motocykle w waszych rekach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » motocykle w waszych rekach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: motocykle w waszych rekach

No tak sie zastanawiam, na jakaich motorkach lataja forumowicze i forumowiczki?
Moze sie co nieco podzielicie doswiadczeniem na danym latawcu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: motocykle w waszych rekach
edek z krainy kredek napisał/a:

Podczas pobytu w Kalifornii miałam motocykl, dojeżdzałam nim do pracy, to był Suzuki 650 czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam. Teraz w Niemczech zrobiłam się wygodna i tylko auto.. Klimę można włączyć, radia posłuchać, zakupy zapakować .. Ech.. jak to się człowiekowi punkt widzenia zmienia zależnie od punktu siedzenia smile

3

Na tych co mają zwasze z tyłu, jakby się nie odwrócił big_smile

Też wymyśliłeś, następny temat może o garnkach, w kafejkach na forum powinieneś siedzieć i tam czarować i wyczarowywać tematy smile

No co ciagla tylko zdrady, samotne smuty,nie idzie mi z baba nie idzie mi z chlopem.....a gdzie zycie pozazwiazkowe?

Salomonka napisał/a:

Podczas pobytu w Kalifornii miałam motocykl, dojeżdzałam nim do pracy, to był Suzuki 650 czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam. Teraz w Niemczech zrobiłam się wygodna i tylko auto.. Klimę można włączyć, radia posłuchać, zakupy zapakować .. Ech.. jak to się człowiekowi punkt widzenia zmienia zależnie od punktu siedzenia smile

Nie wiem moze czuc wiatr we wlosach robale w zebach , przeciazenia no i ta wieksza wolnosc...Taz mam puszki do lansu i wygody. Myslalem ze sie tu rzuca osoby i podzielasie swoja frajda z jazdy.

6

wieka napisał/a:

Na tych co mają zwasze z tyłu, jakby się nie odwrócił big_smile

Też wymyśliłeś, następny temat może o garnkach, w kafejkach na forum powinieneś siedzieć i tam czarować i wyczarowywać tematy smile

Protestuję !! smile To chyba lepszy temat od tych durnot w stylu: Baby są podue i zue...

Nareszcie coś po prostu bezideowego. Pogadamy jak Polak z Polakiem (Polką).

7 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2022-05-16 20:12:50)

Salomonka napisał/a:

Nie wiem moze czuc wiatr we wlosach robale w zebach , przeciazenia no i ta wieksza wolnosc...Taz mam puszki do lansu i wygody. Myslalem ze sie tu rzuca osoby i podzielasie swoja frajda z jazdy.

Robale w zębach? Edek, przeciez masz kask na całej głowie smile Frajda z jazdy? Gdybyś mieszkał  w Los Angeles i musiał codziennie dojeżdząc do pracy stać w korkach to szybko doceniłbyś motor. Ten z resztą którym jeździłam to była dość lekka maszyna, zwrotna i dobrze "wspólpracująca". Myślę, że to bardzo dobra propozycja dla kobiet.

8

No co ciagla tylko zdrady, samotne smuty,nie idzie mi z baba nie idzie mi z chlopem.....a gdzie zycie pozazwiazkowe?

Przejdź na real smile

9

wieka napisał/a:

Przejdź na real smile

Wieka, nie zaśmiecaj tematu jak nie masz nic do powiedzenia. Mnie akurat ten wątek bardzo interesuje i uważam go za bardzo ciekawy.

10

Salomonka napisał/a:
wieka napisał/a:

Przejdź na real smile

Wieka, nie zaśmiecaj tematu jak nie masz nic do powiedzenia. Mnie akurat ten wątek bardzo interesuje i uważam go za bardzo ciekawy.

Sorry, taki ważny  temat, nie można zaśmiecać, inne można tongue

11

wieka napisał/a:
Salomonka napisał/a:
wieka napisał/a:

Przejdź na real smile

Sorry, taki ważny  temat, nie można zaśmiecać, inne można tongue

Jak musisz to zaśmiecaj.

U mnie jest sporo winkli, owce, krowy, wies non stop poza 1 punktem na mapie,..motur jak nie leje w twarz to jest git majonez. Niby mam konserwe dla lansu i wkurwu dla zawistnych co odkreca jak motor, ale po czasie to nuda...zreszta wszedzie kamery i smerfy, ostatni bastion wolnosci na drodze ty chyba wlasnie motrat:)
Jazda na motu Jara mnie to jak 1dzien w piaskownicy dla bobaska...myslalem ze sa tu jakies osoby co podzielaja entuzjam jazdy na motku.

13

Nie na darmo istnieje powiedzenie,, jazda motorem to chyba najfajniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu "

Jednośladami jeździłem od dziecka, przechodząc z motoroweru na motocykle. Zawsze byłem fanem offrodu, ostatni motocykl to była maszyna enduro. Nie powiedziałem definitywnie nie, może być że wrócę do tego, ciągnie mnie cały czas.

Oj enduro to chyba wyzsza szkola, ja narazie powinkluje i podkrecam jezeli bedzie mozliwosc gdzie bezpiecznie. Po gorkach i szutrach to jednak preferuje MTB lub grawelkiem .

,, jazda motorem to chyba najfajniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu " - nie no jeszcze smiganie lotnia albo skoki spadochronowe....tylko ze jak przyzwyczaisz mozg do adrenaliny,...no to potem glod

Ej na serio nikt z was nie ma swojego 2kolowego rumaka? nikt nie jezdzi na motorze na tych klikudziesieciu ludzi co tu klikaja.

16

Nie, bo nie mam zaufania do siebie na motorze. Za bardzo lubię SPEED.

17 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-05-20 10:50:51)

no ja tez nie mam ale po to sie przesiadam na moto zeby zwalczyc swoja slabosc 1 blad twoj lub nie i mozesz nieoczekiwanie wyjsc z matrixa albo sie w nim zawiesic...jednak sa ludzie co sie bujaj na moto do zimy zycia do czy tam ostrej siwizny i zmarszczkami pod oczami. Ostatnio jak bylem na Garda i widzialem dziadka z babcia 80tka albo i lepiej i kazdy na swoj motu wsiadal zapinal topek z bananem na twarzy .....no musialem tego sprobowac i zachorowalem:)

18

No człowiek + maszyna to piękna miłość potrafi być i taka czysta, szczera... Fajne są te motorowe parki, ale ja tam już nie wierzę w nic;))). W sumie przy tych cenach wszystkiego może to motor jest wyjściem, a nie samochod.

Wiesz kotełka czy piesełka mozna wcisnac w jakis pojemnic zeby tez poczol fun lub strach w oczach na motu:)

20

Nie można, bo jest ogromna szansa że będzie się bał, a ja stawiam zwierzęta nad ludźmi i krzywdzić ich nie wolno.

Zalezy od zwierzaka u mnie jedna suka lubi speed i zycie na pelnej k..rwie a druga suka sie trzesie jak wejdzie na 1 stopien ..np jazda autem do polski na operacje byla niej wyzwaniem...teraz juz znosniej.:)

22

Nieee, daleko od motoru ze zwierzakami...ja to bym chyba chciał ścigacza takiego co chociaż te 300 osiągnie i sprawdzić jak to jest.

23 Ostatnio edytowany przez edek z krainy kredek (2022-05-20 12:34:38)

Nie dla mnie scigacz od zapieprzania to mam puszke i raz do roku Niemaszkowa Autobhan albo tor.
Bardziej kreci mnie chyba takie grzanie jajek starym olejakiem jakias V2 albo V4  bujanie sie po winklach ogladanie widoczkow enjoy the rest ....albo I V6 cbx 1000 ( oj na takiego kiedys wsiade od odlece w sina dal: )

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » motocykle w waszych rekach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024