Co jest ze mną nie tak ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co jest ze mną nie tak ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Co jest ze mną nie tak ...

Witam serdecznie wszystkich użytkowników.Mój problem polega na budowaniu relacji interpersonalnych.W skrócie mówiąc ludzie mnie nie lubią.Bardzo mnie to boli.Powiedzcie jak to u was wygląda ?Nie wiem czym to jest spowodowane .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co jest ze mną nie tak ...

Po czym wnioskujesz, że jesteś nielubiana? Jaki masz charakter, usposobienie? Jesteś osobą ufną czy zamkniętą w sobie?

Wnioskuję chociażby po tym,że nikogo koło mnie nie ma praktycznie żadnej osoby do spotkań itp.Jestem a raczej byłam otwarta do ludzi .Mój problem polega na tym ,że mam taki wyraz twarzy , który powoduje dystans .Ludzie sądzą ,że jestem wredna , pewna siebie i zarozumiała ...A ja mam kompleksy , boję się czy ludzie mnie polubią i wycofuję się .Jestem inna

4

Jak można oceniać kogoś po wyglądzie.Może nie tylko o to chodzi yikes

5

mam bardzo podobnie, z tym że u mnie to wynika raczej z mojej skrytości w sobie gdy kogoś kompletnie nie znam, jednak gdy tylko na jakiś tam etap poznawanie się wchodzę to od razu mogłabym cały mój życiorys opowiedzieć co nie jest najlepszym pomysłem.

6

To może powinnaś więcej starać się uśmiechać.

koteczek1215 napisał/a:

To może powinnaś więcej starać się uśmiechać.

O dziwo jest w tym dużo prawdy. Ludzie, którzy się więcej uśmiechają wydają się bardziej przyjaźni niż Ci, którzy mają buźkę jakby wyglądała ciągle na zafochaną smile - Można to spokojnie wywnioskować z obserwacji otoczenia.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Co jest ze mną nie tak ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024