Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 9,305 ]

1,041

Odp: Sąsiad...111
AloneWolf90 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Startujesz w nich? roll czy tylko oglądasz?

Kibicuję wink
Ale jest kilka torów wyścigowych w PL, na których można sobie pojeździć własnym samochodem. Można też spróbować driftingu wink

Wiem o tym, to jest jedna z moich pasji. big_smile Ale tak naprawdę jedynym prawdziwym Torem jest Poznań, bo Kielce kończą się w polu i można mandat dostać. Miałem kolegę w poprzedniej pracy co startował w zawodach driftu. big_smile

Kolega ma licencję kierowcy wyścigowego/rajdowego?
W Kielcach, a dokładnie w Miedzianej Górze, to jest chyba tor o zamkniętym obiegu? Jeździłeś tam?
Wolisz wyścigi czy rajdy? smile

1,042 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-08 17:56:23)

Mój własny samochód, na prostej wszyscy mnie wyprzedzą, ale na zakrętach to ja będę górą. tongue Nie podam jaki samochód, bo niezależnie co mam to będzie przechwałka. big_smile

Jak myślicie, czy ta książka działa też na wilki? big_smile
https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/32/28/57dbe95bc7375_o.jpg?1474029916

1,043

Aha, działa. Na facetów też! Chwal się! big_smile

1,044

AloneWolf90 napisał/a:

Mój własny samochód, na prostej wszyscy mnie wyprzedzą, ale na zakrętach to ja będę górą. tongue Nie podam jaki samochód, bo niezależnie co mam to będzie przechwałka. big_smile

Jak myślicie, czy ta książka działa też na wilki? big_smile
https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/32/28/57dbe95bc7375_o.jpg?1474029916

To mi napisz na maila'a wink

1,045

Niedobra Sony! Nie-do-bra! smile

1,046

Nie powiem. big_smile

Tylko tyle:
http://whiteoakfordlincoln.ca/wp-content/themes/twentyfifteen-child/images/ford-logo.png

1,047

Hahahaha big_smile Wilk? Ford Ka? big_smile No nie, teraz musisz... big_smile

1,048

AloneWolf90 napisał/a:

Nie powiem. big_smile

Tylko tyle:
http://whiteoakfordlincoln.ca/wp-content/themes/twentyfifteen-child/images/ford-logo.png

A udział w spotach? wink

1,049 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-08 18:09:09)

Nie należę do żadnego klubu to nie jeżdżę na spoty.  big_smile Poza tym nie lubią mnie w Focus klub Polska. big_smile

No dobra sony wyślę Ci na maila. big_smile

1,050 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 18:09:35)

Ignorują mnie... i tak sobie napiszę... tongue
Temat samochody... Kolejna anegdotka... W pewnej kancelarii prawnej członek zarządu kupił sobie BMW serii 7 - fulll wypas. Jechali świeżo po odbiorze z kierowcą. BMW przejechało po kałuży. Silnik padł... Głowica pękła czy coś, ale coś woda pod/nad błotnikiem i stoją. Samochód poszedł z reklamacją. A tu się okazuje, że w instrukcji napisali, że można po kałużasz jeździć... tylko z prędkością mniejszą, równą 50 km/h. Nie wygraliby, gdyby nie trick. Dealer wydając samochód nie dał wszystkich papierów, w tym instrukcji... Więc powołali się, że instrukcji nie mieli i wtedy wygrali... Czytam instrukcje, nawet samochodów, ale żeby aż tak? smile

EDIT: ford focus... smile Muszę się potem Ciebie podpytać o skrzynie automatyczne biegów, jak masz pojęcie to Ci będe spamował...

1,051 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 18:09:28)

AloneWolf90 napisał/a:

Nie należę do żadnego klubu to nie jeżdżę na spoty.  big_smile Poza tym nie lubią mnie w Focus klub Polska. big_smile

Chodziło mi o te "legalne inaczej" wink

1,052

Nie, ale czasem robię sobie piracką rundkę po górskich drogach niedaleko mnie. big_smile

1,053

SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ufffff... Nie-grze-czna! big_smile Bardziej.... niegrzeczna! big_smile

1,054

rh72 napisał/a:

Temat samochody... Kolejna anegdotka... W pewnej kancelarii prawnej członek zarządu kupił sobie BMW serii 7 - fulll wypas. Jechali świeżo po odbiorze z kierowcą. BMW przejechało po kałuży. Silnik padł... Głowica pękła czy coś, ale coś woda pod/nad błotnikiem i stoją. Samochód poszedł z reklamacją. A tu się okazuje, że w instrukcji napisali, że można po kałużasz jeździć... tylko z prędkością mniejszą, równą 50 km/h. Nie wygraliby, gdyby nie trick. Dealer wydając samochód nie dał wszystkich papierów, w tym instrukcji... Więc powołali się, że instrukcji nie mieli i wtedy wygrali... Czytam instrukcje, nawet samochodów, ale żeby aż tak? smile

EDIT: ford focus... smile Muszę się potem Ciebie podpytać o skrzynie automatyczne biegów, jak masz pojęcie to Ci będe spamował...

No cóż, jak mu się ponad dwutonowa kolumbryna pomyliła z jachtem big_smile

1,055

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No cóż, jak mu się ponad dwutonowa kolumbryna pomyliła z jachtem big_smile

big_smile Nie wiem teraz, bo pewnie wolałbym być ignorowany big_smile Dobre! big_smile

1,056

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ufffff... Nie-grze-czna! big_smile Bardziej.... niegrzeczna! big_smile

Niegrzeczny to jest mój znajomy i jego +/- 400 KM tongue

1,057 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 18:19:17)

SonyXperia napisał/a:

A Ty napisz, że wiesz czym różni się Common Rail od zwykłego wtrysku... big_smile Do zakochania... jeden krok. Alone to pewnie wyjdzie na górkę i zawyje... big_smile

1,058 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 18:22:54)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A Ty napisz, że wiesz czym różni się Common Rail od zwykłego wtrysku... big_smile Do zakochania... jeden krok. Alone to pewnie wyjdzie na górkę i zawyje... big_smile

Na nic mi ta wiedza. Mam inną tongue Wystarcza mi moc. I głos... silnika. Nie muszę się obracać, żeby wiedzieć, że nadjeżdża tongue
Czyżby czuły punkt wink Faceci big_smile

1,059

SonyXperia napisał/a:

Na nic mi ta wiedza. Mam inną tongue Wystarcza mi moc. I głos... silnika. Nie muszę się obracać, żeby wiedzieć, że nadjeżdża tongue

Fear! big_smile Fear! big_smile

https://68.media.tumblr.com/7e4bb86b90e8aa84a98dfe0159765254/tumblr_n6i85nasC21sofvc2o1_500.gif

1,060 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-08 18:27:09)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja z chęcią wyjaśnię. tongue W common rail  mieszanka paliwowo-powietrzna jest wtryskiwana do każdego cylindra osobno, a w zwykłym wtrysku masz komorę wirowa

Ale Sony już podpadła, jak może nie wiedzieć czym różni się Common Rail od zwykłego wtrysku, a ja głupi wysłałem Jej nawet foty mojego auta. sad
Idę sprzątać, a potem wyć na dach do księżyca, bo lody miętowe poszła sobie już dawno. sad

1,061

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Fear! big_smile Fear! big_smile

https://68.media.tumblr.com/7e4bb86b90e8aa84a98dfe0159765254/tumblr_n6i85nasC21sofvc2o1_500.gif

Interesujące big_smile Masz jakieś problemy neurologiczne? big_smile tongue

1,062 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 18:31:05)

Hahaha! big_smile Problemy to moja specjalność smile Nie, to banalne... Co Ty jeszcze możesz na tej twarzy wywołać? tongue

EDIT: w razie czego to musi być teraz chwilka przerwy... Idę do lustra ćwiczyć mimikę smile

1,063 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-08 18:33:16)

rh72 napisał/a:

Hahaha! big_smile Problemy to moja specjalność smile Nie, to banalne... Co Ty jeszcze możesz na tej twarzy wywołać? tongue

EDIT: w razie czego to musi być teraz chwilka przerwy... Idę do lustra ćwiczyć mimikę smile

Jak na totalną amatorkę to chyba wywołałam już dużo emocji, zbyt dużo, biorąc pod uwagę, że zupełnie niezamierzenie tongue

1,064

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ja z chęcią wyjaśnię. tongue W common rail  mieszanka paliwowo-powietrzna jest wtryskiwana do każdego cylindra osobno, a w zwykłym wtrysku masz komorę wirowa

Ale Sony już podpadła, jak może nie wiedzieć czym różni się Common Rail od zwykłego wtrysku, a ja głupi wysłałem Jej nawet foty mojego auta. sad
Idę sprzątać, a potem wyć na dach do księżyca, bo lody miętowe poszła sobie już dawno. sad

Do zobaczenia na torze tongue

1,065 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 19:15:44)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jak na totalną amatorkę to chyba wywołałam już dużo emocji, zbyt dużo, biorąc pod uwagę, że zupełnie niezamierzenie tongue

Sony, ja właśnie cenię emocje... A z tą amatorką to ... w jakiej strefie? smile Taaaaa.... niezamierzenie... smile

EDIT: przerwa czysto techniczna... musiałem porozmawiać, jeśli mogę kiedyś 'nie rozmawiać'... tongue

1,066

SonyXperia napisał/a:

smile
Ale Ty tam nas dwóch cytujesz... Chociaż nie zdziwię się jak się z 'trzecim' tu umawiasz tongue

1,067

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile
Ale Ty tam nas dwóch cytujesz... Chociaż nie zdziwię się jak się z 'trzecim' tu umawiasz tongue

Lekkie kłopoty z matematyką ? tongue

1,068 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 20:20:23)

A wiesz ilu może być 'na torze'? tongue

EDIT: eeeeeeee, retoryczne, wiesz... smile

1,069

rh72 napisał/a:

A wiesz ilu może być 'na torze'? tongue

EDIT: eeeeeeee, retoryczne, wiesz... smile

Jeśli o mnie chodzi - tylko jeden tongue

1,070

Ha! Hmmmmm.... A o tym 'torze'? big_smile Którą stroną jeździsz? Bezpieczeństwo jazdy po pierwsze... człowiek się zderzyć może... tongue

1,071

rh72 napisał/a:

Ha! Hmmmmm.... A o tym 'torze'? big_smile Którą stroną jeździsz? Bezpieczeństwo jazdy po pierwsze... człowiek się zderzyć może... tongue

Którym "torze" ? yikes

1,072 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 20:39:54)

No i się droczy... najpierw skutecznie ignoruje, bo 400KM a teraz się droczy... Lody jeszcze będą to już Was chyba dzisiaj nie ogarnę.. Dobrze, że Random nie da dzisiaj do myślenia, bo weekend i w końcu trzeba odpocząć...
Hobby to samochody, wyścigi, prowadzący? Się pogubiłem... wyjdzie, że - a ciekawe... znowu pułapka dopowiadania... tongue Wilk powiedział, że 89 rocznik... a ja myślę, że w sam raz tongue Same sensowne te odpowiedzi... smile

EDIT: hahaha! Emotki mi się pomieszały... Wpadka... A że mam się przyznać, że nie wiem o co chodzi... Prawdziwy facet, brniemy dzielnie dalej... Myślałem, że jak tylko z jednym to tylko jest taki jeden tor! big_smile

1,073 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 20:53:01)

Zwolnijmy... Serial oglądam 'Lie to me' stąd ta twarz Tima Rotha z różnymi emocjami. Właśnie się zastanawiam, że w internecie prościej - z tymi emotikonkami... Trochę prościej... Nawet jak człowiek nie czuje się podobnie. Nie chodzi tutaj o mnie, będzie teraz bez emotki....

1,074

Jakieś hobby trzeba mieć. Warto mieć. Także rh72 na pewno coś tam sobie wymyślisz tongue

1,075 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-08 21:09:39)

smile
Była fotografia... Książki, czy kino to dla mnie nie hobby, chyba, że większość życia na to idzie... smile Ja jednak bym mógł różne rzeczy polubić, nie wiem jednak, czy by z tego hobby było. Pasja to poważna sprawa. Trochę 'pracy' pewnie to hobby, wtedy wygodniej żyć.
smile Może weekendowe picie kawy w jakimś bardziej 'chodliwym' miejscu? big_smile Hihihihi: Ważne z kim? big_smile mniejsza co, aby na ryby nie zabierali... tongue

1,076

AloneWolf90 napisał/a:

Co do twojej "zbrodni" to właśnie przypomniała mi tą sytuację co wyżej, tylko nie rozumiem, czemu nie porozmawiałaś z kolegą, tylko tak bardzo chciałaś mu dowalić.  Może i miałaś szlachetne pobudki, ale to zrobiłaś przypomina zestrzelenie zabawkowego drona za 20 USD rakietą za 300 mln.

Tylko ten jeden raz numer na taką skalę komuś odstawiłam. Dziewczyna miała naprawdę przechlapane w domu, ojciec taki że szkoda gadać, trochę inne to czasy były, a Gagatek był prawdziwym Gagatkiem – paskudnie się zachowywał tak w ogóle, na zrozumienie gadaniny impregnowany był smile, należało się.

1,077

rh72 napisał/a:

Hmmmmm... Jauć! Teraz do mnie dotarło!

Wyćwiczony, mówiłam przecież… smile

rh72 napisał/a:

Ty.... chcesz mi bombę podrzucić?    Oj będzie bal, oj będzie bal...  Z gablotki... Może ona już nie istnieje, mam nadzieję!

Z pięć lat temu była jeszcze smile

1,078 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-04-08 23:38:17)

rh72 napisał/a:

smile
Była fotografia... Książki, czy kino to dla mnie nie hobby, chyba, że większość życia na to idzie... smile Ja jednak bym mógł różne rzeczy polubić, nie wiem jednak, czy by z tego hobby było. Pasja to poważna sprawa. Trochę 'pracy' pewnie to hobby, wtedy wygodniej żyć.
smile Może weekendowe picie kawy w jakimś bardziej 'chodliwym' miejscu? big_smile Hihihihi: Ważne z kim? big_smile mniejsza co, aby na ryby nie zabierali... tongue

Nie masz jakiś zainteresowań ? Coś co lubisz robić. Pasja, hobby czy po prostu ciekawe spędzanie czasu jest bardzo potrzebne człowiekowi. Może naucz się grać na gitarze ? Bo wiesz książki jako hobby, mało to wyszukane tak samo filmy. Jak ktoś pisze że się interesuje muzyką czy filmem a na pytanie co dokładnie robi mówi że lubi po prostu czytać czy oglądać to ręce opadają. To chyba większość ludzi coś ogląda, ale jakoś nikt tego szczególna pasją nie nazywa.

1,079 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-09 11:59:25)

Dopiero dzisiaj do mnie dotarło, co wczoraj tu napisałem.
https://img.myloview.pl/fototapety/zawstydzony-emotikon-400-2115761.jpg
Dobrze, że nie ma ostatnio Krejzi, Rossanki i Pietruszki bo spaliłbym się ze wstydu, zwłaszcza, że on wiedzą jak wyglądam. tongue Cóż dałem się podpuścić jak dzieciak. big_smile W prawdziwym świecie nigdy bym nie powiedział takich rzeczy. big_smile

Nie dziwię się, że lody miętowe sobie poszła. sad A trzeba było jechać zgodnie z planem na Poznań Motorshow. tongue A może to wszystko przez te nieszczęsne ósemki co mi uciskają nerwy w szczęce? big_smile

Poza tym to lody ma wyrafinowany gust, a nie ja. big_smile Mnie się prawie wszystko podoba, no może poza  religiami i religijnością, rockiem, jazzem, hard-rockim no i otyłością. big_smile A może jest coś jeszcze? tongue

Edit. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nigdzie nie skłamałem. tongue

1,080

Revenn napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

Nie masz jakiś zainteresowań ? Coś co lubisz robić. Pasja, hobby czy po prostu ciekawe spędzanie czasu jest bardzo potrzebne człowiekowi. Może naucz się grać na gitarze ? Bo wiesz książki jako hobby, mało to wyszukane tak samo filmy. Jak ktoś pisze że się interesuje muzyką czy filmem a na pytanie co dokładnie robi mówi że lubi po prostu czytać czy oglądać to ręce opadają. To chyba większość ludzi coś ogląda, ale jakoś nikt tego szczególna pasją nie nazywa.

Ha! Głupio coś... Próbowałem różnych rzeczy. Było i programowanie mikroukładów aby zbudować komputer samochodowy, jest zbieranie grzybów - to tylko sezon ruszy to... ale weekendowo (i mogę nic nie przynieść - jak z łowieniem ryb i zadowolony człowiek, mogę i sam - zwykle psiaka brałem na spacerek smile ). Jednak brak mi takiego super-hobby aby czas pochłaniało. I czasu nie było. Wychodzisz o 7 rano (jeszcze z pieskiem trzeba było rano), wracasz o 19-20 (bo dojazd i zwykle ja zakupy robiłem, bo siaty ciężkie i miałem samochód aby podwieźć) więc chwila w domu podsumowania, chwila tv (szczęśliwi ludzie tv nie mają, wiem smile ) i 22:00 znowu z pieskiem (nie martwcie się - miał w międzyczasie godzinkę zwykle ganiania)... a potem... gdzie hobby? W weekendy starałem się balansować między wyjściem z domu, sprawami domowymi i po prostu byciem w domu. sad Dla chcącego nic trudnego, powiesz. Powiesz.... smile No cóż, tłumaczę, po prostu nic solidnie za serce nie chwyciło. Ale na mecz siatkarski lubiłem pójść i to niekoniecznie kobiet big_smile. Jak coś ktoś pokazał, to mogłem wsiąknąć. Raz popłynąłem w rejs łódką w liceum z kolegą i 2 koleżankami. Nie spodobało mi się, szczególnie, jak gośćiu zaczął łódkę bardzo ostrzyć w czasie burzowej pogody, czy burłaczyć kanałem i rzeczy wszystkie mokre... A Oni? Po 2 dniu byli pewni swoich kolejnych wakacji. Więc ja do hobby bardzo lightowo. Kocham się uczyć, poznawać różne kwestie. To wszystko... tongue

1,081

random.further napisał/a:

Z pięć lat temu była jeszcze smile

smile
I co mam napisać? Jak nie wybuchnie a apetytu narobisz to sama sobie będziesz winna... tongue Wtedy będziesz musiała mi sama 'rozrywki' zapewnić... big_smile... no tak... sobie też, oczywiście, sobie też... aby big_smile

1,082 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 12:08:17)

rh72 napisał/a:
Revenn napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile

Ha! Głupio coś... Próbowałem różnych rzeczy. Było i programowanie mikroukładów aby zbudować komputer samochodowy, jest zbieranie grzybów - to tylko sezon ruszy to... ale weekendowo (i mogę nic nie przynieść - jak z łowieniem ryb i zadowolony człowiek, mogę i sam - zwykle psiaka brałem na spacerek smile ). Jednak brak mi takiego super-hobby aby czas pochłaniało. I czasu nie było. Wychodzisz o 7 rano (jeszcze z pieskiem trzeba było rano), wracasz o 19-20 (bo dojazd i zwykle ja zakupy robiłem, bo siaty ciężkie i miałem samochód aby podwieźć) więc chwila w domu podsumowania, chwila tv (szczęśliwi ludzie tv nie mają, wiem smile ) i 22:00 znowu z pieskiem (nie martwcie się - miał w międzyczasie godzinkę zwykle ganiania)... a potem... gdzie hobby? W weekendy starałem się balansować między wyjściem z domu, sprawami domowymi i po prostu byciem w domu. sad Dla chcącego nic trudnego, powiesz. Powiesz.... smile No cóż, tłumaczę, po prostu nic solidnie za serce nie chwyciło. Ale na mecz siatkarski lubiłem pójść i to niekoniecznie kobiet big_smile. Jak coś ktoś pokazał, to mogłem wsiąknąć. Raz popłynąłem w rejs łódką w liceum z kolegą i 2 koleżankami. Nie spodobało mi się, szczególnie, jak gośćiu zaczął łódkę bardzo ostrzyć w czasie burzowej pogody, czy burłaczyć kanałem i rzeczy wszystkie mokre...

A to ci niespodzianka była co? big_smile Wsiadł na łódkę a tam woooda... dużo wooody... wszędzie woooda ...  big_smile Sztormiak sobie trzeba było włożyć tongue Przed deszczem też wiejesz ? tongue

1,083

Ale,że niby czego byś nie powiedział w prawdziwym świecie, co powiedziałeś tutaj? Ale widzę, że nie było mnie chwilę i Wilczek znalazł wspólny język z Sony, trudno, takie życie:) Rh oni niech sobie jeżdżą, my popatrzymy, potem wyjdziemy po angielsku, na wspólne winko i słuchanie winyli:)
A co do hobby, znam, chociaż to za dużo powiedziane, faceta, który jest zapalonym paralotniarzem, zresztą szefem klubu. Zadałam mu kiedyś pytanie, czy to jest niebezpieczny sport? Odpowiedział, że jak ma się pewne doświadczenie to w ogóle, zresztą samo życie niesie ze sobą ryzyko śmierci, zabawne co? Nie, bo kilka dni później facet z klubu, doświadczony zresztą, spadł i się zabił. Mówię mu Krystian weź ty się przerzuć na coś bezpieczniejszego, znaczki zacznij zbierać, czy co:) oczywiście zaczął się śmiać, wiadomo że to nie dla niego, zresztą on taki gość ekstremalny, paralotniarstwo to tylko wierzchołek góry. Wszystko fajnie, tylko że jego praktycznie nie ma w domu, myślę, że po części dlatego kobieta go po kilku wspólnych latach zostawiła, szkoda tylko że poszła z jego najlepszym kumplem, który nie ma takich pasjonujących zainteresowań, masakra, facet jest w totalnej rozsypce, poczucie wartości spadło do zera, ale pozbiera się, silny jest. Drugi facet to samo, masa zainteresowań, tylko już znacznie bezpieczniejsze, też jest sam "od zawsze", obaj, co zabawne, zadali mi to samo pytanie: czy oni przez to, że mają tyle pasji, odstraszają tym kobiety od siebie? Hmmm...oto jest pytanie:):D

1,084

smile
Na razie to muszę czas znaleźć - dopiero potem pomyślę co by tu rozerwać smile

1,085

AloneWolf90 napisał/a:

Dobrze, że nie ma ostatnio Krejzi, Rossanki i Pietruszki bo spaliłbym się ze wstydu, zwłaszcza, że on wiedzą jak wyglądam. tongue Cóż dałem się podpuścić jak dzieciak. big_smile W prawdziwym świecie nigdy bym nie powiedział takich rzeczy. big_smile
Nie dziwię się, że lody miętowe sobie poszła. sad A trzeba było jechać zgodnie z planem na Poznań Motorshow. tongue A może to wszystko przez te nieszczęsne ósemki co mi uciskają nerwy w szczęce? big_smile
Poza tym to lody ma wyrafinowany gust, a nie ja. big_smile Mnie się prawie wszystko podoba, no może poza  religiami i religijnością, rockiem, jazzem, hard-rockim no i otyłością. big_smile A może jest coś jeszcze? tongue

big_smile Aha, jak będziesz prawdziwym wilkiem to sobie musisz 'w głowę strzelić'. Dobrze, że to dwódziestaktóraś strona i nie będą czytali. No chyba, że Sony (Ona znalazła Natalkę na 17 stronie rozmowy i robroiła totalnie Harveya). Ale Sony to już czytała i na Niej to wrażenia nie robi i nie jest to Jej hobby, więc zaimponowałeś tylko mnie! big_smile Nie przejmuj się ... i na Boga nie pisz o innych swoich preferencjach, bo nie rozumiesz, że kobieta nie ma poczucia, co to nadwaga i tak dalej... Jak facet nie ma poczucia, co to jest za... Nie szczelaj sobie w kolano. Lody tu przyjdzie... zaintrygowana... przyjdzie... zobaczysz... Kończę tą wypowiedź i kogo widzę? LODY! Prorok jaki? big_smile Ale nie strzelaj do siebie... tongue

https://38.media.tumblr.com/0d4c16bd0f511a8c4deda560b5d9fe03/tumblr_mo4b75WSZ01srqckco1_500.gif

1,086

Pasją można tylko zafascynować. Odstraszać nigdy. Ewentulanie kobieta może ją tolerować. Najgorzej, jeśli naszą jedyną pasją ma być nasza druga połówka. Aż mdli na samą myśl...

1,087 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 12:20:50)

SonyXperia napisał/a:

A to ci niespodzianka była co? big_smile Wsiadł na łódkę a tam woooda... dużo wooody... wszędzie woooda ...  big_smile Sztormiak sobie trzeba było włożyć tongue Przed deszczem też wiejesz ? tongue

Była niespodzianka... big_smile Totalna, jak nie było gdzie zacumować i trzeba było coś ze sobą zrobić, to chyba tylko 'nie po zawietrznej', jeśli dobrze pamiętam... Ale budzisz się a ciuchy całe mokre, brrrrr... Ciepełko lubię. smile Pewnie... Przytulić się do czegoś miękkiego... Hmmm... tongue Deszcz lubię, najlepiej w ciepły dzień i jak ten 'ozon' czuć. A jak tęcza się pojawi. Ale to nie hobby sad

Anegdotka... Ciepły dzień, jednak jesień. Siedzę na balkonie. Małe dziecko sobie 'w kałurze' skacze. Taka zabawa. Wskoczy, woda się rozchlapuje, dziecko szczęśliwe. No ale... Uwaga! Jak się to napięcie buduje!? Chyba trzeba najpierw dużo nagadać... No dobra. Dziecko wskoczyło w ogromną kałużę przy krawężniku. I nie ma dziecka! Zniknęło... aż z krzesła wstałem. Widzę matka biegnie do tej kałuży. I śmieszne i straszne. Ktoś 'dziabnął' kratkę osłaniającą spływ. Po 2-3 sekundach dziecko wypłynęło i matka wzięła na ręce. Chyba nikt się nie uśmiechnął... Nie zawsze po to anegdody smile

1,088

SonyXperia napisał/a:

Pasją można tylko zafascynować. Odstraszać nigdy. Ewentulanie kobieta może ją tolerować. Najgorzej, jeśli naszą jedyną pasją ma być nasza druga połówka. Aż mdli na samą myśl...

Ach! A miłość to nie pasja?! Nie?! A jak facet ma pasję typu 'kobiety' to już może być ta pasja, czy nie? tongue Sony, delikatnie poproszę... Sam się nadstawiam, przecież wiem tongue

1,089

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

big_smile Aha, jak będziesz prawdziwym wilkiem to sobie musisz 'w głowę strzelić'. Dobrze, że to dwódziestaktóraś strona i nie będą czytali. No chyba, że Sony (Ona znalazła Natalkę na 17 stronie rozmowy i robroiła totalnie Harveya). Ale Sony to już czytała i na Niej to wrażenia nie robi i nie jest to Jej hobby,

Po pierwsze - kontynuuję zawsze od tego miejsca, w którym skończyłam big_smile
Po drugie - nie potrzebuję adwokata, żeby się wypowiadał w moim imieniu  tongue

1,090 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 12:24:38)

random.further napisał/a:

smile
Na razie to muszę czas znaleźć - dopiero potem pomyślę co by tu rozerwać smile

smile
Aby było Ci lżej to przeczytałem 'rozebrać'... tongue Pierwszą razą i musiałem doczytać...! smile Nie uwierzyłem... smile

1,091

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ach! A miłość to nie pasja?! Nie?! A jak facet ma pasję typu 'kobiety' to już może być ta pasja, czy nie? tongue Sony, delikatnie poproszę... Sam się nadstawiam, przecież wiem tongue

Może być. Tylko znajdź taką, którą będzie ją tolerować tongue

1,092

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Może być. Tylko znajdź taką, którą będzie ją tolerować tongue

Hahahaha! Jakieś tematy z forum podrzucić? tongue Hej! Za proste! tongue

1,093

SonyXperia napisał/a:

Wolę zostać tylko przy pierwszym... Bardziej pociągające... big_smile

smile
Ale to nie adwokat... Ja Ciebie, przy Tobie i o Tobie... Obgaduję Ciebie... big_smile

1,094 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 12:29:37)

Czy ja jeszcze komuś nie odpowiedziałem...? Aaaa... Chyba lody, czekaj... smile

1,095

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wolę zostać tylko przy pierwszym... Bardziej pociągające... big_smile

smile
Ale to nie adwokat... Ja Ciebie, przy Tobie i o Tobie... Obgaduję Ciebie... big_smile

Jak w maglu big_smile

1,096

Rh siatkówka mówisz? Ja się piszę:) może być też piłka ręczna, ostatecznie piłka nożna, wiem nawet co to spalony:D tylko jest jeden mały problem, kiedyś mój brat powiedział, że ze mną już nigdzie nie będzie chodził/ nie będzie oglądał w tv sportu, pytam ale dlaczego? Odpowiedź: bo za bardzo drzesz ryja, i wstyd mu tylko przynoszę:D że na drugiej ulicy mnie słychać:'(

1,097

SonyXperia napisał/a:

Jak w maglu big_smile

Musisz przyblliżyć, co tam robią... Nigdy nie byłem big_smile Jeszcze się pomylę, co robić... big_smile

1,098 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 12:37:32)

lody miętowe napisał/a:

czy oni przez to, że mają tyle pasji, odstraszają tym kobiety od siebie? Hmmm...oto jest pytanie:):D

Więc tak, najpierw przyciąga, potem ... może i odpycha. big_smile To jak z jazdą po torach, wiesz? big_smile No 'przyrustujcie' już mnie bardziej! big_smile
W piłkę ręczną grałem... Ale na bramce. Niebezpieczna pozycja... Ze dwa razy dostałem, gdzie nie powinienem. Też krzyczę jak przyjdzie... potrzeba? smile Kiedyś kolegę wołałem 'przez' spore skrzyżowanie... Uciekał... A potem powiedział, że mnie więcej nie zna tongue

1,099

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jak w maglu big_smile

Musisz przyblliżyć, co tam robią... Nigdy nie byłem big_smile Jeszcze się pomylę, co robić... big_smile

Niemożliwe? yikes  A tak dobrze Ci idzie !!! big_smile Mnie, o mnie, przy mnie... Skąd zatem masz taką dużą praktykę? tongue

1,100

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Jak w maglu big_smile

Niemożliwe? yikes  A tak dobrze Ci idzie !!! big_smile Mnie, o mnie, przy mnie... Skąd zatem masz taką dużą praktykę? tongue

Ja tylko gadam... Przy okazji wychodzę na praktyka... big_smile

1,101

Doczytałam, że przytulić się do czegoś miękkiego, teraz wiem po co Ci pies:)

1,102

Woda mokra i chlapie. Piłka uderza i niebezpieczna. Tylko gada. A wychodzi mu coś przy okazji...  Ło matko...  big_smile tongue

1,103 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 12:43:25)

lody miętowe napisał/a:

Doczytałam, że przytulić się do czegoś miękkiego, teraz wiem po co Ci pies:)

No tak... Coś często zapominam, że on najlepszy przyjaciel człowieka... Najlepszy... Człowieka, nie to, że faceta, nieee...! tongue Dzięki za przypomnienie a nie uświadomienie tongue

1,104

SonyXperia napisał/a:

Woda mokra i chlapie. Piłka uderza i niebezpieczna. Tylko gada. A wychodzi mu coś przy okazji...  Ło matko...  big_smile tongue

smile
A bo ja zawsze pełen poświęceń byłem... smile I życie wtedy nie pieściło... Więc szukałem... aby... smile

1,105 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-04-09 12:45:05)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

smile
A bo ja zawsze pełen poświęceń byłem... smile I życie wtedy nie pieściło... Więc szukałem... aby... smile

Bidula, ooooj.... jaka bidula... big_smile tongue

Posty [ 1,041 do 1,105 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 15 16 17 18 19 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024