Poznam kobietę z okolic Łodzi / Koluszek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam kobietę z okolic Łodzi / Koluszek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez luk842 (2023-04-22 18:17:16)

Temat: Poznam kobietę z okolic Łodzi / Koluszek

Witam, mam 31 lat i jestem z okolic Łodzi / Koluszek. Poszukuję kobiety w wieku 26-31. Mam pracę, ale na razie urlopuje się. Jeśli jakaś kobieta będzie chciała ze mną się spotkać, np. w kinie lub w innym miejscu. Do Multikina ma vouchery na bilety tanie. Jeśli jakaś kobieta będzie chciał dla bezpieczeństwa zabrać swoją koleżankę to może z tą koleżanką przyjść na to spotkanie. Ja lubię spotykać koło południa, czyli 10-14 godziny. Mam też sposób jak można sobie dorobić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznam kobietę z okolic Łodzi / Koluszek

Jak mam wolne od pracy w ciągu tygodnia to jadę samemu do kina. Jeśli jakaś kobieta będzie chciała ze mną spotkać się w kinie lub na kawie (herbatę).

3

Jeśli zapłacę jakieś kobiecie lub kobietą za spotkanie z mną w kinie lub na kawę (herbatę).

Ja pierniczę, podrywać kobietę na tanie bilety do Multikina ....hahaha. A popołudniu to żona wraca z pracy i nie bardzo możesz?
Niektórzy to mają gest i rozmach big_smile

5

Jestem jeszcze prawiczkiem

6

Poznajmy się, jestem Julia Luvs
Znajdź mnie tutaj beacons.ai/adultlovin

7

JuliaLuvs napisał/a:

Poznajmy się, jestem Julia Luvs
Znajdź mnie tutaj beacons.ai/adultlovin

Ja seks randki nie chodzę, tylko szukam kogoś na stałe. Czy jakaś kobieta będzie chciała zaoszczędzić na wynajmie mieszkania lub szybciej spłacić kredyt za mieszkanie? Mam pomysł na sklep internetowy, ale muszę najpierw znaleźć kobietę, żeby zaoszczędzić.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam kobietę z okolic Łodzi / Koluszek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024