Opada mu w gumce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez agata001 (2023-11-02 22:56:16)

Temat: Opada mu w gumce

Cześć, jestem w nowym związku lekko ponad miesiąc ale spotkaliśmy się ok 2,5 mieś przed wejściem w związek. Chłopak fantastyczny ale ma pewien problem w kwestii seksu.
Przed wejściem w związek rozmawialiśmy o różnych rzeczach w tym o naszych przeszłych relacjach, chłopak był w trzech relacjach z czego w dwóch po dwa lata. W każdej z tych relacji poza jedną uprawiał seks bez zabezpieczenia, chłopak został zdradzony przez ostatnią partnerkę i zrobił sobie różne badania więc jest dobrze pod tym względem.
Niestety przez to, że uprawiał seks bez gumki ma teraz problem z uprawianiem seksu w prezerwatywie. Na większość razy opada mu penis, nasze pierwsze zbliżenie wyglądało tak, że już w trakcie seksu opadł mu penis, z początku myślałam, ze to przez upał, gorąco i przez to, że jeszcze w trakcie seksu coś tam robiliśmy w pokoju i go to wybiło.. ale późniejsze próby seksu w lesie czy w aucie pokazały, że ma problem z prezerwatywą.
Jesteśmy razem i dobrze nam się układa, więc postanowiłam, ze możemy chwile porobić to bez - chciałam sprawdzić, czy problemem jestem ja czy faktycznie gumka i wiecie co? sprzęt idealnie działa... jak należy... po założeniu gumki zaczyna flaczeć.

Chłopak zwierzył mi się, że się czuje z tym źle, jak ośmieszony przez samego siebie, że nie może mi dać takiej przyjemności w prezerwatywie, że go często stresuje już samo zakładanie gumki przez te wcześniejsze sytuacje, czasami to aż ma mokre ręce.. i że przez to spadło jego libido, chłopak się bardzo przejął.

Zaproponowałam mu, że pójdę do ginekologa i zacznę brać tabletki anty, ale powiedział, że nie chce abym brała "to świństwo".
Powiedziałam mu, że sobie z tym poradzimy, bo widze ewidentnie, że jak jest barzdiej rozuźniony np. po alkoholu, to jest świetny seks.. ostatnio uprawialiśmy od 23 do prawie 3 rano.... a jak się stresuje to jest lipa.. Seks z nim jest fantastyczny, jak już się uda, jest cudny w łóżku ale ma ten problem..

Powiedziałm mu, że bedziemy testować rożne gumki, jak na razie działaja podstawowe durexy ale też nie zawsze...   On zaproponował, że kupi sobie mensil albo maxigra aby się przełamać - ma 25lat i według mnie niepotrzebnie to kupuje, bo bez prezerwatywy wszystko jest  jak należy.. więc nie sądzę aby to było potrzebne.
Czy któraś z Was miała taki problem z swoim chłopakiem? w sensie nie jest to problem, ale on ma problem który chcę pomóc mu go rozwiazać, bo widzę jak sie mocno przejmuje tym wszystkim i po to też uważam, ze wchodzi sie w zwiazek, aby sobie wzajemnei pomagać... zwłaszcza że wyraźnie widze różnice w seksie bez gumy a z gumą w kwestii utrzymania erekcji

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Opada mu w gumce

Zobaczymy jak mu opadnie jak zaliczysz wpadke z nim

3 Ostatnio edytowany przez agata001 (2023-11-03 00:57:23)

JuliaUK33 napisał/a:

Raczej pytanie odnosiło się do sposobu jak sobie z tym poradzić, bo w ciągu jakiegoś czasu i tak już sobie chłopak dobrze poradził wink Chłopak ostatnimi czasy zrobił niezły progres, ale chyba coś mu "siadło" na głowę, bo jak mówił mi, że sobie w domu zakładał prezerwatywe leżąc samemu na łóżku to odczuwał stres ale juz jest coraz lepiej. Seksuolog?

a żadnej wpadki nie będzie, może długo a jak robiliśmy to bez, to użyliśmy żelu plemnikobójczego (Caya diaphragm) tak w razie W.

4

agata001 napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Raczej pytanie odnosiło się do sposobu jak sobie z tym poradzić, bo w ciągu jakiegoś czasu i tak już sobie chłopak dobrze poradził wink Chłopak ostatnimi czasy zrobił niezły progres, ale chyba coś mu "siadło" na głowę, bo jak mówił mi, że sobie w domu zakładał prezerwatywe leżąc samemu na łóżku to odczuwał stres ale juz jest coraz lepiej. Seksuolog?

a żadnej wpadki nie będzie, może długo a jak robiliśmy to bez, to użyliśmy żelu plemnikobójczego (Caya diaphragm) tak w razie W.

Sraty taty, spam zawsze w cenie, no nie?

Jak prezerwatywy nie, to może niech spróbuje z gumową rękawiczką....(tu nazwa producenta) big_smile

6

Jesli nie chcesz tabletek, to skuteczne sa tez krazki dopochwowe, nie trzeba pamietac o tabletce big_smile

7

daj mu jakoś takie pigułki z proszkiem - Prosent 600 z bykiem na opakowaniu to jest na popęd dla facetów. Mojemu już nie opada wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024