Poliamoria - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poliamoria

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Poliamoria

Witajcie, w akcie desperacji bo inaczej nie potrafię tego nazwać szukam pomocy.
Mam 51 lat i, tutaj właśnie zaczyna się problem. Jestem mężatką od prawie 30 lat i od pięciu lat szukam tego drugiego.
Trudno mi pisać, jestem pogubiona i sama nie potrafię sobie z tym poradzić. Czy ktoś mnie rozumie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poliamoria

Mąż wie?

3

Mąż wie, sam mi to uświadomił. Wie i akceptuje. Tylko problem taki, ze odkąd dostałam wolność, desperacko poszukuję i niestety mało kto to rozumie. Mężczyzn jest wielu chętnych do skoku w bok. Mi nie o to chodzi. Chcę normalnych relacji, żadnych trójkątów i wielokątów. Jestem chyba porąbana, ale myślę, że wiele osób by chciało mieć taką wolność. Mało kto się do tego przyznaje. Lepiej żyć w obłudzie i zdradzać.
Na imię mi Wiesia, miło że napisałaś.

4 Ostatnio edytowany przez Vivika (2018-01-15 02:48:26)

Podoba mi się  wasz pomysł i wasza otwartość. Odezwijcie sie jak poszły poszukiwania.
Czy dobrze rozumiem że  nie szukasz   partnera do trójkąta ale mężczyzny   do poliamorycznego związku  na stale?

5

Podoba mi się  wasz pomysł i wasza otwartość. Odezwijcie sie jak poszły poszukiwania.

6

Spróbuj witryn randkowych... Szukaj miłości i bądź kochaną...

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poliamoria

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024