Poczucie własnej skuteczności wśród samotnych matek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Poczucie własnej skuteczności wśród samotnych matek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Poczucie własnej skuteczności wśród samotnych matek

Witam serdecznie,
Szykuję się do pisania pracy licencjackiej i tematem, który mnie najbardziej zainteresował jest -Poczucie własnej skuteczności wśród samotnych matek. Moja promotor dała mi do zrozumienia, że ten temat jest dobry tylko mogę mieć problemy z dotarciem do grupy badanych osób. Dodając ten wpis proszę o pomoc. Szukam samotnych matek, które będę mogła zbadać anonimowo narzędziem wystandaryzowanym. Nie wiem czy porywać się na ten temat bo nie chcę mieć kłopotu z odnalezieniem kobiet, które mogę zbada.Staram się uporządkować sprawę więc proszę o pomoc w dotarci do samotnych matek. Studiuję pedagogikę i jestem na drugim roku, ale już muszę zdecydować jaki temat będę chciała poruszyć i zacząć pisać pierwsze strony pracy. Dziękuję za poświęcony czas.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poczucie własnej skuteczności wśród samotnych matek

Witaj

Moge Ci pomoc, napisz na emaila

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Poczucie własnej skuteczności wśród samotnych matek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024