło, że mam już dorosłe dziecko, a było zupełnie malutkie, kiedy to wszystko się działo. Nawet jeśli wieczorem się potknę, następnego dnia rano mogę przynajmniej próbować zaczynać od nowa.
Ajko, tak masz rację, ja czuję dokładnie tak samo. Wiem na pewno, że wszystkie relacje, w których byłam, dały mi doświadczenia i perspektywy na życie, teraz wiem, co mogę dać i co chcę dostać. Jak zachorowałam i znalazłam się w klinice, powiedziałam lekarce, że czuje się tak, jakby mi wszystkie przeczytane przez całe życie książki stanęły naraz przed oczami i takie teraz mam doświadczenia.
Adelo, nie ma wyjścia, samemu trzeba być dla siebie siłą, nawet jeśli się wiele razy upada. Tobie pomogło bicie poduszki, ja wybierałam sen, ale też mało czułam złości, więcej smutku i żalu za utraconym szczęściem. Jednak jak napisała Pawlikowska "da się żyć bez powietrza". Terapeutka też poradziła mi, bym w chwilach płaczu zaopiekowała się sobą - samemu się objąć, przytulić, powiedzieć sobie np. "kochanie, jestem z Tobą, cicho maleńka, już dobrze". Ja nie byłam totalnie tego nauczona z domu.
Po latach zrozumiałam, że skoro go kochałam, to chcę jego szczęścia. A jego definicja szczęścia jest zupełnie inna niż moja, więc pragnę dla niego nie "mojego" szczęścia, ale szczęścia według "jego" wyobrażenia.

3,288 Ostatnio edytowany przez Symbi (2021-06-07 18:15:15)

.

3,289 Ostatnio edytowany przez Symbi (2021-06-07 18:14:50)

.

3,290 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-06-07 18:26:16)

Ajko- to ,o czym piszesz,  przyszło do mnie jakiś czas temu. To znaczy zaczęło się pojawiać, bo to jest , tak jak piszesz- proces. Zaczęłam się akceptować,a nawet czasem lubić. Tylko ja własnie muszę popracować nad pewnoscią siebie. Teraz mam taki dziwny czas, bo z jednej strony- terapia trochę ja podbudowała, a zdrugiej- doświadczam jakichś napadów lęku bez konkretnej przyczyny i to mnie osłabia.

"Można żyć bez powietrza"...
Mnie już chodzi o to, żeby on przestał być tym moim powietrzem. I czasem juz zalatuje nawet smrodkiem.

3,291

Wiesz, Adelo, mnie ktoś powiedział, że skoro to "powietrze"., to już nie miłość, tylko uzależnienie. Wiadomo, że przez tak długi okres czasu ludzkie życia i zależności splatają się ze sobą niby korzonki ciasno posadzonych roślin. Ale życie każe żyć także samemu, nieraz na ruinach czy skałach wyrasta nowe drzewo, jakby na przekór wszystkim okolicznościom. . Otwórz okno i niech się długo wietrzy, tyle ile potrzebujesz.

3,292

Jebaniutki zapuścił swój korzonek gdzie nie trzeba smile

3,293

paslawek napisał/a:

A jaką masz lornetkę?
Moja to zabytek jest radziecki TENTO z chyba 85 roku nie pamiętam już nawet ile za nią zapłaciłem w sklepie
7x50 wygląda jak nowa w sumie
jest bardzo dobra jak dla mnie.

paslawku Mam jeszcze jakiś pancerny radziecki zabytek(10x 50), ale go już nie używam. Obecnie raczej polegam na nowszych modelach wink

https://www.optyczne.pl/131-Test_lornet … LE_WP.html

To lornetka takiej średniej czy mocno średniej półki, ale daje radę smile Być może będę celował w coś ciut lepszego, ale jeszcze nie teraz. Te stare radzieckie czy NRD-wskie cacka to nieźle wytrzymałe są smile Można nimi gwoździe wbijać smile

3,294 Ostatnio edytowany przez Symbi (2021-06-07 19:50:03)

adela 07 napisał/a:

Jebaniutki zapuścił swój korzonek gdzie nie trzeba smile

Kup Round Up albo Klinik, wypala wszystko do cna.

3,295

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:

R_ita napisał/a:

No albo się dałam podpuścić i coś mało uważna byłam, albo sama wyskoczyłam przed szereg big_smile

3,296

Ciekawskie chłopaki są , Rito. Ale sami też się pokazali... Pasławek przynajniej.
Misinx mial w awatarze swoje zdjęcie, Ajko pokazala, na forum, ja też.

3,297

Rit_a jeśli to Ty to długość włosów idealna tongue wink

3,298

Adelo, no już podesłałam Misinxowi, no wink ja to szpieg jestem, ale Ajko i ty Adelo mi umknęłyście smile
Bagienniku, dłuższe o wiele big_smile

3,299

No proszę, w dwóch wątkach na raz infliltracja big_smile

Chyba muszę co nieco usunąć z profilu forumowego tongue

3,300

bagienni_k napisał/a:

No proszę, w dwóch wątkach na raz infliltracja big_smile

Chyba muszę co nieco usunąć z profilu forumowego tongue

jak widać jesteś łącznikiem między forum a FB smile

śpieszcie się smile

3,301

Że ja niby zacząłem? wink No nie przypominam sobie tongue

3,302 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-06-07 22:54:46)

Lucek zaczął przecież smile

nawiasem mówiąc to z Galerida cristata ani Lucek ( tak myślę smile ) ani ja nie mięliśmy nic wspólnego

3,303

Uff, to z moją pamięcią na szczęście nie jest najgorzej wink

3,304

Co to za szyfry? Co za Galerida? Gadać mi tu!

3,305 Ostatnio edytowany przez Symbi (2021-06-08 06:38:30)

Ta oto z linku, Adelo. Dzierlatka zwyczajna, pojawiła się i zniknęła.
https://www.netkobiety.pl/t125390.html
Bagienni_k całkiem w moim typie, może się podobać, tylko za młody dla mnie, no szczyl jeszcze wink
Misinx, wysłałam Ci zaproszenie na FB. Całkiem fajny jesteś, jak tak spojrzeć na zdjęcia te przy oknie.

3,306 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-06-08 06:52:57)

No widzę że Symbi celebruje poranek że hej. Ja niewyspana jestem o takiej porze także o celebrowaniu nie myślę.Dzierlatkę już kojarzę.
Misinx od rana podbudowany to i robota nir taka straszna już może?
Symbi, o jakim roześmianym zdjęciu na fb mówisz? Ja Ciebie nie mam w znajomych

3,307

A, owszem, kawę w blasku słońca na ganku wypiłam . Zaraz rebiata wstaje.
Ptaki mi  za oknem wyśpiewywały nie wiem od której, bardzo przyjemne spanie.

3,308 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-06-08 07:12:07)

Zapewne Adela o zdjęciu z Pingwinkiem na lodzie, które tu kiedyś  się pojawiło smile
U mnie ptaki wydzierają się od 5 rano mnie budzą.
Chyba mamy największe zaptaszenie w Polsce.. smile

Galerida to najwyraźniej taki męski żart i Bagiennik nadepnął komuś na odcisk to został przywołany do porządku wink

3,309

U mnie ptaki też rano się drą, mam dużo drzew eokoło. Ale budzą mnie częściej koty, zwłaszcza jeden.

3,310 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-06-08 07:58:50)

No to ja Wam powiem, że Rita i Symbi to naprawdę fajne niewiasty smile Rita to w sumie taka jak na awatarze wink A Symbi, Ciebie sobie jakoś inaczej wyobrażałem, ale rzeczywistość jest zdecydowanie na lepsze smile Na pewno mi nie wysyłałaś wcześniej zdjęcia.

3,311

Misinx napisał/a:

No to ja Wam powiem, że Rita i Symbi to naprawdę fajne niewiasty smile Rita to w sumie taka jak na awatarze wink A Symbi, Ciebie sobie jakoś inaczej wyobrażałem, ale rzeczywistość jest zdecydowanie na lepsze smile Na pewno mi nie wysyłałaś wcześniej zdjęcia.

A jak minął pierwszy dzieñ w prawdziwej pracy?

3,312

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:

A jak minął pierwszy dzieñ w prawdziwej pracy?

Bezproduktywnie big_smile Na co to komu ?

3,313

Może Tobie jednak?

3,314

adela 07 napisał/a:

Może Tobie jednak?

Co mnie ?

3,315

No potrzebne Tobie. Na przykład pensja.;)

Posty [ 3,251 do 3,315 z 5,918 ]

Strony Poprzednia 1 49 50 51 52 53 92 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Kiedy dojrzewaja panowie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024