Jak podrywać?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Jak podrywać??

Witam i o poradę się pytam. Ostatnio doszłam do wniosku, że na imprezach nie mam co liczyć na to, że książę sam do mnie podejdzie, więc biorę sprawy w swoje ręce. Problem w tym, że nie jestem pewna siebie, nie umiem flirtować. Mam wrażenie, że podryw w moim wydaniu wygląda żałośnie i od razu widać, że jestem zakłopotana/zdesperowana/ za bardzo na kogoś napalona. W dodatku ciągle mam z tyłu głowy lampkę, że on na pewno mnie odtrąci. Macie jakieś sprawdzone porady, jak poderwać chłopaka? Pytanie może głupie, ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować. Z góry dziękuję za pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak podrywać??
Esme93 napisał/a:

Witam i o poradę się pytam. Ostatnio doszłam do wniosku, że na imprezach nie mam co liczyć na to, że książę sam do mnie podejdzie, więc biorę sprawy w swoje ręce. Problem w tym, że nie jestem pewna siebie, nie umiem flirtować. Mam wrażenie, że podryw w moim wydaniu wygląda żałośnie i od razu widać, że jestem zakłopotana/zdesperowana/ za bardzo na kogoś napalona. W dodatku ciągle mam z tyłu głowy lampkę, że on na pewno mnie odtrąci. Macie jakieś sprawdzone porady, jak poderwać chłopaka? Pytanie może głupie, ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować. Z góry dziękuję za pomoc

Rozmawiając z facetem którym jestes zainteresowana duzo się uśmiechaj , uśmiechem można zdziałać cuda smile. Jak on coś zażartuje dotknij do np. w ramie . Po prostu daj sygnały że jestes nim zainteresowana a zarazem nie bądź przy tym nachalna

3

Wyłączyć lampkę... Zrezygnować z niej. Dlaczego boisz się odtrącenia? To nie jest odtrącenie, co piszesz. To jest po prostu brak zainteresowania. Odtrącenie będzie jeśli wytworzysz z kimś relację emocjonalną bardziej bliską... Nie myśl o dostaniu 'kosza' jako odtrąceniu. Wyluzuj, szukaj kontaktu wzrokowego jesli ktoś Ciebie pociąga to odpowie. Facet też rozumie takie sygnały...Tak, uśmiechaj się do faceta - podstawa. Możesz koło takiego jegomościa przejść bliżej i jako kobieta pokazując zainteresowanie, bez dumnych zachowań. I jak rozmawia z Tobą dłużej to się nie płosz tylko interesuj.  Przecież chcesz na dłużej więc tam będziesz musiała rozmawiać. No chyba, że ideał tongue A bądź sobie zakłopotana. Spoko. Ale nie zdesperowana - odróżniaj... Daj się zaprosić, nawet sama zaproś do siebie na ciasto... jakoś tak radzili - najważniejsze aby bardziej sprywatyzować znajomość. Naprawdę mało poradników w sieci? smile Tylko bez bzdur typu masz się jakoś kreować. Bzdura...

4

A co w przypadku, gdy w podryw idzie dziewczyna nieatrakcyjna? Mam nadwagę, nie jestem ładna, ale staram się wyglądać w miarę swoich możliwości. Większości mankamentów urody jednak nie mogę ukryć. Czy taka dziewczyna ma szanse kogos poderwać, czy faceci uciekają od takich gdzie pieprz rośnie?

5

Jasne, że masz szansę. Kurczę no, wreszcie znajdzie się ktoś, kto doceni Ciebie taką, jaką jesteś. Po prostu musisz trafić na tego właściwego faceta i tyle. smile

6

Może w końcu trafię. Mam 24 lata i nie miałam jeszcze chłopaka. Mam wrażenie, że już za późno na poznanie kogoś, ale nie chcę się poddawać. Problem w tym, że przez mój wygląd nie ustawia się do mnie kolejka absztyfikantów, właściwie żaden. No to ja zdecydowałam wyjść z nory i poznać kogoś, obym nie wylądowała zapłakana przed TV z paczką czipsów

7

To nic, że nie miałaś jeszcze chłopaka. Zobaczysz, przyjdzie i na to czas. A jeśli faktycznie chcesz spróbować, to próbuj - nikt nie broni. Najlepiej zaczynaj od luźnej rozmowy i uśmiechu. Wszystko będzie dobrze, uwierz po prostu w to!

8

Z luźną rozmową nie mam problemów, lubię żartować z kolegami np. na uczelni. Lubię gadać, robić sobie przysłowiowe ''jaja''. Ale każdy z moich kolegów wsadził mnie do ''friendzone''. A ja nie wiem jak zrobić krok dalej, jeśli to jest możliwe, bo taka dziewczyna jak ja może być jedynie koleżanką do pogaduchy, ale poderwać to to już bez przesady, desperacja chyba

9

Jak masz nadwagę, to warto ja zrzucić, to pomaga w podrywie

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024