Czy pytacie swoich facetow o... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy pytacie swoich facetow o...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Czy pytacie swoich facetow o...

Witam smile chciałabym zapytać się was drogie Panie, czy pytacie swoich partnerów o to co robią, czy wychodzą, z kim wychodza, jak spędzają czas ?

Pytanie niby oczywiste, ale chciałabym wiedzieć jak to z wami jest. Czy istnieje według was jakaś granica pytań, jak tak - gdzie ona się znajduje ? Waszym mężczyznom nie przeszkadzają takie pytania ? Jak to wygląda w waszych związkach. Mówienie o takich rzeczach wychodzi od nich, czy to Wy musicie się dopytywac ?

Nie mówię tutaj o kontrolowaniu czy szpiegowaniu wink

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy pytacie swoich facetow o...

Mój zawsze odpowiada "a co to wywiad" albo sie pyta czy ksiązkę piszę..

3

Mój zawsze sam opowiada choc wcale go o to nie pytam. W dodatku to ja go namawiam żeby wreszcie wyszedł do kolegów a nie siedzi w domu jak ma wolne.

Mój facet sam mi mówi, z kim i gdzie się spotyka - a jak wraca, to opowiada jak było. Jeśli ja pytam, to nie w celach kontrolnych, ale z ciekawości, jak mu dzień minął i ewentualnie żeby skoordynować czas wolny. Zresztą to działa w dwie strony - po prostu jak się widzimy czy rozmawiamy przez telefon to opowiadamy sobie, co nam się przydarzyło.

5

Sama nie wiem gdzie jest ta granica.Ja jak spytam męża o cokolwiek to reakcja jest kiepska i może skończyć się kłótnią.Ja już mam przyklejona naklejke przez niego że jestem zazdrosna i on na wszystko tak reaguje.To jest okropne bo to nie jest prawda.Nie mam prawa zapytać w zasadzie o nic co jest zwiazane z jego czasem i gdyby nie dziecko to już bym odeszła bo nie wytrzymuje tego.

6

U mnie też tak to działa, że wieczorem opowiadamy sobie wzajemnie co robiliśmy i jak spędziliśmy dzień, więc temat wyjścia z kimś np. po pracy pojawia się naturalnie. Tak samo jak ja umawiam się "bez pozwolenia" z kolegami, tak samo on wychodzi czasami z koleżankami. Nie spowiadamy się sobie z takich rzeczy.

7 Ostatnio edytowany przez Madman88 (2016-01-13 21:58:39)

To może ja się wypowiem za byłą i obecną dziewczynę.

Była to miała jazdy straszne jak gdzieś wychodziłem. Musiała znać szczegóły po co, gdzie i z kim, a potrafiła też przyjechać i zrobić małą awanturę jak człowiek się 'trochę' dłużej gdzieś w knajpie zasiedział. Była nie do zniesienia już w pewnym momencie, dlatego ją pożegnałem. Teraz sobie wyobraźcie jaki wstyd przed kumplami jak przyjechała i się darła. Oczywiście, żeby nie wyjść na jakiegoś 'lacia' to dalej siedziałem, tak kilka razy było wink
Robiła nawet awantury jak wychodziłem na siłkę, że zamiast ćwiczyć to będę dupy na fitness oglądał.

A z obecną to całkiem inna sytuacja. Nie ma nigdy jakichś pytań o szczegóły, po prostu ona sobie wyjdzie z koleżankami czasami, ja z kumplami i tyle.

Ciekawe czy po ślubie też tak będzie, GPS na palcu i nie ma zmiłuj wink

8 Ostatnio edytowany przez agusia587 (2016-01-13 22:10:13)

U mnie zawsze było , że partner sam mi mówił gdzie wychodzi, do kogo, czy z kim. Nie musiałam za dużo pytać, ale gdyby nie mówił to pewnie bym zapytała. Nie widzę w tym nic złego, czy żeby się czepiać.

9

Mój były też reagował alergicznie na takie pytania a to dlatego, że wolał żebym nie wiedziała co i gdzie robi bo był nie fair, ewentualnie zmyślał żeby mu dała spokój. Obecnego partnera nie pytam- sam opowiada i również działa to w dwie strony:)

10

Moi faceci zawsze mówili z kim Gdzie i do której.  Jakoś nie pytałam.  Z DRUGIEJ STRONY ja też mówię np. Idę w piątek z taką I taka na piwo, umówiliśmy się tu i tu. To normalne moim zdaniem.

11 Ostatnio edytowany przez Zaroffka (2016-01-13 23:29:32)

No własnie u mnie jest tak, że ja w sumie o niczym nie wiem. Jeżeli chodzi o mnie, to ja jemu zawsze mówię, że gdzieś wychodzę, z kim jestem, co robię. On tego na mnie nie wymusza, sama się z nim tym dzielę.

12

Fajnie wiedzieć gdzie druga osoba wychodzi itd ale najgłupsze to pytać o czym gadali z kuplami albo co robili  i wypytywać o każdy szczegół. Faceci muszą czuć swobodę, nie lubią sie z niczego tłumaczyć.

13

chloe2 napisał/a:

Fajnie wiedzieć gdzie druga osoba wychodzi itd ale najgłupsze to pytać o czym gadali z kuplami albo co robili  i wypytywać o każdy szczegół. Faceci muszą czuć swobodę, nie lubią sie z niczego tłumaczyć.

Jasne. Sama nie chciałabym zdawać relacji z rozmowy z koleżanką. Chodzi mi tutaj o same ogólniki.
"Sluchaj, wychodzę z kumplem" duże wymagania ?

14

Powinno się informować o tym ze wychodzi sie z kumplem czy z kimś tam bo jednak co to za związek kiedy partner ma w dupie swoją dziewczynę czy żonę i robi tajemnicę z tego gdzie wychodzi.
Współczuję strasznie osobom które właśnie to muszą znosić i jednocześnie dziękuję Bogu ze nie mam takiego problemu.
Najczęściej chyba przyczyną jest brak szczerej rozmowy i trochę jakby strach faceta o to, ze kobieta będzie sie czepiać o wyjścia, może troche chęć pokazania ze on jest głową rodziny i on tu rządzi. Wtedy to juz tragedia po prostu...

15

Mój sam mi mówi dokąd idzie, co planuje, jak było. Sama pytam go czy ma jakieś plany tylko wtedy, gdy chciałam nam coś zaplanować, ale gdy twierdzi, ze jest zajęty to nie robię przesłuchania.

16

Witam,

Mój chłopak często pyta mnie co robię, jak spędzam czas. A jak ja gdzieś wychodzę to jest ciekawy gdzie i z kim, a jeśli on idzie na spotkanie z kumplami to po prostu mi o tym mówi, nie muszę go o nic wypytywać. Nie mamy przed sobą tajemnic. smile. Szczerość w związku jest najważniejsza.

17

Mój chłopak lubi dzielić się ze mną wieloma informacjami. Nie wiem czy to dobrze czy źle ale nie zmuszalam go do tego. Kiedyś nawet była o to mała sprzeczka ze on codziennie wieczorem chciałby ze mną zamienić chociaż słowo i opowiedzieć co robił danego dnia. Jestem kobietą ale mnie np wyjścia jakieś z kolezankami nie kręcą. Mam swoje zainteresowania i obowiązki tak samo jak on i o tym zazwyczaj rozmawiamy smile

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy pytacie swoich facetow o...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024