Depresja.Okolice Poznania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Depresja.Okolice Poznania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Depresja.Okolice Poznania

Witam
Szukam osób mających problem z depresją,niską samooceną.Okolice Poznania.
Nikt kto nie miał ze sobą takich problemów nie zrozumie osoby borykającej się z tą ciężką chorobą.
Może pomożemy sobie nawzajem☺️

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Depresja.Okolice Poznania

Czasem myślę że całe moje życie to jedna wielka depresja. Zaczęło się po gimnazjum, bo straciłam koleżanki, które wybrały szkoły w innych miastach. I jestem sama do dziś.
Mąż? Owszem jest, ale zwykle zajęty milionem różnych spraw, a przede wszystkich chlaniem piwa.
Dzieci? Są... jedno ma 3 latka i jest niesamowicie wkurzające, ale i tak go kocham. Drugie jest jeszcze w brzuszku.
Przyjaciele? Nie wiem już czy ktoś z tych wszystkich znajomych zasługuje na to miano. Niemal wszyscy są znajomymi męża, a nie moimi i nie mam komu żalić się na niego.

Ja po prostu nie mam do kogo gęby otworzyć. Nie mam ochoty wychodzić z domu, wszystko mnie wkurza, wszystko dołuje. Owszem, były i są czasem momenty szczęścia, radości, ale dosyć rzadko.

A Ty dlaczego masz depresję?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Depresja.Okolice Poznania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024