Czy brak kontaktu pomaga do siebie wrócić ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy brak kontaktu pomaga do siebie wrócić ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Czy brak kontaktu pomaga do siebie wrócić ?

Hej. Dzisiaj mijają 2 miesiące od rozstania z facetem. To on mnie zostawił, nie zawiniłam po prostu coś sobie wkręcił, jest typem zazdrośnika i z tych właśnie przyczyn to się rozpadło. Było dużo emocji z jego strony. To było dość burzliwe rozstanie. Cóż źle mnie potraktował od tej pory nie mamy ze sobą żadnego kontaktu. Znamy się 4 lata, pół roku byliśmy razem, jednak nigdy nie byliśmy sobie obojętni. Zawsze mu się podobałam ale miał uraz do związków. Dopiero w zeszłym roku połączyło nas takie uczucie że kosmos. Pokochałam go, on mnie także... Od tych 2 miesięcy jest cisza, a ja jestem ciekawa czy żałuje, co myśli. Nie wiem co mam robić. Kurcze myślę że on jednak powinien zainicjować kontakt ze względu na to że to on zerwał i mnie zranił, a nawet tego nie przegadaliśmy. Z drugiej strony gdyby zatęsknił to pewnie by się odezwał, lub po prostu tak samo nie wie jak to ugryźć. Dlatego proszę o rady. Czy myślicie że taki brak kontaktu przykuwa uwagę mężczyzn i pozwala na przemyślenia itd. itp. czy raczej po prostu odpuszczają?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy brak kontaktu pomaga do siebie wrócić ?

Tak, brak kontaktu pomaga do siebie wrócić.
Więc z tego korzystaj i wróć do siebie, zamiast snuć rozmyślania nt osoby, która ma Cię tam, gdzie zeszłoroczny śnieg.

3

liwka56 napisał/a:

Hej. Dzisiaj mijają 2 miesiące od rozstania z facetem. To on mnie zostawił, nie zawiniłam po prostu coś sobie wkręcił, jest typem zazdrośnika i z tych właśnie przyczyn to się rozpadło. Było dużo emocji z jego strony. To było dość burzliwe rozstanie. Cóż źle mnie potraktował od tej pory nie mamy ze sobą żadnego kontaktu. Znamy się 4 lata, pół roku byliśmy razem, jednak nigdy nie byliśmy sobie obojętni. Zawsze mu się podobałam ale miał uraz do związków. Dopiero w zeszłym roku połączyło nas takie uczucie że kosmos. Pokochałam go, on mnie także... Od tych 2 miesięcy jest cisza, a ja jestem ciekawa czy żałuje, co myśli. Nie wiem co mam robić. Kurcze myślę że on jednak powinien zainicjować kontakt ze względu na to że to on zerwał i mnie zranił, a nawet tego nie przegadaliśmy. Z drugiej strony gdyby zatęsknił to pewnie by się odezwał, lub po prostu tak samo nie wie jak to ugryźć. Dlatego proszę o rady. Czy myślicie że taki brak kontaktu przykuwa uwagę mężczyzn i pozwala na przemyślenia itd. itp. czy raczej po prostu odpuszczają?

Odpuszczają.
Nigdy nie żałują i nie tęsknią, to tylko takie myślenie życzeniowe osób porzuconych.

4

Pewnie nawet jak tęsknią, to liczą, że to minie, skoro wiedzą, że ten związek nie miał racji bytu.
Choć nie ma reguły, zdarzają się powroty z różnym skutkiem.

5

2 miesiące bez kontaktu. Nie zmarnuj tego.

6

Zielony_Domek napisał/a:

2 miesiące bez kontaktu. Nie zmarnuj tego.

w jakim sensie

7

Kolejna, która myli emocje z uczuciami.

8

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Tak, brak kontaktu pomaga do siebie wrócić.
Więc z tego korzystaj i wróć do siebie, zamiast snuć rozmyślania nt osoby, która ma Cię tam, gdzie zeszłoroczny śnieg.

Co jakiś czas poczytam freestajle na forum

No lepszą beka mam niż słuchając stand UPow

9

madoja napisał/a:
liwka56 napisał/a:

Odpuszczają.
Nigdy nie żałują i nie tęsknią, to tylko takie myślenie życzeniowe osób porzuconych.

Jest dokładnie jak pisze Madoja. Nie marnuj wiwc czasu i zajmij się sobą zamiast rozmyślać nad nim.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy brak kontaktu pomaga do siebie wrócić ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024