Mam 22 lata i strasznie podziwiam dizewczyny i kobiety jak maja swoj styl. Nie chodzi mi tutaj wylacznie o ubrania ale takie ich 'signature look' taki ze wszystko do siebie pasuje i komplementuje fryzura, kolor wlosow, makijaz i na dodatek ubrania. Chodzi mi o taki wyglad bardzo komplementujacy urode, i tutaj jest moj probelm, poniewaz bardzo chcialabym miec taki 'signature look' ale wydaje misie ze wszystko do mnie nie pasuje.
Podziwiam kobiety ktore nosza czerwona szminke na codzien bo wygladaja tak klasycznie a zarazem elegancko a ja jak zaloze to poprostu wygladam smiesznie, albo mysle ze ludzie poprostu sie smieja ze mnie. Inna sprawa to moje wlosy - mialam dlugie teraz scielam i mam po lopatki o ciplym odncieniu brazu nie wiem jak je ukladac , sciete sa na prosto nie ma w nich zadnej fryzury (bylam u fryzjera i poprosilam o cos co by pasowalo do mnie i wg tego nie wiedze) a wlosy mam jekko krecone - przez to ze sa takie wrecz nie zreczne najczesciej wiaze je w kucyk albo wysokiego koka z moja okragla budzia wygladam jak dziecko - a chcialabym wygladac jak mloda kobieta.
A co do ubran - to lubie 'basic' czyli takie podstawowe kolory dzinsy , bialy tshirt i kurtka, nie przepadam zbytnio za wzorami. Przeste wszystkie proste kroje wydaje mi sie ze poprostu wygladam dziecinnie. Doddam jeszcze ze mam figure jablka i zbytnio nie lubie podkreslac mojego duzego biustu - i tak nie wiem wcale jak ta figure ubrac zeby bylo ok.
Macie dziewcyzny jakies rady jak odnalezdz swoj styl a tak naprawde siebie i taki rozpoznawalny styl?