Jak przyciągać uwagę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak przyciągać uwagę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Jak przyciągać uwagę?

Czołem wszystkim

Jako, że obecnie solidnie szlifuję swój charakter,wygląd oraz sposób bycia, chciałbym się dowiedzieć nieco więcej na temat przykuwania uwagi, atrakcyjności oraz seksapilu. Mianowicie chodzi mi o cechy charakteru, podryw, nieprzewidywalność, czego unikać, co używać itp.
Drogie Panie, proszę o przedstawienie waszego punktu widzenia, tj. jakich facetów unikacie, kto i z jakim podejściem jest dla was atrakcyjny, seksowny, godny uwagi. Jak się zachowuje, co robi itp.
A Panów o sposoby, metody jak poprawić atrakcyjność, jak podrywać, by nie paść po pierwszej rundzie. Podzielcie się opiniami jak doszliście do tego momentu, że byliście w stanie poderwać prawie każdą kobietą.

Będę wdzięczny za opinie smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez pawelkrk (2016-01-17 01:13:58)

Odp: Jak przyciągać uwagę?

Podzielcie się opiniami jak doszliście do tego momentu, że byliście w stanie poderwać prawie każdą kobietą.

Jeśli to jest Twój cel to możesz sobie na wstępie odpuścić ;p
Nie wszystko zależy od nas. Kobiety mają różne gusta i co się podoba jednej może się nie podobać drugiej.
Bądź sobą, nie udawaj nikogo. Dużo zależy od miejsca i czasu, które nie zawsze sprzyjają nowym znajomością.
Lepiej nic nie robić na siłę bo przyniesie to odwrotny efekt.

Z takich uniwersalnych cech, rzeczy nad którymi warto popracować to: sztuka opowiadania (warto zainteresować drugą osobę rozmową, ale nie wszyscy potrafią to zrobić), umiejętność słuchania, pewność siebie (nie mylić z zadufaniem), dbanie o siebie i swój ubiór (i nie chodzi tu wcale o paradowanie w samych markowych ciuchach, a jedynie o schludny, zadbany wygląd). Super jak masz jakieś pasje, to dodaje pewnego uroku i zawsze możesz o tym opowiedzieć wink

3

250ml testosteronu na 5 dni na początek one to czują smile i duża klata.

4

W słowie "prawie" kryje się cała tajemnica smile

W praktyce - 'prawie' oznacza ni mniej ni więcej, taki dobór kobiet (poprzez wcześniejsza eskalację wg określonych kryteriów), żeby statystyki były jak najlepsze. Co w żadnym razie nie oznacza obiektywnej skuteczności.

Btw, facet, który musi obmyślać taktykę JAK mnie sobą zainteresować musi być nudny i nieciekawy, typowe flaki z olejem.

Powodzenia! big_smile

5

georgino napisał/a:

Czołem wszystkim

Jako, że obecnie solidnie szlifuję swój charakter,wygląd oraz sposób bycia, chciałbym się dowiedzieć nieco więcej na temat przykuwania uwagi, atrakcyjności oraz seksapilu. Mianowicie chodzi mi o cechy charakteru, podryw, nieprzewidywalność, czego unikać, co używać itp.
Drogie Panie, proszę o przedstawienie waszego punktu widzenia, tj. jakich facetów unikacie, kto i z jakim podejściem jest dla was atrakcyjny, seksowny, godny uwagi. Jak się zachowuje, co robi itp.
A Panów o sposoby, metody jak poprawić atrakcyjność, jak podrywać, by nie paść po pierwszej rundzie. Podzielcie się opiniami jak doszliście do tego momentu, że byliście w stanie poderwać prawie każdą kobietą.

Będę wdzięczny za opinie smile

Przede wszystkim nie sugeruj się tym co kobiety mówią.

6

Czesc georgino smile

az mnie kusi, żeby zapytać - a jaki Ty jestes?

Możesz oczywiście szlifować charakter, ale nic nie odstrasza bardziej niż sztuczność i udawanie kogoś innego. Fakt, niektórzy osiagają w tym poziom ekspercki, ale wnioskuję, że nie oto Ci chodzi. Myślę, że szybko wyczuwa się w tym desperację - a ta potrafi zniechęcić.

Każdy lubi co innego u drugiej osoby - jednych pociaga pewność siebie (bo sami mają jej niewiele), inni szukają ciepła i wrażliwości... Najlepsze jest to, że planowanie strategii potrafi przyćmić faktyczny cel - szanse na poznanie drugiej osoby w "naturalnym" środowisku. Planąłeś przy niej głupotę i Cię olała - jej problem. Inna stwierdzi, że przynajmniej nie rzucasz gotowcami z rękawa smile rozumiesz o co mi chodzi.
Spotykaj się i poznawaj różnych ludzi, poznajesz siebie i ćwiczysz poznawanie innych bez zbędnej sztywnosci.

Daj sobie - i jej/innym - szanse. Po prostu. Dziś to niekiedy odwaga a ta zwykle nie pozostaje niezauważona wink W końcu Ty też masz być w tym szczęśliwy a nie uszczęśliwiać innych.

Pewne rzeczy najlepiej smakują, kiedy przychodzą niespodziewanie. smile

7

Czołem georgino! To raczej tak nie działa- podryw to nie jest sprawdzian z geografii. Przykuć uwagę może ktoś bardzo wygadany, ale też i nieśmiały i milczący - rzecz gustu. Dobrze sugerują Ci inni pierwsza zasada: bądź sobą! Dobrze, że pracujesz nad sobą i o siebie dbasz, ale to może wywoływać presję i nowo poznanej dziewczyny. Mnie irytują faceci, którzy np. mają lepiej ułożone włosy ode mnie, jakoś mnie to przytłacza i czuje się mniej kobieca. Po przeczytaniu Twojego posta jednak też zawiało desperacją - tego co by się nie działo nie możesz pokazywać bo działa to jak płachta na byka!!! Zadaj sobie pytanie, co Ty lubisz w kobietach? I staraj się postępować tak jak byś chciał, żeby ona się zachowywała w stosunku do Ciebie.

Trudno napisać jakich facetów unikam..mogłabym stwierdzić, że np. aroganckich, ale i z takim miałam do czynienia - jak ktoś jest zauroczony to te "złe" cechy się jakoś dziwnie wybielają...Kobiety też patrzą na wygląd, więc najpierw musi mi się ktoś spodobać wizualnie, potem gdy dojdzie do rozmowy to na pewno odrzucam typ narzekaczy na wszystko i notorycznie powtarzających słowo MASAKRA. Nie za bardzo jarają mnie też Ci opowiadający o swoich zarobkach, pracy i ilości chajsu, który zarabiają. Nie zaczynaj też tematów politycznych, bo mi się tak właśnie zakończyła obiecująca znajomość niedawno...najlepszym sposobem na przykucie uwagi jest obserwacja kobiety i uśmiechy w jej stronę, na mnie zawsze to działa smile Gdy widzisz, że ona to odwzajemnia to przystępuj koniecznie do boju! Świetnie jak facet ma swoje pasje, ale nie gadaj o tym za długo jak kobieta nie zadaje więcej pytań, bo zaczyna być to nudne!!!Natomiast Ty powinieneś jej słuchać i zadawać jak najwięcej pytań, ona ma się czuć w Twoim towarzystwie zauważona, doceniona i bezpieczna.

Używaj przede wszystkim mózgu i serca smile

8

hej ;-)
dzięki za odpowiedzi. Nie wiem, co ja takiego piszę ale zawsze ludzie postrzegają mnie w ten sposób, chociaż nastawienie mam zupełnie inne. Chodziło mi tylko o typy zachowań, tak jak to wspomniała @znakzapytania i oczywiście bardzo za to dziękuję :-)

Założyłem ten temat, bo bycie sobą mi nie wychodzi. Kocham mówić, mówić i jeszcze raz mówić. A do tego słuchać, robić szalone rzeczy, niekiedy bawić się jak małe dziecko pomimo tego, że mam 23 lata. Mam nieco wyluzowany tryb życia, nie lubię siedzieć poważnie (chyba, że jestem w szkole albo w pracy). Tryskam energią, jestem charyzmatyczny, ludzie a to miło spędzają przy mnie czas, a to się czegoś nauczą. No i jeszcze szacunek przez wzgląd na osiągnięcia.

Kiedy jestem sobą to chyba nie traktują mnie poważnie. Widzą bodajże wielkie dziecko, które ich rozśmieszy, poprawi humor, w czymś pomoże, ale do innych rzeczy się nadaje... i tu jest pies pogrzebany. Kiedy nie jestem sobą to się duszę, denerwuję i tracę na pewności siebie. Ale z kolei jak jestem sobą to jestem dziwny, zbyt pajacowaty, może dziecinny, chociaż myślenie uważam, że mam dojrzałe.
Taki się urodziłem, to są moje cechy charakteru i podejście i dlatego szlifuję charakter, by móc obrać jakiś inny tor i stać się postrzegany w inny sposób, być bardziej atrakcyjny.
I nie jestem desperatem, bo prowadzę fajne życie, wiele rzeczy jest mi niepotrzebne, ale robię to, bo często się spotykam z ludźmi i chcę, by moje zachowanie i intencje były odbierane w inny sposób.

9

Szczytny cel widzę:) Nie lepiej być sobą i starać się kobietę, która się podoba zainteresować prawdziwym sobą. Owszem można kierować się w życiu pewnymi wzorcami, trzeba poszukiwać autorytetów. Różni ludzie i różne osobowości mają wpływ na kształtowanie jednostki, jej cech i zachowań, ale stanowią one jedynie część charakteru człowieka.
Kobiet nie przyciągniesz do siebie wyuczonym zachowaniem, realizując poszczególne punkty poradnika perfekcyjnego podrywacza. Każda z nich w mig zorientuje się, że nie jesteś sobą. Nie muszą cię wcale znać, takie rzeczy zdradzają nienaturalne wystudiowane pozy, sztuczne zachowania, niepewność itd. Teatr jednego aktora szybko wyjdzie na jaw w sytuacjach, w których nie będziesz miał gotowego scenariusza: stresu, zagrożenia czy nawet zwykłej niewiedzy. nie da się ukryć prawdziwego oblicza na długi okres czasu, dlatego najważniejsza pozostaje zawsze autentyczność, spójność i indywidualność.

10

Badz soba!!! Znajdziesz dziewczyne, ktora lubi takich urokliwych smieszkow jak Ty smile powodzenia!

11

Wczoraj spotkałam się z dawnym kolegą i mam kilka wskazówek dla Ciebie, NIE opowiadaj:
1) o swoich byłych znajomościach, dziewczynach, narzeczonych, ani o tym jaki szykujesz plan zemsty za to, że Cię zostawiły!!!! rozmówczyni poczuje się jak psychoterapeutka,
2) o tym ile bierzesz na klatę i w ilu bójkach brałeś udział i jak nie raz zmasakrowali Ci twarz, a Ty im - to imponuje tylko blacharom?
3) o tym ile, z kim i co piłeś i jak to się nie nawaliłeś i cytuje "rzygałeś" pod choinką i że w sumie za dużo pijesz i często idziesz na kacu do pracy - naprawdę szacun xD

Koniecznie spytaj się dziewczyny w trakcie spotkania, CO U NIEJ SŁYCHAĆ!

Koleś chce się ze mną znowu spotkać, a ja nie wiem jak delikatnie powiedzieć mu, że nie mam zamiaru psuć sobie kolejnego wieczoru...

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak przyciągać uwagę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024