Witam
Umówiłem się z dziewczyną poznaną na portalu , wiadomo pandemia i te sprawy. Nigdy nie korzystałem z portali to moja pierwsza randka internetowa. Także nie znałem specyfiki i niepisanych zasad.
Jak to zwykle bywa dziewczyna z którą się spotkałem ma mało wspólnego ze zdjęciem które prezentowała . Były dwie fotki, ale to samo/niemal identyczne ujęcie bez sylwetki.
Co się nie zgadza : 12/15 kg więcej i okolo 7-8 cm niższa.
No ale jak już się spotkaliśmy to postanowiłem dać tej znajomości szanse. I na żywo rozmawiało nam się bardzo przyjemnie. Ogólnie spotkanie nadzwyczaj udane , dziewczyna bardzo responsywna i energiczna i doszło do pocałunków.
Spotkaliśmy się kolejny raz i również było miło , ale naszły mnie wątpliwości. Ogólnie dziewczyna mi się podoba , ale czuje że słabo się zachowałem.
Czy fakt że zignorowałem temat nieaktualnych... danych na portalu , jest oznaką dla K. że może nie mieć do mnie szacunku , albo że kłamstwo w przyszłości przejdzie bez echa.?
Na drugim spotkaniu jakby mnie badała czy mi się podoba i twierdziła że zaczęła diete stosować w czerwcu i chodzi pieszo do pracy ..takie gadki ...śmiała się że jest niepodobna do zdjęcia które wrzuciła ....
Ona 30l / Ja 31