Berto się wita - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Berto się wita

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Berto się wita

Witam wink

Kłaniam się jako Berto, własny skrót od hiszpańskiego imienia Adalberto, odpowiednika mojego imienia Wojciech. smile Mam 38 lat i życie marzyciela. Od najmłodszych lat już jako chłopczyk lepiej rozumiałem się i dogadywałem z dziewczynkami, a potem przyszło dorastanie, wyraźny podział na grupy - dziewczyny osobno, chłopcy osobno, a wraz z tym trafienie w abstrakcyjne szeregi chłopaków. A jako osoba ze skromną predyspozycją plastyczną byłem ciekaw, na jakie też sposoby dziewczyny się malują. Wśród moich zaś szkiców zaczęły pojawiać się koncepcje damskiej mody, z czym jako osoba nieśmiała i wytykana od zniewieściałości po prostu ukrywam się do dziś. sad

Na szczęście fakt, że nie mam odwagi do ukazywania takich szkiców mody w realu, nie oznacza, że nie mógłbym tego robić na forum, co nie? Ot, w celu przełamania się. Jest tylko jeden problem - choć mam napisane, jak wstawiać obrazki, to finalnie czytam, że jako "nowy" nie mogę. Czy muszę w tym celu napisać więcej postów? Jeśli tak, można wiedzieć ile?

Pozdrawiam serdecznie! smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Berto się wita

Wgraj obrazek

https://postimages.org/pl/

skopiuj linka i wklej tutaj adres.

3 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-03-29 22:45:41)

Na razie nie da rady wkleić linka jako nowy użytkownik,musi mieć kilka postów na koncie
nie pamiętam dokładnie ile chyba z pięć

4

To był żart, a celem żartu było sprawdzenie, kto ma rację: moja znajoma czy ja.

Jako że ona twierdziła, że cecha bycia sobą u faceta i nie dopasowywanie się go pod społeczne dyktando robi mocne wrażenie na kobietach, postanowiłem jej udowodnić, że samo to tego wrażenia nie robi ani trochę, gdyż postępowanie faceta musi wpadać w stereotypowy obraz mężczyzny. W tym celu wykreowałem taki wizerunek mężczyzny, jakiemu nie odpisze żadna kobieta. Efekt? Odpowiedzieli mężczyźni, co mówi samo za siebie. smile

5

Berto napisał/a:

To był żart, a celem żartu było sprawdzenie, kto ma rację: moja znajoma czy ja.

Jako że ona twierdziła, że cecha bycia sobą u faceta i nie dopasowywanie się go pod społeczne dyktando robi mocne wrażenie na kobietach, postanowiłem jej udowodnić, że samo to tego wrażenia nie robi ani trochę, gdyż postępowanie faceta musi wpadać w stereotypowy obraz mężczyzny. W tym celu wykreowałem taki wizerunek mężczyzny, jakiemu nie odpisze żadna kobieta. Efekt? Odpowiedzieli mężczyźni, co mówi samo za siebie. smile

Ale żart, że się witasz i chcesz uczestniczyć w forum? Czy żart związany z kreacją i opisem niby Twojej osoby? Akurat do tego działu rzadko ktoś zagląda, zatem Twoje eksperymenty są raczej niereprezentatywne. Dobrej i rzetelnej statystyki z tego nie będzie. Akurat tu odpowiedziała kobieta, gdyby Cię to interesowało.

Szerokiej drogi zatem.

6 Ostatnio edytowany przez Berto (2023-03-31 02:43:40)

Nie było to z mojej strony odpowiednie, by przy przywitaniu wtrącać prywatę i spięcia z osobistego podwórka, bardzo przepraszam. Teraz jest mi za siebie niezręcznie głupio... Może pozostańmy przy mym pierwszym zdaniu, jakie napisałem, że się witam, a nawet kłaniam w tym miejscu.

Evergreen napisał/a:

Ale żart, że się witasz i chcesz uczestniczyć w forum? Czy żart związany z kreacją i opisem niby Twojej osoby?

Oczywiście to drugie.

Evergreen napisał/a:

Akurat do tego działu rzadko ktoś zagląda, zatem Twoje eksperymenty są raczej niereprezentatywne. Dobrej i rzetelnej statystyki z tego nie będzie. Akurat tu odpowiedziała kobieta, gdyby Cię to interesowało.

Szerokiej drogi zatem.

Bo palnąłem głupstwa i teraz mi przykro mierzyć się z odpowiedzią zwrotną. Jednak rozumiem, że sam musiałem najpierw sprawić innym nieprzyjemność, że to do mnie w tejże sytuacji wraca.

Nie mam bynajmniej pretensji, proszę mnie źle nie zrozumieć. Dziękuję za odpowiedź i na serio, życzę miłego weekendu!

7

Berto napisał/a:

Nie było to z mojej strony odpowiednie, by przy przywitaniu wtrącać prywatę i spięcia z osobistego podwórka, bardzo przepraszam. Teraz jest mi za siebie niezręcznie głupio... Może pozostańmy przy mym pierwszym zdaniu, jakie napisałem, że się witam, a nawet kłaniam w tym miejscu.

Evergreen napisał/a:

Ale żart, że się witasz i chcesz uczestniczyć w forum? Czy żart związany z kreacją i opisem niby Twojej osoby?

Oczywiście to drugie.

Evergreen napisał/a:

Akurat do tego działu rzadko ktoś zagląda, zatem Twoje eksperymenty są raczej niereprezentatywne. Dobrej i rzetelnej statystyki z tego nie będzie. Akurat tu odpowiedziała kobieta, gdyby Cię to interesowało.

Szerokiej drogi zatem.

Bo palnąłem głupstwa i teraz mi przykro mierzyć się z odpowiedzią zwrotną. Jednak rozumiem, że sam musiałem najpierw sprawić innym nieprzyjemność, że to do mnie w tejże sytuacji wraca.

Nie mam bynajmniej pretensji, proszę mnie źle nie zrozumieć. Dziękuję za odpowiedź i na serio, życzę miłego weekendu!

Berto wrzuć na luz. Nikt tu się z tego powodu nie obraża smile. Zwyczajnie zwróciłam uwagę, że nie jest to odpowiednie miejsce na wykonanie eksperymentu, a skoro nie chcesz uczestniczyć w forum, to stąd moje życzenie "szerokiej drogi". Dziękuję za życzenia weekendowe - był wesoły wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Berto się wita

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024