O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 180 ]

Temat: O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka

Oglądałam ostatnio wywiad z Lwem-Starowiczem i zadano mu pytanie "czy można po czymś poznać, że mężczyzna może być bogato obdarzony przez naturę", np.po wielkości stóp, dłoni, nosie, a może po wzroście, bo takie mity(?)krążą tu i tam, i co mnie zdziwiło, pan profesor odpowiedział, że wg jego obserwacji jest duże prawdopodobieństwo, że facet ma dużego, jeśli ma długie palce u dłoni, a zwłaszcza kciuk:) zawsze wydawało mi się, że to bzdury, te wszystkie opowieści dziwnej treści, ale może jednak coś w tym jest? A co Wy o tym myślicie? Ale tak jak pisałam, to taki temat z przymróżeniem oka:)

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Revenn (2017-03-11 20:16:20)

Odp: O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka

Raczej nie brał bym za autorytet tego seksuologa, nie raz robił gafe, nie jest rzetelny. To są wszystko mity. Poza tym mężczyzna może być bogato obdarzony przez nature nie tylko genitaliami, ale też empatią, sercem czy inteligencją.

3

Gdzieś słyszałam opinię (nie wiem, czy to obserwacja, czy jakieś badania, ale wydaje się to logiczne), że dziedziczmy po naszych rodzicach te cechy. Tata/dziadek ma dużego, to i synek/wnuczek z dużym prawdopodobieństwem będzie miała dużego. Prędzej jestem w stanie zrozumieć korelację z zachowaniem - te wszystkie żarty o rozmiarze samochodu, itp.

4

Revenn napisał/a:

Raczej nie brał bym za autorytet tego seksuologa, nie raz robił gafe, nie jest rzetelny.

jako zywo drugi raz zgadzam sie z Revennem

a co do tych miejskich legend to nigdy nie sprawdzalam smile moze trzeba zacząć tongue

5 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-03-11 22:38:13)

Mam nadzieję, że to nieprawda. Nie dość, że krótki penis, to palce też yikes

Podwójna kara dla kobiety tongue

6

Iceni, aż się oplułam ze śmiechu:D
Oj Revenn wiadomo że facet może być obdarzony innymi cechami, ale nie o tym temat, wyluzuj. Też nigdy nad tym się nie zastanawiałam, chociaż jak teraz sobie myślę, z własnego doświadczenia, a przede wszystkim koleżanek, to mi wychodzi że z tym wzrostem to coś może być na rzeczy, ci niżsi często mają większe, ale to pewnie czysty przypadek, jak to mówił mój kumpel, bozia poskąpiła mi wzrostu, ale centymetry poszły w korzeń, więc w sumie to nie narzeka:)

7

Może po prostu optycznie przy niższym wydaje się większy ? Chińczycy są niscy, bo tam gigant ma 175 a maja jedne z najmniejszych penisów statystycznie.

8

Bzdety wink

9

Iceni napisał/a:

Podwójna kara dla kobiety smile

Ale zawsze może mieć długi język wink:D

10

A jak to po czym poznać, po tym że mu wystaje coś tam tongue , podobno czarnoskórzy mają duże sprzęty tongue

11

bbasia napisał/a:
Iceni napisał/a:

Podwójna kara dla kobiety smile

Ale zawsze może mieć długi język wink:D

smile  jakby tak wszystkie 3 przymioty były ... jak trzeba ... - oto najleprze życzenia na Dzień Kobiet smile smile smile

12

Przemuś napisał/a:

A jak to po czym poznać, po tym że mu wystaje coś tam tongue , podobno czarnoskórzy mają duże sprzęty tongue

w kategorii gdybania - to chyba wszyscy celebryci, modele i in. postaci z gazetek mają dużo w gaciach... czy to za sprawą skarpetek (noszonych tak nietypowo), czy photoshopa.

Roberto Esquivel Cabrera ma duży sprzęt, a nie może korzystać :-D

13 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-12 10:31:23)

Averyl napisał/a:

Roberto Esquivel Cabrera ma duży sprzęt, a nie może korzystać :-D

Ale On to ma przerąbane, biedaczek.

Revenn, czy nawet w takim temacie musisz wyskakiwać, jak nawiedzony?

"8 niesamowitych faktów.
1. Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żołądka

2. Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg

3. Długość męskiego penisa jest równa długości kciuka razy 3

4. Udo jest tak twarde jak cement

5. Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny

6. Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów bakterii

7. Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny

8. Używamy 300 muskułów tylko, żeby utrzymać balans jak stoimy

Kobiety już dawno przeczytały ten post. Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają
swój kciuk...".
*
big_smile big_smile big_smile

*źródło:Internet.

14

Pół metra????o matko i córko, to już zwyczajne kalectwo, tutaj przysłowie co za dużo to nie zdrowo pasuje jak ulał:)

15

Nie rozumie sensu tego tematu. Po co on niby jest?
Przeciez trzeba zrobic najpierw badania na ten temat, moze takie sa nie wiem. Pozniej mozna by to komentowac a nie zastanawiac sie nad tym czy moze tak a moze inaczej. Raczej tak to nigdy sie nie dowiemy jak jest naprawde...

16

Krejzolka82 napisał/a:

Kobiety już dawno przeczytały ten post. Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają
swój kciuk...".
*
big_smile big_smile big_smile

Dobre big_smile

A co do reszty niekumatych, którzy nie wiedzą po co na forum powstają te nieco mniej poważne wątki i którzy biorą wszystko co tu zostaje napisane śmiertelnie poważnie, krótkie wyjaśnienie celowości powstawania takich właśnie wątków:

17

Matix napisał/a:

Nie rozumie sensu tego tematu. Po co on niby jest?
Przeciez trzeba zrobic najpierw badania na ten temat, moze takie sa nie wiem. Pozniej mozna by to komentowac a nie zastanawiac sie nad tym czy moze tak a moze inaczej. Raczej tak to nigdy sie nie dowiemy jak jest naprawde...

A ja nie rozumiem dlaczego jakis facet rejestruje sie na babskim forum, a potem mu się nie podoba, że kobiety o ch.... dywagują.

Takie mamy hobby, o!

18

Racja Iceni , dziwne nie jak to tak kobieta może myśleć, o zgrozo tongue, nie ma co ten "sprzęt" to skomplikowana maszynieria , napędzana parą i reaktorem atomowym he he tongue,

19

A niby dlaczego nie? skoro kobieta używa, to i analizuje parametry użytkowe sprzętu!
... co więcej jest to temat, w którym mogą się wypowiedzieć panowie, nawet ci co nigdy nie używali rzeczonego sprzętu w duecie

20

w końcu jakiś luzniejszy wątek smile

mam już dość tych trollowych zdrad,zemst i innych rzeczy.

21

Tylko coś mało tu tego fantazjowania, nawet jednej strony to nie przekroczyło, nie widzę tego luzu

22

Przemuś napisał/a:

Tylko coś mało tu tego fantazjowania, nawet jednej strony to nie przekroczyło, nie widzę tego luzu

Och Przemuś, Przemuś... jakiś ty niekumaty tongue
Bo teraz odbywają się ćwiczenia praktyczne! Na dywagacje przyjdzie czas w poniedzialkowy poranek...

23

W tym temacie za duże luzy chyba nie wskazane wink

24

Iceni napisał/a:
Przemuś napisał/a:

Och Przemuś, Przemuś... jakiś ty niekumaty tongue
Bo teraz odbywają się ćwiczenia praktyczne! Na dywagacje przyjdzie czas w poniedzialkowy poranek...

o ile będzie się w stanie , bo nigdy nie wiadomo tongue

25

Snake napisał/a:

W tym temacie za duże luzy chyba nie wskazane wink

Za duże zdecydowanie  nie big_smile

26

krejzolka82 napisał/a:

Revenn, czy nawet w takim temacie musisz wyskakiwać, jak nawiedzony?

Ale o co cho ? Gdzie ja wyskakuje tongue

27

Fajny, luźny temat smile

Mnie natomiast interesuje proporcjonalność męskiego przyrodzenia w stosunku do wzrostu smile Pamiętam jak swego czasu koleżanka opowiadała mi o tym jak hojnie obdarzony przez naturę jest jej aktualny facet.. Nie należał on do wysokich osób i pomyślałam wtedy, że koleżanka pewnie mało w życiu widziała i "jej się wydaje" smile Później sama spotkałam faceta jak dla mnie niewysokiego (poniżej 180cm wzrostu) i byłam pozytywnie zaskoczona, gdy przyszło co do czego smile Jakiś czas temu, z czystej ciekawości, poszłam do łóżka z facetem niższym ode mnie, który sam się wypowiadał o swoim sprzęcie, że mały, ale może wiele... Wypróbowałam i to było najlepiej wykorzystane 14cm w moim życiu big_smile

28

To poprosze średniego. Mały - no za mały. Duży - no za duży. I tak i tak nie dobrze.
Ale najważniejsze - czysty hmm
Ale żeście temat założyli tongue

29

Są różne teorie korelacji fizjognomii z przyrodzeniem i poważne badania nawet były na ten temat big_smile ale tak naprawdę ma to drugorzędne znaczenie. Ja tam osobiście raczej zwracałam uwagę na to jak zachowuje się delikwent i po tym można było się zorientować... ale nie co do rozmiaru, tylko co umiejętności posługiwania się i zatroszczenia się we właściwy sposób o partnerkę big_smile I to ma pierwszorzędne znaczenie big_smile

30

Klio napisał/a:

Są różne teorie korelacji fizjognomii z przyrodzeniem i poważne badania nawet były na ten temat big_smile ale tak naprawdę ma to drugorzędne znaczenie. Ja tam osobiście raczej zwracałam uwagę na to jak zachowuje się delikwent i po tym można było się zorientować... ale nie co do rozmiaru, tylko co umiejętności posługiwania się i zatroszczenia się we właściwy sposób o partnerkę big_smile I to ma pierwszorzędne znaczenie big_smile

O to to to! wink

Taka refleksja mnie ostatnimi czasy właśnie naszła, że najważniejsze jak się żołnierz swoim mieczem posługuje..

31

kasiks napisał/a:

Taka refleksja mnie ostatnimi czasy właśnie naszła, że najważniejsze jak się żołnierz swoim mieczem posługuje..

Dobre big_smile
Nie wiedzieć czemu czytając o rycerzu i mieczu natychmiast w moim zbereźnym umyśle powstało skojarzenie z dwoma nagimi mieczami... lol

32

jeśli chodzi o duże przyrodzenia to spotkalam dwa rodzaje mężczyzn:
1) byli do przesady uwazni, bali sie zrobic cokolwiek, zeby nie wyrządzic krzywdy
2) uwazali, ze sam fakt posiadania duzego fiuta czyni ich nieprzeciętnymi kochankami - nie musze chyba dodawać, ze tak bylo tylko w ich mniemaniu tongue

33 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-13 22:19:30)

Bo taka jest prawda, że nieistotny jest rozmiar, istotne jest zręczne posługiwanie się przyrodzeniem. big_smile

34

uważnośc dobra rzecz, ale penis to nie pług żeby jakieś spustoszenie zrobił tongue

35

Rozmiar rozmiarem, ale fajnie jak ma dużą główkę, jakoś sprzęty typu "ołówek" mnie nie fascynują tongue

36 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-13 22:35:07)

Iceni napisał/a:

Rozmiar rozmiarem, ale fajnie jak ma dużą główkę, jakoś sprzęty typu "ołówek" mnie nie fascynują tongue

I teraz Net-Faceci zaglądaj sobie w majtki/bokserki/slipki/stringi/spodnie. big_smile tongue big_smile

37

_v_ napisał/a:

jeśli chodzi o duże przyrodzenia to spotkalam dwa rodzaje mężczyzn:
1) byli do przesady uwazni, bali sie zrobic cokolwiek, zeby nie wyrządzic krzywdy
2) uwazali, ze sam fakt posiadania duzego fiuta czyni ich nieprzeciętnymi kochankami - nie musze chyba dodawać, ze tak bylo tylko w ich mniemaniu tongue

Mam taki odruch, że jak widzę takiego faceta typowego pakera z siłowni (taki stereotypowy steryd) to od razu mam skojarzenie, że pewnie ma małego, ale wydaje mu się, że jest bogiem seksu big_smile Kiedyś przyszło mi do głowy, że punkt 2 Twojej wypowiedzi musi coś w sobie mieć... Ja akurat miałam pozytywne odczucia, z żadnym facetem źle mi nie było, ale myślę sobie, że może mężczyzna skąpiej obdarzony przez naturę może chcieć nadrobić dobrą techniką, żeby zadowolić partnerkę, a taki stereotypowy macho może pomyśleć, że laska będzie miała mokro już na samą myśl od posiadania w swojej sypialni owego casanovy tongue Czasem na portalach randkowych zdarzało, zdarza mi się zahaczyć o tematykę bliżej łóżkową i widać kto za jakiego się uważa... Na mnie to akurat działa odstraszająco, bo wolę się pozytywnie zaskoczyć jakby doszło co do czego niż wysłuchiwać bajeczek i erotomanów gawędziarzy.

38

Moim zdaniem i na podstawie jakis tam obserwacji na niereprezentatywnej probie statystycznej- z kciukiem to nie prawda.
Fredro twierdzil kiedys ze to koreluje z nosem, ale w mojej opinii dlugosc przyrodzenia w obrebie jednej rasy zalezy tylko od dlugosci przyrodzenia.
Rozmiar penisa na pewno zwiazany jest z rasa. Czarni maja statystycznie najwiecej w spodniach, zolci znowu... no nie wiem jak oni siegaja tymi korniszonami, ale ich dziewczyny kochaja ich raczej platonicznie bo z tym sprzetem trudno mowic o seksie.

My biali, statystycznie, jestesmy gdzies tam posrodku.

39

Wiadomo, prawda stara jak świat, im więcej facet gada jaki to nie jest super w łóżku, co on tam nie potrafi, tym później większy zonk:) no i od koloru skóry też pewnie zależy, a Azjatki pewnie i swoje wymiary mają dostosowane do wymiarów Azjatów, to pewnie te ich "korniszony" im wystarczą:)

40

Ale tak generalnie drogie Panie to penisy to w ogóle Was jakoś podniecają ? smile Bo tak całkiem szczerze to jak tak patrzę (bywam na plaży naturystów) to widok jest generalnie najczęściej żałosny, czasem nawet śmieszny. Rzadko jest inaczej. Osobiście tylko raz widziałem penisa, który prezentował się godnie smile i cały czas mówię tu o formie spoczynkowej. Bo w erekcji to jednak chyba jest inaczej. Z tego co czytałem to kobiety do tematu penisów podchodzą całkiem inaczej, niż faceci do tematu cipek smile

41

wilczysko72 napisał/a:

Ale tak generalnie drogie Panie to penisy to w ogóle Was jakoś podniecają ? smile Bo tak całkiem szczerze to jak tak patrzę (bywam na plaży naturystów) to widok jest generalnie najczęściej żałosny, czasem nawet śmieszny. Rzadko jest inaczej. Osobiście tylko raz widziałem penisa, który prezentował się godnie smile i cały czas mówię tu o formie spoczynkowej. Bo w erekcji to jednak chyba jest inaczej. Z tego co czytałem to kobiety do tematu penisów podchodzą całkiem inaczej, niż faceci do tematu cipek smile

Ale to samo pytanie można zadać Facetom odnośnie biustu i waginy kobiet. big_smile

Mnie ogólnie podnieca całokształt faceta, a nie jego odrębne części ciała. big_smile

Piszesz o swoim? big_smile tongue big_smile

A co takiego ciekawego wyczytałeś, pochwal się. smile

42

Averyl napisał/a:

Gdzieś słyszałam opinię (nie wiem, czy to obserwacja, czy jakieś badania, ale wydaje się to logiczne), że dziedziczmy po naszych rodzicach te cechy. Tata/dziadek ma dużego, to i synek/wnuczek z dużym prawdopodobieństwem będzie miała dużego. Prędzej jestem w stanie zrozumieć korelację z zachowaniem - te wszystkie żarty o rozmiarze samochodu, itp.

Co ciekawe wielkość penisa można odziedziczyć też po linii matki, tak jak np. wielkość biustu po ojcu.

43

Krejzolka82 napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Ale to samo pytanie można zadać Facetom odnośnie biustu i waginy kobiet. big_smile

Mnie ogólnie podnieca całokształt faceta, a nie jego odrębne części ciała. big_smile

Piszesz o swoim? big_smile tongue big_smile

A co takiego ciekawego wyczytałeś, pochwal się. smile

No pytanie można zadać, ale właśnie odpowiedzi byłyby całkiem inne. Facetów podniecają biusty i waginy smile Natomiast z tego co czytałem to kobiet nie podniecają penisy. Podobno nawet generalnie goły facet nie jest dla Was podniecający smile

No jeśli chodzi o mnie to ja jestem średnia statystyczna big_smile Nic nadzwyczajnego.

44

bkAGxq napisał/a:
Averyl napisał/a:

Co ciekawe wielkość penisa można odziedziczyć też po linii matki, tak jak np. wielkość biustu po ojcu.

Tak jak wszystko inne, oczy, uszy, usta smile

45

wilczysko72 napisał/a:

No pytanie można zadać, ale właśnie odpowiedzi byłyby całkiem inne. Facetów podniecają biusty i waginy smile Natomiast z tego co czytałem to kobiet nie podniecają penisy. Podobno nawet generalnie goły facet nie jest dla Was podniecający smile

No jeśli chodzi o mnie to ja jestem średnia statystyczna big_smile Nic nadzwyczajnego.

A co takiego maja w sobie biusty i waginy, że Was podniecają? big_smile

Zależy jaki facet. tongue

O jaki szczery, chwali się. smile

46

Krejzolka82 napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Nie ma się czym chwalić.

Nie wiem co w sobie mają, ale coś mają smile Nie mam bladego pojęcia, czemu je tak lubimy smile Lubimy na nie patrzeć, dotykać ich. Ale czemu tak jest ? Jest na sali jakiś Freud ?

47 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-14 13:49:03)

wilczysko72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Nie ma się czym chwalić.

Nie wiem co w sobie mają, ale coś mają smile Nie mam bladego pojęcia, czemu je tak lubimy smile Lubimy na nie patrzeć, dotykać ich. Ale czemu tak jest ? Jest na sali jakiś Freud ?

Kiedyś czytałam, że faceci lubią biusty ponieważ podświadomie ma to związek z tym, że byli karmieni piersią.
Nie wiem, nie jestem facetem, nie podniecają mnie biusty, więc się nie znam.

Trzeba by zapytać lesbijki czy podniecają je biusty innych kobiet.

Tylko, że nie każdy noworodek jest karmiony piersią, albo jest karmiony stosunkowe krótko.

48

Niektórzy sa karmieni butelką...

49

Krejzolka82 napisał/a:

Kiedyś czytałam, że faceci lubią biusty ponieważ podświadomie ma to związek z tym, że byli karmieni piersią.

rossanka napisał/a:

Czyżbyśmy się dokopali praźródeł alkoholizmu u dorosłych? lol

50

Krejzolka82 napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Nie ma się czym chwalić.

Tylko, że nie każdy noworodek jest karmiony piersią, albo jest karmiony stosunkowe krótko.

Też coś o tym słyszałem.
Nie każdy noworodek jest karmiony piersią, ale mamy w głowie ewolucyjnie zakodowane do czego te piersi służą smile W końcu nie trzeba noworodka uczyć co ma zrobić z cycem.
No dobra, ale jak to jest z tymi waginami ? Zdziwiło mnie kiedyś jak oglądałem w pewnym kanale kobiecym program z którego wynikało, że jest mnóstwo kobiet, które mają do swojej waginy dość... jakby to powiedzieć... chłodny stosunek. To całkiem inaczej niż faceci big_smile

51

Klio napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

rossanka napisał/a:

Ciekawe teorie się tu tworzą smile

52

Klio napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

rossanka napisał/a:

Dokładnie.  big_smile big_smile big_smile
Kurde, jak to forum jednak pomaga, edukuje i swoje teorie głosi. tongue tongue tongue

Powinniśmy forum Netkobiety.pl zgłosić do Nagrody Nobla w dziedzinie nauki. tongue big_smile tongue

53 Ostatnio edytowany przez Klio (2017-03-14 14:06:07)

wilczysko72 napisał/a:

No dobra, ale jak to jest z tymi waginami ? Zdziwiło mnie kiedyś jak oglądałem w pewnym kanale kobiecym program z którego wynikało, że jest mnóstwo kobiet, które mają do swojej waginy dość... jakby to powiedzieć... chłodny stosunek. To całkiem inaczej niż faceci big_smile

Wilczysko, no weź tak na chłopski rozum... Czy Ty osiągasz szczyty ekstazy patrząc na swojego własnego penisa? Tak Cie jara? To skąd pomysł, że widok własnej waginy miałby podniecać kobiety?

Krejzolka82 napisał/a:

Powinniśmy forum Netkobiety.pl zgłosić do Nagrody Nobla w dziedzinie nauki. tongue big_smile tongue

Niom lol

54

wilczysko72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Nie ma się czym chwalić.

Też coś o tym słyszałem.
Nie każdy noworodek jest karmiony piersią, ale mamy w głowie ewolucyjnie zakodowane do czego te piersi służą smile W końcu nie trzeba noworodka uczyć co ma zrobić z cycem.

A jaki Ty masz stosunek do swojego penisa?

55

Klio napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Wilczysko, no weź tak na chłopski rozum... Czy Ty osiągasz szczyty ekstazy patrząc na swojego własnego penisa? Tak Cie jara? To skąd pomysł, że widok własnej waginy miałby podniecać kobiety?

Krejzolka82 napisał/a:

Niom lol

No dobra, trochę pomieszałem pojęcia. Nie chodziło mi o to, żeby kobietę podniecała własna wagina, czy faceta własny penis. Ale myślę, że faceci mają do swoich penisów inne podejście, niż kobiety do swoich wagin.
Może ta dyskusja idzie w złą stronę big_smile

56

Krejzolka82 napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Też coś o tym słyszałem.

Oj mam z nim do pogadania big_smile Ale to już sprawa między nami.

57

wilczysko72 napisał/a:

No dobra, trochę pomieszałem pojęcia. Nie chodziło mi o to, żeby kobietę podniecała własna wagina, czy faceta własny penis. Ale myślę, że faceci mają do swoich penisów inne podejście, niż kobiety do swoich wagin.
Może ta dyskusja idzie w złą stronę big_smile

No to napisz, jaki Ty masz stosunek do swojego penisa?

W bardzo dobrą, edukacyjną-noblowską stronę zmierza ta rozmowa pisana. big_smile

58

wilczysko72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

To powiadasz, że pogawędki sobie ucinasz ze swoim penisem.... Ciekawe. No nie bądź wiśnia, podziel się z nami, o czym tam sobie razem rozmawiacie? big_smile

59

Klio napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

To powiadasz, że pogawędki sobie ucinasz ze swoim penisem.... Ciekawe. No nie bądź wiśnia, podziel się z nami, o czym tam sobie razem rozmawiacie? big_smile

No co Ty, nie mogę. Obraziłby się i dopiero miałbym przechlapane big_smile

60

Klio napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ale kobiety zdaje się też czasem rozmawiają ze swoimi waginami. A te całe "Monologi waginy" to co ? smile

61

wilczysko72 napisał/a:
Klio napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Ale kobiety zdaje się też czasem rozmawiają ze swoimi waginami. A te całe "Monologi waginy" to co ? smile

Zdradź chociaż trochę o czym sobie gadacie, proszę. big_smile

Nie rozmawiam ze swoimi częściami ciała, jak co, to rozmawiam ze sobą, jako całość. tongue

62

wilczysko72 napisał/a:

Czyli jednak wiśnia z Ciebie big_smile

wilczysko72 napisał/a:

A te całe "Monologi waginy" to co ? smile

To dramat big_smile

63

Klio napisał/a:
wilczysko72 napisał/a:

Czyli jednak wiśnia z Ciebie big_smile

wilczysko72 napisał/a:

A te całe "Monologi waginy" to co ? smile

To dramat big_smile

No dramat, dramat big_smile

64

Wilczysko, a Ty chodzisz na plaże  dla naturystów, aby porównywać męskie penisy?:):):D i skąd takie przekonanie, że nie pociągają nas nadzy mężczyźni, męskie ciała są piękne i pociągające, chociaż fakt penis to nie najpiękniejsza część męskiego ciała:)

65 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-03-14 14:36:22)

Oświeciło mnie. big_smile

Forum jednak działa cuda. tongue

Nie ma pojęcia czy kobiety gadają ze swoją waginą bo nigdy mnie to nie interesowało.
Wiem,  że ja nie gadam.
Wiem natomiast, że faceci gadają do swoich penisów.

I teraz mnie oświeciło dlaczego tak jest. big_smile
Jako, że kobieta nie ma tego komfortu potrzymać swojej waginy w rękach i przyjrzeć jej się z każdej strony to nie ukształtował się w kobiecie instynkt do waginy. big_smile tongue big_smile
A wiadomo, że przeciwieństwem są faceci ze swoimi przyrodzeniami, które mogą sobie wziąć do ręki, albo i nawet dwóch, popatrzeć i dzięki temu u facetów ukształtował się instynkt. Oni przez to rozczulają się nad swoimi penisami. Nadają im imiona, rozmawiają a czasem i krzyczą, jak nie posłuchają i nie działają wtedy, kiedy muszą. tongue big_smile tongue

Posty [ 1 do 65 z 180 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » O męskim przyrodzeniu z...przymróżeniem oka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024