Mela na diecie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Mela na diecie

Witajcie. Czy są tutaj osoby, które w obecnej chwili stosują dietę? Albo bynajmniej coś tam probują?
To jest moja dieta milion pięćset sto dziewięćset. Z każdej diety wychodzę po efekcie jojo. Albo czymkolwiek innym, bo mam też zaburzoną gospodarkę hormolną i gdy inni żrą na potęgę i to im nie szkodzi tak mnie tuczy nawet powietrze smile Dosłownie.
Poprostu jestem w stanie krytycznym. Mój wygląd i waga to jeden wielki żart, który sama sobie zafundowałam. Cały czas próbuję coś z tym robić i poprostu mi nie wychodzi, gdyż iż ponieważ nie widzę efektów, co zapewne jest spowodowane tym, że muszę przyjmować tabletki hormonalne i chyba wolniej chudnę, albo wogóle nie chudnę. Wodę to chlam nie litrami a hektolitrami smile Jak krowa przy poidle. Tak jem regularnie, tak nie jem słodyczy (fakt, że dopiero od kilku miesięcy, no ale nie jem ), tak piję naczczo wodę z cytryną... i tak mogłabym w nieskończoność wymieniać.
Więc drogie kobietki podzielcie się swoimi porażkami, spostrzeżeniami bądź czykolwiek co macie do przekazania.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mela na diecie

stosujesz jakąś konkretną dietę?
zrobiłaś badania?
zbadałaś hormony, tarczycę, niedobory witamin?

ćwiczysz?

Ja też odchudzam się całe życie i całe życie nic z tego nie wychodzi smile

Korzystałaś może z pomocy dietetyka czy próbujesz odchudzać się samodzielnie?
Ostatnio przeszłam dietę kopenhaską, schudłam 8 kg, przytyłam 12 big_smile I tak cały czas, non stop, raz lepiej, raz gorzej.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023