chokery - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: chokery

Często nosze chokery, czy to takie w formie cieniutkiej wstążki, czy takie szersze i bardziej rzucające się w oczy. smile Bardzo często ludzie to komentują, mniej więcej 50% twierdzi, że to super wygląda, a druga połowa, że to straszne, obroża z zoologicznego i w ogóle. Zawsze trochę mnie to śmieszy, bo powstały jako symbol feministek i walki o równouprawnienie. wink Czy też nosicie? Jeśli tak, jak ludzie na to reagują, a jeśli nie, co o tym trendzie sądzicie? wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chokery

Jaki symbol feministek jak to wyglada jak obroza dla psa

a jednak wink

4 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-05-09 19:55:31)

Jak ci się podoba, to noś i nie dorabiaj ideologii. Czarne wstążki noszone przy szyi były kiedyś symbolem lesbijek. Wcześniej, te czerwone, to symbol pamięci o ofiarach Rewolucji Francuskiej.

Nie no, nie chodzi mi zupełnie o dorabianie ideologii. Noszę bo lubię i mi się podoba tongue

6

Ze 20 lat temu jak była na to moda to nosiłam kilka tygodni latem.
Nikt wtedy do tego nie dorabiał ideologii, ani zbytnio nie komentowano.
Kobiety, którym to się podobało to nosiły, kupowały.

7

Ja_to_jestem_Sonia napisał/a:

Często nosze chokery, czy to takie w formie cieniutkiej wstążki, czy takie szersze i bardziej rzucające się w oczy. smile Bardzo często ludzie to komentują, mniej więcej 50% twierdzi, że to super wygląda, a druga połowa, że to straszne, obroża z zoologicznego i w ogóle. Zawsze trochę mnie to śmieszy, bo powstały jako symbol feministek i walki o równouprawnienie. wink Czy też nosicie? Jeśli tak, jak ludzie na to reagują, a jeśli nie, co o tym trendzie sądzicie? wink

To, ze coś powstało jako cośtam, jako np. symbol feministek, nie zmienia faktu, że kojarzy się to z obrożą. Takie małe cieniutkie są oki, gorzej z grubymi. No i jescze kwestia szyi - przy krótkiej komuś ten choker jeszcze bardziej ją skróci.

8

Dobra suka musi mieć obroże big_smile

No właśnie czasami się z tym spotykam, że to obroża dla psa. Z drugiej strony, jak założę cienki, to jest to "czarny pas w..."

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024