Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 16 17 18 19 20 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,106 do 1,170 z 9,305 ]

1,106

Odp: Sąsiad...111

Jeszcze chwila i będzie... na litość... Ale nie... big_smile w oczy właśnie popatrzyłem i nic jeszcze litości... zmieniamy taktykę! big_smile

1,107

rh72 napisał/a:

Jeszcze chwila i będzie... na litość... Ale nie... big_smile w oczy właśnie popatrzyłem i nic jeszcze litości... zmieniamy taktykę! big_smile

Zanim dobierzesz odpowiednią taktykę, oceń, czy cel jest w realnym zasięgu wink tongue

1,108

Najlepszy kawał o informatyku... Pojechali w podróż informatyk, fizyk i matematyk... Samochód popsuł się po kilometrze. Matematyk, trzeba by pomysleć. Fizyk, no to naprawiamy, informatyk: a ja bym przepchał do miejsca wyjazdu i spróbował ponownie... big_smile Jakie życiowe, co?

1,109

Na sali sądowej:
- Czy oskarżony dawał świadkowi narkotyki?
- Nie dawałem.
- A żona oskarżonego dawała?
- Nadal mówimy o narkotykach?

tongue

1,110

jak to jest najlepszy, to boję się myśleć jaki to będzie najgorszy

1,111

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Zanim dobierzesz odpowiednią taktykę, oceń, czy cel jest w realnym zasięgu wink tongue

Ja jeszcze niewinny... Jeszcze 'za rączkę' nie złapała... big_smile Zwykle mam winkla. Celuję więc zawsze 'obok' tongue  Hihihi big_smile Odpowiedź zastępcza dla tej 'niedostępności' big_smile
A odległości, poradzimy sobie....

Więc... Przychodzi Pan Mrówek do lekarza i mówi, że wykończony jest miłością... jak to? no bo On się w Pani Żyrafie zakochał; lekarz: no i? Mrówek: Panie doktorze, miłość! muszę najpierw przyjemność, potem buzi, potem przyjemność, potem buzi... I taaaaaakie kilometry lecą, a ja nie młody już! tongue

1,112

lody miętowe napisał/a:

Życiowy, mało masz do czynienia chyba z informatykami i jak coś im się nie udaje... Ciągle od początku próbują... big_smile

1,113 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2017-04-09 12:58:55)

Sony, jak Rh dobierze odpowiednią taktykę, to obawiam się że będzie już "po ptokach":)

E

1,114

lody miętowe napisał/a:

big_smile

1,115

SonyXperia napisał/a:

Na sali sądowej:
- Nie dawałem.

tongue

Ale to życiowe? tongue Z branży, bo mi wychodziło coś jakby Pani Prawnik, jak po łapkach dała za czynności trzecie...? big_smile

1,116 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 13:00:01)

lody miętowe napisał/a:

Sony, jak Rh dobierze odpowiednią taktykę, to obawiam się że będzie już "po ptokach":)

big_smile Zawsze mi to zarzucają, zawsze big_smile

1,117

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

big_smile

Najgorszy? 'A włożyła Pani wtyczkę do kontaktu?' tongue

1,118

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Na sali sądowej:
- Nie dawałem.

tongue

Ale to życiowe? tongue Z branży, bo mi wychodziło coś jakby Pani Prawnik, jak po łapkach dała za czynności trzecie...? big_smile

Ale co Ty masz z tym: "Ale to życiowe?" big_smile

1,119

Bo ja napisałem, że życiowo najlepszy... Generalnie to humor nie był w tej mojej dykteryjce porywający... big_smile

1,120

A kulinarnie to np. uwielbiam sos pomidorowy.... ketchup też ale nie każdy... kiedyś ketchup był sprzedawany nie jako 'przyprawa' tylko jako lekarstwo big_smile

1,121 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 13:14:08)

rh72 napisał/a:

Bo ja napisałem, że życiowo najlepszy... Generalnie to humor nie był w tej mojej dykteryjce porywający... big_smile

Sędzia:

- Dlaczego żona się chce z panem rozwieźć ?

- Sam nie wiem, złociutki...

1,122

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sędzia do oskarżonego:
- Dlaczego żona się chce z panem rozwieźć ?
- Sam nie wiem, złociutki...

big_smile Złociutki? Jeszcze na końcu 'grrrrrr....' powinno być, z pazurkiem big_smile

1,123

Czyli sos pomidorowy polewasz ketchupem? Co za rozkosz...kulinarna:)

1,124 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 13:17:10)

lody miętowe napisał/a:

Bo to życiowo najlepsze big_smile tongue

1,125

lody miętowe napisał/a:

Hahaha! big_smile Na to nie wpadłem... Muszę spróbować tongue

1,126

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

To życiowo najlepsze big_smile

No i macie... Głodny się zrobiłem... sad

1,127

To co karpatka czy sernik na zimno?

1,128 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 13:25:42)

lody miętowe napisał/a:

To co karpatka czy sernik na zimno?

O lodach zapomniałaś... tongue Nie chce mi się robić... Niewybredny jestem... Kawałek dektury ketchupem polać i też zjem tongue
Ale może dzisiaj święto to będzie... pizza... Tylko promocje zawsze robią 2 w 1? Po co singlowi 2 pizze? sad

1,129

Druga dla sąsiada:D a lody to na deser przecież:D

1,130

Kobieta zawsze rozwiązanie znajdzie... smutki rozwiąże... językiem dotnie big_smile Mi się zawsze przypomina definicja kobiety w takim filmie Kingsajz... Co te krasnoludki nie gadały... big_smile

1,131

No widzisz, z kobietą źle, ale bez niej jeszcze gorzej, a Ty chcesz pizzę z sąsiadem jadać:D

1,132

I cytacik... Ciut inny... Ja wam tak szczerze, po krasnoludzku teraz powiem. Wiecie, co ich tak naprawdę ciągnie do Kingsajzu, bardziej niż te wszystkie szlachetne słowa? - Kobitki!

http://s1.dmcdn.net/C_cSs/526x297-FcV.jpg

1,133

lody miętowe napisał/a:

No widzisz, z kobietą źle, ale bez niej jeszcze gorzej, a Ty chcesz pizzę z sąsiadem jadać:D

Źle? Nigdy tak nie mówiłem... tongue Źle? Przecież ja nawet zazdroszczę temu tam, na dole... big_smile Często windą jeżdżę... Nie ta winda! Wrrrrrr..... sad

http://ukryta.pl/images/uploads/ec55cc2d0fb3aab347cbf872f565f7520b7328ef.png

1,134

rh72 napisał/a:

Kobieta zawsze rozwiązanie znajdzie... smutki rozwiąże... językiem dotnie big_smile Mi się zawsze przypomina definicja kobiety w takim filmie Kingsajz... Co te krasnoludki nie gadały... big_smile

smile
Że będziemy Was tak kochać, tak kochać aż Nas pokochacie smile smile smile te krasnoludki gadały smile
Podstawy do zadufania odnośnie poczucia humoru (pierwszy post) - uznam w końcu smile - należy się marchewka smile byle by dystansu starczyło smile

1,135

Tyle napisaliście, jak mnie nie było?

A ja tylko oglądałem sobie "Przełęcz ocalonych", w sumie całkiem niezły film, który pokazuję z czym muszą liczyć się osoby inne od większości, sam też tego doświadczyłem, bo w sumie to choćby nie wiem co się stało trzymam się swoich zasad, bo one sprawiają, że jestem sobą.

lody miętowe napisał/a:

Ale,że niby czego byś nie powiedział w prawdziwym świecie, co powiedziałeś tutaj? Ale widzę, że nie było mnie chwilę i Wilczek znalazł wspólny język z Sony, trudno, takie życie:) Rh oni niech sobie jeżdżą, my popatrzymy, potem wyjdziemy po angielsku, na wspólne winko i słuchanie winyli:)

Jeżeli chodzi o to czego bym nie powiedział na żywo, na pewno nie dałbym się podpuścić tymi tekstami o wzwodach. big_smile Chociaż to szczera prawda, powinienem był to zachować dla siebie. tongue
To o otyłości też bym nie powiedział, chociaż kto wie? tongue Zapomniałem, że dla kobiet nie ma różnicy pomiędzy otyłością i nadwagą i dla nich to synonimy...Nigdy też bym nie powiedział jakim jeżdżę samochodem, bo nie chce by ktoś mnie oceniał przez to co mam, ale to kim jestem. big_smile Ale w sumie to tylko Sony wie. tongue

A co do sony to przecież ona mi podpadła. big_smile Ją nie interesuję skąd się bierze moc, byle tylko była pod prawą nogą. tongue Poza tym kibicuję przeciwnej drużynie. tongue Ja tylko grzecznie zapytałem ją o Jej zainteresowania. big_smile

lody miętowe napisał/a:

Rh siatkówka mówisz? Ja się piszę:) może być też piłka ręczna, ostatecznie piłka nożna, wiem nawet co to spalony:D tylko jest jeden mały problem, kiedyś mój brat powiedział, że ze mną już nigdzie nie będzie chodził/ nie będzie oglądał w tv sportu, pytam ale dlaczego? Odpowiedź: bo za bardzo drzesz ryja, i wstyd mu tylko przynoszę:D że na drugiej ulicy mnie słychać:'(

Cóż może siatkówki z Wami nie pooglądam, bo nienawidzę siatkówki, jak ją widzę, to zaraz mi się przypominają bolące ręce i wybite palce. tongue Za to w piłkę ręczną i nożną, chętnie pogram i pooglądam. Ze sportów najbardziej lubię pływanie. tongue

Kiedyś umarłbym jakbym nie obejrzał meczu reprezentacji jak i ligi mistrzów, dzisiaj mi to totalnie zwisa. tongue Dla mnie piłka nożna to teraz tylko jedno z wydzarzeń na których można zarobić (nie nie jestem hazardzistą, kiedyś obstawiałem meczę i wygrywałem (przegyrwałem też big_smile), ale teraz szkoda mi pieniędzy). big_smile

rh72 napisał/a:

Więc tak, najpierw przyciąga, potem ... może i odpycha. big_smile To jak z jazdą po torach, wiesz? big_smile No 'przyrustujcie' już mnie bardziej! big_smile
W piłkę ręczną grałem... Ale na bramce. Niebezpieczna pozycja... Ze dwa razy dostałem, gdzie nie powinienem. Też krzyczę jak przyjdzie... potrzeba? smile Kiedyś kolegę wołałem 'przez' spore skrzyżowanie... Uciekał... A potem powiedział, że mnie więcej nie zna tongue

Ja w piłce nożnej grałem na prawej obronie, bramce, ale moją ulubioną pozycją był środkowy defensywny pomocnik (rozgrywający, 10) ,uwielbiałem tam grać, teraz nie ma z kim, a jak jest to znajomi pobiegają 45 minut i czują się jakby zawału dostali, gdzie ja bym chciał grać drugie 45 minut. smile

lody miętowe napisał/a:

Druga dla sąsiada:D a lody to na deser przecież:D

No wiadomo, tylko deser musi chwilę poczekać, aż skończę jeść sushi. big_smile

1,136

smile
Random, nie przekarmiaj... Uzależnisz człowieka... Potem wiesz. Będzie inny temat, bardziej smutny sad

1,137

rh72 napisał/a:

smile
Random, nie przekarmiaj... Uzależnisz człowieka... Potem wiesz. Będzie inny temat, bardziej smutny sad

smile
Należało się smile
Przekarmiony - no to obracać trzeba sprzęt smile

1,138 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 14:29:31)

Wolf, lubię sushi, grałem zwykle w obronie (przecież to widać)... Nie przeginaj, że Sony musi wiedzieć te technikalia (ale warto zapytać smile ), chyba, że wiesz jaka jest różnica między kolorem pistacjowym a lazurowym (bez szukania w internecie) a kobiety to rozpoznają smile Lody się na Ciebie 'boczą'. Ciekawe dlaczego? tongue

EDIT: hahaha! smile Doszło do mnie dlaczego... za dużo się inteligencją chwaliłeś i zbyt obronnie na Jej topicu pisałeś... Wolf.... Wolf... big_smile

1,139 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 14:36:13)

rh72 napisał/a:

Wolf, lubię sushi, grałem zwykle w obronie (przecież to widać)... Nie przeginaj, że Sony musi wiedzieć te technikalia (ale warto zapytać smile ), chyba, że wiesz jaka jest różnica między kolorem pistacjowym a lazurowym (bez szukania w internecie) a kobiety to rozpoznają smile Lody się na Ciebie 'boczą'. Ciekawe dlaczego? tongue

EDIT: hahaha! smile Doszło do mnie dlaczego... za dużo się inteligencją chwaliłeś i zbyt obronnie na Jej topicu pisałeś... Wolf.... Wolf... big_smile

Ale ja rozróżniam kolory bez szukania, mam paletę kolorów 16 mln. big_smile Ja uwielbiam dociekliwość, bo sam jestem dociekliwy, dlatego nie mam problemu gadać z dzieciakami i szybko daję im odpowiedzi, także, słowo dlaczego coś tam, zwykle słyszę tylko raz. tongue

Ale ona kibicuję wrogiej drużynie, to jakbym ja kibicował Realowi Madryt, a ona Barcelonie, tego nie da się pogodzić. big_smile

Ten test to przecież sama chciała bym zrobił, czyż nie? tongue

1,140

random.further napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

smile
Należało się smile
Przekarmiony - no to obracać trzeba sprzęt smile

I znowu skazuje na katusze... Dobrze - idę! Dziennie na razie idzie 3x5 min. Docinajcie mi, a co mi tam..., miedzy 55 a 85 WATT (jesli to coś znaczy bo wyświetlacz pokazuje). I kolega mi się chwalił, że On na rowerze to godzinę i wiecej i jeszcze biegać idzie... Pocieszam sie, że na stacjonalnym nie próbował. Bo nie ma łatwo, że nie kręcisz tylko sobie siedzisz a rower sam jedzie... Po co ja to kupiłem? Gupi... Po marchewce pizzy jednak nie będzie... sad A po lodach dopiero bym musiał... Lody, Ty wiesz, że szkodliwe jesteś? tongue

Napiszcie, jesli macie doświadczenie z siłownią... Ile się zwykły człowiek napedałuje...? jaka to ta norma? Nie wiem... W necie dziwnie piszą... A chciałbym do normy dojść...

1,141

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale ja rozróżniam kolory bez szukania, mam palete kolorów 16 mln. big_smile

Aha.. to napisz big_smile Zobaczymy... big_smile

1,142 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 14:39:11)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale ja rozróżniam kolory bez szukania, mam palete kolorów 16 mln. big_smile

Aha.. to napisz big_smile Zobaczymy... big_smile

Pistacjowy jest bardziej zielony, a lazurowy bardziej niebieski. big_smile Tak wiem znowu wyjdę na niemęskiego. big_smile

1,143 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 14:40:44)

Kobiety? Ja się nie znam... albo On ma rację albo już ze mna flirtuje... sad

EDIT: wiesz, że nie wyjdziesz na niemęskiego... za uszami Ciebie podrapią... Liczysz na to, co? big_smile

1,144

A ile można się drapać samemu. tongue

1,145

Łapa boli... wiem big_smile Myślisz, że się zlitują...? Dawaj raz jeszcze tego słodziaka... kota w butach... to musimy ćwiczyć! Ten 'look' big_smile

1,146 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 14:58:09)

rh72 napisał/a:

Łapa boli... wiem big_smile Myślisz, że się zlitują...? Dawaj raz jeszcze tego słodziaka... kota w butach... to musimy ćwiczyć! Ten 'look' big_smile

Ale ja nie muszę wrzucać kota, wystarczy mi zrobić zdjęcie jak słyszę słowo sushi. big_smile

Edit 1 A litości to ja nigdy nie chciałem i nie chcę. tongue

Edit 2 Jak chce uniknąć kary to robię też czasem takie oczy jak on:
http://1.bp.blogspot.com/-Nk3Y4gDJr5I/Uk23cNNQ4WI/AAAAAAAAOyU/mf58TvBFtcs/s320/oczy+kota+ze+shreka.jpeg

I czasem się udaję. big_smile

1,147

smile
Dobre! Ciekawe na jakie słowo ja tak reaguję? big_smile

1,148 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 15:00:22)

Hahaha big_smile No łaskawiec się znalazł od "technikali" tongue (fuj, jak mi się to źle kojarzy big_smile ) Ja nic nie muszę tongue wiedzieć ...  big_smile tongue Niech moc będzie z Wami wink

I napisał to ten, który boi się stać się ofiarą czynności trzecich big_smile

1,149 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 15:02:08)

SonyXperia napisał/a:

Hahaha big_smile No łaskawiec się znalazł od "technikali" tongue (fuj, jak mi się to źle kojarzy big_smile ) Ja nic nie muszę tongue wiedzieć ...  big_smile tongue Niech moc będzie z Wami wink

Właśnie obraziłaś wszystkie moje zainteresowania. big_smile Gdzie twoja kobieca dociekliwość? big_smile

Sony zamurowało mnie, nie wiem, o jaką czynność trzecią Ci chodzi? tongue

1,150

rh72 napisał/a:

Napiszcie, jesli macie doświadczenie z siłownią... Ile się zwykły człowiek napedałuje...? jaka to ta norma? Nie wiem... W necie dziwnie piszą... A chciałbym do normy dojść...

smile Teraz nie mam czasu ale jak chodziłam to skorzystałam z opcji takiej opieki trenera - przychodziłam i robiłam co kazali, prowadzili rozpiski, harmonogram - wygodne.
Byłam w klasie sportowej, do tego w klubie sportowym - trener pierwszy po Najwyższym smile - do dziś nie przepadam za sportem i ćwiczeniami, ale jak się dobrze trafi to może to być dobra opcja - mogą sensownie pokierować.

1,151

Mogę se tu zawitać? smile

1,152

Pewnie, tylko nie podjadaj mi lodów. big_smile

1,153

SonyXperia napisał/a:

Sony... Ty dalej nie widzisz! big_smile My nie mocy potrzebujemy big_smile My potrzebujemy po-mocy! big_smile

1,154

Ayana napisał/a:

Możesz, wilczek nie wie, że Ty chyba rodzaju żeńskiego... tongue Faux pas! big_smile

1,155

rh72 napisał/a:

smile
Dobre! Ciekawe na jakie słowo ja tak reaguję? big_smile

smile smile smile No niech mnie, idźżeż po ten dystans smile

1,156

rh72 napisał/a:
Ayana napisał/a:

Możesz, wilczek nie wie, że Ty chyba rodzaju żeńskiego... tongue Faux pas! big_smile

Wie, wie, ale nie wiem czy nie jest bi. big_smile Chociaż lody nie są. big_smile

1,157

AloneWolf90 napisał/a:

Pewnie, tylko nie podjadaj mi lodów. big_smile

Okej smile

1,158

AloneWolf90 napisał/a:

Wie, wie, ale nie wiem czy nie jest bi. big_smile Chociaż lody nie są. big_smile

jestem bi smile

1,159

AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Właśnie obraziłaś wszystkie moje zainteresowania. big_smile Gdzie twoja kobieca dociekliwość? big_smile

Sony zamurowało mnie, nie wiem, o jaką czynność trzecią Ci chodzi? tongue

Jestem bardzo dociekliwą kobietką i na pewno nie ujdzie mojej uwadze ford na torze wink A o czynności trzecie musisz zapytać rh72 big_smile On jest specjalistą od tych czynności big_smile big_smile I tylko on wie o co chodzi big_smile Bo ja też nie wiem big_smile

1,160

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Sony... Ty dalej nie widzisz! big_smile My nie mocy potrzebujemy big_smile My potrzebujemy po-mocy! big_smile

A co ta ja Matka Teresa jestem? tongue I jakie MY? W czyim Ty imieniu lobbujesz? tongue

1,161 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 15:17:40)

random.further napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile Teraz nie mam czasu ale jak chodziłam to skorzystałam z opcji takiej opieki trenera - przychodziłam i robiłam co kazali, prowadzili rozpiski, harmonogram - wygodne.
Byłam w klasie sportowej, do tego w klubie sportowym - trener pierwszy po Najwyższym smile - do dziś nie przepadam za sportem i ćwiczeniami, ale jak się dobrze trafi to może to być dobra opcja - mogą sensownie pokierować.

Random, dziękuję za, jak zwykle dobre słowo... Zanim pójdę do siłowni, to muszę wiedzieć, że jednak fajerwerki śmiechu to tylko intelektualnie. Ja napisałem, że na razie stać mnie na 3x5 min. To na pewno nie norma, chyba dopiero 3 dzień mi idzie... Taka Bridget Jones (to oglądałem, akurat). Nie chcę, aby trener zszedł w młodym wieku z powodu ataku serca, jak się będzie dusił ze śmiechu...
Długi czas nieaktywności i teraz się do normy muszę doprowadzić. Potem może siłownia, chociaż ja jej fanem nie jestem. Jak już będę sprawniejszy to sobie obiecałem kurs tańca ponownie zrobić, bo pierwszy był przed studniówką smile Aby mi marzenie 'wypaliło'! Tylko nawet z 'gibaniem' mam problemy słuchowe - nie zawsze w rytm idzie, więc jak ktoś mi napisał, że moim hobby może być gitara to pomyślałem w pierwszej chwili, że mnie człowiek zna i tak krępująco dociął sad Ale wiem, że nawet taki facet jak ja może sobie w pamięci liczyć 1,2,3... 1,2,3... i jak trochę doświadczenia to nawet nie nadepnie. smile Rock&roll'a juz może nie być, ale teraz nie grają tego często smile

1,162

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A co ta ja Matka Teresa jestem? tongue I jakie MY? W czyim Ty imieniu lobbujesz? tongue

Sami sobie z wilczkiem żale wylewamy i nagle nie wiadomo, jakie 'my'? Matka Teresa... Dobrze, że nie jesteś! tongue

1,163

Ayana napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

jestem bi smile

Wiem... Temat Twój czytałem... Wolfa trzeba napuścić... 19 lat?  A już pikanterii próbuje dodać... Uważaj tutaj mogą gryźć... Tu nieletko... tongue

1,164

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sami sobie z wilczkiem żale wylewamy i nagle nie wiadomo, jakie 'my'? Matka Teresa... Dobrze, że nie jesteś! tongue

Ciekawe co na to "zainteresowany" Wolf ? tongue

1,165

SonyXperia napisał/a:

Jestem bardzo dociekliwą kobietką i na pewno nie ujdzie mojej uwadze ford na torze wink A o czynności trzecie musisz zapytać rh72 big_smile On jest specjalistą od tych czynności big_smile big_smile I tylko on wie o co chodzi big_smile Bo ja też nie wiem big_smile

smile
To była teraz groźba karalna tongue.... Dociekliwa, ford na torze. Będą i czynności trzecie tongue

1,166

SonyXperia napisał/a:

big_smile
Sony??? Sony??? A skąd wiesz, że zainteresowany? big_smile Tra la la la... big_smile

1,167 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 15:26:08)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

big_smile
Sony??? Sony??? A skąd wiesz, że zainteresowany? big_smile Tra la la la... big_smile

Pomocą "zainteresowany" tongue Pomocą tongue

1,168

Jak to możecie nie wiedzieć, czego ja chcę, przecież ja wyraziłem się jasno. tongue Zainteresowania i zainteresowanie też już znacie. tongue

1,169

No wkręciła... Matka Teresa nie jesteś, więc ... Sony... pomocy trzeba udzielić... wesprzeć... tego tam... big_smile

1,170

rh72 napisał/a:

Random, dziękuję za, jak zwykle dobre słowo... Zanim pójdę do siłowni, to muszę wiedzieć, że jednak fajerwerki śmiechu to tylko intelektualnie. Ja napisałem, że na razie stać mnie na 3x5 min. To na pewno nie norma, chyba dopiero 3 dzień mi idzie... Taka Bridget Jones (to oglądałem, akurat). Nie chcę, aby trener zszedł w młodym wieku z powodu ataku serca, jak się będzie dusił ze śmiechu...
Długi czas nieaktywności i teraz się do normy muszę doprowadzić. Potem może siłownia, chociaż ja jej fanem nie jestem. Jak już będę sprawniejszy to sobie obiecałem kurs tańca ponownie zrobić, bo pierwszy był przed studniówką smile Aby mi marzenie 'wypaliło'! Tylko nawet z 'gibaniem' mam problemy słuchowe - nie zawsze w rytm idzie, więc jak ktoś mi napisał, że moim hobby może być gitara to pomyślałem w pierwszej chwili, że mnie człowiek zna i tak krępująco dociął sad Ale wiem, że nawet taki facet jak ja może sobie w pamięci liczyć 1,2,3... 1,2,3... i jak trochę doświadczenia to nawet nie nadepnie. smile Rock&roll'a juz może nie być, ale teraz nie grają tego często smile

smile
w pogoni za rozumem - przydatne ... hm ... każdemu smile smile smile
no cóż - do normy faktycznie daleko - tyle co wiem to ostrożnie żeby nie szkodzić, kiedyś mnie stawiali do pionu - powoli...
gitara smile - powodzenia życzę w pajączkach smile

Posty [ 1,106 do 1,170 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 16 17 18 19 20 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024