Witam serdecznie wszystkich użytkowników.Mój problem polega na budowaniu relacji interpersonalnych.W skrócie mówiąc ludzie mnie nie lubią.Bardzo mnie to boli.Powiedzcie jak to u was wygląda ?Nie wiem czym to jest spowodowane .
Po czym wnioskujesz, że jesteś nielubiana? Jaki masz charakter, usposobienie? Jesteś osobą ufną czy zamkniętą w sobie?
Wnioskuję chociażby po tym,że nikogo koło mnie nie ma praktycznie żadnej osoby do spotkań itp.Jestem a raczej byłam otwarta do ludzi .Mój problem polega na tym ,że mam taki wyraz twarzy , który powoduje dystans .Ludzie sądzą ,że jestem wredna , pewna siebie i zarozumiała ...A ja mam kompleksy , boję się czy ludzie mnie polubią i wycofuję się .Jestem inna
Jak można oceniać kogoś po wyglądzie.Może nie tylko o to chodzi
mam bardzo podobnie, z tym że u mnie to wynika raczej z mojej skrytości w sobie gdy kogoś kompletnie nie znam, jednak gdy tylko na jakiś tam etap poznawanie się wchodzę to od razu mogłabym cały mój życiorys opowiedzieć co nie jest najlepszym pomysłem.
To może powinnaś więcej starać się uśmiechać.
To może powinnaś więcej starać się uśmiechać.
O dziwo jest w tym dużo prawdy. Ludzie, którzy się więcej uśmiechają wydają się bardziej przyjaźni niż Ci, którzy mają buźkę jakby wyglądała ciągle na zafochaną - Można to spokojnie wywnioskować z obserwacji otoczenia.