jak powiększyć biust - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » jak powiększyć biust

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 60 z 117 ]

1

Temat: jak powiększyć biust

Hej,

Ma ktos jakis "cudowny" preparat żeby choc minimalnie piersi zrobiły sie może nie większe ale pełniejsze, bardziej okrągłe???
Mnie niestety natura nie obdarzyła pięknym biustem, mam 75A lub 70B...nawet tabletki anty nie pomogly choc wiele kobiet opowiada ze po nich piersi robią się wieksze ( oczywisicie biust nie byl powodem przyjmowania tabl)...ehhh....moze jakie ćwiczenia???;D
Jedynym plusem tych moich "maluszków" jest to że są zawsze jędrne;)

Być jak płynąca rzeka...
Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak powiększyć biust

Wg mnie jedynym dobrym "preparatem" jest facet, któremu takie piersi się podobają i ciągle jest zainteresowany oglądaniem, dotykaniem itd. U mnie działa, bo też tak jak ty rozmiar mam mało imponujący. Nawet po ciąży i karmieniu nic się nie zmieniło w tej kwesti. Ale są i plusy, bo właśnie w czasie karmienia nie miałam żadnych problemów, piersi mi owszem powiększyły się, ale nie do monstrualnych rozmiarów i bardzo ładnie wyglądały. Karmiłam 1,5 roku i na szczęście piersi mi nie obwisły jak czasami się po karmieniu zdarza. Jedyne wyjście to dobry biustonosz i akceptacja. No chyba że ktoś może coś poradzić to i ja chętnie skorzystam.

"Nie ma przymusu religii. Prawość wyróżniła się od nieprawości. (K2:256)"

3

no to ja się dołączę i też proszę o rady, bo mój biust jest maluśki
ciąża- w czasie mi się powiekszyły, ale potem spadły strasznie
można powiedzieć, że dziecko wyciągnęło
no i rozmiar strasznie zmalał jak schudłam szybko, a jak się tyje, to już nie idzie spowrotem w biust tylko w nogi
więc czekamy na rady

każdego dnia człowiek walczy o przeżycie

4 Ostatnio edytowany przez atina (2008-09-17 10:25:02)

niki,nie mam jednoznacznej rady ale powiem jak było w moim przypadku,
przed ciążami nosiłam rozmiar75B(urodziłam dwoje dzieci w odstępie dwóch lat) i ważyłam 56kg,
po ciążach moja waga spadła do 47kg a moje piersi pozostawiały wiele do życzenia,dwa obwisłe flaki bo tak tylko mozna było to nazwać,teraz kiedy moja młodsza pociecha ma 16lat a i ja nabrałam ciała ,mój biust jest niczego sobie noszę rozmiar 80C wygląda całkiem nie zle,mogę nosić ciuszki z głębokimi dekoltami
więc na wszystko potrzeba czasu:)

Miłość - to dwie dusze w jednym ciele. Przyjaźń - to jedna dusza w dwóch ciałach. A gdy miłość łączy się z przyjaźnią, powstaje wówczas jedność podwójna i zupełna.

5

Mi pomógł masaż, ale nie taki zwykły tylko taki który polega na masowaniu piersi 2 razy dziennie 300 ruchami okrężnymi do wewnątrz prawą zgodnie z ruchem wskazówek zegara a lewą przeciwnie (jak się patrzy w dół). Przed masażem trzeba jak najszybciej pocierać rękami o siebie, aby generować ciepło i energię. A już optymalnie kiedy robi to nasz facet bo włączamy w to wszystko hormonki i efekt jest lepszy jeszcze. Kiedy ręce już są ciepłe, można zacząć masować. W trakcie masazu też co pewien czas trzeba generować ciepło. Jeden ruch okrężny powinien zajmować ok. 2 sekund. W ciągu miesiąca można podobno zwiększyć biust o jeden rozmiar. Mi się udało go na pewno ujędrnić i wydaje się rzeczywiście większy a masuje już 3 tygodnie. Podobno dobrze używać w trakcie tego masażu   olejków do masażu z geranium i ylang ylang.

6

Ach, marzenie o większym rozmiarze miseczki to chyba marzenie wielu z nas smile Ja  też poszukuję takiego złotego środka na powiększenie piersi. Ostatnio gdzieś w sieci natknęłam się na taki przepis na napój powiększający biuścik. Do rondelka wlać dwie filiżanki wody i dodać jedną filiżankę kiełków kozieradki pospolitej. Następnie wsypać jedną lub dwie szczypty biedrzeńca anyżu (anyżu), bazylii pospolitej, kminku zwyczajnego, kopru ogrodowego, kopru włoskiego, lukrecji gładkiej, majeranku ogrodowego (majeranek, lebiodka majeranek) i palczatki cytrynowej. Doprowadzić do wrzenia, a następnie odstawić do ostygnięcia. Dodać sok cytrynowy / miód dla smaku. Pić jedną lub dwie filiżanki dziennie. Podobno warto także masować piersi, sproszkowaną kozieradką ponieważ tkanka piersi może w widoczny sposób wchłaniać pewna ilość roślinnych związków.Także kozieradka rulez !

7

Nie ma innej możliwości powiększenia piersi niż operacja plastyczna ("klasyczna" chirurgia bądź wypełnianie piersi kwasem hialuronowym - efekt na 2 lata, maks o 2 rozmiary).

Znacznie lepiej wychodzi się wink na dobraniu idealnego rozmiaru stanika - bra-fitter.prv.pl (to naprawdę działa).

Polecam lekturę bloga http://stanikomania.blox.pl, zwłaszcza rubryki biust tygodnia.

Na swoim przykładzie dowiedziałam się, że to działa.

8

A ja proponuje balsamy do biustu oraz innych miejsc intymnych. Najlepszy wybór jest w sex shopah internetowych,przynajmniej gwarantuja dyskrecje. Jestem zdania ze biustu nie nalezy powiekszac operacyjnie tylko dbac o niego. Zawsze kupuje na pinkstore  i jeszcze sie nie zawiodłam.

9

Tabletki ;-D ?

Oto i on... boski prototyp.
Mutant, który nigdy nie wszedł do masowej produkcji, zbyt pokręcony, by żyć i zbyt rzadki, by umrzeć...

10

Przede wszystkim ustal rozmiar stanika smile nie ma kobiety, ktora nosi raz 70 a raz 75, podejrzewam ze raczej bedzie to 70b niz 75a. Tez mam z tym problem, ale nie oszukujmy sie. Kremy, tabletki, masaze itp to pic na wode, moge ujedrnic, nawilzyc, ze beda sie wydawac wieksze, ale o wzroscie o jedna czy dwie miseczki mozna zapomniec. Albo akceptujemy albo pod noz.

Czyż nie ma hipokryzji w tym, że upominamy dzieci gdy krzywdzą kotki czy pieski, podczas gdy sami zasiadamy do stołu, na który zabito dziesiątki stworzeń?

11

Szczurunia napisał/a:

ale nie oszukujmy sie. Kremy, tabletki, masaze itp to pic na wode, moge ujedrnic, nawilzyc, ze beda sie wydawac wieksze, ale o wzroscie o jedna czy dwie miseczki mozna zapomniec. Albo akceptujemy albo pod noz.

To nie pic. Moja kobieta używała tabletek bo marudziła, że ma za małe. Po prawie roku efekty są w wielkości, obwodzie itd.. :-) jeszcze zależy jakie tabletki, bo są różne. Przecież te najtańsze to na pewno nic nie dadza. Chcąc je powiekszyć trzeba na prawde jakieś lepsze zakupić ;]

Mutant, który nigdy nie wszedł do masowej produkcji, zbyt pokręcony, by żyć i zbyt rzadki, by umrzeć...

12

A moim zdaniem najlepsze sposoby to:

1. Odpowiedni partner - pocałuje, popieści, pomasuje i co tam jeszcze chcesz, żeby z nimi robił smile
2. Regularny, częsty seks - ma zbawcze działanie na cały organizm.
3. Autoakceptacja wink

Jeszcze ad. 1: taki jeden znajomy ciągle mi powtarza: nieużywany narząd zanika smile

i jeszcze to co napisałaś w 1 poście: jedyny plus to, że są jędrne. To wieeelki plus. Już gdzieś pisałem, piersi mogą być jak dla mnie małe ale jędrność to jest to smile

13

Don Pedro napisał/a:

1. Odpowiedni partner - pocałuje, popieści, pomasuje i co tam jeszcze chcesz, żeby z nimi robił smile
3. Autoakceptacja wink

Ohh to oczywiście, że tak ;-D moja kobieta jak narazie nie narzeka na swojego partnera ;-D

14 Ostatnio edytowany przez Claudymek (2009-09-04 09:46:36)

nie da rady powiększyć tabletakmi, wtedy wszystkie miałybyśmy wielkie;)

be careful of who you love and be careful of what you do, cause the lie becomes the truth!

15

Jakieś hobby sobie znajdźcie to głupoty z powiekszaniem cycków nie będą wam do głowy przychodziły.

Chociaż w sumie to trujcie się jakimiś świństwami to wasze życie.

16

masala, żal

be careful of who you love and be careful of what you do, cause the lie becomes the truth!

17

W szoku jestem, że napisałam kiedyś podobny post big_smile
To już ponad rok jak go napisałam - chyba miałam jakiegoś doła big_smile
Nie mam już z tym problemu...przede wszystkim zgodzę się z wypowiedzią Don Pedro :

Don Pedro napisał/a:

3. Autoakceptacja wink

Jeszcze ad. 1: taki jeden znajomy ciągle mi powtarza: nieużywany narząd zanika smile

i jeszcze to co napisałaś w 1 poście: jedyny plus to, że są jędrne. To wieeelki plus. Już gdzieś pisałem, piersi mogą być jak dla mnie małe ale jędrność to jest to smile

Dorzucę do tego uprawianie też "innych" sportów - i dbanie o ich jędrność smile
Kobieta to zawsze musi się doczepić do jakieś części swojego ciała big_smile Jak nie piersi, to tyłek, brzuch...heheh i zawsze wpada się w jakieś błędne koło !
Kochane - polecam - siłownia - na wszystkie te części działa zbawiennie wink
Ja już nie narzekam - tylko działam smile

Być jak płynąca rzeka...

18

Jeśli Chcecie powiększyć biust w naturalny  sposób zobacz tą stronę
powiekszamy-piersi.pl <-- sprawdziłam i ten sposób działa smile

19

Co do powiększania - nie miałam takiej potrzeby, ale ujędrnienie i owszem smile Stosowałam Serum do Biustu Eveline i jak dla mnie bomba smile

"Kto ma władzę nad zapachami,ten ma władzę nad sercami ludzi" Suskind"Pachnidło"
www.aromagroup.slask.pl

20 Ostatnio edytowany przez Agatka (2011-05-18 10:13:24)

Myhym - ujędrnianie to jest to smile Nawet jeśli rozmiar pozostawia (według nas) pozostawia wiele do życzenia to i tak biust powinien ładnie wyglądać. CHociaz coraz więcej się czyta o różnych metodach powiększania piersi - jak się wydaje - każdy ma swoje minusy bo w końcu to poprawianie natury... No ale nie nawet jesli ktoś miałby zdecydowac się na implanty czy popularniejszy teraz zabieg macrolane to niech chociaz zorientuje się we wskazaniach oraz ew. powikłaniach.

21

Ja tak szukam i szukam. Na innych forach też pisałam i polecano mi tysiące ćwiczeń i masaży, oczywiście faceta również, ale kurcze ja już jestem zmęczona, a efektu jak nie widać, tak nie widać.  Ja naprawdę zaczynam się zastanawiać nad jakimś wspomagaczem. Co prawda piersi nie urosną, ale mogą być jędrniejsze, przez co miseczka też może się zmienić. Ostatnio w Tv głośno o tabletkach, bodajże Dakolen czy Bustello. Dziewczyny, co sądzicie? Może suplementacja pomoże mi przy ćwiczeniach?

22

Witam,
ja używam od 2 tygodni balsam maximum bust(kosztuje ok 30 zl) ale nie zauwazylam zadnych zmian ;/(na opakowaniu pisze ze po 7 dniach juz widac).
sądziłam ze mi pomoze gdyz czytalam o nim opinie i byly w wiekszosci pozytywne...no ale u mnie nic...
sa balsamy ktore powiekszaja biust na max. 6 godzin(np.bust up) gdzie efekt jest natychmiastowy ale to chyba nie jest opłacalne bo koszt ich to juz powyzej 80 zl;/ i efekt utrzymuje sie tylko 6 godzin:(
wiec nie widze dobrego wyjscia z tej sytuacji...
teraz lato a ja wstydze sie zalozyc stroju ;p

23

Ja chyba jednak zdecyduję się na suplementację. Bustello ma lepsze opinie, cena jest podobna do reszty preparatów więc je wybiorę. Najwyżej wyrzucę pieniądze w błoto, ale przynajmniej się przekonam. Inaczej nigdy nie będę wiedziała. Dziś zamówię, myślę że w przyszłym tygodniu już zacznę brać.

24

Biustu nie da się powiększyć naturalnymi sposobami. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Jak chce się miec ogromny biust to pozostaje operacja plastyczna, albo zajście w ciąże po prostu. Ja zawsze miałam mały biust, jedynie w czasie ciąży cieszyłam się sporym D. Radość ogromna. Ale i dwie ciąże, które przeszłam spowodowały spadek jędrności moich piersi. Ostatnio zakupiłam tabletki Bustello, nie do końca przekonana, ale znajoma bardzo namawiała by spróbować. No i spróbowałam. Biust nie urósł, to naturalne, jednak jest o wiele jędrniejszy, bardziej uniesiony, wydaje się pełniejszy, skóra jest bardziej elastyczna... i stąd ten efekt i wrażenie, że jest większy. Cena wysoka, zapach i smak tabletek średni, ale plusem jest to, że są to tabletki naturalne, dzięki którym również i moje paznokcie stały się o wiele mocniejsze smile

25 Ostatnio edytowany przez hudson (2011-07-22 15:18:18)

bassienkaw to mnie pocieszyłaś big_smile Już mam kupione 2 opakowania Bustello. Cena bagatela 250zł, powinno starczyć na 1-1,5 miesiąca. Później już będzie taniej. Póki sama nie spróbuję to się nie przekonam smile

26

Najprościej wrzucić fotkę w Photoshopa  i powiększyć wink)),tanio,bezboleśnie i szybko:D

27

Ah jestem taka szczęśliwa, że muszę się pochwalić big_smile
Piersi zawsze miałam małe, tzn. bez przesady, trochę kompleksów z tego powodu miałam bo jeszcze one akurat tak na boki mi się trochę rozchodzą. (Albo to tylko moje urojenia co jest bardzo prawdopodobne).
I ostatnio zauważyłam, że moje cycki mi urosły big_smile Nie jakoś bardzo, żeby od razu palić stare biustonoszy i kupować nowe, ale są pełniejsze i po prostu większe. Jak zakładam bluzkę z dekoltem to je widać trochę smile
Ostatnio trochę przytyłam i to pewnie dlatego (bo Drogie Panie cycki składają się głównie z tłuszczu big_smile ). Ale jestem taka szczęśliwa, że ciągle się na nie gapie big_smile Aż żal się odchudzać big_smile

Poza tym czy ktoś wie jak dobrać odpowiedni stanik? Niby na necie tego sporo, ale jak to z prawdą zazwyczaj bywa, każdy ma swoją. Mam problem, że baaaaaaaaaaardzo często wychodzą mi druty ze staników i wbijają mi się w ciało. Przez co całkiem nowe musze wyrzucać, teraz myślę, że to kwestia źle dobranego stanika. Może to też kwestia złęgo jakościowo stanika, ale gdzie bym go nie kupiła to i tak po pewnym czasie czeka mnie to samo ;/

Rzeczywistość nie zgadza się z moją teorią?
Tym gorzej dla rzeczywistości!

28

Jezabela napisał/a:

Ach, marzenie o większym rozmiarze miseczki to chyba marzenie wielu z nas smile

Ja z kolei wiele bym dała, żeby mieć mniejsze smile

"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. " Marilyn Monroe

29

Dziewczyny tak na logikę to nie ma szans na powiększenie biustu tabletkami. Wystarczy się trochę zastanowić. Ujędrnić kremem owszem, ale tylko ujędrnić nie powiększyć i nie łykając tabletki. Jedyny sposób na szybkie i trwałe powiększenie biustu to implanty. A żeby nie być rozszczarowaną, a przede wszystkim nie zostać skrzywdzonym warto wybrać solidną i przetestowaną klinikę. Z akredytowanymi chirurgami plastykami, a nie samozwańczymi  specjalistami, których w naszym kraju niestety jest sporo:/

30

Nie wierzę w żadne tabletki ewentualnie ćwiczenia, tak ćwiczenia to owszem.

31

pina_mc napisał/a:

Poza tym czy ktoś wie jak dobrać odpowiedni stanik? Niby na necie tego sporo, ale jak to z prawdą zazwyczaj bywa, każdy ma swoją. Mam problem, że baaaaaaaaaaardzo często wychodzą mi druty ze staników i wbijają mi się w ciało. Przez co całkiem nowe musze wyrzucać, teraz myślę, że to kwestia źle dobranego stanika. Może to też kwestia złęgo jakościowo stanika, ale gdzie bym go nie kupiła to i tak po pewnym czasie czeka mnie to samo ;/

Idź do porządnego sklepu z bielizną i tam Ci na pewno babki doradzą, sama poprzymierzasz etc. Co do drutów: mi się to jeszcze nigdy nie zdarzyło, a piorę swoje staniki w pralce razem z normalnymi ciuchami, za to w specjalnych woreczkach do bielizny. Obstawiam, że to kwestia jakości, czy stanik się szybko niszczy, czy nie. Zainwestuj w coś lepszego niż bielizna z H&M wink

32

Ale ja nie mówiłam o powiększeniu, a ujędrnieniu...Ale nieważne. Wiele osób odradza, aczkolwiek się nie przekonało na własnej skórze co do mnie nie przemawia. Biorę tabletki (Bustello) od 3 tygodni i jest kochane efekt! Skóra jest bardziej napięta, wydaje się młodsza, ja za czasów nastych big_smile Piersi są nieco uniesione, twardsze, co daje delikatny efekt powiększenia, choć oczywiście nie są. Musiałam zmienić stanik, bo kształt jest nieco inny, bardziej wypełniony. polecam wszystkim matkom które skończyły karmienie

33

Witam. W przyszłym roku mam 100 dniówkę. Wybrałam już sukienkę w ktorej się zakochałam od pierwszego wejrzenia. Problem w tym że mam mały biust i boje się że przez to ta sukienka mi po prostu spadnie... nie moge ubrać stanika z push upem bo ramiączka bd się odznaczały... macie jakiś pomysł jak na ten jeden wieczór dyskretnie powiększyć biust ? Moze jakiś dobry stanik ?

34

A jaki krój ma ta sukienka? Skoro mówisz, że Ci spadnie, a ramiączka stanika będą widoczne, to zakładam, że ma się trzymać na biuście, coś w stylu gorsetowym? Jeśli tak: poszukaj usztywnianego stanika z odczepianymi ramiączkami. Wiele firm ma takie w swojej ofercie, specjalnie do bluzek bez ramiączek, czy sukienek ślubnych/balowych.

35

Siłownia. Mięsnie ramion i klatki piersiowej, bo takie maszyny często się spotyka.
Ja chodzę trzeci miesiąc i widzę poprawę. Piersi są jędrniejsze, chociaz w moim wieku to jeszcze nie wiszą, ale mimo wsyzstko jest poprawa. Są większe, naprawdę.
Biorę tabletki anty, ale nie widziałam dużej roznicy. Teraz ćwiczenia przynoszą efekt. Niespodziewany.

36

JEDZ PIERSI Z KURCZAKA wink  kurczaki są faszerowane hormonami i podobno od tego cycki rosną ;P

37

Ja mam ten sam problem. Byłam w ciąży, karmiłam piersią dłuższy czas, a teraz moje piersi wyglądają lepiej nie mówić. Mam pytanie czy stosowała któraś z was ten produkt ze strony perfectbust.pl/aff/miki1004 bo zastanawiam się czy go kupić.

38

Trzeba je masować pókolistmi ruchami, ale nie wyciągając skóry, lecz raczej przygniatajac, od środka klatki, w dół, a potem w góre -od zewnątrz spod pachy do środka. Pobudza się gruczoły i węzły chłonne pod pachą, i zagarnia w stronę piersi to co sie wydziela. Najlepiej jesli to robi twój partner. Wtedy zaczynaja pracować hormony jak u młodej dziewczyny i piersi rosną. Staja sie nabrzmiałe i jędrne, moga byc trochę bolesne, jak w czasie dojrzewania. Trzeba to jednak robic regularnie 100-300 razy, bo niestety kiedy się przestaje wracaja do swojej poprzedniej formy.

39

ja słyszałm od pani z siłownie że jeżeli kobieta ma w piersiach wiecej tkanki mięśniowej niz tłuszczu to piersi można powiększyć ćwiczeniami, ale niestety chyba większość kobiet ma więcej tłuszczu a wtedy piersi maleją przy ćwiczeniach a nie rosną

40

Aleksandra napisał/a:

Nie ma innej możliwości powiększenia piersi niż operacja plastyczna ("klasyczna" chirurgia bądź wypełnianie piersi kwasem hialuronowym - efekt na 2 lata, maks o 2 rozmiary).

To już raczej nieaktualne informacje

Ja właśnie będę powiększać biust praktycznie "naturalnie" bo przez wstrzyknięcie własnego tłuszczu. Wyczaiłam te metodę w necie, kobita która to robi jest znanej klasy chirurgiem plastycznym a metodę "przywiozła" wraz ze sprzętem prosto ze Stanów , byłam u niej na konsultacji i  wychodzi na to ze to bomba. Pokazywała mi zdjecia kobiet którym zrekonstruowała całą pierś tą metodą po mastektomii - wyobrażacie sobie?   Dla mnie ta metoda i [spam] to cud jakiś, dziwie się tylko że taka mało znana ale kobita pewnie ma za dużo klientek żeby się  jeszcze reklamować. 
Przekonało mnie to, że nie masz w cyckach nic sztucznego, nie ma ryzyka operacji i  nie ma blizn ( a ja mam tendencje do okropnych bliznowców) no i nie trzeba robić co dwa lata jak kwasem bo zostaje na zawsze. jedyny minus że robi to tylko ta jedna jedyna lekarka i muszę trochę  Polski przejechać na zabieg no ale trudno

41

a ja proponuję się puknąć w głowę.

42 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-19 11:45:48)

na forum biuściastych (kobietek z dużymi biustami) naczytałam się sporo o pielęgnacji biustu i muszę stwierdzić, że ich rady działaja też na mały biust - ujędrniają go i wizualnie powiększają, przede wszystkim trzeba (moim zdaniem) zadbać o postawę, a potem ... no cóż masaże etc. jeśli chodzi o powiększanie sensu stricto może sprawdzą się jakieś naturalne tabletki (sądząc po wypowiedziach na forach sprawdzają się w jakichś 60%) ale pewna nie jestem zresztą sama mam zamiar takie przetestować ino nie bardzo wiem co wybrać, na które z tych specyfików (o tutaj  spam byście postawiły?

43 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-12-12 17:33:55)

Widzę, że wiele kobiet ma ten sam problem co ja.
Ja stosuję tabletki od 4 miesięcy. Miałam wiele wątpliwości przed kuracją i w trakcie niej, ponieważ przez długi czas nie miałam żadnych efektów. Przez pierwsze 3 miesiące nie działo się nic. Tak z 2-3 tygodnie temu zauważyłam, że moje piersi zaczynają być lekko obolałe i nabrzmiałe. Obecnie kupiłam jeden stanik większy o rozmiar, tak na próbę i ze zdumieniem muszę przyznać, że jest dobry.
Tabletki kupuję przez internet, ponieważ głupio mi iść do apteki. Obecnie korzystam ze strony joyusa.eu. Czy któraś z Was stosuje może też spam? Jakie macie efekty? Czy pojawiły się u Was rozstępy na piersiach?

44 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-19 11:45:11)

jak najbardziej jestem za tym, żeby ćwiczyć. Każda aktywność fizyczna jest wskazana. Nie wiem jak się tam sprawa ma z powiększaniem piersi, czy dzięki będzie on większy. Ale na pewno będzie się ładnie prezentować. Nie będzie, mówiąc kolokwialnie "wisiał". Ale też muszę wam powiedzieć, że jeśli chodzi o sposoby na to jak piersi powiększyć to nie jestem przekonana do tego, żeby stosować tabletki. Dla mnie jedynym i sprawdzonym sposobem na to jest operacja plastyczna. Najlepiej byłoby udać się do dobrego chirurga spam i wybrać najlepszy sposób na powiększanie biustu, bo metod też jest sporo.

45 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-12-12 17:32:19)

Jeśli chodzi o tabletki to tak się składa, że akurat z dość dużą skutecznością biorę spam, jednak u mnie zadziałał przy 3-4 tabletkach dziennie bo 2 to było mało. Jak widać mam oporny organizm.

46

stotinka napisał/a:

Witam. W przyszłym roku mam 100 dniówkę. Wybrałam już sukienkę w ktorej się zakochałam od pierwszego wejrzenia. Problem w tym że mam mały biust i boje się że przez to ta sukienka mi po prostu spadnie... nie moge ubrać stanika z push upem bo ramiączka bd się odznaczały... macie jakiś pomysł jak na ten jeden wieczór dyskretnie powiększyć biust ? Moze jakiś dobry stanik ?

Rozumiem że sukienka jest bez ramion. To polecam biustonosz - bardotkę. Gwarantuję, że nie spadnie, tylko musi być odpowiednio dobrana (czyli nie za luźna). Bardotki tez fajnie unoszą biust, który prezentuje się wtedy rewelacyjnie. Poza tym są również push-up także z pewnością coś znajdziesz.

47

Na piękny biust pomagają przede wszystkim ćwiczenia. Ale także, dobrze dobrany stanik. Warto udać się do dobrego sklepu z bielizną, gdzie pomogą nam dobrać odpowiedni stanik. Warto też stosować dobre kremy ujędrniające na biust. Do tego  raz w tygodniu porządny peeling i masaże podczas kąpieli.

48

Kiedy mialam 20 - lat ,byl to dla mnie dramat ,bo biuistu niemam ,sterczace brodawki doslownie .
Teraz kiedy mam 32 lata mam 65a i jestem zadowolona. w CIazy troszke urosly i tak zostaly ,ale to jest naprawde malutko ,i nie przejmujcie sie przynajmniej nie obwisna .
Akceptacja i akceptacja .................

Kazda Twoja mysl, jest czyms realnym -jest Twoja sila..........

49

Mi w trakcie ciąży piersi zrobiły się bardzo duże, a po urodzeniu i skończeniu karmienia wyglądały jakby były puste w środku. Nie wiem jak to najlepiej opisać, ale wydłuzyły się i na końcu były pełne, ale reszta była pusta. Niestety na ćwiczenia nie mam czasu, a na operacje mnie nie stać, dlatego biorę tabletki.

50

Wiadomo na biust najlepsze sa cwiczenia, masaze, odpowiedni stanik no ale jak sie mowi z pustego i to salomon nie naleje to sa to sytuacje gdzie ostatnia deska ratunku jest chirurg wink

51

Wiem że jest taki suplement diety Elevation Plus. Moja koleżanka go przyjmowała po urodzeniu dziecka i po takiej 3mc kuracji ja sama byłam zaskoczona efektem. Naprawde biust wygladał imponujaco, był i jest jędrny i taki pełny. Wiec widać ze takie suplementy działają.

52 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-12-12 17:31:46)

Tak jak pisałam wcześniej, mój biust też jest dowodem na to, że tabletki działają. Nie wiem jak bardzo na powiększenie, ale na pewno na ujędrnienie. Z tym, że zapomniałam dodać ja stosuję spam.

53

Nie znam niczego na powiekszenie, ale możecie sobie go ujędrnic - na pewno bedzie prezentował sie korzystniej. Dobre sa masaże ciepła i zimna wodą. chyba najlpesze smile No i jesli karmicie to mozecie dziecko szybko odstawic. tak zrobiła moja mama i do teraz ma duze piersi

54

Dziewczyny może to zabrzmi cynicznie, ale myślę, że z powodu małych piersi ominął mnie awans w pracy (sic!). W sumie nie wiem co robić, bo od zawsze miałam nie duży biust i zawsze mi to przeszkadzało. Ostatnio zaczęłam szukać trochę na ten temat i znalazłam trochę informacji o pewnym suplemencie diety, którego przykładową recenzję znajdziecie tutaj:

ciekawostkizeswiata.pl/blog/adriana/moja-droga-do-wiekszego-biustu.html

Myślicie, że to mi pomoże? Sama nie wiem, chyba się zdecyduję ...

55

Strata pieniędzy

Nie wiem czy istnieje cokolwiek, bo przecież nie zaznałam nicości. Zatem poddaję w wątpliwość to co jest, bo nie widzę tego, czego nie ma :-)

56

Hej masaż oraz ćwiczenia klatki piersiowej są jak najbardziej skuteczną metodą ale długotrwałą i trzeba w to włożyć trochę pracy.
Polecam Ci endomasaż biustu połączony  z elektrostymulcją. Na pierwsze efekty nie czekasz dlużej niż miesiąc a zabiegi robisz  do momentu zadowolenia z efektu. Co najważniejsze efekt jest trwały ponieważ pracujesz z mięśniami a nie tylko wierzchnią warstwą skóry.
Jeżeli masz ochotę zobaczyć jak to działa zapraszam do siebie do gabinetu w Warszawie.

57

Nie chcę zakładać nowego tematu tak więc piszę w tym. Czy któraś z Was stosowała może tabletki na powiększanie biustu ? Zastanawiam się nad reklamowaną kuracją Perfect Bust ( poczytałam sobie i jednak te mają najwięcej pozytywnych opinii w sieci). Mam świadomość,że nie dadzą efektów takich jak operacja ale jakby udało się powiększyć biust chociaż o ten 1 rozmiar to byloby naprawdę super. Czy któraś z Was stosowała te tabletki?
Jakie efekty?

58

Ja używałam. Przez jakieś 3 miesiące. Powiem Ci,że w pierwszym miesiącu stosowania byłam troch zawiedziona bo jednak nie widziałam efektów ale już po 2 miesiącach były i to bardzo ładne. Po trzech piersi były bardziej uniesione, jędrne. Optycznie się powiększyły. Musiałam również wymienić biustonosze na rozmiar większe ( jedyny negatyw bo miałam dużo ładnych a po prostu stały się za małe - nie narzekam jednak).
Może nie jest to taka tania kuracja ale moim zdaniem warto. Na pewno jest to lepsze od operacji, która może nieć za sobą wiele negatywnych skutków.

59

Gdzie kupowałas tabletki? W sklepach czy może zamawiałaś przez allegro? Widziałam w sklepach, trochę tańsze są na allegro ale w sumie nie wiem czy nie są to podróbki...
Przez ile miesięcy brałaś tabletki?

60

malgos_nie napisał/a:

Najlepiej to chyba operacyjnie. ale w jakimś sprawdzonym miejscu. Koleżanka kiedyś robiła w takiej klinice Ars Estetica w Warszawie i zadowolona jest. No ale nie powiększała o 3 rozmiary, tylko o jeden, bo naprawdę biustu u niej nie uświadczyłeś. Sportsmenka, więc mówi to samo za siebie.

To ile sobie porwiększyła dziewczyna biust? Z rozmiaru A na rozmiar B? Moim zdaniem trochę słabo. Nigdy bym wię w takiej sytuacji nie zdecydowała na powiększenie szczególnie,że jest to operacja i jedna może nieść ze soba wiele niepożądanych efektów. Bałabym się,że potem szwy zaczną mi się rozłazić. Poza tym taką operację trzeba powtórzyć za 10 czy za 15 lat o czym wiele osób nie myśli...

O 1 rozmiar spokojnie mozna sobie powiększyć biust tabletkami. Nie o 3 ale o 1 na pewno.

Kosikosi zamawiałam w sieci. W normalnym sklepie. Widziałam,że na allegro również mozna je dostać ale większe zaufanie mam jednak do normalnych sklepów .

Posty [ 1 do 60 z 117 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » jak powiększyć biust

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021