lubie tez zapach lakieru do paznokci i to bardzo ...... Czy ze mna jest cos nie tak ?
2 2026-07-18 17:36:01 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-07-18 17:36:26)
To znak ze moj facet powinien byc mechanikiem samochodowym
Ja lubie zapach spalin Syreny i Trabanta (dwusuwa). Nie uwazam ze ze mna cos nie tak
4 2026-07-18 18:44:25 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-07-18 18:44:49)
Lepsze to jak zapach konskiej kupy . Ja lubie nowe opony wonchac tez . Mmm
Też lubię zapach benzyny i lakieru ![]()
to fajnie Miklosza , choc sie sztachniemy , mam budapren
To znak ze moj facet powinien byc mechanikiem samochodowym
Mam dla Ciebie kawalek o benzynie ![]()
Alice1 napisał/a:To znak ze moj facet powinien byc mechanikiem samochodowym
Mam dla Ciebie kawalek o benzynie
Fajne
Dopiero wstalam ide pod prysznic , pozniej idziesz ze mna na watek ,, co ostatnio ogladalas ,, ? Mam filmik w ktorym wystepuje lezaczek z kafeterii , rowniez dwie mewy i Anastazja ;] obejrzymy razem jesli masz ochote
Bert44 napisał/a:Alice1 napisał/a:To znak ze moj facet powinien byc mechanikiem samochodowym
Mam dla Ciebie kawalek o benzynie
Fajne
Dopiero wstalam ide pod prysznic , pozniej idziesz ze mna na watek ,, co ostatnio ogladalas ,, ? Mam filmik w ktorym wystepuje lezaczek z kafeterii , rowniez dwie mewy i Anastazja ;] obejrzymy razem jesli masz ochote
Dzieki za zaproszenie ale nie skorzystam
O a czemu nie ? Nie lubisz ogladac filmikow ? ![]()
O a czemu nie ? Nie lubisz ogladac filmikow ?
Troche zabiegany jestem ostatnio i ciezko mi sie umowic, wskakuje na forum jak mam chwilke...
O Boooz jaka tragedia nie chce sie ze mna umowic .... Chlopie ja pisalam o tu i teraz , nie umawiam sie z obcymi chlopami na real zaprasalam na inny watek ;]
13 2026-07-19 17:35:09 Ostatnio edytowany przez Bert44 (2026-07-19 17:35:41)
O Boooz jaka tragedia nie chce sie ze mna umowic .... Chlopie ja pisalam o tu i teraz , nie umawiam sie z obcymi chlopami na real zaprasalam na inny watek ;]
A ja o czym pisalem ![]()
Nie umawiam sie z obcymi babami w realu:)
Alice1 napisał/a:O Boooz jaka tragedia nie chce sie ze mna umowic .... Chlopie ja pisalam o tu i teraz , nie umawiam sie z obcymi chlopami na real zaprasalam na inny watek ;]
A ja o czym pisalem
Nie umawiam sie z obcymi babami w realu:)
A w necie juz tak ;D