on -ja - on - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: on -ja - on

Hej,
podobałam się bardzo jednemu koledze ale między nami nie wyszło. Nie chcę już się zgłębiać w tą historię. Ale obecnie jest kwas i jakiś obopólny friendzone. On - obrażona duma ale traktuje mnie jak kumpla kiedy ja chcę być miła. - To samo towarzystwo.
Ma przyjaciela.
Teraz jest taka sytuacja,że z tym przyjacielem bardziej się poznalismy - praca- mamy lepszy kontakt. Widać, że mu się podobam.

Czy warto wchodzić w coś takiego? Hipotetycznie? Czy mieć w d***e za przeproszeniem tego 1szego ( ostatnio też mnie obrażał, po pijaku mówił żebym sobie w końcu kogoś znalazła itp). Znają się z gimnazjum, najlepsi kumple. Widzę, że temu też się podobam, on trochę się zmienił od kilku lat, też mi się podoba...

Warto  się nim interesować? Czy być dobrą osobą i zostawić przyjaciół w spokoju?

Ten 2gi wie, że ja byłam trochę z tym 1szym kiedyś... Kilkanaście miesięcy temu...

2

Odp: on -ja - on

Daj mu szansę. Tamten sam olał sprawę.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024