Kącik samotnych torunianek 36-46. Poznajmy się i spotkajmy! :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Kącik samotnych torunianek 36-46. Poznajmy się i spotkajmy! :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

1 Ostatnio edytowany przez szeptem (2017-10-07 08:49:53)

Temat: Kącik samotnych torunianek 36-46. Poznajmy się i spotkajmy! :)

Jak w temacie, co sądzicie o stworzeniu takiej grupy? wiek oczywiście zaproponowałam w przybliżeniu, ale chodzi o już dojrzałe panie z Torunia, pragnące miłego towarzystwa. Poznajmy się i umówmy na mieście na kawę, spacer.
Zapraszam do zgłaszania się. smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: Kącik samotnych torunianek 36-46. Poznajmy się i spotkajmy! :)

Witam Cię . Czy mail doszedł?

3 Ostatnio edytowany przez szeptem (2017-10-15 08:21:43)

Nie mogę na razie sprawdzić. Jesteś, Piotrze, samotną torunianką?

Z wyjatkiem płci  samotności i miejsca zamieszkania-reszta sie zgadza :-)

5

Hmmm czyli nie jesteś samotny? list doszedł. smile

6 Ostatnio edytowany przez Piotr Introwertyk (2017-10-16 07:49:55)

Staram sie zyć szcześliwie w pojedynkę ! W rozumieniu pejoratywnym samotności więc - samotny nie jestem smile . A reszta niezgodności nie przeszkadza ? big_smile

7

Nigdy jeszcze nie byłam w Toruniu, muszę się zmobilizować, może latem smile
Szeptem, pozdrawiam smile

8

Czekam zatem, Ram! lato już niedługo wink smile

9

Witaj szeptem.
Próbowałam wysłać e- maila do Ciebie ( przez forum), ale wyskakuje mi brak uprawnień do tego forum, mimo zalogowania.
Rejestrowałam się kilka lat temu.
Jak masz ochotę i taką możliwość to podaj mi jakiegoś e- maila do Ciebie.
Chętnie napiszę.
Mieszkam w Toruniu.☺

10

O rany, torunianka (płci żeńskiej!). wink
Koletto adres znajdziesz w moim profilu, pisz. Pozdrawiam Cię. smile

11

Wysłałam w sumie 3 wiadomości, ale zapewne nie doszły...

12

Szeptem, cieszę się, że masz tu jakiś ruch w interesie! Ja niestety z drugiego końca Polski jestem, ale jak mi się zdarzy być w Toruniu, to napiszę smile
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

13 Ostatnio edytowany przez szeptem (2017-10-22 12:31:27)

Dzięki, Piegusku; tak, troszkę się ruszylo, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie naprawdę, tj. w tzw. realu. smile
Pozdrawiam! i zapraszam do Torunia. smile

14

Droga Szeptem,
Napisalam meila Do Ciebie na prywaty.. Nie wie czy ob dotarl bo potwierdzenia jako takiego nie ma...

15

Witajcie
Cieszę się, że powstal ów wątek. Nie udzielałam się na tym forum od wielu lat, jedynie przeglądałam różne posty od czasu do czasu, aż zobaczyłam dziś tu Was. I doznałam przebłysku olśnienia. Stwierdziłam, że muszę napisać. Poumawialiście się już?:) Jestem z Torunia i chętnie porozmawiam, spotkam się, poznam. Nawet lubię jesień, choć już bliżej do zimy teraz. Jest mi bliższe wtedy hygge, chciałabym ten stan móc z kims dzielić. Pozdrawiam mocno i czekam na jakiś odzew. Libra.

16

Cześć Libro, z T. jestem jak na razie tutaj tylko ja, wątkodawczyni. Z nikim na razie się jeszcze nie poznałam osobiście.
Napisz proszę kilka słów o sobie. Ile masz lat? smile

17

Ach Toruń! Bardzo lubię to miasto. Odbiegam lekko od podanego wyżej wieku (26 lat) i jestem z Grudziądza ale to nie tak daleko big_smile chętnie pogadam wink

18

Szeptem, świetny wątek. Mam 41 lat (kiedy to zleciało;). Mieszkam kawał czasu w Toruniu, bardzo go lubię. Moje życie skupiało się dotąd wokół pracy, chciałabym przywrócić w nim równowagę. Mam wspaniałych znajomych z pracy a bardzo mało poza nią. Przyznam, że lubię pobyć sama, nigdy się wtedy nie nudzę. Jednak chciałabym poznawać nowych ludzi, tworzyć fajne relacje, by wzajemnie się wspierać, bawić razem, spotkać, pogadać. Mogę to robić z niektórymi ludźmi z firmy, w której pracuję ale ostatnio odczuwam przesyt obowiązkami i wolałabym w czasie wolnym słyszeć i widzieć inne twarze. Poza tym chciałabym dzielić z kimś moje zainteresowania.
Dodam jeszcze, że z natury jestem raczej introwertykiem, wolę spotkać się w mniejszym gronie niż w dużym towarzystwie i pograć w planszówki a niekoniecznie pląsać na parkiecie (choć czasem lubię tańczyć, zależy jaka muzyka - jestem wybredna). 

Chciałabym Was zapytać, czy doskwiera Wam bardzo samotność i w jakim sensie?

19 Ostatnio edytowany przez szeptem (2017-11-24 12:11:27)

Libra napisał/a:

Chciałabym Was zapytać, czy doskwiera Wam bardzo samotność i w jakim sensie?

Hej, fajnie ze sie odezwałaś Libro. Czyli jesteśmy w  podobnym wieku. Jesteś samotna, tj bez pary? masz dzieci? smile
O mnie możesz doczytać w moim drugim wątku. Tak, samotność mi bardzo doskwiera... smile

20

Szeptem, przeczytałam Twój drugi wątek. Rozumiem dlaczego czujesz się samotnie, na co dzień nie ma ludzi wokół Ciebie oraz tej ukochanej osoby. Tak jak ja szukasz bratnich dusz, myślę że jest ich sporo, trzeba je tylko spotkać.

Jestem bez pary. Ostatnio wykruszył mi się jeden z nielicznych znajomych, co jest dla mnie dość przykre. Mimo, że staram się jak potrafię dbać o relacje. Podobno każda znajomość niesie ze sobą jakieś doświadczenie dla nas, przyciągamy takich ludzi, z którymi w tym momencie rezonujemy, a gdy przestajemy to bywa, że znajomość odpada.

Szeptem, mogłabym napisać do Ciebie prywatną wiadomość? Jest tu chyba opcja wysłania maila - spróbuję. Pozdrowienia!

21

Witajcie,jestem z Torunia,mam 47 lat

22

Witam,jestem z Torunia,mam 47 lat

23

Cześć Torunianko, miło że się przyłączasz. Napisz trochę o sobie. smile

24

Tak jak pisalam mam 47 lat,mam dwie corki 15 i prawie 17 lat,mieszkam na Rubinkowie.Moj facet prawie rok temu wyjechal do Londynu i krotko mowiac porzucil nas 3 miesiace od wyjazdu zostawiajac mi swoja corke,takze tak to po krotce wyglada

25

Tak jak pisalam mam 47 lat,mam dwie corki 15 i prawie 17 lat,mieszkam na Rubinkowie.Moj facet prawie rok temu wyjechal do Londynu i krotko mowiac porzucil nas 3 miesiace od wyjazdu zostawiajac mi swoja corke,takze tak to po krotce wyglada

26

torunianka47 napisał/a:

Tak jak pisalam mam 47 lat,mam dwie corki 15 i prawie 17 lat,mieszkam na Rubinkowie.Moj facet prawie rok temu wyjechal do Londynu i krotko mowiac porzucil nas 3 miesiace od wyjazdu zostawiajac mi swoja corke, takze tak to po krotce wyglada

Oj przykro mi to słyszeć, pewnie przeszłaś ciężkie chwile. Jak zresztą niejedna z nas... Pozdrawiam Cię.

27 Ostatnio edytowany przez simka75 (2020-11-14 23:23:13)

Witajcie!
Też jestem z Torunia.Ostatnio czuje się bardziej niż zwykle samotna może to ta jesień i ta pandemia.Wiem teraz nie ma możliwości żeby się spotkać ale mejlowo chociaż.
Mam męża i córkę  chodzi mi o znajomosci typowo damsko - damskie.
Pozdrawiam wszystkich

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Kącik samotnych torunianek 36-46. Poznajmy się i spotkajmy! :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024