Uporczywa aspołeczność... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Uporczywa aspołeczność...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Uporczywa aspołeczność...

W telegraficznym skrócie mówiąc :
Jestem aspołeczną kobietą. Mało z tym odrzucam wszystkich ludzi którzy mi z jakiegoś powodu nie pasują (a zazwyczaj chodzi o kwestie moralną...) np. piją zbyt dużo, są wyuzdani, bezczelni, apodyktyczni, przebojowi, towarzyscy, bardziej zabawni ode mnie (a o to nie problem !!!) . Czyli jednymi słowy - stronię od ludzi, przy których czuję sie gorsza, a że zaczełam sie czuc gorsza przy wszystkich ludziach poza moim chłopem i jedną przyjaciółką- oznacza to ze nie wychodzę z domu. Bo po co mam robić nawet coś na siłe ? Ilez razy ja już się zmuszałam. Szłam, liczyłam ze "jakoś" będzie... i co ? W momencie gdy pojawiłam sie czy to na spotkaniu z osoba z która dawno sie nie widziałam, czy to w większym gronie, po pół godziny miałam ochote zniknąc i isc do domu. Więc stronie od ludzi. Bo wielu mnie skrzywdziło i nikomu nie umiem juz zaufac... a nawet nie umiem juz spróbować... meczę się, a osoby w moim wieku powinny byc towarzyskie, imprezować do białego rana... a ja wolę siedzieć w domu albo wyjsc na spacer z przyjaciolką. i Tyle... litości.... ja się nie nadaje nawet na studia... już trzy lata się na nie wybieram i ciul. nadal stoje w miejscu...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uporczywa aspołeczność...

Hmmmm, chyba możemy sobie podać ręce...

3

może masz takiego rodzica?
ja myślę, ze to może kompleksy, wiesz?
na pewno jest coś o czym my na forum nie wiemy, a to mogło być przyczyną takiego zachowania.
ja tez odrzucam pewnych ludzi, głównie pustych egoistów i materialistów, mam to akurat po tacie.

4

Możliwe, że kompleksy... możliwe ze mój facet wpłynął tak na mnie...
nie chce tym razem leczyc przyczyny... chce wyleczyć się ze skutków sad

5

Nie wszyscy młodzi ludzie imprezują do białego rana. wink I nie prawdą jest też to, że wszyscy studenci są wiecznymi imprezowiczami, więc głowa do góry. Możesz też tam znaleźć ludzi takich jak Ty. wink) Czyli nie są przebojowymi imprezowiczami z poczuciem humoru sięgającym Słońca.
Ale żeby wyleczyć się ze skutków, trzeba znaleźć przyczynę takiego zachowania.

6

Merry napisał/a:

(...)
nie chce tym razem leczyc przyczyny... chce wyleczyć się ze skutków sad

??????????????
To znaczy, że chorując na zapalenie płuc bierzesz tylko leki obniżające temperaturę?
Dziwny sposób leczenia. Mało skuteczny.

7

jak mówie- tym razem. wyleczenie mnie z mysli ktore powstały na przełomie trzech lat byloby zbyt karkołomne...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Uporczywa aspołeczność...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024