Witam
Kłaniam się jako Berto, własny skrót od hiszpańskiego imienia Adalberto, odpowiednika mojego imienia Wojciech. Mam 38 lat i życie marzyciela. Od najmłodszych lat już jako chłopczyk lepiej rozumiałem się i dogadywałem z dziewczynkami, a potem przyszło dorastanie, wyraźny podział na grupy - dziewczyny osobno, chłopcy osobno, a wraz z tym trafienie w abstrakcyjne szeregi chłopaków. A jako osoba ze skromną predyspozycją plastyczną byłem ciekaw, na jakie też sposoby dziewczyny się malują. Wśród moich zaś szkiców zaczęły pojawiać się koncepcje damskiej mody, z czym jako osoba nieśmiała i wytykana od zniewieściałości po prostu ukrywam się do dziś.
Na szczęście fakt, że nie mam odwagi do ukazywania takich szkiców mody w realu, nie oznacza, że nie mógłbym tego robić na forum, co nie? Ot, w celu przełamania się. Jest tylko jeden problem - choć mam napisane, jak wstawiać obrazki, to finalnie czytam, że jako "nowy" nie mogę. Czy muszę w tym celu napisać więcej postów? Jeśli tak, można wiedzieć ile?
Pozdrawiam serdecznie!