Czesc dziewczyny i chłopaki
Co myślicie o nowym filmie Pawlikowskiego? Widziałam, że mial premierę w Londynie kilka dni temu. Naprawdę odnosi wielkie sukcesy.
Mnie sie bardzo podobal i wyszłam z kina wzruszona
Myslicie że kino w Polsce bedzie coraz lepsze?
Podobał wam sie film czy raczej przereklamowany?
Czesc dziewczyny i chłopaki
Co myślicie o nowym filmie Pawlikowskiego? Widziałam, że mial premierę w Londynie kilka dni temu. Naprawdę odnosi wielkie sukcesy.
Podobał wam sie film czy raczej przereklamowany?
Tego konkretnego filmu nie widziałem, więc się nie wypowiem. Natomiast jeśli chodzi ogólnie o naszą rodzimą kinematografię, to jest słabiutko komercyjnie, a co za tym idzie nie ma zbyt wielkiego kapitału, żeby przygotować chociaż jeden kasowy film rocznie na światowym poziomie. Nie mylić z kinem niszowym dla koneserów. Oczywiście to moja prywatna opinia.
Ja widziałam, i to jest film z cudownym klimatem, a muzyka brzmiała mi w uszach jeszcze przez tydzień.Piękne zdjęcia.
z przyjemnością obejrzę go jeszcze nieraz
jolacich5 napisał/a:Czesc dziewczyny i chłopaki
Podobał wam sie film czy raczej przereklamowany?Tego konkretnego filmu nie widziałem, więc się nie wypowiem. Natomiast jeśli chodzi ogólnie o naszą rodzimą kinematografię, to jest słabiutko komercyjnie, a co za tym idzie nie ma zbyt wielkiego kapitału, żeby przygotować chociaż jeden kasowy film rocznie na światowym poziomie. Nie mylić z kinem niszowym dla koneserów. Oczywiście to moja prywatna opinia.
Nie zgadzam się, bo akurat ostatnio polskie kino bardzo dobrze stoi. Nagradzają nas w Cannes a poza tym FFF w Gdyni to było coś gdzie polscy twórcy pokazali klasę
Zdjęcia i muzyka super, a nawet więcej jak super. Fabuła miałka, nie pozwala utożsamić się z bohaterami. Ich decyzje nie są niczym umotywowane. Zwłaszcza końcówka bardzo chaotyczna, jakby na siłę. 6 na 10