Nowo poznany chłopak coś kręci? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznany chłopak coś kręci?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez eliza12345 (2016-01-12 20:05:22)

Temat: Nowo poznany chłopak coś kręci?

Jakiś czas temu poznałam chłopaka w internecie był to przypadek troszkę. Postanowiłam po kilku rozmowach zaryzykować i umówiłam się z tym chłopakiem, być może dlatego, ze na zdjęciu to był mój typ urody i z charakteru wydał mi się ok. Na pierwsze randce powiem szczerze przyjemnie się zaskoczyłam, tyle ,że co chwila rżałam jak koń ze śmiechu, bo okazał się bardzo zabawny i sympatyczny. No i przez to balam się ,ze go zraziłam do siebie bo odezwał sie dopiero po jakis 3 dniach i zaprosił mnie na kolejne spotkanie.
Kolejne spotkanie też było przyjemne to postanowiłam zaryzykowac i uwaga: zaprosiłam go na kolejne do siebie big_smile za co teraz moge walnąc się w łeb tongue chłopak sie zmieszał ale zaproponował tego dnia zamiast spedzenia u mnie czasu łyżwy. Niestety nie doszło do niego troszke z mojej jak i jego winy smile
No ale słuchajcie na 2 "randce" zapytałam sie go , jak ma na nazwisko i czego nie zaprosi mnie do siebie do znajomych na fejsie( tak wiem to śmieszne). Stwierdził, ze to zrobi jak wróci do domu po czym zaprosił mnie z jakiegoś dziwnego prosilu tam dosłownie nic nie ma. Nazwisko też jakieś dziwne i widać, że trafne  Nie chce udawać jakiejś wyjątkowej fejsbuczowiczki bo w sumie sama nic nie dodaje prawie na swój prosil ,ale on na tym co mnie zaprosił ma wszystko poukrywane doslowenie goła tablica.  No i jakoś zapaliła mi się lampka awaryjna !!!

Nabrałam jakiś moze głupich myśli ,dlaczego nie chce mnie zaprosic ze swojego głównego konta??? i dlaczego tak ukrywa nazwisko. Nie jestem jakaś natarczywa, w sumie nawet nie odzywam się do niego pierwsza bo nie mam czasu zawsze on to robi , tak samo jeżeli chodzi o okazywanie zainteresowania  to on mnie próbuje przytulic , pocałować ja w sumie sie poddaje tongue Co robic w takiej sytuacji brnąć w to dalej?  Czy sobie jednak odpuscić?

Powiem szczerze już mam dosyć jazd i związków troszke i troche boję się brnąć w to dalej jak teraz sytuacja teraz jest jakaś juz dziwna...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowo poznany chłopak coś kręci?

Czytam i nie wierze. Chcesz go skreślić,bo NIE MA NIC NA TABLICY NA FEJSBUKU I MA DZIWNE NAZWISKO. Dziewczyno ile Ty masz lat?! Chłopak się z Tobą spotkał więc wiesz jak wygląda, że na zdjęciu nie oszukał, dogadujecie się. Rozumiem gdybyście się nie spotkali i coś kręcił,ale w tym przypadku nie wiem gdzie masz problem.
Chłopak nie chciał przyjść do Ciebie do domu,bo może uznał, że to za szybko (plus dla niego), sama napisałaś, że dobrze się z nim bawiłaś. O mój boże uciekaj od niego,bo nie ma nic na fejsbuku! yikes To śmieszne. Daj chłopakowi spokój,bo to Ty masz ze sobą problem i szkoda chłopaka marnować na Ciebie.

3 Ostatnio edytowany przez agusia587 (2016-01-13 15:08:10)

Roksolana, wiesz jak to jest smile. Fb otumania ludzi, dlatego ja go nie posiadam wink. Fb to złoooooo wink. A tak na poważnie, autorko popieram wypowiedź Roksolany. Zastanów się co piszesz, przeczytaj to sobie jeszcze kilka razy. Nie każdy podaje wszystkie informacje (dane) na fb, jedni wolą mimo wszystko pozostać anonimowi. A to, że był zmieszany gdy Go zaprosiłaś do siebie i odmówił (plus dla Niego). Przynajmniej wychodzi na to, że ma szczere intencje i traktuje Cię poważnie. Gdyby było inaczej skorzystałby z okazji, a już na pewno nie zaprosiłby na łyżwy. 
Ogarnij się !

4

Eliza, a przyjęłaś jego zaproszenie? Bo wiesz, tablica odkrywa się dopiero dla znajomych ;-)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznany chłopak coś kręci?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024