Torebka dla rozrzutnych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Torebka dla rozrzutnych

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Torebka dla rozrzutnych

Przeglądając internetowe wydanie magazynu "Focus" natrafiłam na taką oto ciekawostkę:

"Studentki ze Szkocji opracowały torebkę, która głośno protestuje, gdy właścicielka chce z niej wyciągnąć kartę kredytową.

Torebka jest dziełem trzech studentek uczelni Duncan of Jordanstone College of Art and Design. Torebka ma chronić właścicielki przed rozrzutnością i nieplanowanymi zakupami.

Torebkę wyposażono w specjalną kieszonkę na kartę kredytową. Gdy właścicielka chcę ją wydobyć z torebki, słyszy silny męski głos Raya Winstona, który stanowczo mówi: „Nawet o tym nie myśl !” albo „Odłóż to!”.

W kieszonce znajduje się fotoelement, który karta oddziela od świecącej diody LED. Po wyjęciu karty włącza się oparty na platformie Arduino układ elektroniczny umieszczony w podwójnym dnie torebki.

Jeśli karta szybko wróci do przegródki, kończy się na lekkich ostrzeżeniach, jeśli nie (co może oznaczać dokonanie zakupu), torebka stara się narobić właścicielce wstydu, wygłaszając niepochlebne komentarze. "

Czy kupiłybyście sobie taką torebkę?
Albo czy Wasi mężczyźni kupiliby ją chętnie dla Was? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Torebka dla rozrzutnych

Nie kupiłabym. Czasem trzeba coś kupic a ta torba będzie darła się jak wariatka. Nie mam problemu z rozrzutnością na szczęście więc raczej byłaby bezużyteczna.

3

A to nie lepiej karty w ogóle tam nie wkładać, jeśli i tak nie można jej potem użyć? big_smile.
Jestem dużą dziewczynką, sama decyduję co i za ile kupuję, a mąż mnie z tego nie rozlicza - u nas taki, irytujący zresztą, gadżet byłby zupełnie nieprzydatny wink.

4

A po co aldrino żeby tylko wydać głos i zarejestrować ze karta została wyciągnięta ?
To chyba jakiś produkt domorosłych majsterkowiczów , może coś podobnego to śpiewającego karpia na drewnianej desce.

5

Dobry przykład rozrzutności - torebka dla rozrzutnych big_smile

Jeśli ktoś nie umie kontrolować wydatków, to torebka mu nie pomoże - zabierze ze sobą siatkę (czy nawet całą drużynę siatkarzy), a magiczną kartę będzie trzymać w przegródce etui telefonu - by było szybciej.

6

Też sądzę, że kupienie takiej torebki to klasyczny przejaw rozrzutności. big_smile Po co komu torebka? Jeśli ktoś nie umie/nie chce się kontrolować i potrzebuje jakiegoś zewnętrznego ograniczenia, to zawsze może nałożyć sobie limit dzienny na kartę.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Torebka dla rozrzutnych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024