Nie czuje NIC podczas seksu:( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nie czuje NIC podczas seksu:(

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66

Odp: Nie czuje NIC podczas seksu:(

Witam
jestem tu nowa.
mam ten sam problem od dwóch lat współżyje z moim partnerem
ale jakoś specjalnie mi to nie sprawia przyjemności a o jakimkolwiek
orgażmie to nie ma mowy.

Zobacz podobne tematy :

67

To wy nie potraficie wskazać swojemu partnerowi co lubicie i gdzie? A ci wasi to jacyś inni chyba, bo przecież obserwacja reakcji kobiety na dotyk, na przyjemności jest podstawą tego co robić i jak... Nie wyobrażam sobie zamknąć oczu, wytknąć język i niech się dzieje co ma się dziać, bo zawsze pięknie... Tak samo jak kobieta - leży i co? Ma głowę, ma rączki, ma pragnienia to niech pokaże co lubi... a każdy normalny mężczyzna pociągnie dalej zgodnie ze wskazówkami.
Pozdrawiam.

68

pennylane napisał/a:

Też tak miałam - nic nie czułam podczas seksu. Niestety u mnie odbiło się to na ilości partnerów bo cały czas wierzyłam, że znajdę takiego, który sprawi, że osiągnę przyjemność. Różnica jest taka, że ja uwielbiam się masturbować.
Cóż, po pewnym czasie poznałam mojego chłopaka, zakochałam się w nim i po miesiącu czy dwóch doznałam szoku przeżywając pierwszy raz w życiu orgazm podczas seksu wink Teraz mam go za każdym razem smile)

To samo było w moim przypadku ;-).
Reakcja na pierwszy orgazm z moim obecnym narzeczonym zadziwiła mnie samą, gdyż popłakałam się z radości, że jednak ''wszystko ze mną w porządku''.
Całe życie myślałam, że coś jest nie tak, a okazało się, że wystarczyło się przełamać, nastawić pozytywnie, rozluźnić i przejąć inicjatywę po prostu.

69

Witam!
Słuchajcie dziewczyny, mnie również ten problem dotyka. Sytuacja wygląda w ten sposób, że jestem z chłopakiem 7 lat, jest moim pierwszym i jedynym. Kochamy się. W tej chwili mam 22 lata, a współżycie zaczęłam 6 lat temu..i tu może był błąd, że zrobiłam to tak szybko..ale do rzeczy..uwielbiam się z nim kochać, przy seksie oralnym orgazm mam zawsze, natomiast kiedy tylko we mnie wejdzie, przestaję czuć cokolwiek..nic a nic..i nie mówię tu o orgazmie tylko o jakiejkolwiek przyjemności. Tak jak część z Was, również odczuwam ten dyskomfort w brzuchu, kiedy wchodzi głęboko. Kiedy wkłada mi tam palce, również ich nie czuję, chociaż on dwoi się troi. Próbujemy różnych pozycji, intensywności i kompletnie nic..Brałam tabletki anty, przy których byłam sucha, mimo ochoty na igraszki. Teraz nie biorę, jestem baardzo mokra, a czucia nadal brak...za cholerę nie mam pomysłu co z tym zrobić..

70

Cześć dziewczynki:) Mam taki sam problem, nie mam orgazmów pochwowych, tylko łechtaczkowe. Fakt są momenty takie podczas sexu, że poczuje takie przyjemne uczucie, podobne do tego jak się już dochodzi do orgazmu łechtaczkowego, ale to trwa zaledwie 2 minuty i znów dalej nic nie czuje... I potem po jakimś czasie znów mnie to łapie na 2 sekundy i puszcza... Dużo naczytałam się w necie na ten temat, naprawde jest wiele kobiet które mają taki problem. Natomiast ja myślę, że cały problem leży w psychice, po prostu zamiast skupić się na przyjemności, rozluźnić, odprężyć, to pewnie myślicie o orgaźmie, o tym żeby go w końcu mieć , nie jest tak? A to chodzi o to żeby nie myśleć o tym, bo wtedy są duże trudności żeby go dostać. Orgazm łechtaczkowy a pochwowy jest całkiem inny. Ja np.przy masturbacji nakręcam się myśleniem że będę miała orgazm, i wtedy on szybciej przychodzi, ale neistety przy penetracji pochwy to nie działa. Bo jak wcześniej wspomniałam to są 2 różne orgazmy. Ogólnie kobiety które się dużo masturbują, jak np.ja, to mają też trudności z osiągnięciem org.pochwowego, dlatego że się przyzwyczajają do innego rodzaju przyjemności, dlatego przy penetracji nie czują nic, bo to jest całkiem inny rodzaj przyjemności , do którego nie są przyzwyczajone. Ale powiedzcie mi szczerze, cięzko się nie masturbować, jak orgazm jest wspaniały, a tylko taki możemy osiągnąć, więc to robimy... Mi jak były np robił palcówke, to nic nie czułam, a ostatnio zaczęłam sypiać w nowym partnerem i mimo tego, iż robił palcówkę 1 raz, to wychodziło mu to zayebiście! Już po pierwszym włożeniu czułam przyjemność, nie doszłam , ale było mi dobrze. Byłam naprawdę w szoku gdy mi powiedział że robi to 1 raz, tak samo przy minetce. Wyglądało to po prostu tak, jakby był dość doświadczony, a robił to po raz pierwszy. Śmiesznie się czułam, jak się uśmiechał jak zaczynałam cichutko jęczeć, zapytałam go potem z czego się śmieje, a on że z moich min, bo są takei słodziutkie, i z tego że się wije jak wąż i on wtedy nie wie czy ma dalej robić, bo nie wie czy mnie to boli czy coś... Podniecało mnie to, jak zwraca uwagę na to czy mi dobrze;) I widzi to co robię, i słyszy. Ogólnie to mówcie partnerowi co chcecie żeby wam zrobił, albo co ma robić np, jak dojdziecie do org.łecht. Ja swojego poprosiłam o to , że jak będę mieć orgazm,to żeby mnie mocno przytulił, bo ja ogólnie bardzo lubie się przytulać jak dojde:) Nie wstydzcie się swoich partnerów. Ja przełamałam się i teraz nawet się przy sobie masturbujemy:) On sam robi sobie, a ja sobie, i dochodzimy oboje do org.:) On lubi patrzeć jak ja sobie sama masuje, a ja lubie patrzeć jak on dochodzi:) To był mój największy wstyd - masturbować się przy kimś, na początku się zasłaniałam kołdrą, bądź kocem, żeby nie widział, a teraz bez problemu leże naga na łóżku, bez jakiego kolwiek przykrycia a on patrzy jak robie sobie dobrze i bardzo mnie to podnieca:). Tak samo dziewczynki może być problem z mięśniami, a dokładniej z niewyrobionymi mięśniami. Zróbcie krótki test - wsadzcie paluszek do środka i zaciśnijcie mięśnie, jeśli jestescie w stanie zacisnąć mięśnie pochwy tak, abyście czuły ból na zaciskanym palcu tzn że mięśnie są idealnie wyrobione, a jeśli nie będziecie nic czuły zaciskających się mieśni, alboledwo ledwo, tzn że problem jest z mięśniami i trzeba je ćwiczyć. Poczytajcie sobie w internecie o "ćwiczenia mięśni kegla" .Ja je ćwiczyłam keidyś przez miesiąc, i je troszkę wyrobiłam,ale to jest stanowczo za mało. Na począatku jak zaczęłam je ćwiczyć, były tak słabe że wcale się nie kurczyły, ja nie mogłam utrzymać napiętych mięśni przez 3 sekundy bo były tak słabe,a po 2 tygodniach ćwiczeń już potrafiłam utrzymać napięte mięśnie całe 30 sekund! (ćwiczyłam 3 raz dziennie po 10 serii, zaciskająć mięśnie na 5 sekund i rozluźniałam na 5 sekund, i tak 10 razy. Po 2 tygodniach zwiększyłam do 5 razy dziennie po 10 serii). To był dla mnie szok że w przeciągu głupich dwóch tygodni była taka zmiana. Ogólnie mam zamiar zacząć ćwiczyć je ponownie, aby je wyćwiczyć tak mocno żeby mnie to bolało big_smile Nie mogę się już doczekać swojego pierwszego orgazmu.  Ogólnie jak macie jakieś pytania , to piszcie tu. Ja jestem pomocną młodą kobietą i chętnie pomogę innym w tym problemie:) Bo może wtedy i ktoś inny mi da rady i wtedy seks może się odmienić na dobre o całe 180/360 stopni. Czekam na wasze rady, pytania i opinie. Buziaczki:*

71

U was niestety dużą rolę odgrywa psychika...
Ale dobra pozycja też jest ważna, że względu na waszą anatomię pozycja misjonarka jest ciężka do osiągnięcia orgazmu pochwowego. Jest parę podstawowych pozycji w których partner naciera na powierzchnie przednią  (górną ) pochwy w którym znajduje sie punkt G. I dopiero jego stymulacja daje początek  większości kobiet przyjemności...
Stymulacja punktu G to podstawa, później można spróbować stymulacji punktu A, punktu U, jednoczesnej stymulacji łechtaczki i punktu G, kobiecego wytrysku? i zaczyna się zabawa wink

72

Hej dziewczyny postanowiłam trochę odświeżyć ten post. Borykam się z takim samym problemem i może dziewczyny, które się tu udzielały już go nie mają i znalazły rozwiązanie?

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Nie czuje NIC podczas seksu:(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024