Jak w temacie, co sądzicie o stworzeniu takiej grupy? wiek oczywiście zaproponowałam w przybliżeniu, ale chodzi o już dojrzałe panie z Torunia, pragnące miłego towarzystwa. Poznajmy się i umówmy na mieście na kawę, spacer.
Zapraszam do zgłaszania się.
1 2017-10-07 08:48:45 Ostatnio edytowany przez szeptem (2017-10-07 08:49:53)
Witam Cię . Czy mail doszedł?
3 2017-10-15 08:16:30 Ostatnio edytowany przez szeptem (2017-10-15 08:21:43)
Nie mogę na razie sprawdzić. Jesteś, Piotrze, samotną torunianką?
Z wyjatkiem płci samotności i miejsca zamieszkania-reszta sie zgadza :-)
Hmmm czyli nie jesteś samotny? list doszedł.
6 2017-10-16 07:13:52 Ostatnio edytowany przez Piotr Introwertyk (2017-10-16 07:49:55)
Staram sie zyć szcześliwie w pojedynkę ! W rozumieniu pejoratywnym samotności więc - samotny nie jestem . A reszta niezgodności nie przeszkadza ?
Nigdy jeszcze nie byłam w Toruniu, muszę się zmobilizować, może latem
Szeptem, pozdrawiam
Czekam zatem, Ram! lato już niedługo
Witaj szeptem.
Próbowałam wysłać e- maila do Ciebie ( przez forum), ale wyskakuje mi brak uprawnień do tego forum, mimo zalogowania.
Rejestrowałam się kilka lat temu.
Jak masz ochotę i taką możliwość to podaj mi jakiegoś e- maila do Ciebie.
Chętnie napiszę.
Mieszkam w Toruniu.☺
O rany, torunianka (płci żeńskiej!).
Koletto adres znajdziesz w moim profilu, pisz. Pozdrawiam Cię.
Wysłałam w sumie 3 wiadomości, ale zapewne nie doszły...
Szeptem, cieszę się, że masz tu jakiś ruch w interesie! Ja niestety z drugiego końca Polski jestem, ale jak mi się zdarzy być w Toruniu, to napiszę
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
13 2017-10-22 12:31:04 Ostatnio edytowany przez szeptem (2017-10-22 12:31:27)
Dzięki, Piegusku; tak, troszkę się ruszylo, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie naprawdę, tj. w tzw. realu.
Pozdrawiam! i zapraszam do Torunia.
Droga Szeptem,
Napisalam meila Do Ciebie na prywaty.. Nie wie czy ob dotarl bo potwierdzenia jako takiego nie ma...
Witajcie
Cieszę się, że powstal ów wątek. Nie udzielałam się na tym forum od wielu lat, jedynie przeglądałam różne posty od czasu do czasu, aż zobaczyłam dziś tu Was. I doznałam przebłysku olśnienia. Stwierdziłam, że muszę napisać. Poumawialiście się już?:) Jestem z Torunia i chętnie porozmawiam, spotkam się, poznam. Nawet lubię jesień, choć już bliżej do zimy teraz. Jest mi bliższe wtedy hygge, chciałabym ten stan móc z kims dzielić. Pozdrawiam mocno i czekam na jakiś odzew. Libra.
Cześć Libro, z T. jestem jak na razie tutaj tylko ja, wątkodawczyni. Z nikim na razie się jeszcze nie poznałam osobiście.
Napisz proszę kilka słów o sobie. Ile masz lat?
Ach Toruń! Bardzo lubię to miasto. Odbiegam lekko od podanego wyżej wieku (26 lat) i jestem z Grudziądza ale to nie tak daleko chętnie pogadam
Szeptem, świetny wątek. Mam 41 lat (kiedy to zleciało;). Mieszkam kawał czasu w Toruniu, bardzo go lubię. Moje życie skupiało się dotąd wokół pracy, chciałabym przywrócić w nim równowagę. Mam wspaniałych znajomych z pracy a bardzo mało poza nią. Przyznam, że lubię pobyć sama, nigdy się wtedy nie nudzę. Jednak chciałabym poznawać nowych ludzi, tworzyć fajne relacje, by wzajemnie się wspierać, bawić razem, spotkać, pogadać. Mogę to robić z niektórymi ludźmi z firmy, w której pracuję ale ostatnio odczuwam przesyt obowiązkami i wolałabym w czasie wolnym słyszeć i widzieć inne twarze. Poza tym chciałabym dzielić z kimś moje zainteresowania.
Dodam jeszcze, że z natury jestem raczej introwertykiem, wolę spotkać się w mniejszym gronie niż w dużym towarzystwie i pograć w planszówki a niekoniecznie pląsać na parkiecie (choć czasem lubię tańczyć, zależy jaka muzyka - jestem wybredna).
Chciałabym Was zapytać, czy doskwiera Wam bardzo samotność i w jakim sensie?
19 2017-11-24 12:10:29 Ostatnio edytowany przez szeptem (2017-11-24 12:11:27)
Chciałabym Was zapytać, czy doskwiera Wam bardzo samotność i w jakim sensie?
Hej, fajnie ze sie odezwałaś Libro. Czyli jesteśmy w podobnym wieku. Jesteś samotna, tj bez pary? masz dzieci?
O mnie możesz doczytać w moim drugim wątku. Tak, samotność mi bardzo doskwiera...
Szeptem, przeczytałam Twój drugi wątek. Rozumiem dlaczego czujesz się samotnie, na co dzień nie ma ludzi wokół Ciebie oraz tej ukochanej osoby. Tak jak ja szukasz bratnich dusz, myślę że jest ich sporo, trzeba je tylko spotkać.
Jestem bez pary. Ostatnio wykruszył mi się jeden z nielicznych znajomych, co jest dla mnie dość przykre. Mimo, że staram się jak potrafię dbać o relacje. Podobno każda znajomość niesie ze sobą jakieś doświadczenie dla nas, przyciągamy takich ludzi, z którymi w tym momencie rezonujemy, a gdy przestajemy to bywa, że znajomość odpada.
Szeptem, mogłabym napisać do Ciebie prywatną wiadomość? Jest tu chyba opcja wysłania maila - spróbuję. Pozdrowienia!
Witajcie,jestem z Torunia,mam 47 lat
Witam,jestem z Torunia,mam 47 lat
Cześć Torunianko, miło że się przyłączasz. Napisz trochę o sobie.
Tak jak pisalam mam 47 lat,mam dwie corki 15 i prawie 17 lat,mieszkam na Rubinkowie.Moj facet prawie rok temu wyjechal do Londynu i krotko mowiac porzucil nas 3 miesiace od wyjazdu zostawiajac mi swoja corke,takze tak to po krotce wyglada
Tak jak pisalam mam 47 lat,mam dwie corki 15 i prawie 17 lat,mieszkam na Rubinkowie.Moj facet prawie rok temu wyjechal do Londynu i krotko mowiac porzucil nas 3 miesiace od wyjazdu zostawiajac mi swoja corke,takze tak to po krotce wyglada
Tak jak pisalam mam 47 lat,mam dwie corki 15 i prawie 17 lat,mieszkam na Rubinkowie.Moj facet prawie rok temu wyjechal do Londynu i krotko mowiac porzucil nas 3 miesiace od wyjazdu zostawiajac mi swoja corke, takze tak to po krotce wyglada
Oj przykro mi to słyszeć, pewnie przeszłaś ciężkie chwile. Jak zresztą niejedna z nas... Pozdrawiam Cię.
27 2020-11-14 17:25:28 Ostatnio edytowany przez simka75 (2020-11-14 23:23:13)
Witajcie!
Też jestem z Torunia.Ostatnio czuje się bardziej niż zwykle samotna może to ta jesień i ta pandemia.Wiem teraz nie ma możliwości żeby się spotkać ale mejlowo chociaż.
Mam męża i córkę chodzi mi o znajomosci typowo damsko - damskie.
Pozdrawiam wszystkich