Sąsiad...111 - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Strony Poprzednia 1 100 101 102 103 104 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,566 do 6,630 z 9,305 ]

6,566

Odp: Sąsiad...111
rh72 napisał/a:

Połączenie zdjęć będzie idealne

Przeraziłeś mnie jakby, powiem Ci. Jakiś fetysz?

6,567

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

... więc będzie Rh, z szacunku do starszych smile

Nie, to nie wrózy dobrze tongue Dla rh ... tongue

Nie tylko... smile

tzn?

6,568

santapietruszka napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Tak wracając, to zgodnie z logiką powinno być  rh72, ale ja mało logiczna, więc będzie Rh, z szacunku do starszych smile

Zabijcie mnie ludzie, ale nigdy nie rozumiałam, nie rozumiem i nie zrozumiem fenomenu diamentów big_smile

Jak jeszcze wolisz srebro zamiast złota to się boję - moja była tak miała... mad

Ja wolę srebro zamiast złota. Powaga.

A propos naprawiania, to rozleciał mi się też kolczyk, srebrny i odleciał z niego bursztyn. Czym to mogę przykleić, bo to było przyklejone wcześniej? Jakiś specjalny klej czy ogarnę np. kropelką, wikolem, butapremem czy coś? Ktoś wie? Chciałam się skusić na kropelkę, bo to moje ulubione, ale się boję, że spieprzę... a to ulubione... sad

Spoko kropelka... w żelu proponuję - wygodniej obsłużyć...

6,569

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Tak wracając, to zgodnie z logiką powinno być  rh72, ale ja mało logiczna, więc będzie Rh, z szacunku do starszych smile

Zabijcie mnie ludzie, ale nigdy nie rozumiałam, nie rozumiem i nie zrozumiem fenomenu diamentów big_smile

Jak jeszcze wolisz srebro zamiast złota to się boję - moja była tak miała... mad

Całe życie tylko srebro, albo... białe złoto big_smile

6,570 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-28 21:32:27)

lody miętowe napisał/a:

Santa, nie ma to jak czarna seria, jak się coś psuje, to wszystko jednocześnie smile

A tak, wczoraj szlag trafił akumulator w aucie big_smile Dlatego dzisiaj zrobiłam sobie drinka - chociaż nie lubię - i czekam, kiedy balkon odpadnie big_smile

SonyXperia napisał/a:

Ta jest!!!

6,571

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie, to nie wrózy dobrze tongue Dla rh ... tongue

Nie tylko... smile

tzn?

...też dla Lodów tongue Były moimi lodzikami a będą Lodami tongue

6,572

lody miętowe napisał/a:

Santa, nie ma to jak czarna seria, jak się coś psuje, to wszystko jednocześnie smile

A tak, wczoraj szlag trafił akumulator w aucie big_smile Dlatego dzisiaj zrobiłam sobie drinka - chociaż nie lubię - i czekam, kiedy balkon odpadnie big_smile

SonyXperia napisał/a:

Ta jest!!!

No tak... zgadza się srebro albo białe złoto... Wiecie co, potrzebuję odpocząć, przemyśleć... taaaaa roll

6,573

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Nie tylko... smile

tzn?

...też dla Lodów tongue Były moimi lodzikami a będą Lodami tongue

Uważaj rh, bo Ci jeszcze uwierzę tongue

6,574

Jakbyś Rh nie zwał, to zawsze to samo big_smile

6,575

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

SonyXperia napisał/a:

Ta jest!!!

No tak... zgadza się srebro albo białe złoto... Wiecie co, potrzebuję odpocząć, przemyśleć... taaaaa roll

Proponuję przemyśleć kwestię białego złota tongue big_smile

6,576

To mówisz  santa, żeby pod balkonami nie chodzić big_smile lepiej nie ryzykować smile

6,577 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-06-28 21:39:15)

lody miętowe napisał/a:

To jest ból, ale za to przynajmniej nie dostaniesz mandatu, jak za spaloną żarówkę świateł mijania, kiedy jedziesz na dziennych, ale trafiasz na kontrolę drogową sprawdzającą światełka   big_smile

6,578

lody miętowe napisał/a:

Może to w ogóle taki dzień jest? Coś w powietrzu?
Ja np. najpierw walnęłam łbem własnym o wiszącą szafkę w kuchni (oj, bolało, oj), potem upaliłam rączkę od garnka zwykłe kartofle gotując (garnek był umierający, bo zasadniczo umiem gotować - śmierdziało jak cholera), a na koniec wypadła mi z ręki puszka z kawą (pełna!) i stłukła dwa talerze na raz, co akurat na blacie raczyły stać... Prysnęły odłamki... wszędzie..
Bohatersko wyszłam z kuchni! Na szczęście w innych pomieszczeniach posiadam lepszą koordynację smile

6,579 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-28 21:49:41)

SonyXperia napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

To jest ból, ale za to przynajmniej nie dostaniesz mandatu, jak za spaloną żarówkę świateł mijania, kiedy jedziesz na dziennych, ale trafiasz na kontrolę drogową sprawdzającą światełka   big_smile

Opowieść A - spaliła mi się kiedyś żarówka w Fordzie Mondeo, kupiłam, ale nie umiałam wymienić, jeździłam z żarówką i szukałam jelenia. Panowie, którzy mnie zatrzymali, akurat też byli w Mondeo, więc wyciągnęłam żarówkę i poprosiłam ładnie, że wiem, że mam, więc może by mi wymienili. Panowie z miłymi uśmiechami kazali jechać do mechanika i pomachali mi na drogę big_smile
Swoją drogę, żarówkę wymienił mi kumpel, którego przypadkiem dopadłam po paru latach i jest z zawodu elektromechanikiem samochodowym, ale w zawodzie nie pracuje. Po 2 godzinach i ostatecznej wymianie żarówki stwierdził, że nigdy nikomu już nie powie, że potrafi wymieniać żarówkę w Fordzie Mondeo.
Kiedyś później okazało się, że obydwoje zabraliśmy się do tego od tzw. dupy strony, jest jakiś zatrzask i można żarówkę w Fordzie Mondeo wymienić w 5 sekund. Bez rozkręcania całej lampy. No, ale to było znacznie za późno.

Opowieść B - spaliła mi się kiedyś żarówka w Fiacie Uno, takim złomku za 500 zł na dojeżdżenie. Nauczona doświadczeniem z Fordem Mondeo sprawdziłam w necie, jaka ma być żarówka, jak się wymienia itd. Kupiłam żarówkę. I co? I pstro, okazało się, że nie ten model Uno, do tego modelu żarówkę kupuje się w muzeum tongue
Pojechałam, znalazłam, kupiłam, zwyciężyłam. Następnego dnia rano nie świeciły obydwie tongue

6,580

lody miętowe napisał/a:

Lody, pomyśl teraz...

6,581

SonyXperia napisał/a:

Opowieść A - spaliła mi się kiedyś żarówka w Fordzie Mondeo, kupiłam, ale nie umiałam wymienić, jeździłam z żarówką i szukałam jelenia. Panowie, którzy mnie zatrzymali, akurat też byli w Mondeo, więc wyciągnęłam żarówkę i poprosiłam ładnie, że wiem, że mam, więc może by mi wymienili. Panowie z miłymi uśmiechami kazali jechać do mechanika i pomachali mi na drogę big_smile
Swoją drogę, żarówkę wymienił mi kumpel, którego przypadkiem dopadłam po paru latach i jest z zawodu elektromechanikiem samochodowym, ale w zawodzie nie pracuje. Po 2 godzinach i ostatecznej wymianie żarówki stwierdził, że nigdy nikomu już nie powie, że potrafi wymieniać żarówkę w Fordzie Mondeo.
Kiedyś później okazało się, że obydwoje zabraliśmy się do tego od tzw. dupy strony, jest jakiś zatrzask i można żarówkę w Fordzie Mondeo wymienić w 5 sekund. Bez rozkręcania całej lampy. No, ale to było znacznie za późno.

Opowieść B - spaliła mi się kiedyś żarówka w Fiacie Uno, takim złomku za 500 zł na dojeżdżenie. Nauczona doświadczeniem z Fordem Mondeo sprawdziłam w necie, jaka ma być żarówka, jak się wymienia itd. Kupiłam żarówkę. I co? I pstro, okazało się, że nie ten model Uno, do tego modelu żarówkę kupuje się w muzeum tongue
Pojechałam, znalazłam, kupiłam, zwyciężyłam. Następnego dnia rano nie świeciły obydwie tongue

Santa, rewelacja do kwadratu!!!
Skąd ja to znam smile

6,582

rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Lody, pomyśl teraz...

oh, cóż za subtelną różnicę wychwycił rh tongue

6,583

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

Lody, pomyśl teraz...

oh, cóż za subtelną różnicę wychwycił rh tongue

a tak? Pomyśl jednak, Lody tongue

6,584

Że co proszę smile jaaaa...mecz oglądałam, kątem oka, nie strzelić 3 karnych pod rząd, to jednak sztuka, ale nie smucę się, bo za Chile byłam big_smile

Tak więc, moje myśli skierowane gdzieindziej big_smile

6,585

Hihihihi tongue Też bym tak chciał jak Sean! smile Ciekawe, czy to nie fake? smile

Drogi Panie Jobs,

Powtórzę to jeszcze raz. Znasz angielski, prawda? Nie sprzedam swojej duszy Apple ani żadnej innej firmie. Nie mam żadnego interesu w całym tym sugerowanym przez ciebie "zmienianiu świata". Nie masz nic, czego mógłbym chcieć lub potrzebować. Ty jesteś sprzedawcą komputerów - ja jestem pieprzonym JAMESEM BONDEM!

Nie wyobrażam sobie szybszej drogi do zrujnowania swojej kariery niż pojawienie się w jednej z twoich beznadziejnych reklam. Proszę, nie kontaktuj się ze mną ponownie.

Sean Connery

http://joemonster.org/images/vad/img_17365/2838c62c53c20abd63b1b5d6ca687905.jpg

6,586 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-06-29 17:25:26)

rh72 napisał/a:

Oświadczyny tylko przy pełni księżyca big_smile

Nie jestem co do tego przekonana tongue

6,587

Słoneczko... nie będę udawał, że nie myślę jak Ci tu pięknym za nadobne tongue Jednak tym razem 'posprzątałaś'... lol Szapo ba! Szapo ba! smile Wiem, kiedy nie odpowiem naprawdę 'natchnienie' smile

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_PKXayGdYgtzSq4jtRbVpAyVK5rr3kaTQ,w400.jpg

6,588

Kolega czyta tego bloga: potencjalosobowosci. Jak kto ma czas i ochotę... Się zgadaliśmy niezależnie od badania tutaj i się przyznał smile

6,589

Ten, no, pijontek big_smile

http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/201706/1498730629_qoinhp_600.jpg

6,590 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-30 15:49:21)

Czyli co? Nie ma ładnych facetów? tongue
Sorry, "piknych"... lol

6,591

Ładne to mogą być misie...

6,592

Rh, Ty mój brzydki kumplu... ładne to mogą być piersi tongue

6,593

Ładne to mogą być misie...

One takie ładne tylko w zoo smile na wybiegu... Ja tam podejrzewam że może kożuch z misia pewnie ładniejszy... O tym myślałaś, co? tongue

6,594 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-30 16:02:41)

Harvey napisał/a:

Rh, Ty mój brzydki kumplu... ładne to mogą być piersi tongue

Czyli my nie geje? tongue cholera ale chyba nie bo też doceniam smile a Ty  az taki przystojny...? No uważaj bo będzie futerko i z przystojnego lol

6,595

rh72 napisał/a:

Czyli my nie geje? tongue

Ja tam nie wnikam z kim Ty sypiasz tongue

rh72 napisał/a:

a Ty  az taki przystojny...? No uważaj bo będzie futerko i z przystojnego lol

Good luck! tongue

http://p3.sfora.pl/e6761a206ec76813b951de24382fe995.jpg

6,596

Harvey napisał/a:
rh72 napisał/a:

Czyli my nie geje? tongue

Ja tam nie wnikam z kim Ty sypiasz tongue

rh72 napisał/a:

a Ty  az taki przystojny...? No uważaj bo będzie futerko i z przystojnego lol

Good luck! tongue

Brrrrr.... tongue Harvey wyleczyłeś mnie z gejostwa na 100% lol tylko przy okazji chyba właśnie przeszliśmy do przyjaźni jako 2 brzydale i ciut pewnie ostudziłeś jakieś oczekiwania co do Twojej osoby ze strony płci pięknej smile

6,597

Ej no, ja to ten pjenkny jestem w tym kumplostwie tongue

Ostudziłem? Pffff... zimne ryby jakieś wink

6,598

Rozumiem, że gorących byś nie zdołał ostudzić? tongue No nie wiem... Abyś się jednak spodobał to musisz albo sporo tego piwa stawiać albo butelką ogłuszać najpierw tak przez głowę bijąc tongue Harvey - studzić łatwiej ale jak Ty nawet tego nie potrafisz to co dopiero z podgrzewaniem big_smile wędkarz chyba jesteś jak o tych rybach wspomniałeś lol ale i tak złotej rybki nie trafisz chociaż i tak byś nie docenił bo byś od razu brał, że piwo przypłynęło lol

6,599 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-30 17:57:48)

A ja to bym się dzisiaj napiła piwa, hm. Bez soku. Zimnego takiego...

6,600

Hmm i co by Ci tu rzec Panie brzydki kumpel... 174 strony połowu a nawet płotki na haczyk nie złapałeś tongue

Ja przynajmniej mam piwo big_smile

6,601

Ja bym Harvey na Twoim miejscu nie była taka pewna, że z Rh taki kiepski wędkarz tongue

6,602 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-06-30 18:36:17)

Od dzisiaj wilk jest 30 zębowy, a będzie 28, ale to później. big_smile I jest na diecie (czytaj nie je niczego) i do tego na haju, po środkach przeciwbólowych, także na razie nie dorównam Wam w dyskusji. big_smile Ale Was czytam chociaż. ; I nie róbcie na nic smaka mi proszę. smile

6,603

lody miętowe napisał/a:

Ja bym Harvey na Twoim miejscu nie była taka pewna, że z Rh taki kiepski wędkarz tongue

Uległaś?
eeeh, myślałem, że jesteś "sprite" a nie "pragnienie" tongue

No cóż, myślenie mi nie wychodzi więc idę po zimne piwo by tłoki zaoliwić big_smile

6,604

Harvey, słodziaku, a czy ja o sobie mówiłam??? tongue pewnie jakaś naiwna dojdzie, że Rh to ideał, póki pełni nie będzie, a wtedy czar pryśnie big_smile

Wilk, słodki słodziaku tongue, to wychodzi, że najlepiej  pójść z Harveyem na zimne piwko, będziesz ciągnął przez słomkę big_smile

6,605

lody miętowe napisał/a:

Harvey, słodziaku, a czy ja o sobie mówiłam??? tongue pewnie jakaś naiwna dojdzie, że Rh to ideał, póki pełni nie będzie, a wtedy czar pryśnie big_smile

Wilk, słodki słodziaku tongue, to wychodzi, że najlepiej  pójść z Harveyem na zimne piwko, będziesz ciągnął przez słomkę big_smile

hmm...

Ja słodziak.

Wilk, słodki słodziak.

Więc wychodzi na to, że...

Rh jest zakalec tongue

lol

6,606

Skoro tak Ci Harvey wychodzi....gdzieżbym śmiała z Tobą polemizować big_smile z TOBĄ ??? tongue

6,607

Dzisiaj mam wolne i cały dzień mi się wydaje, że jest sobota big_smile Ciekawe, co mi się będzie wydawać jutro? lol

6,608 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-06-30 20:44:42)

Harvey napisał/a:

Hmm i co by Ci tu rzec Panie brzydki kumpel... 174 strony połowu a nawet płotki na haczyk nie złapałeś tongue

Ej, ale Ty to masz chyba znacznie więcej... bo piwo, Porto i spirytus tongue wink

6,609 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-30 20:46:25)

SonyXperia napisał/a:

Dzisiaj mam wolne i cały dzień mi się wydaje, że jest sobota big_smile Ciekawe, co mi się będzie wydawać jutro? lol

A ja musiałam wstać o 4 rano i cały dzień mi się wydaje, że jestem nienormalna... cool

6,610

SonyXperia napisał/a:

A ja musiałam wstać o 4 rano i cały dzień mi się wydaje, że jestem nienormalna... cool

Raczej masochistka wink Chociaż, jak mus to mus

6,611

lody miętowe napisał/a:

Skoro tak Ci Harvey wychodzi....gdzieżbym śmiała z Tobą polemizować big_smile z TOBĄ ??? tongue

Pompuj ten balonik, pompuj tongue

Jednak chcesz byc tym "pragnieniem" wink

6,612

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Ej, ale Ty to masz chyba znacznie więcej... bo piwo, Porto i spirytus tongue wink

Porto?

Do portu zawsze trafiam na autopilocie tongue

6,613

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Porto?

Port to jest poezja rumu i koniaku tongue

6,614

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Porto?

Zeby tylko tongue

6,615

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Porto?

Zeby tylko tongue

Jak port rybacki, to jeszcze finezja zapachu...

6,616 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-06-30 22:11:25)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Porto?

Zeby tylko tongue

Wiem, wiem... i poezja westchnień czułych... "Pań" tongue

6,617

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Zeby tylko tongue

No i naszlo mnie na sledzia... dzieki wiesz? Na diecie jestem tongue

6,618 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-30 22:13:16)

Harvey napisał/a:
Harvey napisał/a:

Zeby tylko tongue

O, zjadłabym. Takiego po góralsku. Ale, kurde, nie mam... sad

6,619

Harvey napisał/a:

Sledzik lubi najpierw poplywac... a z tym to nie ma problemu wink

6,620 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-30 22:17:32)

Harvey napisał/a:
Harvey napisał/a:

Wódki też nie mam tongue Biedna ja, niech mnie ktoś przytuli big_smile

6,621

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Zeby tylko tongue

Ohy i ahy syren nie grozne... ale ni to zjesc ni to zerznac wink

6,622

Harvey napisał/a:

Wódki też nie mam tongue

To co z Ciebie za gospodyni? wink

6,623

Harvey napisał/a:

Wódki też nie mam tongue

No weeee... to tak nie przystoi w pewnym wieku tongue

6,624 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-30 22:20:24)

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Wódki też nie mam tongue

Sony, przyjedź na wódkę, a zaraz Ci skombinuję, z windy nie zdążysz wysiąść big_smile
A tak to nie mam, żeby miejsca nie zajmowała tongue

Mam stację benzynową niedaleko, po co mam wódkę w domu trzymać, jak tam duży wybór, a nie wiem, jakiej mi się zachce big_smile

6,625

SonyXperia napisał/a:

Wódki też nie mam tongue

Sony, przyjedź na wódkę, a zaraz Ci skombinuję, z windy nie zdążysz wysiąść big_smile

Dokąd to by się trzeba było wybrać? tongue

6,626

SonyXperia napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

W góry tongue

6,627

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Zeby tylko tongue

Ohy i ahy syren nie grozne... ale ni to zjesc ni to zerznac wink

I taki to pożytek z autopilota tongue

6,628

SonyXperia napisał/a:

W góry tongue

Wódka na Babiej Górze?

6,629

Zastanowiło mnie na jakiej to diecie jest Harvey, bo co dwuznacznie to odczytalam big_smile

6,630 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-06-30 22:29:23)

SonyXperia napisał/a:

Wódka na Babiej Górze?

Aż tak to nie, ale przy dobrych wiatrach można ją u mnie oglądać z balkonu wink
Z tym, że nie jestem pewna, czy picie wódki na balkonie na 10. piętrze jest dobrym pomysłem, jakbyś przyjechała, to jednak może w środku usiądziemy? Przez okno też widać big_smile

Posty [ 6,566 do 6,630 z 9,305 ]

Strony Poprzednia 1 100 101 102 103 104 144 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Sąsiad...111

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024