dziewictwo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: dziewictwo

Cześć, mam 19 lat i postanowiłam, że nie chcę jeszcze tracić dziewictwa, stąd uprawiam tylko seks analny i oralny, dziewictwo chcę zachować dla kogoś z kim będę w stałym związku, natomiast seks analny daje mi orgazmy i mi się spodobał. Koleżanki mówią mi, że to się nie liczy i jak uprawiam seks analny to już nie jestem dziewicą i żebym sobie nie wyobrażała, że jestem lepsza od nich - uważają mnie za dziwadło, a ja myślę, że jednak seks analny to coś gorszego od normalnego mimo że mam orgazmy i to takie długie i intensywne. Chciałabym poznać wasze zdanie na ten temat.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziewictwo
magda1919 napisał/a:

Cześć, mam 19 lat i postanowiłam, że nie chcę jeszcze tracić dziewictwa, stąd uprawiam tylko seks analny i oralny, dziewictwo chcę zachować dla kogoś z kim będę w stałym związku, natomiast seks analny daje mi orgazmy i mi się spodobał. Koleżanki mówią mi, że to się nie liczy i jak uprawiam seks analny to już nie jestem dziewicą i żebym sobie nie wyobrażała, że jestem lepsza od nich - uważają mnie za dziwadło, a ja myślę, że jednak seks analny to coś gorszego od normalnego mimo że mam orgazmy i to takie długie i intensywne. Chciałabym poznać wasze zdanie na ten temat.

Jesteś dziewicą ale tylko fizycznie. Masz kawałek błony między nogami i tyle. Mentalnie nie jesteś, bo seks uprawiasz, więc powiedzenie temu jedynemu partnerowi, że jesteś dziewicą będzie kłamstwem.
A seks analny nie jest gorszy od klasycznego. Jest inny.

3

Seks analny jest gorszy, powszechnie tak się uważa, uprawia się go zazwyczaj w stanach nagłych np. jak się nie ma prezerwatywy a bardzo się chcę, z odbytu wychodzi kupa i gazy, trzeba się odpowiednio przygotować, nie ma nawilżenia, łatwiej o uraz i zakażenie, jest taki jakby 'upośledzony' w porównaniu ze zwykłym i basta.

4

magda1919 napisał/a:

Seks analny jest gorszy, powszechnie tak się uważa, uprawia się go zazwyczaj w stanach nagłych np. jak się nie ma prezerwatywy a bardzo się chcę, z odbytu wychodzi kupa i gazy, trzeba się odpowiednio przygotować, nie ma nawilżenia, łatwiej o uraz i zakażenie, jest taki jakby 'upośledzony' w porównaniu ze zwykłym i basta.

No to skoro dla Ciebie jest gorszy i upośledzony to go nie uprawiaj.
seks analny powinno się zawsze uprawiać w prezerwatywie!

5 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-08-08 17:34:42)

magda1919 napisał/a:

Oszukujesz się Magdo,bez znaczenia że według Ciebie i tych powszechnych innych uważań seks analny jest gorszy i tak go lubisz sprawia ci frajdę i masz orgazmy masz prawo co kto lubi normalka .Te Twoje niby logiczne akrobacje są zabawne po co Ci to nie jesteś w stałym związku przecież chyba chcesz zabezpieczyć sumienie na zapas na przyszłość - manipulacja.(woda na młyn dla Burzowego.) smile
Próbujesz na swój sposób rozwiązać odwieczny dylemat ludzkości jak po...chać i zachować cnotę.
Ślepa uliczka moim zdaniem według mnie nie jesteś dziewicą i zależy kogo spotkasz jako tego jedynego pozostawienie błony to może być taka przykrywka spreparowana na "potrzeby" facetów którzy uważają dziewictwo za znak wierności lojalności i braku rozwiązłości naiwne
myślenie okazuje się można obejść twierdzeniem że seks analny i oralny jest gorszy .Ciekawe jak usłyszysz od faceta podobne stwierdzenie że seks analny i oralny to nie zdrada co powiesz na to jemu tylko tak trochę teoretyzuje.
Staniesz kiedyś przed wyborem czy chcesz stałego związku czy dalej chcesz "eksperymentów" z innymi .Wtedy zobaczysz co Tobą włada co silniejsze się okaże a na razie się bawisz.Niebezpiecznie się ze sobą skłócasz .

6

Magda 1919 nie wiem czy chodzi o oszukiwanie siebie czy "tego jedynego".
Sex analny gorszy? Uprawiasz sex i tyle - mądrze napisał paslawek pytając czy przyjmiesz tłumaczenie ukochanego ,że sex analny i oralny to nie zdrada.
Z mojego punktu widzenia sex analny to objaw mojego najwyższego zaufania , taki wyższy level - nie dla każdego.
Więc wmawiaj sobie ,że jesteś dziewicą i nie uprawiasz sexu , ale to nie jest prawda wink

7

Dla tego jedynego oszczędzasz nie siebie a swoją błonę - jaki w tym sens?

8

wrobelkarolina napisał/a:

Z mojego punktu widzenia sex analny to objaw mojego najwyższego zaufania , taki wyższy level - nie dla każdego.
Więc wmawiaj sobie ,że jesteś dziewicą i nie uprawiasz sexu , ale to nie jest prawda wink

Zgadzam się nie dla każdego i nie z każdym byle kim - seks analny jest inny po prostu.

9

Po coś ta błona dziewicza jest, tak to natura wymyśliła,odbyt jej nie ma a pochwa ma, mężczyźni też nie mają czegoś takiego. Seks analny uprawiam rzadko, lubrykanty itp powodują, że czuję że coś jest nie tak, nie właściwa dziurka po prostu, lubię przede wszystkim seks oralny i pieszczenie. Seks analny dla samej penetracji żeby poczuć kogoś w sobie głęboko.  Jednak czuję, że pełni tego uczucia doświadczę dopiero przy penetracji waginalnej. Piszcie co chcecie, dla mnie seks analny to gorszy rodzaj seksu, który uprawia się z konieczności a ja niedługo oddam cnotę swojemu wybrankowi i będzie miał świadomość, że tak na prawdę w stu procentach jemu oddałam się pierwszy raz. Czyż tak nie jest, że większość gwałtów to gwałty analne ?, szybkie numerki bez uczuć i emocji dla zaspokojenia popędu. No właśnie tak jest i nigdy nie zrozumiem jak seks analny może być wyższym levelem. Jedyny pełny stosunek płciowy to stosunek waginalny, inne zaliczam do pieszczot nawet jeśli była penetracja, całowanie to tez bardzo przyjemna penetracja a jednak chyba nie napiszecie że całując się z języczkiem traci się dziewictwo chociaż można wtedy nawet mieć orgazm. Usta służą do jedzenia, odbyt do srania, to pochwa jest narządem stworzonym i przystosowanym do współżycia.

10

magda1919 napisał/a:

Matko Boska! Znowu ta propaganda seksu analnego!

Nie. Kobiety nie mają orgazmu z penetracji odbytu. Penetracja odbytu służy jako kara w więzieniach. Mężczyźni przedstawiają to jako najtraumatyczniejsze przeżycie ever. A wy psychole chcecie wmówić kobietom, że z tego będą miały orgazm? Jakim trzeba być debilem, żeby dać się namówić na to? Poszli won.

11

Ja bym się nie cackał i jechał normalnie. Przed ślubem walniesz sobie zabieg "odtworzenia błony dziewiczej" i misiu się nie pozna. cool

12

No czyli jednak mam poparcie, seks analny to gwałty i kara, może być przyjemny, tak samo jak może być przyjemne penetrowanie gardła penisem, chodzi o uczucie bycia w kimś. Nie jest to jednak stosunek płciowy bo jak sama nazwa wskazuję do tego są potrzebne organy płciowe mężczyzny i kobiety, dupa i gardło nie są organami płciowymi, koniec kropka.

13 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-08-08 20:58:19)

Czyli skoro seks analno oralny to nie stosunek płciowy to właściwie nie seks półseks czy co smile
Jakby nie było jesteś kryta upsss usprawiedliwiona .Coś jednak dręczy nie daje spokoju hmm.
Rób co chcesz mnie nie przekonujesz a dla mnie dziewictwo nie było jakoś istotne akurat.

14

magda1919 napisał/a:

Wcale tego seksu nie uprawiasz, lecz masz jedynie o niego pytanie, zawarte w zawoalowany sposób w wypowiedzi powyżej, a dotyczące tego, jaki naprawdę jest ten seks, i czy w związku z tym jest gorszy czy nie, i czy kiedy zaczniesz go uprawiać, to będziesz jeszcze dziewicą, czy już nie.

15

Hmm... czyli jeśli ktoś bzyka się pozamałżeńsko analnie lub oralnie, to nie jest to zdrada? Bo to taki seks na niby...
Ciekawe.

16

eee ten wątek to taka prowokacja tak?

17

Z uwagi na prowokacyjny charakter wątku i niski poziom dyskusji, temat zostaje zamknięty.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024