Jak zrobić przypis do ustawy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Jak zrobić przypis do ustawy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Jak zrobić przypis do ustawy?

Hej, mam referat do napisania z prawa karnego. Mam ustawę i nie wiem jak zapisac to, ze była ona zmieniana ale ten mój pkt był nieruszony, nic nie zmieniony...Plus do tego jest to ze strn internetowej...Umiecie to zapisac...Ratujciee, internet nie pomaga...A nikt od nas z grupy nie ogarnia tego...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zrobić przypis do ustawy?
rurq napisał/a:

Hej, mam referat do napisania z prawa karnego. Mam ustawę i nie wiem jak zapisac to, ze była ona zmieniana ale ten mój pkt był nieruszony, nic nie zmieniony...Plus do tego jest to ze strn internetowej...Umiecie to zapisac...Ratujciee, internet nie pomaga...A nikt od nas z grupy nie ogarnia tego...

Trochę napisane niezrozumiale. Punkt czego?

Jak jest gotowa ustawa to można ją np. zacytować i w nawiasie pod tym napisać osobę która udostępniła to w internecie.

3 Ostatnio edytowany przez rurq (2014-01-17 19:23:48)

Dzięki za tak szybki odzew...

Mam zadania urzędu patentowego. I mam to z ISAP z neta. Ale tylko art 261 nr2.

Zapisałam to tak póki co.
Dz. U. z 2000r. art.261 poz. 2 [w;] http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20111290737 dostęp dnia 15.01.14r.

nie wiem czy tak to da radę...

4

rurq napisał/a:

Dzięki za tak szybki odzew...

Mam zadania urzędu patentowego. I mam to z ISAP z neta. Ale tylko art 261 nr2.

Zapisałam to tak póki co.
Dz. U. z 2000r. art.261 poz. 2 [w;] http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20111290737 dostęp dnia 15.01.14r.

nie wiem czy tak to da radę...

Dopisałabym przez kogo wydany jeszcze i dopiero link.

5

Super, dzięęękuję uratowałaś mi skórę , bo już byłam załamana...;D Szybko się zniechęcam...;D

6

rurq napisał/a:

Super, dzięęękuję uratowałaś mi skórę , bo już byłam załamana...;D Szybko się zniechęcam...;D

Spokojnie też to przerabiam jak piszę prace bo się czepiają o szczegóły wink O też są ważne strony w przypadku gdy nie korzystasz z całości dokumentu wink.

7 Ostatnio edytowany przez rurq (2014-01-17 19:52:37)

Ja to dopiero zaczynam studiowanie, to mnie to trochę przeraża ;D

EDIT; facet spr tylko przypisy więc wypadałoby mieć dobrze xD

8

rurq napisał/a:

Ja to dopiero zaczynam studiowanie, to mnie to trochę przeraża ;D

Spokojnie. Jak się przeżyje pierwszy rok - przystosuje do zmian i tępa pracy - to potem idzie już łatwiej. Miło się wspomina te lata. Warto.

9

Mam nadzieję, że warto płace za to nie małe monety. Studiuję zaocznie...;D szkoda by było pieniędzy i rzucić je...;D

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Jak zrobić przypis do ustawy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024