HansWitt - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez HansWitt (2020-06-24 22:31:34)

Temat: HansWitt

Dziewczyny prosze was o pomoc.

Rozstalem sie z dziewczyna z jej winy, ignorancji, ona chciala skonczyc ta znajomosc.  Po jakims czasie ona lajkuje moje posty na fb (wiem fb tragedia ale ona jest troche od niego uzalezniona). Zignorowalem.
Nastepnego dnia napisala ze usuwa fb. Odpisalem ze okey. Po 4 dniach informacja od niej z pytaniami: jak sie mam, czy Nadal zly jestem , jak tam w pracy. Oczywiscie przez messengera. Czyli nie usunela fb tylko zrobila deaktywacje. Znow Zignorowalem. W nastepnym tygodniu usuwa ze swoich znajomych wszystkich moich przyjaciol. Zostawila tylko mnie. Jak rozumiec jej zaczepki?

Dziekuje. Dodam, ze mi na niej zalezy, ale poprostu nie wiem jak sie zachowac gdyz mnie skrzywdzila. Czuje jakis  rodzaj zlosci I wiem, ze jakbym odpisal na tym etapie to wkoncu bym jej wygarnal jej nieodpowiedzialne zachowanie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: HansWitt

Dlaczego po prostu jej nie zablokujesz?

3

Napisz jej: O co Ci chodzi?

4

Nie chce jej blokowac bo to wedlug niej oznaka problemow emocjonalnych. Poza tym ma moj numer telefonu I to na niego wyslala ostatnie zapytanie jak sie mam I czy dalej zly jestem.

Ile razy juz probowalem z  nia porozmawiac o naszych sprawach. To tylko ignorowala te pytania I odrazu zmieniala temat na malo istotne rzeczy.

Dlatego sam ja ignoruje teraz a jednak ciekawosc pozostaje by dowiedziec sie co jej siedzi w glowie.

Dla mnie to ona ma jakies problemy emocjonalne. Nagle lajki po dluzszej przerwie, grozby usuniecia fb (hehe), usuwanie ze znajomych ludzi powiazanych ze mna.

5

Messenger działa poza FB, nie trzeba mieć konta w samym FB
Co do niej. Kawa na ławę, porozmawiaj z nią czego nawzajem od siebie oczekujecie i wyjdzie w praniu. Na domysłach tylko nerwy stracisz.

6

Dzieki,

Postaram sie z nia porozmawiac, chociaz wiem ze to sie skonczy brakiem odpowiedzi.
Pozyjemy zobaczymy

7

HansWitt napisał/a:

Nie chce jej blokowac bo to wedlug niej oznaka problemow emocjonalnych. Poza tym ma moj numer telefonu I to na niego wyslala ostatnie zapytanie jak sie mam I czy dalej zly jestem.

Ile razy juz probowalem z  nia porozmawiac o naszych sprawach. To tylko ignorowala te pytania I odrazu zmieniala temat na malo istotne rzeczy.

Dlatego sam ja ignoruje teraz a jednak ciekawosc pozostaje by dowiedziec sie co jej siedzi w glowie.

Dla mnie to ona ma jakies problemy emocjonalne. Nagle lajki po dluzszej przerwie, grozby usuniecia fb (hehe), usuwanie ze znajomych ludzi powiazanych ze mna.

A co Cię to interesuje, co ona na ten temat uważa?
Zerwaliście to zerwaliście, nie możesz jej wprost powiedzieć, że nie chcesz mieć z nią kontaktu?
Btw. na telefonie też można kogoś zablokować.

8

HansWitt napisał/a:

Dodam, ze mi na niej zalezy,.

Blok, blok, blok, blacklist... pa pa.

Chyba, że sam się oszukujesz i Ci samoocenę podbija to, że panna chce wrócić.

9 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2020-06-25 10:19:50)

Drogi Hansie.
Powiem to trochę w żołnierskich słowach, ale musisz wyhodować jaja.
Tobie zależy, a panna Tobą pogrywa. Naprawdę tak nisko siebie cenisz?

10

A może ona myślała że po zerwaniu będziesz nalegał na powrót ? a tu taka niespodzianka z twojej strony . Przecież sama tego chciała .Daj jej jeszcze trochę czasu i teraz ty ją  zwódź a co tam hehe. Jak kocha to się okaże w czasie.

11

HansWitt napisał/a:

Dzieki,

Postaram sie z nia porozmawiac, chociaz wiem ze to sie skonczy brakiem odpowiedzi.
Pozyjemy zobaczymy

Ale na jaki temat chcesz z nią rozmawiać? Na temat czemu Cię traktuje jak lotnisko zapasowe? Żeby tylko być z Tobą w kontakcie w razie czego jeśli nie wyjdzie jej z kimś innym? Czy może na temat tego dlaczego Ty, dorosły przypuszczam człowiek dajesz się w ciągać w jakieś durne gierki i manipulacje?
Nie jesteście razem z jakiegoś powodu najprawdopodobniej z powodu braku uczuć i zaangażowania z jej strony, nie odpisujesz i tyle. Nie masz innych zajęć ciekawszych w życiu? To idealna pora na to żeby się zająć sobą i znaleźć ciekawsze zainteresowania niż analiza zachowania osoby która ma Cię w poważaniu.

12

HansWitt napisał/a:

Dzieki,

Pozyjemy zobaczymy

Jak już wiesz, to po co próbować i się męczyć? Jak wyżej piszą, blok i następna!

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024