Hej. Odbyłam z chlopakiem seks oralny i petting dzien po okresie. Po skonczonym oralnym z wytryskiem do ust chlopak zlapal mnie za reke (ta ktora robilam mu dobrze) i mocno pocalowal po czym przeszedl do pieszczenia mnie ustami i tą ręką którą wczesniej dotknal mnie.tłumaczę sobie, że przecież bez stosunku tradycyjnego nie da się zajść w ciążę, na rękach nie da się przenieść, chyba, że odrazu i świeżą spermę... a nie z dotknięcia. Dobrze myślę? Czy jednak moglo sie cos przeniesc? Istnieje ryzyko ciazy?
Jest bardzo duże prawdopodobieństwo tego, że zaszłaś w ciążę. Bardzo często plemniki tak z partyzanta przenoszą się niewiadomymi drogami wprost do pochwy (często też przez gardło, żołądek i jelita przenikają wprost do jajowodu)
Radzę szybko udać się po morning after pill no chyba, że chcesz za 9 miesięcy być szczęśliwą mamusią.
Pozdrawiam
nie jesteś w ciąży
Plemniki muszę dostać się do pochwy i nie ważne czy z bezpośredniego wytrysku w kobiecie czy też na dłoni. Teoretycznie istnieje znikome prawdopodobieństwo, że podczas palcówki mogło by dojść do zapłodnienia ale jest ono niezmiernie znikome i zależne od ilości spermy na palcu.
Plemniki muszę dostać się do pochwy i nie ważne czy z bezpośredniego wytrysku w kobiecie czy też na dłoni. Teoretycznie istnieje znikome prawdopodobieństwo, że podczas palcówki mogło by dojść do zapłodnienia ale jest ono niezmiernie znikome i zależne od ilości spermy na palcu.
wydaje mi się, że spermy nie było, bo tylko złapał za moją rękę, a do palcówki doszło 5-10 minut później, gdzie w międzyczasie dotykał różnych przedmiotów, tkanin itd.
Jejku, strasznie się denerwuję.
Puki co, zacznij sie zabezpieczac bardzo solidnie, bo uprawianie seksu na wariata czesto knczy sie ciaza.
Teraz w ciazy nie jestes. Wyluzuj. w 100% nie, ale zacznij myslec nad antykoncepcja.
Puki co, zacznij sie zabezpieczac bardzo solidnie, bo uprawianie seksu na wariata czesto knczy sie ciaza.
Teraz w ciazy nie jestes. Wyluzuj. w 100% nie, ale zacznij myslec nad antykoncepcja.
Na szczęście seksu nie uprawiałam... Tylko ten cholerny petting. Strasznie się boję, że mógł przenieść plemniki...
8 2016-10-16 18:57:03 Ostatnio edytowany przez Gosia1962 (2016-10-16 18:59:42)
Jaka jest twoja definicja seksu? Wg. np. Wikipedii "seks bez penetracji – kontakty seksualne bez wprowadzania prącia do pochwy".
Duzo sie jeszcze musisz nauczyc. Ale przede wszystkim: antykoncepcji...pozdrawiam
9 2016-10-16 19:40:55 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-10-16 19:41:25)
Jejku, idź do ginekologa i niech Ci dokładnie opowie, co trzeba zrobić, żeby zajść w ciążę. I zapisze antykoncepcję.
Plemniki to nie są ninja.
gildarts napisał/a:Plemniki muszę dostać się do pochwy i nie ważne czy z bezpośredniego wytrysku w kobiecie czy też na dłoni. Teoretycznie istnieje znikome prawdopodobieństwo, że podczas palcówki mogło by dojść do zapłodnienia ale jest ono niezmiernie znikome i zależne od ilości spermy na palcu.
wydaje mi się, że spermy nie było, bo tylko złapał za moją rękę, a do palcówki doszło 5-10 minut później, gdzie w międzyczasie dotykał różnych przedmiotów, tkanin itd.
Masakra;)
nie jesteś w ciąży... za młodu miałem takie schizy z dziewczyną... i wiesz co nam powiedziała dorosła kobieta? Powiedziała tak: "eeeeee.. nie martwcie się... jesteście młodzi, w razie czego dacie radę... zmartwienie to jest dopiero po 40-tce". Pewnie miała rację.
Największe nerwy były jak okres się spóźniał 2 tygodnie. Zatem wytrzymaj tyle co do terminu okresu, potem jeszcze tydzień i dopiero potem się martw.