dać odpocząć ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: dać odpocząć ?

Witajcie kochane smile
otóż jak to ja najpierw sie kłócę ,a potem żałuje i tym razem dałam się ponieść emocjom. Zła ,że przepracowany facet pisze ze mną jak z przymusu naskoczyłam - oczywiście niepotrzebnie. W efekcie nie odpisał gdy powiedziałam ,że ma sie odezwać jak będzie miał ochotę i również gdy później napisałam ,że nie umiem mieć wyj..ane jak on.. Jak się zdążyłam domyślić od wczoraj nie ma najmniejszej ochoty sie do mnie odezwać ,a ja się powstrzymuje ,żeby nie pisać i się nie narzucać.

a więc czy wy dajecie swoim facetom czas aż sami się odezwą ,czy przepraszacie żeby w końcu było normalnie ?  smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dać odpocząć ?

Myślę,ze nie powinnaś tak na niego naskakiwac,a końcu to facet,a nie chłopiec,który nie ma obowiązków. Daj mu czas do na myśli,może sam się odezwie,a jak nie napisz za dzień lub dwa i przeproś. Przemyśl to jeszcze i zrób tak jak czujesz,najważniejsze żebyś była szczęśliwa. Życzę powodzenia dak znać jak poszło wink

3

Odp: dać odpocząć ?
Paula1237 napisał/a:

Myślę,ze nie powinnaś tak na niego naskakiwac,a końcu to facet,a nie chłopiec,który nie ma obowiązków. Daj mu czas do na myśli,może sam się odezwie,a jak nie napisz za dzień lub dwa i przeproś. Przemyśl to jeszcze i zrób tak jak czujesz,najważniejsze żebyś była szczęśliwa. Życzę powodzenia dak znać jak poszło wink

Masz zupełnie racje ,ale jednak stęsknił się za tą swoją zołzą ,chyba opłacił się dzień wolnego. Przeprosiliśmy się i jest znow ok , dziekuje za miłe słowa :*

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024