Gdzie szukać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie szukać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Gdzie szukać?

Cześć. Tak w sumie po kilku miesiącach nie szukania nikogo stwierdziłem, że warto poznać nową dziewczynę, może coś tego będzie. Jako, ze w mojej pracy nie ma szans na poznanie nowych ludzi, postanowiłem popatrzeć na fejsie, może będzie jakaś sympatyczna dziewczyna. Więc włączyłem i stwierdziłem, że jest wiele ładnych dziewczyn, no tylko, że wszystkie zajęte, serio. Aż sumie z ciekawości patrzyłem na 10 przypadkowych dziewczyn 8 zajętych, a pozostałe dwie wyjechały do innego miasta na studia. Kurde, nie mam pojęcia, gdzie poszukać wolną dziewczynę, aby chociaż móc normalnie porozmawiać. macie jakieś pomysły?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez sweetgirl25 (2017-10-14 21:16:35)

Odp: Gdzie szukać?

Portale randkowe. Moze trafisz na jakas fajna dziewczyne.

3

Ja portale odradzam,z doswiadczenia. Badoo,Tinder i Sympatia okupuja desperaci i osoby nastawione glownie na seks.
Gdzie kogos poznac? Zwyczajnie na miescie. Kluby,bary,dyskoteki. Nawet herbaciarnie i kawiarnie. Wszedzie sa ciekawe i samotne osoby,chcace kogos poznac.

4

opolanka1982 napisał/a:

Ja portale odradzam,z doswiadczenia. Badoo,Tinder i Sympatia okupuja desperaci i osoby nastawione glownie na seks.
Gdzie kogos poznac? Zwyczajnie na miescie. Kluby,bary,dyskoteki. Nawet herbaciarnie i kawiarnie. Wszedzie sa ciekawe i samotne osoby,chcace kogos poznac.

jestem po 30 i uwazam, ze portal to glowne miejsce gdzie mozna spotkac ludzi wolnych. oczywiscie, ze nie jest tam latwo, ale uwazam ze w pewny wieku tam chyba "najlatwiej".kluby, bary, dyskoteki? tutaj srednia wieku to 20pare lat. w kawiarniach itp.?zazwyczaj widuje pary, grupki znajomych itp. samotni zazwyczaj siedza po pracy w domu i najczesciej zagladaja do kompa niz ida do kawiarni na herbate:) poza tym na portalu od razu wiemy, ze dana osoba jest samotna (no ok nie zawsze:)).

5

mikoryzaa napisał/a:

Cześć. Tak w sumie po kilku miesiącach nie szukania nikogo stwierdziłem, że warto poznać nową dziewczynę, może coś tego będzie. Jako, ze w mojej pracy nie ma szans na poznanie nowych ludzi, postanowiłem popatrzeć na fejsie, może będzie jakaś sympatyczna dziewczyna. Więc włączyłem i stwierdziłem, że jest wiele ładnych dziewczyn, no tylko, że wszystkie zajęte, serio. Aż sumie z ciekawości patrzyłem na 10 przypadkowych dziewczyn 8 zajętych, a pozostałe dwie wyjechały do innego miasta na studia. Kurde, nie mam pojęcia, gdzie poszukać wolną dziewczynę, aby chociaż móc normalnie porozmawiać. macie jakieś pomysły?

W świecie wirtualnym funkcjonuję od lat, ale czasem mam wrażenie, jakbym była tam od wczoraj. Jak wygląda szukanie dziewczyny na fejsie? Pytam całkiem serio. Nigdy nie wpadło mi do głowy, by w ten sposób szukać faceta. A odpowiadając na Twoje pytanie - nie ma chyba jednego dobrego i sprawdzonego miejsca. Jednym uda się spotkać i poznać kogoś na ulicy, komuś na portalu... Chyba trzeba mieć trochę szczęścia smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie szukać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024