Praca a wakacje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Praca a wakacje

Cześć mam pytanie. To moja pierwsza praca w życiu. Siedzę w niej już pół roku, nie chcę pisać do szefa, bo głupio więc pytam tu. Od jutra zaczynają się wakacje do września, czy w pracy są one trochę krótsze czy też trwają normalnie jak w szkole dwa miechy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Praca a wakacje
esmeraldakkk napisał/a:

Cześć mam pytanie. To moja pierwsza praca w życiu. Siedzę w niej już pół roku, nie chcę pisać do szefa, bo głupio więc pytam tu. Od jutra zaczynają się wakacje do września, czy w pracy są one trochę krótsze czy też trwają normalnie jak w szkole dwa miechy?

Wpis roku. big_smile W pracy nie ma wakacji. big_smile Jako, że pracowałaś 6 miesięcy to przysługuję Ci 1,6*6=10 dni wolnego czyli jak weźmiesz urlop to będziesz mieć dwa tygodnie wakacji.  Witamy w świecie dorosłych. tongue

Odp: Praca a wakacje
AloneWolf90 napisał/a:

jak weźmiesz urlop to będziesz mieć dwa tygodnie wakacji.  Witamy w świecie dorosłych. tongue

Ale może się okazać, że w listopadzie tongue

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024