Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 36 37 38 39 40 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2,406 do 2,470 z 9,305 ]

2,406

Odp: Sąsiad...111

No to czekamy na lody! big_smile Już mi dzisiaj nic nie zaszkodzi. Sony z Wilkiem w krzakach, coś Mu Sony zalicza, za jakieś krzaki! tongue Nie możecie po ludzku? Zaraz tacy leśni ludzie, w krzakach! Do lasu to ja uwielbiam chodzić na grzyby. Kiedyś pojechałem na mazury. Pierwsze co znalazłem to przepiękny prawdziwek koło domku (to ważne!) - potem poszedłem do lasu i przyniosłem jakieś siaty samych prawdziwków prawie! Kupiliśmy 4 zgrzewki słoików i 2 całe dni obieraliśmy i na ostro w occie z cukrem z przyprawami się 'samo robiło'. A więc na koniec coś wątpliwość mnie naszła i sprawdziłem w atlasie grzybów. I przyszła WIELKA wątpliwość, że pierwszy znaleziony prawdziwek to 'szatanik' (ten koło domku znaleziony). W zapędzie się nie zastanowiłem i poszło do wspólnej miednicy z innymi prawdziwkami co byłem ich pewny jak swojej niepokalanej prostoty osobistej. Niby ma coś się stać filoletowy ale... 2 dni roboty i z 60 słoików (nie pamiętam czy 3 zgrzewki po 20 czy 4 po 15) poszło się... wiadomo, prawda? Chyba najgorsze wakacje. big_smile Wtedy też hobby szukałem i sobie jednoukładowce 'ujeżdżałem' - lutownica, scalaki, wyświetlacze lcd - miał być komputerek do samochodu... wyszło, ze wolę grzyby big_smile Acha, wędkę zabrałem - ryby mnie totalnie olały... kupiłem od autochtona i ognisko się udało. Aby tym razem uniknąć zatrucia pokarmowego dokupiłem też wody ognistej! big_smile Wilków nie spotkałem sad a straszyli, żeby uważać bo takie to spryciule, że się już rowerami rozjeżdżają smile

2,407

SonyXperia napisał/a:

rh72 o co chodzi z tym dekielkiem? Ganiasz dekielki po Warszafffce ? Jest naprawdę z Toba coraz gorzej tongue Reszty, jak to mówi rasowa gimbaza, nie przeczytałam - za długie big_smile tongue

Dekielek, srelek... big_smile Czaiłem się od dawna, aby rymu podpasowało bo mi kiedyś coś ktoś o fochu pisał big_smile big_smile big_smile Właśnie dekielek nie uciekł, całe szczęście - moje osobiste mózgowe już dawno mi się pogubiły i w dekiel nie ma jak... sad Więc pilnuję tych przy samochodzie smile

2,408

rh72 Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok... a wszystko za sprawą dekielków big_smile tongue Co też fałszywe prawdziwki potrafią!! big_smile

2,409

Od tematu muszę odbiegnąć... big_smile Kobieta anonimowo napisała, że jej tak seksu brakuje, że ostatnio (znaczy się pewnie 'ostatnio' od kiedy pisała te słowa) dostała orgazmu podczas badania dopochwowego USG. Lekarz miał podobno minę big_smile Nie wiem, jak to kawal, to znowu o lekarzu? big_smile Czy tym razem o kobietach? Mix! tongue No to sobie kombinuję na jakie badanie się zapisać? Proktolog? Sony, nie czaj się, wiem, że byś tak doradziła smile Nieeee... Orgazmu nie dostanę, a co dopiero mówić o badaniu na NFZ (Dzień Świra sobie przypomniałem) big_smile

2,410 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 22:07:28)

rh72 Rekomenduję mniej grzybów, zdecydowanie mniej grzybów. W ogóle może już nie jedz żadnych grzybów. Ewentualnie wybierz jakieś naprawdę smaczne(?)

2,411

No i wypomniała... big_smile https://www.youtube.com/watch?v=AnHnzbprzz0
Ale ja teraz słucham Seal'a - właśnie leci (zwykle z komputera ale dzisiaj na kolumny zapodałem, jego się lepiej tak słucha) Amazing! smile

2,412

Po tym co Rh72 mi napisał o przebierankach to niech idzie na gastroskopie, może dostanie spełnienia jak Pani z jego żartu. big_smile

2,413

Wolfik big_smile  A nie korci spróbować...? Ty coś sporty ekstremalne lubisz smile Jak masz taki sympatyczny pyszczek jak wilk to nie będę miał nawet problemów z całowaniem. Co prawda będzie bez języczka ale ułożymy sobie życie big_smile Wyobraź sobie taką bajkę - ja i Ty na rowerze, najlepiej tandem, wiatr w uszach, słońce, świat się wokół śmieje. Zmienisz sobie nicka z AloneWolf na FinallyHappyWolf! big_smile

2,414 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-13 23:41:41)

Hahaha lol rh72 piękna ta Twoja kryptoreklama była lol a więc to takie prawdziwe oblicze PRu big_smile

2,415

Rh te lody Ci bardzo zaszkodziły, skoro już Wilka "rwiesz?:D mówiłam żeby nie jeść tongue się powstrzymać nie mógł:D

2,416 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-14 10:30:24)

Problemy z saturcją mojego mózgu to znane problemy... Ale Wolfa chyba poważnie przestraszyłem. Ma men branie, powinienem liczyć się z konkurencją i najpierw go emocjonalnie bardziej zaangażować. No za szybko, no zdecydowanie za szybko. smile Może jednak po pewnym czasie nieufności wróci zaciekawiony. Przecież to Jego już podwórko. Kto widział wilka, który nie dba o swoje terytorium? big_smile
Zdecydujcie się kobiety, to mi grzybki czy lody zaszkodziły? Ale może lody bo spożywałem i dodatkowo ciąg na Wolfa mi się wytworzył. Chyba więc lody. tongue

2,417

Hihihihihi smile Kinoman więc kiedyś muszę zgrzeszyć z tymi filmami i... zaspoilerować. UWAGA: SPOILER big_smile big_smile big_smile

http://joemonster.org/images/vad/img_40716/4e20db0f8df1834768b1ca4f2b936fe9.jpg

2,418

Masz rację Rh, lody mają "ciąg", ale do pewnego przystojniaczka, który siedzi teraz obok mnie:D cudowne niebieskie oczy i ujmujący uśmiech, ogromny urok osobisty, poza tym uważnie słucha co mówię i nie przerywa oraz szczerze śmieje się z moich żartów, czegóż mi do szczęścia więcej trzeba big_smile

2,419

To ja teraz mogę pomoralizować, jak Sony! big_smile big_smile big_smile Mniej grzybków, mniej grzybków tongue hahahaha big_smile

2,420

Zmartwię, grzybków nie było, lodów też nie, nawet wiśniówki nie było tongue wiem, że "boli", bo konkurencja i to duża, nie przeskoczysz, na 100% nie przeskoczysz:D

2,421

Lody, to co było??? tongue Jakbym miał nie przeskoczyć to byś nawet o tym nie wspominała. Popatrz teraz w głąb siebie. Twoje oczy stają się cięższe, ciało się rozluźnia... big_smile A to czemu gadasz ze mną a nie głuszysz konkurencję? big_smile Kobieto! big_smile Kolejne 2 strategie uruchamiasz: niedostępność i ograniczone zasoby smile Tak się te prawa nazywają... Co niedostępne to pociągające a co ograniczone to się trzeba spieszyć tongue

2,422

Pytaj co będzie, a nie co było tongue no i spojrzałam, tak, ciało rozluźnione, ale źrenice powiększone:D u mnie zawsze jedna strategia, najprostsza, ale najskuteczniejsza, bycie sobą, z reguły skutkuje:D masz rację, konkurencja ogromna, dlatego lecę głuszyć:)

2,423 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-14 14:12:52)

Lody, Ciebie trzeba mocno poznać aby wiedzieć, jak się z Tobą zachowywać. A jak człowiek pozna to strach... smile Ogłuszysz, wykorzystasz, porzucisz... Co się dzieje na tym świecie? Faceci chcą związków, kobiety tylko seksu. Jedna strategia? Jedna strategia? Kobieta napisała... Nazywa to osobowością i w to wchodzi pełne spektrum manipulacji zaczynając od makijażu a na szpilkach kończąc. Biedni my faceci. Trza być bad-boy. A i to już kobieta wykorzysta! big_smile Lody, ale w niedziele to Ty pewnie na mszy głuszysz? tongue Oj tam, Oj tam, znam odpowiedź... Idź się wyspowiadaj, biedny ksiądz, zemdleje co najmniej jak lody posłucha smile

2,424

Ja się pocieszam, że z żartów szczerze cieszą się tylko dzieci i Lody prowadzą tu jakąś zagrywkę. wink

2,425 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-14 14:42:19)

No to będzie się działo... tongue Wilk będzie do księżyca dzisiaj wył a ja może sobię tego proktologa umówię to się i pewnie żarty skończą... tongue Jakoś trzeba te demony z siebie wyrzucić! big_smile Lody, nie rań Wilka! sad  Napisz, że jesteś wierna... smile Mi wierna! smile
Sony, ponawiam pytanie... Ten Twój szofer to 'starszy pan' z taką śmieszną czapeczką czy bardziej czapeczkę zostawia i w pewne miejsce nie zabiera? big_smile Pytam, bo sobie definicję szofera buduję i potrzebuję jakiegoś przykładu z życia, jak to jest... smile

2,426

Wilk, ja tam czuję, że obie Panie sobie z nas dworują i za naszymi plecami swoje robią... sad Internet to zdradliwa rzecz, diabelska... Więc może sobie listy popiszemy? Takie standardowe, na papierze, najlepiej 'czerpanym'... smile Będzie dla pokoleń a my dla nich wyjdziemy na bardziej ludzkich, że emocje mieliśmy i kiedyś człowiek to marzył. Ku pamięci... Teraz nawet foto to nikt nie wydrukuje. Specjalnie sobie drukarkę do fotografii kupiłem - taką termosublimacyjną, lepsze kolory, lepszy papier. No dobra, przyznaję, więcej zabawy! tongue

2,427

Jakby była wyluzowana atmosfera to trzeba zapamiętać ten trick - tylko, że ja nie piję aż tak dobrze! sad
Rozmowa wstępna:
- Jakie są twoje mocne strony?
- Alkoholizm.
- To jest twoim zdaniem mocna strona?
- Pani po prostu nie widziała jak ja piję!

2,428

Wiecie co? Kiedyś sławetny Tomasz Knapik opowiadał taką hisorię - mi się ona przypomina, gdy coś traci ciut na znaczeniu słownym smile Jak czegoś nie można dojść, coś jest niejasne itp... Więc opisywał on, że na początku swojej kariery, gdzie wiele się uczył jeszcze bo nie rozumiał typowo co się mówi, jak i kiedy... Miał do tłumaczenia jakiś chyba turecki film. Wszedł do studio dźwiękowego i ładnie mu idzie, bez dubli, skończył, wychodzi i wszyscy zadowoleni i mu gratulują... On coś niezadowolony, skwaszony. Więc się go pytają co się stało? Gościu na to, że w połowie filmu skończył mu się tekst...! Więc co zrobiłeś, przecież było OK...? No cóż, facet zaczął czytać tekst od początku smile. To słyszałem w jakimś z nim wywiadzie... tongue I po co komuś sens?!!! To piszę z całą świadomością na kobiecym forum! big_smile

2,429 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-14 22:01:51)

Rh72 ta piosenka, którą tu kiedyś wrzuciłeś to plagiat, w 100% zgodną muzykę ma ta piosenka:

No to teraz się Ciebie pozbędę big_smile, a potem wykoszę resztę konkurencji łącznie z niebieskookim od Lodów. tongue

2,430 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-14 20:27:04)

rh72, ponawiasz pytanie, więc odpowiadam: ten mój szofer to 'starszy pan' z taką śmieszną czapeczką, którą bardziej zostawia i w pewne miejsce nie zabiera hmm  i od razu zastrzegam, że gdybyś chciał równać w kierunku mojego szofera, to nie zamierzam pytać o to czy podrywał kiedykolwiek "na wizytę u proktologa" hmm

2,431 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-14 20:56:01)

Po pierwsze: biedny Wilk sad ja bym tam Ciebie podrapał za uchem. Miłości szuka... smile Szukaj, szukaj, wyj do księżyca...! Niech która doceni i dźwięk i te starania... smile Jak Ty będziesz tą konkurencję kosił? Kosiłeś kiedyś kosą? Fajna sprawa - ja i sierpem kiedyś trawę ciąłem i krowy kiedyś doiłem i konia za chrapy przytuliłem smile I z ś.p. wujkiem kosze wilklinowe plotłem (acha - próbowałem, ok...) Fajne przeżycia - ale tylko hobbystycznie, jak się wyjazd na wieś trafił. Koty zamęczałem, kury goniłem (a kogut i gęsi mnie goniły) a raz to nawet w dużym krzaku pokrzyw wylądowałem. smile Sobie mówcie ale uwielbiam wieś. Wiem co piszę, teraz tam zrobić łazienkę to no problem a internet wszędzie. Na starość sprzedam to mieszkanie i się przeprowadzę! Albo i wcześniej - teraz już i tak problem z dojazdem... Ale może? Mam co kombinować big_smile
Sony? Z proktologiem to sobie wyobraziłem, że wtedy to trudno żartować chociaż znając siebie spore ryzyko istnieje smile Tam się niby żarty kończą. Ciebie trzeba inaczej podrywać! big_smile A jak masz szofera bez czapeczki to nie ma nawet jak podrywać sad A o Was w ogóle trzeba się starać tongue Tylko byście człowieka ze strefy komfortu wyciągały, nerwy testowały... Aż się żyć chce, co Wilk? tongue Znajdziesz gdzieś uległą owieczkę i beeeeeee....! Te parzurzaste najlepsze big_smile Uległa Sony! big_smile big_smile big_smile To będzie szokunia-matata! big_smile big_smile big_smile Sony? Miau! Miau! big_smile

2,432

Rowerowcy? W biurze u mnie koło wnęki kuchennej na open space zamontowali rowerki stacjonarne ale takie, że masz stolik przed siodełkiem więc można sobie coś pić czy szamać, rowerek ma tylne koło, jak zwykły - tylko na jakimś oporze ono stoi. NIkt się nie pcha sad
big_smile big_smile big_smile

2,433

rh72, odstaw to, co bierzesz albo bierz mniejszą dawkę big_smile tego się już nie da czytać tongue

2,434

Taaaaa.....najpierw szukają pazurzastych, a potem płaczą, że pazury za głęboko wbijają tongue

2,435 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-14 21:38:35)

Sony... Oj tam, oj tam! Za co się gniewasz? tongue Za 'uległą'..? No dobra, tutaj przyszalałem big_smile

EDIT: wyczuła... a Supradyn sobie kupiłem... Naprawdę już daje efekty? smile Cieszyć się, czy płakać? Odstawić? tongue

2,436

lody miętowe napisał/a:

Taaaaa.....najpierw szukają pazurzastych, a potem płaczą, że pazury za głęboko wbijają tongue

lody... parzurzastych - to nie był błąd tongue Na pazurki to tylko z chmurki big_smile Uruchomiłaś mi w duszy poetę big_smile big_smile big_smile
Pewnie, że szukają takich - jakie 'płaczą'? Z dumą ślady potem noszą i się chwalą! Udają, że płaczą... smile Ale lody to tylko słodkie, pazurki stępione, sama słodycz big_smile Saaaaama! Gdzie tu pazurki? Lody? big_smile

2,437

Lody słodkie tylko bywają, a nie są, sama, bo pazurki lubię wbijać do krwi tongue

2,438

Lody... Ja Ci kompletnie nie wierzę! Skąd jesteś? tongue

Nie wierzę w nic, nie pragnę niczego na świecie,
Wstręt mam do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów:
Posągi moich marzeń strącam z piedestałów
I zdruzgotane rzucam w niepamięci śmiecie.

A wprzód je depcę z żalu tak dzikiem szaleństwem,
Jak rzeźbiarz, co chciał zakląć w marmur Afrodytę,
Widząc trud swój daremnym, marmury rozbite
Depce, plącząc krzyk bólu z śmiechem i przekleństwem.

I jedna mi już tylko wiara pozostała:
Że konieczność jest wszystkiem, wola ludzka niczem —
I jedno mi już tylko zostało pragnienie

Nirwany, w której istność pogrąża się cała
W bezwładności, w omdleniu sennem, tajemniczem,
I nieczując przechodzi zwolna w nieistnienie.

2,439

Czyli niewierny Tomasz jesteś? ja wiem, Ty wszystko organoleptycznie chciałbyś sprawdzać tongue

2,440

Moje ulubione słówko - 'organoleptycznie' big_smile Wierny, wierny! A Tobie niewierzący smile Sobie niebieskookiego blondasa znalazła i się chwali. Druga szofera i się chwali. A my sobie z Wilkiem po kocie zafundujemy smile Wilk, zamilcz i nie mów tylko, że kotów nie lubisz! tongue Ryśka byś nie lubił? smile

2,441

Ale to dobrze, że nie wierzysz, tak ma być:P jaki blondyn? Tylko brunet tongue

2,442

rh72, Ryśka w to nie wrobisz tongue

Idą sobie dróżką trzej przyjaciele: miś, łoś i ryś. Ten pierwszy oznajmia:
- Wku*wia mnie to "ś" na końcu. Takie "ś" jest pedalskie, ciotowate i w ogóle!... Od dzisiaj koniec z misiem. Jestem Niedźwiedź! Bo powiadam wam:
- Kto ma "ś" na końcu, ten fujara i gej. Amen. Łoś zorientowawszy się w beznadziei sytuacji, bo wszak łoś to łoś i nic nie poradzisz, w panice szarpie za ramię Rysia:
- Ej, ku*wa, powiedz coś, Ryś. Przecież my nie geje, prawda?! No powiedz coś...Ryś!...
Na to ryś dostojnie:
- Ryszard, pedale, Ryszard...

2,443

SonyXperia napisał/a:

rh72, Ryśka w to nie wrobisz tongue

Idą sobie dróżką trzej przyjaciele: miś, łoś i ryś. Ten pierwszy oznajmia:
- Wku*wia mnie to "ś" na końcu. Takie "ś" jest pedalskie, ciotowate i w ogóle!... Od dzisiaj koniec z misiem. Jestem Niedźwiedź! Bo powiadam wam:
- Kto ma "ś" na końcu, ten fujara i gej. Amen. Łoś zorientowawszy się w beznadziei sytuacji, bo wszak łoś to łoś i nic nie poradzisz, w panice szarpie za ramię Rysia:
- Ej, ku*wa, powiedz coś, Ryś. Przecież my nie geje, prawda?! No powiedz coś...Ryś!...
Na to ryś dostojnie:
- Ryszard, pedale, Ryszard...

Dobre... Gościu powinien bez paniki skwitować: mów mi Łoszard big_smile A tak serio to ja chciałem kiedyś być misiem... big_smile SERIO! MIS = Manager of Information Systems, w skrócie MIS'iem. Teraz podchodzisz do kobiety i się kobieta pyta w pewnym momencie: 'co robisz?' 'aaaa... jestem misiem'. I co? Zrozumie człowieka, że prawdę mówi? Potem kobiety podejrzewają facetów o jakieś kłamstwa, motanie się... A tu po prostu brak zrozumienia big_smile

2,444 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-14 22:13:51)

lody miętowe napisał/a:

Ale to dobrze, że nie wierzysz, tak ma być:P jaki blondyn? Tylko brunet tongue

Kurczę, lody! Sprawdziłem... Naprawdę nie napisałaś że blondyn ale niebieskie oczy mi się skojarzyły. Wilk musi się teraz bać! big_smile A że Ciebie słucha ten brunet? tongue Coś podejrzane i się do Ciebie uśmiecha... No więc uprzedź gościa w jakie się pcha problemy! big_smile

2,445 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-14 22:19:54)

Dobre Sony. big_smile Poprawiłaś mi humor na koniec dnia. smile

Sony znasz może kogoś kto pracuję w Delphi w Krakowie? Bo zamierzam tam uderzyć do pracy i nie chce znowu być skreślony przez za wysokie wymagania finansowe. wink Opinię mają straszne, z tego co piszą to tam jest gorzej niż tu gdzie obecnie pracuję. wink

A rh72 niech sobie sam spada popedałować na tandemie z Ryśkiem. tongue

Edit. Rh72 wilki niczego się nie boją. wink Co najwyżej zaatakują jak są głodne. tongue

2,446

Jak to chciałeś być? Przecież jesteś misiem:)

2,447 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-14 22:21:40)

Lody! Baca, się umówiliśmy, że baca! Co ma piernik do wiatraka? big_smile Wiem, wiem, piernik będzie, że to ja... Wilk, ty jesteś dobry... Nawet na priva sobie priva nie załatwiasz. A ja się wahałem zapytac kobiet, jak sobie do fotela kierowcy przymocować taką poduszeczkę podlędźwiową aby nie spadała i nie było trwale przyklejone... big_smile Więc sobie kupiłem na allegro taką z odpowiednim mocowaniem big_smile A nie chcesz tego szofera u Sony wygryźć? Po co od razu Delphi? smile
I Damian! Damian, nie Rysiek! big_smile Hihihihi! Ewentualnie Łoszard! smile

2,448

Zapytam jak będzie taka potrzeba. tongue Na razie wszystko mówi, żeby tam nawet nie ruszać swoich 4 liter. big_smile

2,449

AloneWolf90 napisał/a:

Zapytam jak będzie taka potrzeba. tongue Na razie wszystko mówi, żeby tam nawet nie ruszać swoich 4 liter. big_smile

Sony i tak będziesz tajemnicza... tongue Ale Wilk ma szanse na to stanowisko? Oczywiście piszę o tym Delphi, przecież 'oczywiście'! big_smile

2,450 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-14 22:25:43)

Wolf Niestety nie sad nie mam właściwie w ogóle znajomych inżynierów o takiej specjalizacji  sad A opinie o nich skąd masz? Z netu?

rh72 chyba Daniel lol

2,451

SonyXperia napisał/a:

Wolf Niestety nie sad nie mam właściwie w ogóle znajomych inżynierów o takiej specjalizacji  sad

rh72 chyba Daniel lol

Ale tam pracują też inni pracownicy zwłaszcza finansowi, bo oni odpowiadają tam za finanse całego koncernu w Europie. smile A ja to co? tongue

Jakbym wiedział, że praca dla Inżynierów jest tylko w jakiś zadupiach to poszedłbym na informatykę albo matematykę i mieszkał sobie w jakimś ładnym dużym mieście jak Warszawa, Poznań czy Łódź. sad

2,452

AloneWolf90 napisał/a:

Jakbym wiedział, że praca dla Inżynierów jest tylko w jakiś zadupiach to poszedłbym na informatykę albo matematykę i mieszkał sobie w jakimś ładnym dużym mieście jak Warszawa, Poznań czy Łódź. sad

Nie żałuj... Nieźle trzeba mieć narąbane aby naprawdę informatykę lubić. smile Ja bym wolał mniejsze miasto. Takie około 50-100 tys mieszkańców, najlepiej. Aby kino było i to niekoniecznie objazdowe smile
A Kraków? Coś Ci się zapomniało... Sony, tłumacz Wilkowi, że możesz mieć 2 szoferów... Jeden od rowerów drugi od przekładania drążka aby kobiecie takimi rzeczami głowy nie zawracać, jak pisałaś big_smile

2,453

SonyXperia napisał/a:

rh72 chyba Daniel lol

Oj... Olbrychski się pogniewa tongue

2,454

Lody, a Ty skąd? Blisko Wilka? Bliżej mnie? big_smile Do którego bliżej? Ile km? big_smile

2,455

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wolf Niestety nie sad nie mam właściwie w ogóle znajomych inżynierów o takiej specjalizacji  sad

rh72 chyba Daniel lol

Ale tam pracują też inni pracownicy zwłaszcza finansowi, bo oni odpowiadają tam za finanse całego koncernu w Europie. smile A ja to co? tongue

Ano tak smile jednego już mam wink ale niestety firmy nie znam w ogóle hmm

2,456 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-14 22:41:54)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Nie żałuj... Nieźle trzeba mieć narąbane aby naprawdę informatykę lubić. smile Ja bym wolał mniejsze miasto. Takie około 50-100 tys mieszkańców, najlepiej. Aby kino było i to niekoniecznie objazdowe smile
A Kraków? Coś Ci się zapomniało... Sony, tłumacz Wilkowi, że możesz mieć 2 szoferów... Jeden od rowerów drugi od przekładania drążka aby kobiecie takimi rzeczami głowy nie zawracać, jak pisałaś big_smile

Ale ja lubię informatykę i matematykę dlatego o nich wspomniałem, nawet chodziłem do klasy matematyczno-informatycznej i pierwotnie chciałem iść na studia z informatyki. tongue Chyba mam narąbane w głowie. big_smile Widzisz ja teraz mieszkam w takim 80 tys mieście i w porównaniu z moim rodzinnym (240 tys mieszkańców) to prowincja, gdzie nie ma nawet porządnego basenu miejskiego czynnego cały rok, a ładny widok to trochę dla mnie za mało, nie powiem o brak w zaopatrzeniu w sklepach, do tego te puste ulice po 22 trochę mnie przerażają. Jak to mawia Bolek: "Nie o taką Polskę walczyłem". big_smile

2,457

AloneWolf90 napisał/a:

Edit. Rh72 wilki niczego się nie boją. wink Co najwyżej zaatakują jak są głodne. tongue

Hahahaha! Misia się byś bał... tongue Wilk, uważaj z wizerunkiem smile tongue Kociaku! lol

http://www.mirage-poerty.pl/images/easyblog_images/208/kot.jpg

2,458

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Hahahaha! Misia się byś bał... tongue Wilk, uważaj z wizerunkiem smile tongue Kociaku! lol

Dwa oblicza tongue Do wyboru w zależności od humoru tongue

2,459 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-05-14 22:49:56)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Dobrze, że nie wkleiłeś szczekającej chihuahua'y, bo bym się obraził, ale na tym twoim zdjęciu z kotem coś może faktycznie jest na rzeczy. tongue

Chyba odkryłeś moje demony. big_smile

2,460 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-05-14 22:48:22)

AloneWolf90 napisał/a:

Ale ja lubię informatykę i matematykę dlatego o nich wspomniałem, nawet chodziłem do klasy matematyczno-informatycznej i pierwotnie chciałem iść na studia z informatyki. tongue Chyba mam narąbane w głowie. big_smile Widzisz ja teraz mieszkam w takim 80 tys mieście i w porównaniu z moim rodzinnym (240 tys mieszkańców) to prowincja, gdzie nie ma nawet porządnego basenu miejskiego czynnego cały rok, a ładny widok to trochę dla mnie za mało, nie powiem o brak w zaopatrzeniu w sklepach, do tego te puste ulice po 22 trochę mnie przerażają. Jak to mawia Bolek: "Nie o taką Polskę walczyłem". big_smile

Widzisz, ja wychowany w takim miasteczku to mam ciągoty małomiasteczkowe. Aby praca godna zainteresowania była... To right. A co Ci coś, za późno? Człowieku, w tym wieku bierzesz się po prostu za informatykę i uczysz programować. Jak Ci pójdzie to się doszkalasz. Abyś umiał problemy rozwiązywać. big_smile To jest ból a nie studia... Ja już nie zwracam uwagi na studia ale umiejętności i znajomośc tematu - jak zatrudniałem ludzi. Jak tym się pochwalisz to możesz spoko być programistą - powołanie, praca i powoli Ci wyjdzie. Masz 26 lat! Chopie, życie przed Tobą big_smile A firma daje Ci najpierw 3 mce na sprawdzenie się, więc iformatykę możesz robić, aby na poważnie smile

2,461

Kobiety teraz chwilę pomilczą... big_smile Lucyfer 'leci' tongue

2,462

AloneWolf90 napisał/a:

Dobrze, że nie wkleiłeś szczekającej chihuahua'y, bo bym się obraził, ale na tym twoim zdjęciu z kotem coś może faktycznie jest na rzeczy. tongue

A to teraz ja Ci proponuję do proktologa... tongue Demony wypuści big_smile big_smile big_smile

2,463

Rh napisz do mnie na priva, to Ci powiem skąd jestem, hahaha....

2,464 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-14 23:01:05)

rh72 napisał/a:

Widziałam już te odcinki tongue

ps. lody miętowe zabrzmiały tak jakby... mocno ironicznie  tongue

2,465

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

A to teraz ja Ci proponuję do proktologa... tongue Demony wypuści big_smile big_smile big_smile

Ale moje demony są w głowie. tongue Może Ty masz demony w postaci hemoroidów, ale ja nie mam. big_smile

2,466

lody miętowe napisał/a:

Rh napisz do mnie na priva, to Ci powiem skąd jestem, hahaha....

Cwaniara big_smile From hell, co? big_smile Ale na Hel daleko, oj daleko!

http://ontariolandlords.org/wp-content/uploads/2012/05/OLA-Nina-devil-woman-2.jpg

2,467

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sony, jak ja bym się ironią lodów przejmował, to bym nie tylko o proktologu myślał! big_smile
Wilk, najlepsze to są demony w ... tyłku! Jak w głowie to często nie wyleczysz tongue

2,468 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-14 23:06:01)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sony, jak ja bym się ironią lodów przejmował, to bym nie tylko o proktologu myślał! big_smile
Wilk, najlepsze to są demony w ... tyłku! Jak w głowie to często nie wyleczysz tongue

Już miałam nadzieję, że się z tego tyłka jakoś dyskretnie wycofasz tongue ale widzę, że dzielnie brniesz w temat... big_smile

2,469

SonyXperia napisał/a:

Sony, ja doceniłem Twoje poświęcenie. Łezka się zakręciła w oku smile Nie ma to jak nudę zwalczać rh72... tongue Ale najgorsze, jak rh72 powieje nudą! Wilka chcesz? Bierz! tongue

2,470 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-05-14 23:08:03)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sony, ja doceniłem Twoje poświęcenie. Łezka się zakręciła w oku smile Nie ma to jak nudę zwalczać rh72... tongue Ale najgorsze, jak rh72 powieje nudą! Wilka chcesz? Bierz! tongue

I że co mam rzec? big_smile Bóg zapłać, czy jak? tongue  Jakieś rozdanie rozgrywasz ? big_smile

Posty [ 2,406 do 2,470 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 36 37 38 39 40 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024