Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 108 109 110 111 112 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,086 do 7,150 z 9,305 ]

7,086 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-11 18:56:29)

Odp: Sąsiad...111
lody miętowe napisał/a:

Narzekał, że nie ta część uruchamiana co trzeba, a nie że kobita nie taka czy owaka big_smile czyli wracamy do tematu worków tongue

tongue

Piętnaście worków na "Umrzyka Skrzyni",   
   - Ho-o-aj-ho! W butelce rum!             
   Pij za zdrowie, resztę czart uczyni.     

ref:
      Z całej załogi jeden został zuch,       
      Choć wypłynęło ich czterdziestu dwóch.   
      W butelce rum!                           
      W butelce rum!                         

Tom Evry dostał nożem po policzku,
   A monsieur Tessain zadyndał na stryczku.

Nóż dostał w grdykę Francuz i padł trupem,
   Grosz zaśniedziały był ich całym łupem.

Trup Bellamy'ego sczerniały i suchy,
   Wisi pod Kingston, aż brzęczą łańcuchy.

EDIT: i worków i piętnaście... proszę tongue

7,087

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
santapietruszka napisał/a:

Jak mi 14 z tych 15 odstąpi gratis, to może sobie pracować i na cały etat, nic mi do tego big_smile Logiczne, nie? big_smile

Mnie nie pytaj wink  Nie jestem przekonana, co do jego logicznie magicznych umiejętności big_smile

Przekonamy... tongue Powolutku.... Mamy czas... lol

Ale zdarta płyta hmm Masz może jakąś inną? tongue Bo na tej już w kółko to samo leci big_smile

7,088 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-11 19:02:43)

Harvey napisał/a:

Materialistki tongue

Kobieciarz tongue

7,089

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Mnie nie pytaj wink  Nie jestem przekonana, co do jego logicznie magicznych umiejętności big_smile

Przekonamy... tongue Powolutku.... Mamy czas... lol

Ale zdarta płyta hmm Masz może jakąś inną? tongue Bo na tej już w kółko to samo leci big_smile

Metodyczny jestem tongue

7,090

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Materialistki tongue

Kobieciarz tongue

I dobrze... smile Dzisiaj, Słoneczko, Harveya komplementuje... tongue

7,091

Ach pamiętamy Rh , pamiętamy, że dryfowałeś po morzach i oceanach tongue ale co, będziesz spiewał, grał (były riffy gitarowe, no były big_smile), czy rum proponujesz? zastanawiam się co gorsze? big_smile

7,092

lody miętowe napisał/a:

Ach pamiętamy Rh , pamiętamy, że dryfowałeś po morzach i oceanach tongue ale co, będziesz spiewał, grał (były riffy gitarowe, no były big_smile), czy rum proponujesz? zastanawiam się co gorsze? big_smile

Rum jest okropny nie wiem jakim menelem trzeba być by to pić. big_smile Z bratem kiedyś wlaliśmy rum, który dostali rodzice do herbaty i było tak niedobre, że nigdy nie eksperymentowaliśmy potem z "pożyczonym" alkoholem. tongue big_smile

7,093

No właśnie Wilk, rum piłam raz i nigdy więcej smile to się zastanawiam czy śpiew Rh to przebije i może dojdę do wniosku, że ten rum nie jest aż taki zły big_smile

7,094

W młodości rum, na starość rumianek...

7,095

lody miętowe napisał/a:

No właśnie Wilk, rum piłam raz i nigdy więcej smile to się zastanawiam czy śpiew Rh to przebije i może dojdę do wniosku, że ten rum nie jest aż taki zły big_smile

Porto... i lody... tongue

7,096

W młodości rum, na starość rumianek...

No.... i meliska tongue I korzeń maca... lol

7,097

AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Rum jest okropny nie wiem jakim menelem trzeba być by to pić. big_smile Z bratem kiedyś wlaliśmy rum, który dostali rodzice do herbaty i było tak niedobre, że nigdy nie eksperymentowaliśmy potem z "pożyczonym" alkoholem. tongue big_smile

Ty Wilk już ułożony jesteś - abyś coś napisał to muszą Lody się odezwać tongue Sam z siebie już głosu nie dasz lol

7,098

lody miętowe napisał/a:

A czego, Lody Ty nie próbowałaś? smile No tak... rh się ostał big_smile

7,099

Mnie tam żadne "dopalacze" nie są potrzebne, ani rum, ani rumianek, ani korzeń czego? tongue zostanę przy porto i lodach big_smile

Czego nie próbowałam? wielu rzeczy, zależy o co Rh pytasz smile

7,100

Hahaha tongue Podzielę się 'kwasem' smile Są takie ściereczki do okularów... jak na zdjęciu poniżej. Noszę czasami w kieszeni lub portfelu bo czasami założę okulary do dali i... jak długo się je nosi w tym opakowaniu to schodzi z tych chusteczek papierek opakowania i zostaje same 'sreberko'. Więc to wygląda bardzo podobnie to standardowej 'nijakiej' prezerwatywy - starsi muszą sobie tak kojarzyć bo kiedyś tak standardowo pakowali tongue I dzisiaj wyjmuję taką chusteczkę bez tego papierka - same sreberko się świeci i robię to 'publicznie', na spotkaniu... Ta konsternacja na twarzach niektórych to 'bezcenne' uczucie... A potem powoli to rozpakowałem i ich 'ulga' smile Może niepotrzebnie rozpakowywałem? Było chować do kieszeni i nie czyścić okularów! lol

http://2.bp.blogspot.com/-7xJhXMharKI/UpJS7dmWs0I/AAAAAAAACgs/OCQt2tbU-_M/s1600/sssw2.JPG

7,101

lody miętowe napisał/a:

Mnie tam żadne "dopalacze" nie są potrzebne, ani rum, ani rumianek, ani korzeń czego? tongue zostanę przy porto i lodach big_smile

Czego nie próbowałam? wielu rzeczy, zależy o co Rh pytasz smile

Retoryczne pytanie było tongue korzeń maca - mogę powiedzieć Ci jak się gugluje bo znowu mi imputują, że nie wiem... big_smile

7,102

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Materialistki tongue

Kobieciarz tongue

Boshe big_smile Nie dość, że nie pamięta co 1000 razy powiedział, to jeszcze emotikonek poprawnie nie rozpoznaje big_smile

7,103

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Kobieciarz tongue

Boshe big_smile Nie dość, że nie pamięta co 1000 razy powiedział, to jeszcze emotikonek poprawnie nie rozpoznaje big_smile

A nie! Bo dzieli, kobiety, Wasze wypowiedzi minimum przez 15 tongue

7,104

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Ty Wilk już ułożony jesteś - abyś coś napisał to muszą Lody się odezwać tongue Sam z siebie już głosu nie dasz lol

Jestem zajęty. tongue Ciekawszymi rzeczami, niż oglądaniem jak biegasz za marchewką na wędce. tongue big_smile

7,105

Biedactwa sad

http://faktopedia.pl/uimages/services/faktopedia/i18n/pl_PL/201707/1499261157_by_Mudzina_500.jpg?1499674813

7,106

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Jestem zajęty. tongue Ciekawszymi rzeczami, niż oglądaniem jak biegasz za marchewką na wędce. tongue big_smile

Tia... tongue GG? co? Pocieszaniem, co? big_smile lol

7,107 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-11 20:40:02)

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Tia... tongue GG? co? Pocieszaniem, co? big_smile lol

Co rozumiesz pod drugim skrótem? tongue

Patrz byłeś niegrzeczny i zabrałem Ci stronę. big_smile

7,108

A rozumiem po prostu: 'co?' na które zwykle odpowiada się p s t r o tongue Ja może niegrzeczny ale Ty nie zaprzeczyłeś big_smile I będzie się z czego tłumaczyć... smile Ale nie mnie, nie mnie... Blondynka pewnie, bo się starałeś i aż dziękowała za dobre uczynki Wolfika tongue lol

7,109

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Materialistki tongue

Kobieciarz tongue

Koneser tongue

7,110

rh72 napisał/a:

A rozumiem po prostu: 'co?' na które zwykle odpowiada się p s t r o tongue Ja może niegrzeczny ale Ty nie zaprzeczyłeś big_smile I będzie się z czego tłumaczyć... smile Ale nie mnie, nie mnie... Blondynka pewnie, bo się starałeś i aż dziękowała za dobre uczynki Wolfika tongue lol

Nie wiem o co Ci chodzi? big_smile Skoro nie wiem o co pytasz to po co zaprzeczać? tongue wink

7,111

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Materialistki tongue

Kobieciarz tongue

Koneser tongue

tongue

http://www.koneservodka.pl/images/alkohole/premium.jpg

7,112

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Materialistki tongue

Kobieciarz tongue

Koneser tongue

Kobiety sukcesu tongue

7,113

AloneWolf90 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie wiem o co Ci chodzi? big_smile Skoro nie wiem o co pytasz to po co zaprzeczać? tongue wink

Nooooooo... tongue

http://www.solei-babe.pl/MOJE/aukcje/PIEROT/Wilk/Wilk_4.png

7,114

rh72 napisał/a:

http://www.solei-babe.pl/MOJE/aukcje/PIEROT/Wilk/Wilk_4.png

Eeeeej, fajne, wygugliłam sobie i chyba zaraz młodym nabędę big_smile

7,115

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Kobieciarz tongue

Koneser tongue

Kobiety sukcesu tongue

Harvey... smile Take off your clothes, Blow up the fire, Don't be so shy... big_smile

7,116

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Koneser tongue

Kobiety sukcesu tongue

Harvey... smile Take off your clothes, Blow up the fire, Don't be so shy... big_smile

A Ty co? Chodzącą reklama permen king? tongue

7,117

Jej! Pietruszka, abyś im tego mojego 'pierwszego' nie kupiła - tego konesera tongue lol Tamtego, co prawda guglić nie trzeba... proponuję: młodym wilka, sobie 'konesera' smile I wszyscy happy! smile

7,118 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-07-11 21:35:38)

Rh72 to krowa, która dużo muczy, daję mało mleka i Panie to czują. tongue big_smile

7,119

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Kobieciarz tongue

Koneser tongue

Kobiety sukcesu tongue

Oksymoron? big_smile tongue

7,120

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Kobiety sukcesu tongue

A Ty co? Chodzącą reklama permen king? tongue

Ale to nie moje... tongue Cytuję kogoś big_smile

7,121

AloneWolf90 napisał/a:

Rh72 to krowa, która dużo muczy, daję mało mleka i Panie to czują. tongue big_smile

Wiesz... taki jeden tu chciał błysnąć tym tekstem i koniec końcu, słabo skończył tongue Więc to przemyśl wink

7,122

AloneWolf90 napisał/a:

Jak pisze, że dajesz... znowu przejęzyczonko... big_smile Ale co Ci z tym mlekiem, tfu...? Ty chyba udawany wilk jesteś lol Wilk i o mleku myśli... big_smile O krówce? No nie wiem... tongue

7,123

rh72 napisał/a:

Jej! Pietruszka, abyś im tego mojego 'pierwszego' nie kupiła - tego konesera tongue lol Tamtego, co prawda guglić nie trzeba... proponuję: młodym wilka, sobie 'konesera' smile I wszyscy happy! smile

Wilka kupiłam, a konesera jakiegoś to se najwyżej kiedyś przygrucham big_smile big_smile big_smile

7,124

Harvey napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Wiesz... taki jeden tu chciał błysnąć tym tekstem i koniec końcu, słabo skończył tongue Więc to przemyśl wink

https://m.ocdn.eu/_m/66ca9eed21793e8601d5dcf56eb8b9a5,62,37.jpg

7,125

AloneWolf90 napisał/a:
Harvey napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

No... teraz to mnie strach obleciał tongue wink

7,126

Harvey napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

A można... Nieeee... Nie napiszę tego... sad Już by za prosto było tak Wilka tarmosić... tongue Za prosto... lol

7,127

rh72 napisał/a:

Wilka kupiłam, a konesera jakiegoś to se najwyżej kiedyś przygrucham big_smile big_smile big_smile

Harvey - tego stwierdzenia się bój! smile

7,128

A co to był za jeden i jak skończył? tongue Jestem ciekaw. big_smile

7,129

AloneWolf90 napisał/a:
Harvey napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Jezu! Przepraszam, że znowu Ciebie mieszam w to 'wszystko'... sad Wilk! ...Pokaż że się mylili...

7,130

AloneWolf90 napisał/a:

A co to był za jeden i jak skończył? tongue Jestem ciekaw. big_smile

Gustaw Holoubek... lol

7,131

rh72 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Jezu! Przepraszam, że znowu Ciebie mieszam w to 'wszystko'... sad Wilk! ...Pokaż że się mylili...

Ale o co Wam chodzi? sad Na żartach się nie znacie?

7,132

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Koneser tongue

Kobiety sukcesu tongue

Uszczypnij tongue big_smile

7,133

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Kobiety sukcesu tongue

Podjudza znowu... Chce być pogłaskana... big_smile 100% tongue

7,134

AloneWolf90 napisał/a:

Ale o co Wam chodzi? sad Na żartach się nie znacie?

Znowu tłumaczyć? sad Znamy ale nie idź na łatwiznę... tongue A 'rozmowy w toku' to już nie oksymoron ale czysty 'moron'! lol

7,135

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Kobiety sukcesu tongue

A źle Ci tam? big_smile

7,136

Przecież to jasne, że Harvey o sobie mówi, dużo muczy, a efektów brak, z tego co widzę big_smile

7,137

lody miętowe napisał/a:

Przecież to jasne, że Harvey o sobie mówi, dużo muczy, a efektów brak, z tego co widzę big_smile

Hihihihihi tongue Druga podjudzaczka... lol Lody, jak to szło? big_smile

7,138

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

A źle Ci tam? big_smile

Nie big_smile Ale skoro nie wierzysz, że istnieję... tongue

7,139

lody miętowe napisał/a:

I teraz nie wiem, czy masz szczęście, że za mało wypiłem czy jednak jesteś "suche lody" tongue

7,140

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

A źle Ci tam? big_smile

Ale to Jego trzeba szczypać a nie Ciebie tongue To chyba na tym polega zabawa... Ciebie to ma dotknąć aby uwierzyć big_smile Znowu nielogicznie tongue lol

7,141

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

A źle Ci tam? big_smile

Ale to Jego trzeba szczypać a nie Ciebie tongue To chyba na tym polega zabawa... Ciebie to ma dotknąć aby uwierzyć big_smile Znowu nielogicznie tongue lol

To może poczytaj o tym, co to takiego ten oksymoron tongue big_smile

7,142

Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

I teraz nie wiem, czy masz szczęście, że za mało wypiłem czy jednak jesteś "suche lody" tongue

I ten pewnie też coś miesza... big_smile Suche lody? Za dużo może już wypiłeś? tongue Naukowca strugasz? tongue

7,143 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-07-11 22:11:37)

rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

I ten pewnie też coś miesza... big_smile Suche lody? Za dużo może już wypiłeś? tongue Naukowca strugasz? tongue

Coś nie wiem czy wypada napisać, jak mi się kojarzą te dwa słowa: "koneser" i "sucho" big_smile Może użyj wyobraźni rh, przynajmniej będzie wesoło big_smile wink

7,144

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wiem... i dlatego się z Harveyem nie sprzeczałem... ani nie polemizowałem... tongue Mea culpa... muszę przestać stwierdzać oczywistości lol

7,145

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Coś nie wiem czy wypada napisać, jak mi się kojarzą te dwa słowa: "koneser" i "sucho" big_smile Może użyj wyobraźni rh, przynajmniej będzie wesoło big_smile wink

Zakąś tongue

7,146

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Wiem... i dlatego się z Harveyem nie sprzeczałem... ani nie polemizowałem... tongue Mea culpa... muszę przestać stwierdzać oczywistości lol

Dokładnie. W końcu przestaniesz psuć całą zabawę tongue

7,147

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
Harvey napisał/a:

I po dopisaniu swojej ofiary 'wyjaśnień' co do mnie... tongue A nie jest wesoło? big_smile

7,148 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-07-11 22:16:02)

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Dokładnie. W końcu przestaniesz psuć całą zabawę tongue

Ej... za subtelnie by szło... potem potomni będą to inaczej interpretowali niż było tongue

7,149

Masz rację Harvey, za mało wypiłeś, dlatego u Ciebie "suche żarty" big_smile

7,150

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

I po dopisaniu swojej ofiary 'wyjaśnień' co do mnie... tongue A nie jest wesoło? big_smile

Ja tu nie jestem "ofiarą" big_smile na bank tongue  Niczego też nikomu nie ofiaruję big_smile  Ale rh, niech zgadnę, Ty i tak "wiesz swoje" big_smile

Posty [ 7,086 do 7,150 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 108 109 110 111 112 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024