Witam, mam 31 lat i jestem z okolic Łodzi / Koluszek. Poszukuję kobiety w wieku 26-31. Mam pracę, ale na razie urlopuje się. Jeśli jakaś kobieta będzie chciała ze mną się spotkać, np. w kinie lub w innym miejscu. Do Multikina ma vouchery na bilety tanie. Jeśli jakaś kobieta będzie chciał dla bezpieczeństwa zabrać swoją koleżankę to może z tą koleżanką przyjść na to spotkanie. Ja lubię spotykać koło południa, czyli 10-14 godziny. Mam też sposób jak można sobie dorobić.
1 2023-04-22 18:13:03 Ostatnio edytowany przez luk842 (2023-04-22 18:17:16)
Jak mam wolne od pracy w ciągu tygodnia to jadę samemu do kina. Jeśli jakaś kobieta będzie chciała ze mną spotkać się w kinie lub na kawie (herbatę).
Jeśli zapłacę jakieś kobiecie lub kobietą za spotkanie z mną w kinie lub na kawę (herbatę).
Ja pierniczę, podrywać kobietę na tanie bilety do Multikina ....hahaha. A popołudniu to żona wraca z pracy i nie bardzo możesz?
Niektórzy to mają gest i rozmach
Jestem jeszcze prawiczkiem
Poznajmy się, jestem Julia Luvs
Znajdź mnie tutaj beacons.ai/adultlovin
Poznajmy się, jestem Julia Luvs
Znajdź mnie tutaj beacons.ai/adultlovin
Ja seks randki nie chodzę, tylko szukam kogoś na stałe. Czy jakaś kobieta będzie chciała zaoszczędzić na wynajmie mieszkania lub szybciej spłacić kredyt za mieszkanie? Mam pomysł na sklep internetowy, ale muszę najpierw znaleźć kobietę, żeby zaoszczędzić.